Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Forelsket i min bror

Karakter: 4.1/8
Visninger: 16115

Af: Lillebror.

Læs flere noveller af:
» Lillebror.

Skriv til:
» Lillebror
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Onani og Incest
Dengang jeg var 13, fandt jeg ud af, at jeg var til fyre, og det i sig selv gjorde mig ikke noget. Nej, det der var problemet var, at jeg var forelsket i min storebror. Og nu tænker folk med søskende vel at det kan man ikke, men det var jeg altså, håbløst forelsket i en person jeg jo aldrig ville få.

Jeg selv var en lidt splejset fyr, men min bror, som på tidspunkt var 18, var en dødlækker, charmerende dreng. Han trænede i et center flere gange om ugen, og når han gik rundt i bar overkrop, betragtede jeg hans flotte six-pack og de muskuløse overarme. Nogle gange tog han så om mig, pressede mig in til sig og uglede mit hår mens han sagde ”Åh du dejlige brormand”. Jeg lod altid som om jeg syntes det var irriterende og prøvede at slippe fri, men i virkeligheden elskede jeg når min kind blev mast op ad hans bare bryst, og jeg inhalerede hans dejlige dufte. Han duftede altid af old spice shampoo lige efter et bad – en rigtig mandeduft, og hans deo duftede lidt eksotisk af abrikos eller ananas syntes jeg, selvom han strengt frabad sig at hans deo duftede af sådan nogle tøsede frugter. Når jeg spillede den af på toilettet, duftede jeg altid til old spice shampooen, og når min lille mand skød af, så jeg min bror charmerende smil for mig.

Så en dag skete det. Vi var alene hjemme og skulle have en rigtig mandeaften med pizza, cola og actionfilm. Midt i filmen røg det pludselig ud af mig: ”Stefan! Jeg er altså gået hen og blevet forelsket i mig.” Han troede mig ikke, og grinede bare. ”Hvor er du skør brormand”, sagde han. Men jeg blev ved med at insistere. Til sidst skældte han mig ud for at sige sådan noget latterligt noget, og hvis det på nogen måde var sandt, var det sygt ulækkert.

Min bror gik ud af stuen og smækkede døren efter sig. Jeg mærkede tårernen strømme ud af mine øjne på ingen tid. Hele min verden styrtede sammen. Jeg vidste jo at det var håbløst, men kunne han i det mindste ikke have hjulpet mig? Pludselig kom han ind igen med et forvirret ansigtsudtryk. Han satte sig ned og stirrede bare tomt på skærmen. ”Er du homoseksuel?” spurgte han. Jeg nikkede, kunne ikke få et ord frem. ”Er du helt seriøst forelsket i mig?”. Jeg nikkede igen. Han forblev tavs. ”Kan du ikke li’ mig mere?” spurgte jeg grådkvalt. Han smilede skævt og omfavnede mig. ”Jeg elsker dig over alt brormand. Men jeg elsker dig som en bror, og ikke andet.” Han tørrede mine tårer bort, og rakte mig et stykke køkkenrulle til at tørre næsen i.

Da jeg havde sundet mig, satte han filmen i gang igen, men jeg tror ikke at nogen af os så den. ”Har du prøvet noget?” spurgte han. Jeg rystede på hovedet. Vi fortsatte med at sidde i vores egne tanker for en tid. Pludselig trak han uden varsel sine bukser og underbukser af, så han sad der i bar røv. Jeg så uforstående på ham. Han sagde ikke noget, men førte bare min hånd ned til sit skridt, så jeg fik fat om hans bløde, slappe pik. Forvirret spurgte jeg ham: ”Men er du også til fyre?”. Han grinede skævt. ”Nej, gud er jeg ej. Jeg er ikke bøsse. Men du skal ikke prøve tingene med et svin den første gang. Ikke min bror”.

Jeg tog fat om den slappe pik, og begyndte at nulre på den. Min egen pik blev hurtigt stiv. Efter lidt tid var hans også blev halvt stiv. Han sad med lukkede øjne, så jeg går ud fra at han forestillede sig en pige i sit indre. Jeg kiggede på min brors lækre, bløde pik med det blottede pikhoved. Forsigtigt slikkede jeg på det. Det smagte egentlig bare lidt af salt og af hud. Jeg tog nu pikken i munden, og suttede på den. Den smagte fantastisk og det summede i hele min krop mens hjertet hamrede voldsomt. Hans pik blev nu hurtigt stiv, og blev noget større end min. 18 centimeter siger han den er. Så jeg kunne ikke have det hele i munden, kunne noget af den. Han tog blidt fadt i min pjuskede hår, og førte ligesom mit hoved frem og tilbage i forskellige tempoer, mens jeg bare nød at smage min elskede bror. Han var også god til at tage blidt fat i mit hoved og vende og dreje det så jeg suttede på forskellige måder. Jeg eksperimenterede også selv lidt med at slikke lidt, og bruge tungen mens jeg suttede. Min bror stønnede tilfreds, hvilket gjorde mig lykkelig. ”Er du vild du sutter godt brormand. Du er et naturtalent.” sagde han, og så suttede jeg endnu mere for at imponere ham. På et tidspunkt kiggede han endelig på ham, og jeg sendte ham nogle store uskyldige dådyrøjne. Han smilede skævt og lukkede så øjnene igen. Jeg begyndte også at føre mine hænder og under hans stramme t-shirt, og mærke den bløde, veltrænede krop. Det var begyndt at rykke en del i hans pik, og jeg kunne nu smage hans presperm – en vidunderlig smag syntes jeg. Og jeg blev nærmest bare mere forelsket i ham.

Lige pludselig skubbede han mit hoved væk, rejste sig og bad mig vente der, hvor efter han gik. Jeg satte mig i sofaen, trak bukserne ned og fik endelig befriet min egen stive pik, der dunkede hårdere end nogensinde før. Der sad jeg med et smil på og stønnede og spillede den af. Efter lidt tid kom han ind igen – nu helt nøgen og med sin stive pik dinglende foran sig. Han havde medbragt en lille tube og en lille pakke. Han bad mig klæde mig af og bukke mig forover hen over sofaen. Jeg gjorde som han sagde. Han stillede sig bag mig, og spredte mine baller med sine ene hånd mens hans lod noget af tubens væske glide ned i min røvsprække med sin anden hånd. Jeg gispede ved tubens kolde indhold – det var glidecreme, men det vidste jeg ikke. Han masserede blidt den kølige creme ind i mit lille hul, og jeg nød det som jeg aldrig havde nydt før. Storebros hænder var store og smidige, og i ny og næ svuppede en fingere op bagi, og det føltes helt fantastisk. ”Ved du hvordan man ruller et kondom på?” spurgte han pludselig. Jeg rystede på hovedet, så han viste hvordan han rullede kondomet på pikken. Han kom lidt ekstra glidecreme på kondomet, og stillede sig så lige bag mig, spredte mine baller og pressede forsigtigt på. Det gjorde ubeskriveligt ondt. Jeg havde proppet lidt gulerødder og andre lange ting derop, men intet af den størrelse og tykkelse. Men jeg forsøgte at skjule min smerte, af frygt, for at han skulle stoppe. Det tog et godt stykke tid før min ringmuskel havde givet helt efter, og han kunne begynde at kneppe mig. Det gjorde vildt ondt, men var samtidig med også helt vildt rart, og tanken om at det var min elskede storebror der nu var oppe i mig, gjorde det ekstra stort. Vi stønnede begge højlydt, mens han holdt om mine hofter og kneppede min lille røv. Han kunne blive ved i en evighed uden at komme – det var helt utroligt. Han måtte være ret trænet, men han var jo også en lækker fyr som pigerne sværmede om.

Vi begyndte at svede meget i den varme stue, og som han begyndte at svede, kunne jeg dufte hans deo og svagt ane lidt old spice. Jeg spillede den selv af samtidig med, og pikken i røven forstærkede nærmest det hele, så jeg kom noget hurtigere end ham, og jeg skreg da jeg i den vildeste orgasme jeg nogensinde havde haft, sprøjtede i nogle voldsomme stød ud over sofaen, som heldigvis var af læder. Det hele snurrede i mit hoved, og jeg var vildt lykkelig. Min bror bad mig gøre rent efter mig, så jeg bøjede mig ned, og slikkede min sperm af sofaen. Jeg havde smagt min sperm før, og kunne godt lide smagen, men det var som om at det var ekstra godt den dag.

Efter lidt tid med videre knep, skulle min bror til at komme, men jeg stoppede ham, og sagde at jeg ville smage. Min bror var vist ikke helt så glad ved tanken, men jeg fik overtalt ham. Jeg satte mig på hug på gulvet, han trak kondomet af og begyndte at spille den af lige over mit hoved. Endelig kom han i voldsomme stød ud over mit ansigt. Det var så frækt at føle min brors varme sperm på mit ansigt. Noget af det faldt også i min mund, hvor jeg endelig fik log at smage hans lækre, salte sperm, som også smagte lidt sød, og var meget bedre end min. Det var guf for mig. Min bror kunne virkelig producere meget sperm – det blev bare ved og ved, og det mest landede på mig og min krop. Da han var færdig tog jeg hans pik i munden igen, og suttede den ren. Han trak sig ud og gik ud for at hente en klud og tørre op med på gulvet og sofaen. Imens skrabede jeg spermen af mit ansigt og min krop, og suttede den af mine fingre, og nød den sidste del af min bror.

Da min bror var færdig med at tørre op, tog vi et fælles bad, hvor han vaskede mig, som var jeg et lille hjælpeløst barn – og jeg fik lov til at blive vasket med hans old spice og bruge hans deo. Derefter trak vi i et par underbukser, og jeg fik lov til at sove hos ham i hans store dobbeltseng, hvor vi lå i ske, så han holdt rundt om mig. Det var vidunderligt at kunne mærke hans bløde hud op ad min ryg, og de stærke arme der beskyttende holdt om mig. Det forblev vores hemmelighed, og ingen fik det at vide. Siden den dag fik vi et meget tættere søskendeforhold. Vi brugte mere tid sammen, snakkede om sex og forelskelser og han var altid meget beskyttende og på vagt over for fyre jeg var sammen med. Vi havde ikke sex igen. Jeg plagede nogle gange, men han sagde at det var noget der skete den ene gang, og måtte stå som et smukt, hemmeligt minde mellem os to – og jeg tror da heller aldrig han har været sammen med en fyr igen. I ny og næ tager vi os dog en fællesspiller når vi er alene sammen, men vi rører ikke ved hinanden.

Min forelskelse stoppede selvfølgelig kort efter, og jeg har været sammen med fem fyre siden dengang, deraf har de to været kærester. Man kan mene hvad man vil om det min bror gjorde, men jeg vil altid være ham taknemmelig for det, for det gjorde mig klar til når jeg næste gang var sammen med en fyr. Og så er det selvfølgelig en hed oplevelse at tænke tilbage på, ha mange mon ikke haft hede sexfantasier med deres søskende?

I øvrigt kan jeg varmt anbefale old spice – jeg har selv brugt den siden.
Kommentar