Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bedste venner!

Karakter: 3.4/9
Visninger: 14044

Af: Frederik.

Læs flere noveller af:
» Frederik.

Skriv til:
» Frederik
Jeg var som så mange gange før hjemme på weekend hos mine forældre, sammen med en af mine bedste venner Christian. Mig og Christian har kendt hinanden siden folkeskolen og har fra tid til andet, mest i forbindelse med fester og lignende haft lidt kørende. Jeg er 25 år, bi og normal af bygning, Christian er 25 år og veltrimmet med hård på overkroppen og 17 cm jern, jeg har så tit fantaseret om ham og hvad jeg ville gøre ved ham vis muligheden bød sig. Det har den gjort men han er meget genert og vi når normalt ikke lang før han ikke vil mere, men så kom lørdag morgen!

Vi var kommet hej til mine forældre kl. 16 den fredag og inden jeg fik set mig om var der 12 mennesker, Christian er ven af familien. Der blev efter middagen drukket vin og kortspillet gik i gang og forsatte til ved en 4 tiden hvor vi som de sidste gik i seng på hver vores værelse.

Vi aftalte at stå op ved den 10 tiden, da vi havde planer om formiddagen. Jeg vågnede ved 9 tiden da min mor forlod huset for at tage på arbejde, jeg var pænt liderlig, men Far var jo hjemme så jeg slog det ud af hovedet og lagde mig igen. Men kl. 10.05 lukke hoveddøren og far var væk. Jeg stod op med jern på og åbnede døren til Christians værelse, han sov stadig, gik ind for lige at markere jeg stod op. Jeg lagde hånden på hans røv og kærtegnede ham lidt under dynen! Min pik dunkede op af maven, jeg besluttede at ringe til far og høre hvor han var. Til al held ville han ikke komme tilbage før ved en 17 tiden. Så jeg gik ud og låste hoveddøren, lukke døren til gangen og gik ind og lukke døren til det værelse Christian sov i bag mig! Jeg smed mine boksershorts, satte mig på senge og lov min hånd køre om ad ryggen på ham og ned på hans baller, der kom en svag stønne fra Christian. Tog mod til mig og tog fat i kante af hans boksershorts og træk dem af, han lå nu nøgen i senge og jeg skubbede til ham så han lagde sig op på siden ud mod mig, kunne se han store stive pik som stod flot op af hans let behårede mave. Jeg lagde mig ind til ham og tog dyne over os. Hans arm lå over mig og min kærtegnede han ryg og baller, mens vore stive pikke lå mod hinanden. Jeg legede med hans røv og lod en finger glide mellem hans baller og lege lidt med hans hul. Han stønne let!

Min liderlighed tog over mig og jeg vende mig i senge så jeg kunne mærke hans stive pik mod min røv, lå lidt sådan og han bevægede underlivet så han pik mødte mig hul, jeg gav mig lidt og hans pik ramte lige ind og gled lidt ind og åbnede mig op. Jeg stønnede lidt og forsøget at presse den dybere op, men han træk sig tilbage og vi lå lidt og jeg tog min hånd om til hans røv og han lagde sig ned på maven, jeg vendte mig og begynde at lege med hans baller. Og før jeg vidste af det lå jeg med en finger oppe i ham og kunne høre ham stønne svagt. Jeg gik om bag ham som han lå der og begynde stille at slikke hans røv, mens der løb præsperm ud af min pik. Jeg tog mod til mig og lod min pik glide mellem hans balde, han gav sig lidt og gjorde sit hul synligt, så jeg gik for det og med et kunne jeg mærke hans ringmuskel give sig og jeg trænge ind i hans varme stramme hul, jeg stønne og kunne mærke hans gav sig under mig. Jeg begynder langsomt at kneppe Christian og det var så dejlig. Jeg satte tempoet op og efter 5 måske 10 minutter kom jeg dybt oppe i ham, jeg kneppede bare vide og videre i han våde stramme hul. Til jeg fald sammen over ham og hviskede i hans øre det nu var hans tur!

Jeg tørrede hans balde med mine boksershorts og skubbede til ham så han lagde sig på ryggen, kunne se han havde lavet en ordentlig plet på lagnet af præsperm, mens jeg havde kneppe hans røv. Som han lå der på ryggen men sin flotte behårede overkrop rejste min pik sig igen, han er så lækker og de 17 cm skulle snart være mine. Jeg spillede lidt på hans pik, hvor præspermen gjorde hans blottede pikhoved helt glinsende. Jeg tog mund ned til hans pik og slikke om hans pikhoved og sutte den så helt til rods, Christian gav sig lidt. Så gik jeg lidt længere ned og begynde at sutte han bolle og man kunne høre det var noget der satte gang i sagerne, han lå og stønne og lave små bevægelser med underlivet mens jeg behandlede ham. Jeg tog godt med spyt i munden og gjorde hans pik godt våd og så satte jeg mig over skrev på ham og lod den glide op i mig. Det gik for langsomt for Christian og han støtte til og jeg fik de 17 cm helt op, jeg gav et hyl fra mig, det gjorde lidt ondt, men det var så vildt godt at mærke den pulserende stang jeg har ville prøve så længe helt oppe i mig. Jeg red på den og fra tid til anden blandede han sig ved lige at hæve underlivet og give mig et par stød. Han stønne voksede og han træk mig frem så hans pik fladt ud. Jeg hoppe hurtigt ned og tørre den lige af og suttede den så, men jeg spillede den af på ham! Men så kom hans generet hed op i ham og han tog om hans pik og lagde sig under dynen og ja jeg vidste godt hvad det betød. Jeg rejste mig op, tog min boksershorts og gik ud af værelset. Jeg råbte jeg ville gå i bad og gik ud og tænde for vandet og kunne høre han var i fuld gang med at komme, der kom et ordentligt Åhhhhh åh aaarh så han til sidst havde min sæd i sig og hans ud over sit bryst.

Tiden vil vise om det lykkedes mig at få ham til at komme, mens jeg er der! Han må kommer hvor han vil på mig! Men det kommer forhåbentlig når han bliver mere bekvemt med det. FORSLAG?

Efterfølger kommer med tiden!!!!
Kommentar