Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Stallion Night

Karakter: 3.4/12
Visninger: 12665

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Fisting, S/M & Fetish og Analsex
Stallion Night 1

En dag jeg surfede porno rendte jeg ind i noget med FickStutenMarkt , jeg prøvede og chatte lidt og fandt ud af at det også fandtes i Danmark som Stallion Night . Det lurede jeg lidt på og var inde på klubbens hjemmeside og fandt ud af at der var et arrangement den følgende lørdag.
Jeg fik travlt intensiverede min træning, så jeg kunne virke lækker til arrangementet. Jeg måtte også forbi en butik og købe en ny avanceret cockring.
Lørdag vågnede jeg forfærdelig tideligt fuld af forventninger til aftnen, jeg stod op lavede lidt øvelser, prøvede at hvile lidt. Jeg gik i byen købte ind til dagen efter. Jeg besluttede mig at løbe en lang tur efter frokost, da jeg kom hjem gik jeg i bad og gjorde mig klar til aftnen.
Jeg var klar fuldstændig ren og glat-klar til bedækning
Jeg tog ind byen og varmede op med en kraftig drink, før jeg i god tid tog hen på klubben.
Jeg var der i så god tid så der ikke var åbent endnu, der stod et par andre fyre uden for og ventede vi kiggede lidt forsigtigt på hinanden og efterhånden var vi en halvsnes stykker der stod og ventede .
Så blev døren åbnet af en læderklædt fyr med læderkasket - er i alle sammen hopper spurgte han alle nikkede - kom inden for og følg mig - vi fulgte efter ham ad en gang og ind i et rum.
I kan godt begynde at klæde jer af - så tager vi reglerne lige før i skal ind i folden-
Efterhånden var ca. 15 fyre - vi begyndte og klæde os af der var mange forskellige mænd og bare stemningen gjorde at jeg hurtigt fik en kraftig erektion jeg satte alligevel min cockring på - den skulle jo gerne holde hele aftnen
Så var alle ved at være klar, og staldmesteren fortalte os om reglerne.
Så kunne vi tage hætterne på og stalddrengene bandt vore hænder og skrev et nummer på den ene balde med en vandfast tusch
Nu var vi klar til at blive ført ind i folden. Jeg mærkede at stalddrengen gav mig et kraftig klap bagi før han to fat snoren mellem mine arme og trak mig ind.
Folden var fuld af spændt forventning. Vi var bundet til en slag bom og stod ganske tæt så der var en ligesom en intens duft af liderlige mænd.
Da alle hopperne var kommet på plads blev hingstene sluppet ind og festen kunne begynde.
Jeg kunne høre de begyndte at bevæge sig rundt bag os og vurdere varerne, jeg spredte benene og roterede lidt ned røven for at tiltrække mig opmærksomheden, og heldigvis gik der ikke længe før jeg mærkede, at et par kraftige hænder skilte min balder ad for at kikke nærmere på mit hul, derefter fik jeg et fik jeg et godt ryk i roden pikken og nosserne -så måtte stønne lidt- Den her er i alle tilfælde brunstig kommenterede Hingsten der havde testet mig før han gik videre på sin inspektion
Efter lidt tid kunne jeg høre at nogen af hopperne blev trukket væk og bedækningen gik i gang og lokalet blev fyldt med stønne og kneppelyde.
Nu var der heldigvis en der ville bedække mig, han bad stalddrenge føre mig hen til en bedækningsbås. Stalddrengen løsnede mig og trak mig hen til båsen hvor jeg igen blev fastgjort ,han gav mit hul en klat creme og smed et par kondomer på min ryg
Hingsten fulgte efter nev mig lidt i brystvorterne og gned cremen lidt ind i røvhullet , så spredte han mine ben så hulet var i den rigtige højde- og så kørte han hvad der føltes som en kæmpepik helt ind i et hug- jeg forsøgte at undertrykke et skrig men det lykkedes ikke helt, hantrak hurtigt pikken næsten helt ud igen og gav mig et ordenligt stød igen nu nød jeg det og stønnede vellystigt. Hingsten tog et fast greb om mine hofter og begyndte det vilde ridt, det var som om pikhovedet ramte et nyt sted i mit røvhul ved hvert stød. Hingsten var meget udholdende og jegstønnede højlydt af nydelse. Mine støn var åbenbart for meget for pludselig var der en der tog et fast greb i min nakke og beordrede mig til at sutte hans pik. Pikken var ikke af de mindste sådan føltes det- måske virker alting større når man har bind for øjnene. Jeg følte virkelig jeg var fyldt ud i begge ender. Hingsten der bedækkede mig skruede op for tempoet og trak pikken ud og sprøjtede sin sæd ud over min ryg, ham jeg suttede trak sig også ud.
Jeg tror det var ham trak mig ud og hen til et sted hvor han skubbede mig bagover til jeg ramte hvad der viste sig at være en sling. Mine ben blev løftet op i bøjlerne, kæderne raslede lidt da højden blev reguleret og så blev min pik taget med et fast greb af en hånd med latexhandske hånden gned lidt på min pik, men stoppede så og et par fingre fandt ind i mit hul fire fingre inde og tommeltotten masserede mellemkødet mens de indvendige behandlede min prostata fingrene blev trukket ud og mit hul fik en ordenlig klat kold creme, så kom hånden igen, denne gang alle fem fingre, jeg følte at min ringmuskel ville sprænges, men han bevægede forsigtigt hånden lidt frem og tilbage indtil jeg slappede af og hele hånden gled ind og udforskede mit indre, hantrak hånden lidt ud og ind igen så blev ff. min pik var ved at sprænges, rundt omkring stod andre hingste som gav gode råd og holdt deres pikke stive. Efter et stykke tid var min hingst færdig med sin FF og nu skulle jeg have hans pik. Jeg fik ordre på at stramme mit røvhul, Hullet var nu noget ømt men på en behagelig måde som ens ben efter en lang løbetur og jeg nød hans bedækning højlydt.
Efter han havde fået udløsning bad han stalddrengen føre mig tilbage til folden, da jeg blev ført tilbage bad jeg stalddrengen føre mig til stalden så jeg kunne få lidt vand og slappe af et øjeblik.
Forsættes


Kommentar