Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ved et tilfælde

Karakter: 3.7/3
Visninger: 7214

Af: Fanny B.

Læs flere noveller af:
» Fanny B.

Skriv til:
» Fanny B
Det er sjovt som ting kan udvikle sig. Jeg har i mange år chattet på nette, men aldrig fundet den rigtige lege kammerat. Gummi og plastik tøj har altid været min fetich og jeg har samlet en stor gaderobe gennem tiden. Jeg havde opgivet at finde en at lege sammen med som havde den samme interesse for plastik tøj som mig.
Så skete der noget uventet for nogle måneder siden.
Jeg skulle aflevere nogle vare hos en mand der var flyttet på landet. Han var i færd med at restaurere et gammel husmands sted med lade. Det regnede den dag og jeg havde som sædvanlig min sorte SBR regnfrakke med. Den tog jeg på da jeg skulle aflevere varerne.. Det var en herre på omkring de 60 år der lukkede op. Han tog selv en grøn regnfrakke på og hjalp med at få læsset af. Det var ikke på det tidspunkt at jeg tænkte over hvad der siden hen ville ske. Nogle dage efter skulle jeg derud igen med rest vare. Solen skinnede og vejret var fin. Jeg ringede på og gav ham varerne, vendte mig for at gå igen, da han pludselig sagde. Det er da synd at det ikke regner, du så flot ud i den regnfrakke. På turen hjem tænkte jeg over hvad det egentlig var han havde sagt.
Det kriblede lidt i mig da jeg tænkte på det. Der gik ikke lang tid inden så skulle jeg derud igen.
Denne gang talte vi lidt sammen om huset og jeg tilbød at hjælpe med strømmen hvis han fik brug for det. Jeg forventede sådan set ikke noget, men en dag da det regnede lidt ringede han. Han havde lidt problemer med strømmen uden for. Jeg tog der ud og havde min hvide sejler gummi kedeldragt med og en gul Børmax regnfrakke. Da jeg kom derud stod han uden for og rude med nogle lamper. Han var iført grønne regnbukser og grøn regnjakke med hætte oppe. Jeg tog min hvide dragt på og den gule regnfrakke over, og steg ud af bilen, gik over til ham. Hej. Sagde han. Du set da flot ud i dag.. Det gav mig sommerfugle i maven da han sagde det. Mon han også var fetich?
Vi fik lavet fejlen og gik indenfor. Tog vores regntøj af og fik en sodavand. Han havde endnu en ting, hvis jeg lige ville kikke på det. Det var en lampe i loftet i et af de store rum der ikke virkede. En del af rummet var delt af med et plastik badeforhæng. I den ene ende var der en bøjle stang på ca. 3 meter hvorpå der hang regnfrakker. Ja, er det ikke en flot samling jeg har spurgte han. Jo det måtte jeg sige ja til og gik hen og så lidt nærmer på dem. Jeg sagde at jeg også havde en del regnfrakker og andet plastikstøj der hjemme. Han foreslog at jeg en dag måtte komme og vise ham noget af det jeg havde. Vi aftalte at det kunne blive den først kommende fredag eftermiddag.
Nu havde jeg kriller i maven. Jeg samlede på nogle plastik regnfrakker og slag. Tog et par plastikkjoler med og nogle hætter, mine knælange gennemsigtige støvler.
Fredag tog jeg et rigtig langt bad efter arbejde. Pakkede plastiktøjet ned og tog ud til ham. Det var næsten blevet mørkt kl. 19. Han åbnede og vi gik ind i stuen hvor han havde sat drinks frem og lidt mad.
Efter lidt snak og spisning gik vi ind i rummet og jeg tog mit tøj frem og viste det for ham.
Han spurgte om jeg ikke ville iklæde mig noget af det for ham, så ville han også tage noget andet tøj på. Jeg var elle vild for at klæde mig for ham. Så det blev røgfarvet plastik trusser med trykknapper så man kunne åbne dem foran. Røde netstrømper, hvidt blødt plastik skørt, min ankel lange gennemsigtige plastik kjole, mine støvler, og en plastik pigeansigt halv maske. Udover en kort plastik regnjakke med hætte. Jeg ventede på at han kom ind fra stuen, hvor han klædte om.
Da jeg så ham var han i sorte gummi regnbukser en kort sort gummi regnjakke, og et langt sort gummiforklæde. Han så skøn ud i det tøj. Hold da kæft hvor ser du godt ud. Sagde han. Du ligner lidt en tøs i det tøj. Han vidste jo ikke at jeg havde taget plastikkjole med og pige maske. Det var en satsning, men tøj jeg selv bedst kunne lide at have på. Vi så lidt på hinanden, så spurgte han om vi skulle gå en lille tur i vores regntøj. Ja sagde jeg straks. Det vil være skønt. Men må jeg først hjælpe dig lidt med det du skal have på uden for? spurgte han. Ja da. Hvad vil du? han tog min lange plastik regnfrakke og sagde at den skulle jeg tage på, så gjort. Nu skal du lægge hænderne i lommerne. Da jeg havde gjort det. Tog han om lommen under frakken og lage håndjern om mine hænder. Der var rigtigt spændende. Så fik jeg et plastik regnslag over og alle hætterne sat op og lukkede. Nu kan vi gå sagde han. En skøn lang gåtur. Da vi atter var hjemme tog han slaget af og fjernede håndjernene. Vi fik igen lidt at drikke. Det hele var nu lidt spændende vi havde jo ikke talt om sex mellem os eller hvad vi ville.
Vi gik igen ind i rummet med regnfrakkerne. Må jeg give dig nogle remme på spurgte han. Ja svarede jeg med tiltagende kriblen i maven og spændt på hvad han havde for. Jeg fik et par gummi remme lige over knæet og hånd manchetter på. Vil du træde op her på dette plastik spurgte han, det gjorte jeg så. Læg dig på knæ og sæt dig på underbenende. Da jeg var der satte han dobbelte kabinehager i manchetterne og remmene ved knæet. Så trak han plastikken op om mig til halsen. Det var en kraftig plasticpose jeg var i. Han samlede posen om halsen med et bælte. Jeg havde stadig hætten fra regnjakken oppe. Da han kom med en lille sort plastik pose som han satte over mit hoved. Der var lavet huld ud for munden. Det her var virkelig en fed fornemmelse og jeg var meget liderlig. Jeg kunne ikke se at han jo tog sin gummiomsluttet pik frem, før jeg fik den stukket ind i munden. Straks begyndte jeg at sutte på den, lod tungen lege med hans pik hoved. Jeg var jo låst fast og måtte finde mig i det et stykke tid, så fjernede han sig og tog posen væk. Han løsnede mig og jeg kom ud af posen. Han havde i mellem tiden trukket bade forhænget fra så jeg nu kunne se en stor jernseng og en bænk. Kom med her ind sagde han. Prøv at lægge dig på sengen. Den var med hvidt lak lagen og sort plastik omkring dynen og hovedpuden. Vi lagde os under dynen og vi begyndte straks at kæle for hinanden. Det endte med at vi lå i en 69 stilling og suttede. Vi rejste os efter et lang stykke tid. Han hentede et bælte med øjer hele vejen rundt. Det fik jeg på om livet. Prøv at læne dig for over på bænken, sagde han. Det gjorte jeg og med det samme spændte han fastgjorte bælter omkring min overkrop og lige over lænden. Han fastspændte mine arme til bænkens ben, og fik sat en ben spreder på mine ben. Her var jeg låst godt fast. Rigtig skønt. Mit hoved blev lukket inde i en plastik pose med små huller så det var lidt svært at trække vejret. Han løftede mine ben op til en kæde som hang fra loftet og satte den fast i ben sprederen. Nu åbnede han mine plastiktrusser, og smurte glidecreme omkring min røv. Han prøve først med en but plug meget roligt, så blev det en dildo som han roligt arbejdede ind til jeg kunne tage den. Efter at have leget et stykke tid med min røv blev jeg løsnet, og hætten blev udskiftet med den sorte pose med hul til munden. Han førte igen sin pik ind i min mund til sut.
Jeg fik besked på at lægge mig på maven på en stor plastik betrukket pude på sengen. Her strakte han mine arme ud og satte dem fast. En kæde fra hver side at senge kanten blev sat i bæltet. Der kom også kæder til mine remme over mine knæ. Godt fastlåst satte han sig på sengen og begyndte at lege med min røv igen med dildoen. Der gik ikke lang tid inden han satte plastik hætte over mit hoved og lagde sig bag mig. Han legede med sin gummiomsluttet pik ved min røv. Langsom trykkede han den inden for, roligt og med bløde bevægelser kom den ind. Nu satte han tempoet op mens han lagde sin krop ind over mig. Hans hænder kælede for mit ansigt, så jeg engang imellem ikke kunne få vejret ordentligt. Nu var jeg godt nok meget tændt og liderlig, nød det i fulde drag. Han kom kort tid efter. Lå stille på mig et stykke tid. Han løsnede mig fra kæderne og vendte mig om. Han tog min pik i munden og suttede den meget længe, til jeg kom i en kraftig udløsning.
Vi fik os et dejlig varmt bad og satte os ind i stuen og talte sammen om tøjet og bondagen. Hvad der så skete kommer en anden gang…
Kommentar