Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Streetwear

Karakter: 4.3/8
Visninger: 7362

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge
Streetwear.

Det var fredag, sent eftermiddag, jeg havde lukkevagten i butikken. Vi sælger streetwear og vores butik var populær hos byens unge idet vi solgte alt, baggy jeans, T-shirts, poloer, boardshorts, streetshorts, tanks og naturligvis drengenes vigtigste: Det absolut største og fedeste udvalg i boxershorts og boxertights direkte fra USA.
Jeg er selv 25, lige avanceret til førstemand i butikken. Det var lidt stille i butikken nok fordi det snart var lukketid og de fleste var på vej hjem.

kap,2 Baggy knægten.

Butiksdøren gik op og ind kom en af vores typiske kunder, en ranglet fyr, omkring 17, oversized T-shirt og baggy chico pants. Jeg lod ham gå lidt selv, mange af vores kunder vil helst lige kigge lidt først. Han stod nu stille foran vores udvalg i boxers, knægten bøjede sig lidt fremover for at se efter noget, og afslørede dermed et par sorte Lonsdale tights, de sad pænt stramt over hans velformede røv.
Hmmm - tænkte jeg, de er ikke herfra, men knægten har sgu en god røv alligevel.
Jeg besluttede mig for at gå hen og se hvad han søgte efter: Hej du, kan jeg hjælpe dig ? Vi har lige fået nogle fede Andrew Scott boxers fra USA, er det noget for dig ?
Fyren sagde: ja, gule eller hvide hvis du har.
Jeg hentede et par gule fra lageret, i størrelse LARGE. Jeg vurderede fyren til størrelse SMALL, og tog også et par med i den størrelse.
Tilbage i butikken sagde jeg henvendt til knægten: De bruger lidt andre størrelser i USA, så du er nok nødt til at prøve dem på for at være sikker på størrelsen. Jeg gav ham det ene par i størrelse LARGE.
Fyren forsvandt ind i et prøverum, og jeg kunne høre sko og bukser blive trukket af.
Jeg ventede yderligere et minut, før jeg spurgte: Nå hvad siger du er det ok med størrelsen og kan du lide dem ?
Jeg ved ikke helt, svarede han fra prøverummet, de er lidt løse af tights at være.
Det vidste jeg selvfølgelig, LARGE var alt for stor. Jeg trak gardinet til prøverummet til side og sagde: lad mig se hvad du mener.
Knægten stod med T-shirten oppe midt på brystet og spejlede sig i de alt for store tights.
Jeg gik på knæ og sagde: ja jeg kan godt se hvad du mener, De er rigeligt store til dig, her er alt for meget stof, Jeg viste med min hånd hvor jeg mente det og lagde hånden under hans nosser og løftede lidt. Fyren rørte sig lidt, og min tommelfinger strøg over hans slappe lem som lå begravet i alt for meget stof - bøjet ned over bollerne.
Nej det går vist ikke de er rigeligt store sagde jeg og trak de andre tights ud af lommen, størrelse SMALL, som nok skulle være rigtigt til ham. Jeg gav ham dem og i et snuptag havde jeg hevet de alt for store tights ned, og indskød: Hop du ned i dem her, de er nok rigtige til dig.
Jeg havde store vanskeligheder ved at trække mig tilbage til butikken, og overlade prøverummet til knægten. Kunne næsten ikke få øjnene fra dette stykke lækkert drengelem der ufrivilligt dinglede rundt lige for næsen af mig. Fyren var gladbarberet og jeg anede duften af hans sæbe - jeg bliver altid liderlig af duften af fyrrenåle fra et par glatte boller.
Jeg ventede pænt i et par minutter inden jeg igen sagde til det lukkede gardin: Er den størrelse bedre, mener du ?
Ja stammede knægten, og jeg trak gardinet til side igen. Fyren stod med ryggen til mig, igen med T-shirten løftet op så han bedre kunne se selv.
Jeg strøg en hånd over hans røv: ja sagde jeg, de sidder rigtigt godt bagover, den størrelse er god og ikke for stram vel ?
Min berøring fik knægten til at vende sig om: Nej nej stammede han, de er ikke for stramme.
Jeg havde frit udsyn til fronten, og kunne se at han havde boner på.
Med professionel mine strøg jeg en hånd over hans hårde bule og ned til bollerne: Og der er plads nok til det hele ?
Ja ja, næsten gispede knægten.

Jeg havde mest lyst til at voldkneppe den søde knægt lige på stedet.

Jeg trak mig lidt tilbage og sagde så; Jeg vil give dig 50% rabat på en doppelpack, og så smider jeg et par Thomas Nash oveni. Kan du bruge det til noget ?
Han smilede for første gang: mange tak.

Du er altid velkommen her, jeg smilede til ham, og rakte ham indkøbsposen, men smuttede ubemærket kassebonen ned i min egen lomme. På vej ud af butikken måtte fyren flere gange rette lidt op på boneren.

Kap.3 fredags aften hygge.

Jeg havde lukket butikken kl. 19 og var gået hjemad. Det var min friweekend så jeg skulle ikke på arbejde lørdag formiddag.
Jeg gik hvileløst rundt i min nye lejlighed på 4 sal, jeg tænkte på knægten i baggy jeans, og var bare så hamrende liderlig. Der måtte lidt forløsning til, ellers blev jeg da vist småtosset.
Kort efter at jeg var flyttet ind i lejligheden havde jeg købt mig et nyt flat-TV - det største der kunne opdrives for penge. Flat'en havde ærespladsen, midt på stuevægen, den tilhørte egentlig mere banken end den tilhørte mig, men jeg havde dog fornøjelsen og så selvfølgelig afdragene den næste årrække.

Jeg smed en porno i blu-ray'en.
En flok superlækre surfer-dudes kom op på min xxl-flat.
De surfede, trak boardshortsene af hinanden og suttede lækre amy-pikke både i vandet og på stranden.
Min boner var hård og næsten smertende, jeg havde smidt alt tøjet og sad i sofaen og spillede pik ganske langsomt og pinefuldt. Efter noget nær en time kunne jeg ikke holde til mere, og vendte mig om i sofaen, lå med benene i vejret og ryggen på sædet og filede løs på min smertende stive boner. Jeg fik udløsning en lang flod af sperm vældede ud og lige ned i munden på mig.
Jeg ventede på de sidste dråber skulle løsne sig fra mit lyserøde superfølsomme jordbær og masserede let for at tømme det hele ud.
Hovedet var nu så overfølsomt at jeg måtte lade det være, enhver berøring sendte elektriske stød i gennem hele mit underliv. Jeg satte mig op og sank det kalorielette "mellemmåltid".
Jeg gik ud og vaskede forsigtigt mit godt brugte lem, og satte mig tilbage i sofaen for at se resten af filmen. Pikhovedet havde det fint igen så jeg sad bare nøgen og så på flat'en, indimellem strøg jeg lidt over min halvboner, en halvfed er lidt fræk at rende rundt med selv når man er alene.

Filmen sluttede, og jeg sad lidt ubeslutsomt og strøg mit lem for at vedligeholde halvboneren. Jeg var lidt sulten, hentede lidt at gnave i fra køleskabet og overvejede om jeg skulle se endnu en film. Der kunne sikkert præsteres en ladning sperm mere.
Medens jeg tyggede på maden, gik jeg over og kiggede ud af vinduet, jeg havde endnu ikke haft råd til gardiner, flat'en var vigtigere når nu jeg boede øverst oppe var der alligevel ikke ret mange der kunne se ind i min lejlighed. Jeg var overbevist om at der kun boede pensionister i blokken overfor, der var mørkt i alle lejligheder overfor, bortset fra en. Jeg var ligeglad, de gamle havde da kun godt af at se en ung frisk fyr med halvboner.
Jeg kiggede lidt over på den lejlighed hvor der endnu var lys, sad der en ved vinduet ? hmmm så meget lys var der ikke så jeg kunne ikke beslutte mig for om der gjorde. Lidt eftertænksomt stod jeg og trak lidt i bollerne, nå skidt jeg var da ligeglad og vendte tilbage til sofaen og resten af min mad.

Kap,4 lørdag.

Næste formiddag vågnede jeg ved 9.30 tiden og stod op. Dilleren stod som sædvanlig lige i vejret - pissestiv. Jeg trak altid toiletbesøget ud så længe som muligt, min morgenstive boner var legendarisk, og det pirrede mig at spise morgenmad med ståpik.
Efterhånden var trykket dog rigeligt stort så det meste af morgenmaden foregik ved at jeg vandrede rundt i stuen, kiggede lidt ud af vinduerne, med den ene hånd om en kaffekop og den anden en toast. Dilleren stod rank med det lyserøde hoved godt tildækket af forhud. jeg skyndte mig lidt at tygge toasten, nu måtte trykket altså tages, og småløb ud på toilettet.
Åh det lettede, tilbage til morgenkaffen, nu kun med et par rynker bag et lyserød pikhoved det var alt der var tilbage af min morgenboner. Jeg har det der kaldes en grow'er: Ok pæn stor når den er stiv, men kun nogle få rynker når den er slatten.

Jeg trak i et par løbeshorts i blå mesh og en T-shirt, gad ikke bøvle med en jock, min indskrumpne diller fyldte jo ikke noget videre og en lille løbetur ville sikkert gøre mig frisk.

Efter løbeturen standsede jeg ved postkassen at tage posten med op. Ankommet i lejligheden igen smed jeg shortsene og T-shirten og bladrede svedig og uinteresseret lidt i stakken af reklamer, for derefter at gå i bad.
Efter en tur under bruseren følte jeg mig helt godt tilpas igen, gik i soveværelset og fandt et par hvide Jockey loose-fit boxers, ret konservativt men jeg elskede alle 45 par jeg ejede, tog dem på sammen med et par sorte CK cargoshorts. T-shirt droppede jeg helt. Jeg var ikke helt med på streetwear bølgen og købte det meste af mit kluns i England over nettet.

Jeg gik tilbage til stuen for at gennemgå stakken fra postkassen, der kunne jo være breve eller regninger. Der var dog kun reklamer. Lige før jeg nåede at droppe hele stakken i skraldespanden faldt der dog en lille hvid seddel ud og fald på gulvet. Jeg samlede den op og læste den, der stod:
Du er ret fræk at se på når du spiller pik i timevis, og din morgen stive diller går rent ind.
Jeg stod og nulrede min ene brystvorte tankeløst, blev skiftevis lidt ophidset, og skiftevis lidt forskrækket. Hvad fanden var det her, der er da ikke nogen der kan se ind til mig.
Jeg læste videre hvor der stod: Hvis du har lyst til at chatte med en jævnaldrende fyr så skriv dit MSN på et stykke hvidt papir og klæb det fast til dit soveværelsesvindue, i aften, men først efter kl. 21. Jeg hedder Julian.
Jeg kom i tanke om at der i aftes havde været lys i en af lejlighederne overfor, men jeg var da nærmest sikker på at der kun boede pensionister i den blok. Jeg var lidt beklemt ved situationen men på den anden side så kendte jeg ingen i denne fordømte by, jeg var først flyttet hertil for få måneder siden.
Det var lidt frækt, og jeg fik en kilden fornemmelse i underlivet, godt der var plads i mine shorts.

kap. 5 lørdag aften.

Dagen havde slæbt sig af sted og det meste af dagen havde jeg opholdt mig i køkkenet med min laptop. Køkken og bad vendte modsat stuen og soveværelset, så jeg regnede med at være uden uindbudte indkiggere her.
ved 20 tiden sneg jeg mig over til den modsatte blok for at læse navnene på postkasserne. Det hjalp mig dog ikke, der var for mange, "J. Hansen", "J.A. Nielsen", "J. Mendes" og et par mere. Det hjalp mig ikke videre.
Jeg gik på MSN og søgte rundt, men der var alt for mange der hed Julian, det var uoverkommeligt at finde den rigtige. Efterhånden var klokken ved at nærme sig 21, og jeg måtte beslutte mig for hvad jeg ville gøre. Lidt småliderlig skrev jeg min MSN, "Horny-wrinkles@live.com" på et stykke hvidt papir sneg mig igennem min egen stue i mørke og ind i soveværelset. kl. 20.55 sad jeg under mit soveværelsesvindue, i mørke, og klæbede arket fast til ruden.
Jeg sneg mig tilbage til køkkenet og skændte på mig selv: tag ingen beslutninger med pikken din idiot sagde jeg til mig selv. Jeg undlod dog at fjerne arket igen fra vinduet.

Jeg ventede spændt foran min laptop, og måtte lige skylle ventetiden ned med et par guldøl.
Kl. 21.15 ankom der så en besked, på min messenger, fra "Boner-on-wheels" beskeden lød: hej frække Frederik, jeg er Julian.
Boner-on-wheels tænkte jeg: det kunne jeg nok aldrig have gættet.
Jeg skrev tilbage:
Horny-wrinkles: Julian lurekigger formoder jeg ?
Boner-on-wheels: Ja det må jeg tilstå, men du er sgu da dejlig at se på, hvor er du jeg kan ikke se dig ?
Horny-wrinkles: Jeg er i køkkenet, følte mig lidt beluret, forstår du - smiley.
Horny-wrinkles: Jeg ved jo ikke hvem du er, eller hvordan du ser ud vel ? måske er du en gammel gris - smiley.
Boner-on-wheels: Jeg har lige sendt dig et billede, det er kun fair.

Jeg slog op i min mail-bakke, og ganske rigtigt, der var en mail fra Julian. Jeg åbnede billedet og så en flot ung fyr ligge på en sofa. Han havde kun et par hvide Ben Sherman tights på. Julian var meget lysblond med klare lyseblå øjne, nogle meget velformede overarme og en lækker krop. Han lignede en professionel gymnast.
Jeg skiftede tilbage til MSN.

Horny-wrinkles: glæder mig til at dig foran dine vinduer - 3 smileys.
Boner-on-wheels: he he, glæder mig at du kan li billedet, har du et ? jeg ser dig jo kun på afstand.
Horny-wrinkles: Nej de er for gamle de billeder jeg har, men jeg kunne tænde mit cam, så kan du jo selv se.
Boner-on-wheels: ja gerne, go on go on - stort bankende hjerte.

Billedet af Julian gav mig lidt mere mod, jeg droppede mine cargo shorts, og satte mig igen tilrette ved laptopen, nu kun i mine jockeys. Jeg aktiverede mit cam og ventede på hvad der ville ske.

Boner-on-wheels: Hej ho, du er jo endnu lækre at se tæt på end på afstand - Stort hjerte.
Jeg havde nu aldrig set mig selv om særlig lækker, lidt brede skuldre med lidt ranglede arme. En ok brystkasse med en lille håndfuld hår i mellem mine små-drenge aktige brystvorter. Flad mave med lidt dun omkring navlen.
Resten kunne Julian jo ikke se, så tæt som jeg sad på cam'et.

Horny-wrinkles: Åh jeg ved nu ikke, sådan lidt almindelig vil jeg tro.
Boner-on-wheels: Nu ikke så beskeden, rejs dig op og gå et skridt baglæns.

Jeg rejste mig og stod lidt foran cam'et og vendte og drejede mig som til en modeopvisning.

Boner-on-wheels: Jeg tænker på hvad du gemmer i dine loose-fits - smiley.

På den afstand kunne jeg ikke nå keyboardet, gik et skridt nærmere cam'et. Jeg kunne nu nå keyboardet og skrev stående lidt foroverbøjet.

Horny-wrinkles: Jeg afslører jo ikke alt på første date - grin grin.
I den stilling åbnede mine boxershorts sig foran, hvilket jeg ikke lige bemærkede.

Boner-on-wheels: Jeg kan se at du trimmer tæt og at rynkerne har det fint - smiley - yommi.

Jeg kiggede ned af mig selv, og blev rød i hovedet, satte mig på stolen igen, og skrev.
Horny-wrinkles: Så er det vist godt med dig din buk - smiley - jeg bliver forlegen - hvad med at tænde dit cam så jeg kan være med i jury'en.

Boner-on-wheels: Kom over vis du vil se mere end billedet.
Han skrev sit opgangsnr. og lejlighedsnr.

Horny-wrinkles: giv mig 15 minutter.

Jeg lukkede laptopen ned, og tog et hurtigt brusebad i shampoo med fyrrenåleduft.
Efter en hurtig tørring trak i et par friske jockeys og mine cargo shorts.
På vej ud af døren smed jeg en hvid CK tank over og begav mig over til modsatte boligblok.

Kap. 6 Lørdag aften og den halve nat.

Jeg ringede på døren til lejligheden, mit hjerte bankede vildt hårdt. Døren blev åbnet og jeg så direkte ind i ingenting.
Hernede, blev der sagt, og jeg flyttede mit blik nedad. Der var Julian som jeg kunne genkende, men i en lille sportskørestol.
Ja her er jeg altså, sagde Julian smilende, kom indenfor Frederik.
Jeg var et stort spørgsmålstegn, kendte ingen der sad i kørestol og anede ikke hvad der var passende at sige og hvad der var ubehøvlet, men Julian så sød ud som han sad der og betragtede mig indgående. Han var i et par marineblå US-champion shorts og en rød brydertank. Hans hud var solbrun og det stod godt til tanken og shortsene.

Ja her bor jeg fortsatte han, jeg kender jo lidt til din lejlighed så du må gerne se dig omkring. Jeg lod blikket køre rundt, lejligheden var et stort rum, bortset fra et rum i hjørnet som jeg gættede på var badeværelset, så var alle andre skillevæge fjernet. Fra loftet hang der forskellige steder en trapez ned fra loftet.

Julian bad mig sætte mig i den ene sofa, og straks efter forstod jeg hvad alle de trapeze skulle være godt for. Julian kørte sin kørestol hen til den anden sofa rakte efter trapezen og svang sig elegant over i sofaen og lod sig dumpe ned.
12 points sagde jeg smilende, det kunne jeg ikke klare, og nu ved jeg hvorfor du har sådan nogle flotte overarme.
Julian smilede, tak tak - øvelse gør mester.

Ja det er nok ikke let at være handicappet sagde jeg høfligt.
Julian kiggede på mig og svarede så: jeg er ikke handicappet - jeg er "challenged" som de siger i USA, dvs. udfordret. jeg er ikke afskåret fra et normalt liv, men udfordret til at leve et normalt liv. Og jeg har taget udfordringen op.

Undskyld sagde jeg spagt, jogget i spinaten hva ?

Julian smilede: Nej slet ikke, hvor skulle du vide det fra, du fiser jo rundt på dine tynde skanker og tror du er normal - han smilede drillende.

Jeg forsvarede min stolthed lidt: Jeg ved det, jeg løber og løber men jeg får ikke nogle pæne lårmuskler alligevel.
Der kan du se Frederik, hvem af os er så handicappet ?

Jeg overgiver mig, hvis du gir en øl svarede jeg smilende.
Julian svarede: Nu har jeg sat mig godt tilrette, så du kan sgu selv hente en håndfuld i køleskabet derovre.
Jeg rejste mig og hentede nogle øl og vendte tilbage igen. Gik tæt hen til den sofa Julian lå i og gav ham en øl, hans ene hånd berørte mit lår et kort øjeblik. Jeg følte varmen mere end jeg så det.
Julian begyndte at snakke om mit flat-TV og at han mageligt kunne følge med i mit udvalg af film. Men lyden mangler sagde han smilende.
Har du nogle gode film ? spurgte jeg.
Se selv efter svarede han, og pegede i retningen hvor filmene stod i reolen.
Jeg fandt nogle stykker frem og sagde: Udsøgt smag må jeg sige, må jeg låne dem et par dage ?
Ja gerne, svarede Julian, men du er også velkommen til at sætte en af dem på spilleren.
Jeg kiggede lidt mere på filmomslaget, der var en med surfer-dudes, min svaghed tænkte jeg.
En anden med militær uniformer.
En tredje med gadedrenge i baggypants - så lovende ud.

Jeg valgte den sidste, og gik over for at sætte filmen i gang.
Jeg var helt opslugt af filmen, en ene stramme røv efter den anden.
Det var en voldtægtscene, en ung fyr i baggypants var omringet af nogle fulde skinheads.
De fulde skins rev og sled i fyrens T-shirt indtil den revnede hvorefter de flåede den af ham.
Han stod nu med nøgen overkrop, bukserne nede omkring midt på røvballerne, og de ternede boxershorts sad oppe på hoftekanten - han var bare for lækker.
De fulde skins knep ham hård i brystvorterne til han skreg og stønnede.
De befamlede knægtens skridt, stak en hånd ind under hans baggy's og knep ham hård i ballerne.
En anden skin knep igen knægten hårdt i brystvorten, han skreg og stønnede.
Han kan sgu lide det folkens var der en skin der sagde.
"ned med de bukser" blev der befalet knægten, han lystrede og åbnede sine baggy's hvorefter de faldt til jorden.
Knægten stod med sin stive drengepik, der stak frem af hans boxershorts, og så helt saglig ud.

Julian indskød: Vi må da vist hellere adlyde ordren også, ellers kommer de bare efter os - han smilede frækt og løsnede sine shorts og fik dem behændigt trukket af.
Julian afslørede et par lyseblå Ben Sherman, han fyldte dem godt ud.
Kom så i gang Frederik, ellers kommer dine brystvorter også bare til at gløde ! Julian smilede frækt igen.
Jeg droppede ud af mine cargos og trak tanktop'en over hovedet, henvendt til Julian sagde jeg lige så frækt: De kan bare Komme an !
Julian trak sin brydertank af, og greb efter en trapez, hurtigere end jeg nåede at registrerer landede han i sofaen ved siden af mig - Julian lænede sig lidt ind i mod mig og bed mig i den ene brystvorte.
AU sagde jeg højt, hvorefter han slikkede og sugede på brystvorten så jeg så måner og stjerner.
Julian lå lidt henover mine jockeys så jeg kunne ikke komme til at rette mit lem ud, det lå i klemme under ham, så jeg gik all-in og stak min hånd ned i hans Ben Shermans og greb om hans halve boner.
Jeg fiskede den frem, jeg ville se hvordan den så ud, og den var lækker. Julians pik var solbrun som resten af hans krop og kolossal fed. Det forholdsvise lille pikhoved var blottet og lækkert lyserødt. Jeg vil tro at kalorius målte 13 centimeter og det var rigeligt til at jeg tabte de sidste hæmninger og bøjede mig frem for at få den i munden.
Vent ! sagde Julian, det er for besværligt her i sofaen lad os hygge os hvor der er lidt mere plads.
Julian rakte igen efter en trapez og trak sig op. Han hang i begge arme, med sin pik strittende ud af sine boxertights og kiggede efter sin kørestol.
Jeg sagde med fræk tone: Nu er du vist lidt på skideren, hvad Julian ? Jeg tog hans pik i munden og slikkede løs. Julian stønnede: Jeg falder ned lige straks. Jeg trak hans boxertights helt af ham og inden jeg fortsatte med at blowe ham, sagde jeg: kan du så sige at Frederik er en lækker fyr og at du vil sutte hans pik straks ?
Julian stønnede igen og svarede lydigt som jeg havde bedt om, hvorefter han faldt ned i skødet på mig.
Julian sagde påtaget streng: Du er jo livsfarlig !
Åh jeg ved nu ikke, svarede jeg smilende, jeg er da meget sød - syntes jeg da selv.
Jeg fortsatte: og hvis du flytter din dejlige numse fra min boner, så skal jeg hente din kørestol til dig.
Julian flyttede sig lidt og idet jeg kom på benene trak Julian hurtigt nedad i mine jockeys - jeg lod dem falde helt ned og hentede hans kørestol.

I modsatte side, af Julians lejlighed, stod der en kæmpestor seng. Julian svang sig behændigt fra kørestolen og over i sengen. Han lå nu fladt på ryggen og gned roligt på sin fede boner. Han nulrede forhuden, den var dog for kort til at kunne nå op over pikhovedet, så han kørte den bare de få centimeter, den kunne nå, frem og tilbage.
Jeg tog hans hånd og flyttede den over på mit hårde lem: vov udbrød han, da han fik fat, det var dog en forhud der vil noget. Ganske rigtigt jeg har en enorm lang forhud, faktisk er den doppelt længde af mit pikhoved og når den er slatten er det værre endnu.
Julian var total fascineret, sæt dig op på min mave så jeg bedre kan se sagde han.
Jeg satte mig forsigtigt på skrævs over Julian, som straks gik i gang med at undersøge især forhuden..
Det må være vildt at spille pik med sådan en lang en, sagde Julian. Han skubbede den frem og helt tilbage. Han krængede den sammen som en rullekrave. Alt sammen for at se fascineret på at den rettede sig tilbage i sin oprindelige tilstand igen.
Efterhånden så jeg måner og stjerner, og stønnede: Jeg vil have den væk, så kan du få den til dit natbord.
Julian indvendte: det ville da være synd og skam, så har jeg jo ikke noget at lege med når du kommer igen, for det gør du da vel - ikke ?
Hvis du fortsætter sådan der, så lover jeg hvad som helst stønnede jeg.
Lille frække Frederik, kravlede langsomt op - og i munden jeg fik hans pik prop prop. - sang Julian.
Jeg proppede min boner i munden på Julian og sagde så: Vi er ikke noget sangkor - vi er et pikkor i lækker dur.
Julian gumlede og sugede som en sand mester, jeg jamrede og stønnede, sagde liderlige ord, og mundkneppede ham samtidig.
Jeg kom i et brag af en orgasme som fik Julian til at hoste og hive efter vejret, men han slugte da det hele.
Sorry skat, sagde jeg, men det er kalorielet det lover jeg.
Mit pikhoved var nu igen så følsomt som bare dertil, som altid, og jeg bragte mit lem i sikkerhed ved at lægge mig fladt ned ovenpå Julian og kysse ham. Julian holdt om mig og kyssede igen.
Julian kunne mærke mit våde lem, der lå på hans navle, hvilket fik hans egen boner til at rejse sig og snige op og trykke sig mod mine boller.
Julian kunne ikke bevæge sine hofter, men jeg kunne så i stedet for bevæge min røv, Julian sukkede lidt og nød det.
Efter nogle hede kys sagde Julian: jeg har aldrig bollet endnu, det kan jeg jo ikke, men hvor ville jeg gerne lige nu - Julian sukkede igen.
Jeg strammede mine baller og fortsatte med at bevæge røven op og ned. Har du noget glidecreme ? spurgte jeg.
Ja svarede Julian, i natbordet. Jeg fandt hvad jeg søgte: en økonomiflaske Army Glider.
Jeg rakte flasken frem og sagde lidt frækt: du er vist en større horebuk end du gir udtryk for - jeg smilede.
Julian smilede frækt tilbage og forsvarede sig: ja hak da endelig ned på en svag handicappet !
Du er ikke en skid svag, du er en horebuk skændte jeg ham.
Nu skal din lille liderlige diller få en omgang skal den - jeg smilede skælmsk og smurte en rigelig stor portion Army Glider ud på hans pik.
Julian nød det, og stønnede ophidset. Jeg gav hans pik lidt hånd og Julian vred overkroppen og med blanke øjne mumlede han noget totalt uforståeligt.
Jeg tog lidt Army Glider i min hånd og smurte det omkring mit bløde hul, satte mig derefter overskrævs på Julian og lod centimeter for centimeter af hans fede stive pik forsvinde ind i min varme grotte. Julian var nu i bund, jeg betragtede ham, og for et kort sekund troede jeg faktisk ikke at han trak vejret længere, men der var dog liv i ham endnu så jeg begyndte at ride ham stille og roligt. Der kom ikke en lyd fra Julian, han hev lidt usammenhængene efter vejret men var ellers totalt hinsides normal opfattelsesevne. Jeg smurte Julians maveskind ind i Army Glider og lagde mig forover så min pik og nosser havde berøring med Julian, og red ham videre i den stilling. Min pik blev igen hård hvilket Julian registrerede og lagde sine hænder bag på min røv for at hjælpe til med at skubbe mig frem og tilbage over hans mave og dermed spidde mig med hans stenhårde fede lem.
Julian begyndte at sitre over hele kroppen og stønnede dyrisk. I et brag af en spasme krummede han sig sammen og hylede højt. I det samme kunne jeg mærke den varme der fyldte mig indefra, og det føltes som en evighed før Julian slappede af igen og lod sig falde tilbage.
Julian sagde sagte: Please bliv liggende ganske stille, ellers dør jeg sgu.
Følsom pik ? spurgte jeg. Ja åndede Julian - meget meget følsom pik, please rør dig ikke.
Vi lå sådan og hvilede ud, kærtegnede hinandens kroppe.
Efter en tid sagde Julian: Jeg tror ikke at jeg har oplevet sådan noget før, det var den vildeste orgasme. Du er en super fyr, og nu tror jeg at jeg kan tåle at få min pik ud igen.
Jeg rejste mig forsigtigt, og idet Julians pikhoved strøg forbi min lukkemuskel, gispede han endnu en gang.
Sorry sagde jeg: Jeg kender det alt for godt selv. Jeg kiggede på Julian - Han er sgu lækker også med en misbrugt slatten pik i mellem benene.

Jeg hentede nogle håndklæder så Julian kunne få det værste lag af silikonen af kroppen, hvorefter han nøgen kørte sin stol ud på badeværelset - kom bare med sagde han, der er plads til flere under bruseren.

Kl. 03.30 vaklede jeg hjemad for at give min godt brugte pik og røv lidt hvile.

Kap. 7 Søndag.

Jeg vågnede med min sædvanlige vand-boner henaf kl. 11.30. Jeg kunne ikke se ind i Julians lejlighed da der var mørkt derinde, men til ære for ham gik og over og stod ved vinduet et stykke tid. Jeg ikke så meget som overvejede at der kunne være andre i Julians boligblok der sad ved deres vinduer.
Jeg gik ud for at lette trykket, og lave lidt vandfald i kummen, tog et hurtigt koldt brusebad og smed mig i et par friske jockeys.

Jeg havde ikke aftalt noget gensyn med Julian, så jeg besluttede mig for at skrive en mail til ham. Boner-on-wheels@live.com

Jeg skrev til ham at når jeg var hjemme var mit webcam eksklusivt åbent for ham og at jeg havde fundet ud af at tænde for mic og lyd. Så kunne vi jo snakke sammen sådan lidt hen ad vejen.

Jeg afsluttede mailen, sendte den, og flyttede min laptop ind på stuebordet og startede cammeraet.
Statuslinien på Julian sagde at han var offline lige nu.

Jeg smed mig i sofaen, tændte for tossekassen og så noget ligegyldigt TV - og faldt i søvn.
Jeg vågnede igen ved 14.30 tiden, og kiggede over på laptopen, Julian var stadig offline, men der lå nogle beskeder i messenger.
Besked fra Boner-on-wheels: kl. 13.00 hej sleeping naugty !
Besked fra Boner-on-wheels: kl. 13.30 Du savler i søvne - ved du det ? smiley
Besked fra Boner-on-wheels: kl. 14.00 Du får rejsning 4 gange i timen - håber det er mig du drømmer om - smiley

Jeg smilede for mig selv, den buk har sgu luret på mig medens jeg sov, lidt frækt faktisk.

Søndag aften ændredes Julians status og jeg kunne nu se hans lejlighed på webcam. Julian havde fuldt mit ekstempel og startet sit cammera eksklusivt til mig.
Julian havde ikke lyden sat til, men hans besøg lignede Julian så meget at jeg gættede på det var hans bror, en del yngre bror.
Det så ud som om de så TV idet de begge stirrede i samme retning, Den yngre fyr sad i den sofa hvor jeg havde siddet aftenen før, og hvad Julian ikke lagde mærke til var at den unge mand konstant sad og ragede sig på dilleren. De ser sgu nok porno, tænkte jeg, men jeg kunne ikke se ind på Julians TV.
Knægten havde nu det meste af sin hånd indenfor lynlåsen, og med den regelmæssige bevægelse hans håndled afslørede, kunne det kun være en ting: Knægten sad og onanerede !
Jeg så på Julian og kunne se hans læber bevæge sig, han sagde et eller andet til knægten, herefter greb han den æske kleenex der stod på stuebordet og smed den i hovedet på knægten.
Busted ! jeg grinede højt for mig selv.

Jeg slæbte laptopen med ind i soveværelset og gik tidligt i seng. Jeg havde webcam åbnet, men slået mic og lyd fra, ville ikke vækkes når jeg først sov.

Kap. 8 Mandag morgen.

Jeg vågnede med vækkeuret kl. 7.30 lå og kælede lidt for min vand-boner og kiggede over på laptopen.
Julians status var offline, men der lå en besked fra ham.
Boner-on-wheels: kl. 6.30 Sover du altid nøgen ? du havde seriøs kæp på da jeg stod op. - frække Frederik. smiley.
Til en afveksling gik jeg lige ud på toilettet og lavede vandfald, fortsatte ud i køkkenet nu med nogle få rynker hvor vand-boneren lige havde været. Jeg skulle jo på arbejde om kort tid.

Kap. 9 mandag.

Dagen begyndte mindre godt, indehaveren spurgte om jeg kunne overtage lukkevagten igen i denne uge, så skulle jeg nok få lørdagen fri igen. Jeg var jo lige udnævnt til første mand, så det gik jo nok ikke at sige nej, ergo sagde jeg: selvfølgelig chef - gerne chef.
Dagen slæbte sig af sted, med at lægge tøj sammen, og præsentere nye vare bedst muligt.
Henaf kl. 16.30 smuttede chefen og vores anden ekspedient så den sidste sure time havde jeg for mig selv.
Butiksdøren gik op og ind kom den unge fyr fra i fredags. Han gik hen til vores afdeling for boxers igen og stillede sig der og kiggede lidt på må og få. Knægten bøjede sig igen efter noget i udvalgskasserne, og hans T-shirt røg med op. Jeg fik øje på det par gule Andrew Scott under de RipCurl streetshorts som han havde på i dag.
Jeg gik hen til ham og spurgte venligt: skal du bruge lidt hjælp eller finder hvad du søger efter ?
Knægten rettede ryggen, men så ikke direkte på mig, Jeg vil gerne se på et par Andrew Scott hvis du har dem i hvid med rød elastikkant.
Ja svarede jeg, det kan jeg godt klare, rent rutine fik mig til at spørge: Hvilken størrelse bruger du ? Knægten så ned og svarede: hvis jeg må prøve en størrelse LARGE først ?
Jeg blev lidt svimmel, troede egentlig jeg havde hørt forkert, fyren viste udmærket hvilken størrelse han havde købt. Så jeg spurgte igen: Sagde du størrelse LARGE.
Knægten så op: ja, men ta for en sikkerheds skyld et par SMALL med også.

Jeg småløb ud på lageret efter de ønskede tights, og gik tilbage til butikken, fyren stod i prøvekabinen og ventede. Jeg gav ham de største tights først og lukkede høfligt gardinet.
Der raslede med tøj og sko derinde, og kort efter sagde han: jeg ved ikke helt med størrelsen, kan du hjælpe ?
Selvfølgelig kunne jeg det, jeg rullede gardinet til side, og så knægten stå i de alt for store tights, han havde tillige smidt T-shirten på gulvet.
Jeg satte mig på knæ og med professionel mine, studerede jeg nøje hvordan tightsene sad. Jeg rettede lidt på stoffet lige under hans boller og glattede dem mellem hans baller. Hans drengelem var begyndt at vokse, hvortil jeg sagde: ja de buler nok lidt rigeligt, især her, og førte min hånd hen over hans lem.
Han sagde lidt hæst: tror du at bulen går væk med et par i en størrelse SMALL ?
Du kan jo prøve sagde jeg.
Knægten smøg sig ud af de alt for store tights, han famlede med de mindre tights og tog et lille skridt nærmere mig: 50% og et par Thomas Nash oveni ?
Knægten smilede nu for første gang og trykkede sin drengeboner mod mine læber.
Jeg nikkede, åbnede munden og tog imod hans lem, knægten mundkneppede mig uanfægtet.
Efter 30 sekunder skød han sin ladning af. Han så med et let sløret blik ned på sit slappe drengelem og sagde så: 2 par i samme farve, tak.

Jeg var igen alene i butikken, og der var en halv time til lukketid. Butiksdøren gik op og ind kom en fyr på nogenlunde samme alder som min forrige "kunde". Jeg genkendte ham, Julians lillebror.
Frisk sagde jeg: Hvad kan jeg hjælpe dig med unge mand ?
Jeg vil gerne se på et par blå Andrew Scott i størrelse LARGE sagde fyren.
En alarmklokke ringede inde i mit hoved.
Tobias siger at størrelse LARGE giver 50% rabat og et par Thomas Nash oveni, fortsatte knægten.
Noget sagde mig at Tobias var min tidligere kunde - den lille frækkert - men jeg kunne jo ikke så godt blowe Julians lillebror for fanden.
Til fyren sagde jeg så: Hvad størrelse har du på nu ?
Knægten løftede op i sin T-shirt og afslørede en tynd krop og et Ben Sherman elastikbånd. Julians indflydelse gjorde sig vist gældende her tænkte jeg.
Jeg syntes du skal blive ved dem du har på, de er af god kvalitet - i tankerne sendte jeg mit lem en undskyldning, men det her gik bare ikke.
Du skal nok få en pæn rabat og et par Thomas Nash oven i, men kun i dag.
Jeg er sikker på at knægten så skuffet ud da han spurgte: Skal jeg ikke prøve dem på først ?
Det er jo ikke nødvendigt indvendte jeg, du kender jo størrelsen på dine Ben Shermans.
Jeg gav ham hans indkøbspose, strøg kassebonen, og lempede ham ud af butikken lidt hurtigere end normalt.

Jeg lukkede butikken, fandt de 2 kasseboner frem af lommen, og udlignede tabet på mine sidste 2 kunder af egen lomme. Jeg kunne stadig smage Tobias drengesaft i munden og sagde højt for mig selv: Jeg har sgu ikke råd til flere af hans kammerater. Slukkede lyset, rettede lidt på min boner og cyklede hjem.

Knap indenfor døren tændte jeg for laptopen. Der lå en besked fra Julian.
Boner-on-wheels: Hej kom over til en aften øl, når du er klar til det.

Klar ! mig ? jeg var født klar ! Slyngede 2 leverpostejmadder i hovedet og efter en tur under bruseren og et par friske jockeys var der ikke nogen der var mere klar end mig. I spøg overvejede jeg at ændre mit MSN - "Boner-in-boxers@live.com" ville passe bedre.
Jeg småløb ned af trapperne med min åbenstående Jeff Banks skjorte blafrende efter.

Julian åbnede døren: Hej frække Frederik, godt du kunne komme. Åh sagde jeg frækt: Der skal lidt mere til.
Henne fra sofaen lod der: Hej tøjmand ! Er der boxers dør-til-dør levering ? Det var Julians lillebror !

Kommentar