Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

TTPP-drengene 10 - Torsdag efter skole.

(TTPP-drengene)

Karakter: 4.1/7
Visninger: 7266

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Onani
kap.10 torsdag efter skole.

Efter skole, cyklede jeg hjem og skiftede tøj. Jeg ville tage over til Tim og præsentere mig for hans forældre. Jeg ville derover i god tid, så jeg kendte lidt til stedet og Tims værelse fordi der havde jeg ikke været endnu.
Jeg fandt et par sorte jeans frem, og derefter en gul kortærmet skjorte med sorte tern. Jeg fandt mine aller sejeste sorte Diesel boxershorts og tog dem på.
Med lidt klaprende hjerte cyklede jeg over til Tim.

Det var ham selv der åbnede døren, han smilede stort kyssede mig og sagde: kom ind kom ind.
Vi gik ind på Tims værelse, og som jeg havde anet på forhånd, var her totalt opryddet og ordentligt. Sådan havde jeg også et indtryk af Tim.
Det var varmt og min skjorte begyndte at klæbe Tim foreslog, at vi kunne snuppe et par colaer, og sætte os ud i haven - det var fint med mig.

Tim gik forrest og da vi nåede terrassen udbrød han: Tom for fanden, få nogle shorts på.
Tom lå, uden en trævl på kroppen, på drømmesengen med hænderne foldet bag nakken og så meget tilfreds ud. Der lå en lille klat klar væske lige under hans navle. Hans, endnu drengede, lille lyse nudel lå slapt hen over noget sort dun og det lille lyserøde hoved lå blottet og glinsede i solen.
Ingen tvivl om at han lige havde onaneret, og han var ikke det mindste genert.

Der ser du sagde Tim til mig: Knægten er evigt liderlig og han tror at han får mere sperm hver gang han gogger den af, Øvelse gør mester, indskød jeg smilende.

Tom sagde: hvis det ikke passer hvorfor gogger du så hver aften inden du skal sove ?
Ja Tim, drillede jeg, hvorfor gør du så det ? Tim daskede ud efter mig: det ved du sgu godt hvislede han.

Tom klagede sig lidt: Tim min tissemand svider.
Tim kiggede over på ham og sagde så: det er slid, du slider jo huden i stykker så tit som du gogger. gå ind og vask den i lunken vand og lad den få fred en dags tid eller 2.
Tom rejste sig, tog sine shorts og kig indenfor.

Efter Toms forsvinden satte jeg mig godt tilrette i solen, og trak skjorten over hovedet - lidt mere farve kunne ikke skade.

Efter kort tid lød Toms stemme: jeg smutter - der lød et brag da yderdøren gik i efter ham.

Tim rejste sig og gik om bag den stol jeg sad i, han tvang mit hoved bagover og kyssede mig. Tims hænder fortsatte ned over min brystkasse og mave.
Tim rettede sig op igen og sagde så: Det er alt for varmt at have sort tøj på i dag. Han knappede mine bukser op og trak lidt i den som tegn på at jeg skulle løfte røven lidt.
Et par sekunder efter sad jeg tilbage i mine Diesel boxertights - ligeledes sorte.
Med et skælmsk udtryk fortsatte Tim: ja som jeg sagde, sort er for varmt.
Han bøjede sig frem og stak et par fingre ned i den brede elastik på mine Diesel, og i et snuptag var de også væk. Tim gik i huk-stilling og tog min slappe pik i munden, han slugte den helt ned til roden.
Tim brugte tungen og beholdt hele pikken i munden så længe han kunne, men efter at den var helt stiv og stenhård måtte han give afkald på et stykke af gangen til han til sidst kun havde pikhovedet i munden. Jeg var for længst hinsides al opfattelse og nød det fuldt ud.

Tim stoppede sin tungebehandling, rejste sig, og sagde: kom og læg dig her samen med mig.
Hans smed sine gule joggingbukser, som var det eneste han havde på, og vi lagde os på siden på drømmesengen og kyssede hinanden. Tim tog fat om min pik igen og derpå sin egen. Med en hånd klemte han pikkene sammen og spillede dem begge i rolige seje rytmer.
Med min frie hånd kærtegnede jeg Tims brystvorter og kneb dem til han stønnede. i et langt kys, fik vi begge udløsning på samme tid og den seje sperm flød ud i strømme.

Vi lå lidt endnu, men måtte så i gang med at rengøre drømmesengen. Vi overvejede at give Tom skylden, det ville gøre ham stolt, men det gik nok ikke an.

Vi var blevet færdige, og havde lige skyllet os selv lidt, og fået tøjet på igen da vi hørte yderdøren gå op. det var Tim og Toms forældre.

Tims far var lidt forlegen, og det var jeg egentlig også, men han gav mig hånden og sagde: Davs du må være Sejers bror går jeg ud fra, ahhemmm jeg mener, du må være Aske, Tims ven.

Jeg nikkede, og isen var brudt.

Tænk, hvad et par sommerdage og en flok drenge kan gøre for en forskel.
Kommentar