Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Barnepige.

Karakter: 4.6/19
Visninger: 15052

Af: Stcomesa.

Læs flere noveller af:
» Stcomesa.

Skriv til:
» Stcomesa
Det var en meget varm sommerdag. Jeg var lige kommet hjem fra skole og lå ved polen helt uden tøj på, da en kaldte på mig ovre ved hegnet. Jeg kiggede derover og så, at det var den nye nabo, som stod og kaldte på mig. Han var tyrker. og konen var vist noget andet, men mørk var hun. Jeg rejste mig op og gik over til ham. Han kiggede noget på mig, så kom jeg i tanke om, at jeg ikke havde noget tøj på, undskyldte og løb over efter mit håndklæde, tog det om mig og kom tilbage. Da jeg kom hen til ham, spurgte han, om jeg ville tjene 500 kr.. De skulle i byen og kom først hjem i morgen, så hvis jeg ville se efter Ali, mens de var væk, ville han blive glad. Jeg sagde, at det ville jeg da gerne, og mens vi stod der og talte, tabte jeg mit håndklæde og stod nu nøgen igen. Mens jeg bukkede mig ned efter det, syntes jeg, at man kunne se en bule i hans bukser. Jeg fik rejst mig op og så ham i øjnene, og der var et udtryk jeg ikke kunne læse. Nå men han ville sende Ali ind til mig, når de kørte.

Jeg gik hen og lagde mig ved polen, men tog håndklædet over mit skridt, hvis der skulle blive kaldt igen, og det blev der en halv time sener. Det var Ali, der genert kaldte. Jeg sagde bare, at han skulle komme ind, og så kunne han lægge sig og blive brun som mig. Det kom vi sådan til at grine af, for han var jo brun i forvejen.

Nå men han lagde sig ved siden af mig, og han spurgte, om jeg havde noget under mit håndklæde. Jeg svarede, at det havde jeg ikke, men jeg skulle jo nødig skræmme nogen og især ikke hans far. Så fortalte jeg, hvad der var sket, og så grinede vi af det. Jeg spurteom han ville havde en sodavand. Det ville han godt, men hvis jeg havde en øl, ville han hellere have den, for nu var hans far der ikke. Ok, sagde jeg, og rejste mig og tabte mit håndklæde. Pyt tænkte jeg, og gik.

Da jeg kom tilbage havde Ali også smidt alt sit tøj og lå uden en trævl. Jeg så på hans pik. Den var stor af en på 13 år. Nå, men vi tog en slurk af øllet og lagde os ned. Ali spurgte, om jeg havde set de brydere, der var i tv i aftes. Det havde jeg ikke, så han fortalte, at de var smurt end i olie, så man ikke kunne holde fast på modstanderen, og det så så sjovt ud . Selv hans far havde grinet. Ali spurgte så, om jeg havde prøvet at bryde. Jeg svarede, at det havde jeg for et par år siden, da jeg var lige så gammel som ham, men gjorde det ikke mere. Han spurgte så, om jeg ville vise ham et par greb. Jeg sagde, at det gad jeg ikke nu, og nu ville jeg havde noget sol. Ok, sagde Ali, men jeg går lige hjem efter noget. Ok.

Jeg må have døset, for pludselig stod Ali der, og han var smurt ind i noget fedtet stads. Jeg spurgte, hvorfor han var smurt ind, og han svarede, at det var mod solen, og om han ikke også skulle smøre mig ind. Jeg opgav og sagde, at det måtte han godt. Så gik han i gang først på maven, hvor jeg syntes, at han kom ret tæt for ikke at sige helt tæt på min pik. Den fik et godt lag. Derefter skulle ryggen havde en tur. Det gik også godt helt ned til mine baller. De fik en meget grundig tur, selv ind i mellem ballerne, og mit røvhul fik også en tur.

Nu havde Ali pillet så meget på mine intime steder, at der var komme liv i min pik. Pludselig lagde han sig oven på min ryg og tog fat, og spurgte, om jeg kunne komme fri. Jeg gjorde lidt modstand og legede med. Han maste for at holde mig nede. Han gled op og ned af min ryg for at holde mig, alt imens hans pik gled med hen over mine baller. Nu kunne jeg mærke. at hans pik var ved at blive stiv af al det gnubberi mellem mine baller, og jeg var ved at blive nevøs for, hvornår hans pik ramte mit røvhul Men han var jo ikke til at holde på for al den olie, vi havde smurt os med. Lige med et kunne jeg mærke, at hans pik fik fat i mit hul, og i et nu var Alis pikhoved kommet indenfor, uden at det havde gjort modstand. Det var en sær følelse og samtidige en dejlig fornemmelse, Ali stivnede også over for den nye følelse, men pressede så videre op i min røv, og da jeg ikke sagde noget, forsatte han. Han pumpede løs i min røv og spurte mig så, om det var sådan, man kneppede piger, og det måtte jeg jo give ham ret i, at sådan gjord man.

Mens han lå der på ryggen af mig og bollede løs i min stakkels røv, voksede min pik, så det næsten gjorde ondt. Jeg sagde, at nu var det min tur til at bolle ham. Jeg lagede ham på ryggen, satte min pik ud for hans røvhul og pressede til. Langsomt men sikkert kom min pik op i Alis røv, og da den var i bund, begyndte jeg at kneppe ham, først langsomt så hurtigt. Samtidig med at jeg kneppede ham, spillede jeg også hans pik af, og med et kom vi samtidig med et brøl, der kunne vække hele Nabolaget. Jeg faldt hen over ham. Der var ikke flere kræfter og efter at vi havde fået luft, gik vi ind, tog et varmt bad og tog tøj på lige tids nok til at være klar, da min mor kom hjem. Jeg fortalte, at jeg havde lovet at se efter Ali, mens hans far og mor var ude, og det var ok.

Klokken blev sengetid, og vi forsvandt op på mit værelse og gik i samme seng. Vi lå og talte om det, der var sket, mens vi kælede for vores pikke og røvhuller. På et tidspunkt satte jeg min pik mod Alis røv og begyndte at bolle ham. Da jeg pludselig mærkede. at han slappede helt af. Han var faldet i søvn midt i det hele. Jeg lagede mig så selv til at sove med pikken oppe i Alis dejlige røv.

Da jeg var ved at falde hen, hørte jeg en lyd nede i haven. Jeg ville vække Ali, men kunne ikke. Jeg trak min pik ud af hans røv. Så på uret. Det viste 2, altså om natten. Jeg listede ned og gik efter lyden. Den kom ovre fra polen. Jeg listede nærmere og så en mand ligge og svømme rundt der. Jeg gjorde opmærksom på, at jeg var der. Han rettede sig op, og jeg så, at det var Alis far, der plaskede rundt uden tøj på. Han forklarede, at hans kone, der var gravid, var blevet dårlig og var blevet hos dem, de var på besøg hos, og så var han taget hjem. Men det var så varmt, og så var han blevet fristet til at køle sig af. Om det gjorde noget? Jeg sagde, at det gjorde det ikke, så han kunne bare fortsætte. Det ville han gerne, men om jeg ikke også kom i? Det kunne jeg da godt, men på vej ned så jeg, at hans pik stod lige op af maven på ham, og da jeg var ved at slippe trappen greb han om mig og spiddede mig på sin store pik. Nok var Alis pik stor, men denne var mega stor, det var godt, at min røv havde fået pik en gang den aften og var rimeligt smurt, for ellers havde det nok gjort meget ondt. Jeg satte mine hænder på bassinkanten, mens han bollede løs. Han fortalte, at det havde han tænkt på at gøre, lige siden han så mig uden tøj på.

Efter at han havde kneppet mig sønder og sammen, og vi var kommet op af vandet, tog han min pik i munden og suttede til den kom. Helt udmattet kom jeg op i min seng og faldt i søvn. Næste morgen var det lørdag, og jeg og Ali gik over til hans far. Han fortalte at Alis mor var blevet syg, og at Ali skulle alene hen og besøge hende. Mens han sagde det, blinkede han til mig, og gav mig 1000 kr. for god opførsel. Samtidig tænkte jeg: stakkels mit røvhul!

Hilsen stcomesa@ofir.dk
Kommentar