Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

MILITÆRBASEN - Soldater efter 6 måneder uden sex

Karakter: 3.5/8
Visninger: 9592

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge og Oralsex
Der sker noget med mænd, når de ikke har været sammen med deres kærester eller koner eller andet hunkøn i længere tid. Ligeledes skete der noget med os, da vi sad der i lejren på sjette måned… sjette måned i krig. Alverdens ekspeditioner og øvelser gjorde hverdagen ensformig og tung og mange af os længdes efter vores hjemlige omgivelser. Der er også dem, som ikke længes hjem. Dem som nyder at være hernede… dem som lever, når de er i krig og kamp. Adrenalinkicket ved ekspeditionerne og skydeøvelserne giver dem energi. En forbandet kraftig energi, som får dem til at råbe, bande, kaste med ting og ryge masser af smøger. Soldaterlivet…

Det var soldaterlivet, der karakteriserede den eftermiddag, hvor vi hjemvendt fra en længere vandring, sad og slængede os rundt om metalbordet i lejrens midte. Solbrændte på arme og ben og let svedig hud under det tykke, kraftige uniformsstof. Flere af mine kammerater havde knappet deres skjorter op, hvis ikke den var røget helt af. I cigaretrøg og musik fra en radio udbrød en høj latter, fordi en fra truppen hev sin pik frem fra militærbukserne: en tyk, mørk pik. Han holdt samlet om skaftet og nosserne og ruskede op og ned, imens han bed sig i underlæben og lavede håndtegn med den frie hånd. Han fremførte en parodi på en kammerat, som sad og onanerede ude på toilettet. Man havde kunne høre klaskende gennem båstoilettets dør og den lette stønnen som ophørte, da han lavmælt kom – og så det efterfølgende, kæmpemæssige latterbrøl fra ham, som nu fremførte parodien.

Jeg tænkte på, hvor meget jeg savnede min kone derhjemme og savnede… ja, vores seksuelle samvær. Hernede projicerede de fleste sådanne seksuelle lyster væk og energien over i kamplege, boksekampe og de militæriske discipliner. Jeg selv havde siddet på toilettet med min pik i hånden og spillet – kigget i loftet og lukket øjnene, da jeg endelig fik udløsning.
Dette fløj forbi mine tanker, da jeg sad og observerede ham med den mørke pik i hånden. Jeg var ikke flov over, at jeg selv masturberede på toilettet - jeg er forholdsvis seksuel frigjort og mener, at det er en naturlig ting.
Måske var det ikke helt så naturligt, det næste der skete efter denne eftermiddag. Denne eftermiddag, hvor jeg mødte en anden mand, som havde været ligeså længe væk hjemmefra som jeg. Der var sket noget, som jeg før omtalte. Noget, som indtræder, når mænd ikke har været sammen med deres elskede i lang tid.

Eftermiddagen tonede over i skumring og snart havde mørket overtaget. Kammeraterne og jeg havde for længst forladt metalbordet, for at gå hver til sit. Jeg gik ned til den bagerste del af lejren for at spille kort med en mindre gruppe soldater. Nogen havde skaffet en klump hash fra en landsby og rullede nu en større joint af avispapir. Vi lukkede rummet og pillede den ene teltvæg ned udadtil, så der ikke kom til at lugte af brændt græs – det ville ikke falde i god jord hos sergenterne og de højerestående. Ham der rullede, satte også ild til jointen og begyndte at sende den på omgang. Han advarede om, at den kunne være meget stærk, så vi skulle være forsigtige. Jeg tog tre lange sug og mærkede røgen brede sig i mine lufteveje… lukkede langsomt øjnene og pustede den ud i en lige linje. Jeg kunne straks mærke det: en afslappethed og en glæde. Det samme indtrådte hos de andre tilstedeværende soldater: blikke der udtrykte lykke og ufokusering. Smil og langtrukne grin. Sådan gik der lang tid. Vi var på kanten til at falde i søvn og det skete også, det vil sige: alle på nær mig og en mørk fyr med gylden hud og meget hvide tænder. Han grinte uden grund og det samme gjorde jeg. Vi snakkede ikke om noget bestemt, grinte bare af de andre kammerater, som lå ind over bordet og nede på gulvet. Den mørke fyr tog sin hånd over og rørte ved den soldat, som lå ham nærmest… tog sin hånd kildende op af låret hen mod skridtet. Vi udbrød i en latter over, at vi kunne gøre, hvad vi ville. De andre var nærmest bedøvede i en tung søvn. Vi fortsatte bare med at grine. Min mave ramtes af en blid smerte på grund af al den latter. Men latteren ophørte, i hvert fald indeni, da jeg efterlignede den mørke soldat og førte min hånd op ad min sovende sidemands lår. Jeg mærkede, for første gang i meget lang tid, ved et andet menneskets krop. Følte de muskuløse ben og strejfede hurtigt skridtet. Det var mærkeligt, det der skete.

Den mørke soldat greb nu fat om en af de sovende og lagde ham forover på en stol og lagde en anden ovenpå, sådan at det lignede, at de havde hed omgang. Han selv stillede sig ved den nederstes hoved og simulerede et blowjob, ved at trække underlivet frem og tilbage og stønne højlydt. Jeg grinede endnu højere og endnu længere, men min krop var ved at være i en mærkelig tilstand. Det slørede let for mine øjne og jeg kunne ikke kontrollere min bevægelser fuldstændigt. Jeg rejste mig, for at gå ud i køkkenet… ville tage noget at drikke.

I køkkenet greb jeg en flaske vand fra køleskabet og vendte mig for at gå tilbage. Imens jeg slugte halvdelen af flaskens indhold, stødte jeg ind i den mørke soldat, som åbenbart var gået efter mig. Han slog mig ud af kurs og jeg kæmpede for at holde mig oprejst. Han greb mig dog igen med sine stærke arme og holdt om mig – så jeg skubbede ham væk. Jeg ved ikke, hvorfor jeg skubbede ham – det virkede bare unormalt, det han gjorde.
Jeg har aldrig haft lyst til mænd. Ikke ligesom nu, hvor jeg kan dufte ham og hashen har sat mig i en tilstand, hvor jeg har lyst til alt. Jeg er åben for alverdens kropslige stimuleringer og stræber efter at blive rørt og røre andre. Så jeg griber fat i ham – hans sind er lige så langt væk som mit. Jeg mærker på hans varme, solbrændte hud, ned over hans brystkasse og strejfer over navlen. Vi kysser hinanden med vores stærke tunger og undersøger hinandens rygge og røve og lår.
Da jeg har kysset hans overkrop længe, tager han forsiden af sin t-shirt over hovedet, sådan så den sidder i spænd mellem armene og nakken – jeg har nu frit udsyn over hele hans muskulatur. Han åbner lynlåsen i sine bukser og tvinger mig på knæ. Jeg ved ikke, hvad jeg laver, men følger min lystbetonethed. Han hiver sin pik frem, som er ganske stor og tyk, og jeg tager den frivilligt i munden. Han sukker højlydt og lægger hovedet bagover og støtter sig op af køkkenbordet. Han åbner sine militærmønstrede bukser helt og de glider halvt ned ad lårene. Jeg prøver, så godt jeg kan, at tilfredsstille ham med munden, men han bliver hurtig utilfreds. Han er i en slags trance, og han giver også frit løb for sine lyster.
»Helt ned med den« siger han så imens han klamper mig let på kinden.
Jeg prøver at følge hans ordre og åbner svælget… lader ham glid et par centimeter længere ned. Han trækker sig ud igen og begynder så småt atter at stønne.
»Og så en gang til« siger han hårdt.
Jeg modtager ham igen, men denne gang bliver han i min hals i længere tid. Laver korte ryk og rystelser med hele pikken inden i mit hoved. Han griber fat i min nakkehår og trækker mit hoved frem og tilbage.
»Og denne gang åbner du endnu højere op« siger han meget pædagogisk og lyder som tandlægen fra min barndom.
»Du vil jo have det, din luder« siger han imens han glider længere ned og fortsætter:
»Jeg skal gøre mit bedste, for at give dig al den pik jeg har«
Han sætter herefter tempoet op… banker løs og synes godt om det. En gang imellem erstatter han sin mund med pikken og tungekysser mig. Han presser så mine kinder sammen med den ene hånd og siger, helt inde i hovedet på mig, at han bliver ved til solen står op. Han roser mit arbejde og klasker mig hårdere og hårdere på kinderne.

Han trækker sig ud og lader sin store, saftige pik hænge foran mit ansigt. Han bevæger sine hofter fra side til side et par gange, så den klasker imod min næse og min pande.
»Arbejde med hovedet nu, helt ude i spidsen« siger han lavmælt og belærende.
Han viser mig hvordan, ved at glide langsomt ind og ud, kun med sit pikhoved. Efterfølgende er det mig, som skal sørge for bevægelserne og behage ham på denne pirrende og enkle måde.
»Ja, sådan der. Præcis. Arbejd med mit fucking pikhoved. Ja. Bliv ved.«
Jeg fortsætter og han begynder at røre sig selv på overkroppen. Niver i sine brystvorter og putter to fingre i sin egen mund.
»Jeg vil efterlade al det pik på dig, som overhovedet muligt. Jeg vil give dig alt, jeg har. Bare bliv ved, din soldaterluder«
Langsomt begynder han at trænge længere og længere ind igen. Han griber atter fat i min nakke og stikker pikken helt ned – helt derned hvor han tidligere var. Giver mig så de hurtige lussinger igen. Han begynder at blive voldsommere og voldsommere og kan næsten ikke styre sig mere.
Så beder han mig om at åbne munden og række tungen ud – ligesom når man er hos lægen. Og så lægger han sin store, mørke pik på den og giver efter. Giver efter med alt det, som han har holdt tilbage. Jeg lukker øjnene og mærker en varm væske løbe ned af mit ansigt og ind i min mund.
»Fuuuck ja! Slug alt det, som jeg har samlet ind i seks måneder og gør mig ren bagefter. Du slipper ikke endnu din soldaterluder«
Jeg gør som han siger og han løfter sin pik og beder mig slikke hans nosser. Jeg adlyder.

Jeg ved ikke, hvad jeg har gang i lige nu. Min krop er styret af et stof og det samme er hans. Vi står i dette militærkøkken og burde gå ind i seng. I stedet fortsætter vi. Jeg havde ellers forventet, at han ville stoppe og trække sig tilbage efter sin eksplosion af en sædafgang. I stedet fortsætter han bare. Vil udforske sig selv og… vil udforske mig. Jeg fanges af hans beskidte lugt og hans rug hud. Det er modsat af alt, hvad jeg er vant til. Men i aften tænder det mig. Kun i aften, hvor vi begge er bedøvet og styret af stoffer.

… fortsættes
Kommentar