Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gensyn med legekammeraten

Karakter: 4.2/9
Visninger: 9029

Af: Rune.

Læs flere noveller af:
» Rune.

Skriv til:
» Rune
Tags: Oralsex, Analsex og Skolesex
Søren havde godt nok forandret sig, da jeg mødte ham igen. I skolen var vi begge to små og splejsede, han havde stort blond hår og fnisede, når nogen havde skrevet pik på et af bordene. Vi legede doktorlege sammen efter skoletid og jeg fik den første anelse om, hvad jeg var til. Men da vi andre kom i puberteten og drengene i stor stil begyndte at spille pik sammen, samtidig med at de brugte homo som skældsord, skete der ikke rigtig noget med Søren. Da han skiftede skole i syvende klasse, var han stadig en fnisende lille drengerøv, mens jeg jævnligt suttede den af på en fra niende - hemmeligt, selvfølgelig.

"Nå, kan du ikke kende mig," sagde Søren, da vi mødtes på gaden i vores barndomsby sidste sommer. Han var kørt ind til siden på sin motorcykel og havde taget hjelmen af. Nej, jeg var fuldstændig blank - men lettet over, at det åbenbart ikke var en, der ville give mig bank. Da han så sagde hvem, han var, begyndte det at dæmre - den store, muskuløse mand med de svulmende bare overarme oversået med tatoveringer og det karseklippede machohår havde de samme vandblå øjne som min skolekammerat. "Du godeste, Søren, du er godt nok vokset mig over hovedet," sagde jeg, for selv var jeg aldrig skudt ret meget i vejret. Nu boede han lige i nærheden, i det nye parcelhuskvarter - om jeg ikke ville med ham hjem og have en øl. Egentlig ikke, men jeg sagde alligevel ja, og der sad vi så og havde en typisk akavet hvad-så-siden-sidst-samtale i hans grimme lædersofa.

Indtil Søren pludselig sagde "Jeg ved godt, du er homo - alle vidste, du havde noget kørende med Johnny dengang." "Nå, øh okay." "Var du allerede homo da vi, du ved nok..." - og så kunne jeg pludselig kende hans drengede fnis, selv om det godt nok var sat en oktav ned. "På en måde," sagde jeg. "Jeg ku' egentlig godt tænke mig at prøve det," sagde han så. Lang tavshed, jeg så forlegent ned i bordet, det var uventet, det her. "Der kommer ingen de næste par timer," sagde han. Jeg så over på ham, han blev bare siddende, smilede lidt genert. Den er god nok, han vil sgu gerne, men det er vist mig, der skal begynde. Jeg havde slet ikke tænkt på ham på den måde, men nu begyndte det at rykke i min diller ved synet af hans trænede krop i den tynde hvide t-shirt og de lasede jeans. "Okay," sagde jeg og gik lige over og tog ham mellem benene - tænk, at den lille drengepik fra barndommens doktorlege var blevet til dent store varme, allerede halvstive mandelem og de velvoksne nosser, jeg mærkede gennem stoffet. "Din lille frækkert," sagde han hæst, mens han sad helt passivt og lod en lille homo befamle sin heteropik. Jeg satte mig overskrævs på hans skød, tog hans skægstubbede ansigt mellem hænder og kyssede ham på munden, tvang hans læber fra hinanden med tungen og mærkede hans våde tunge mod min. Jeg flåede t-shirten af ham og suttede hans brystvorter stive, gav mig god tid, før jeg lod mig glide ned mellem hans ben, hvor jeg løsnede bæltet og fik åbnet bukserne - med noget besvær, for jeg skælvede af liderlighed.

Så trak jeg hans pragtfulde, tunge, tykke, behårede pik frem, den var ikke rigtig stiv, men fugtig i spidsen - nu skulle han få min lille, toptrænede suttemund at mærke, jeg trak forhuden frem og tilbage og kørte tungen rundt om hans skønne runde pikhoved og mærkede pikken vokse og blive hård og knejsende i min mund. Ikke for meget, tænkte jeg, da han begyndte at stønne hurtigere - trak mig tilbage, rejste mig og tog hurtigt tøjet af, mens jeg nød hans ophidsede vandblå blik på mig - min glatragede pik strittede lige imod ham, stram som en fjeder. Jeg satte mig overskrævs på ham igen, nu gned vores stive pikke mod hinanden, min virkede så lille ved siden af hans, det ophidsede mig bare endnu mere.

Han kyssede mere vildt og vådt nu, jeg sad tæt op ad ham nu , så min stive diller gned mod hans mave, og hans tykke slander gik ind under mig og rørte kløften mellem mine balder - dén følelse gør mig til en tæve i løbetid, jeg måtte bare have pikken op i mig - løb hen og tog gummi og glidecreme i min jakke og smurte pikken ind, så den glinsede. Hans vidste godt, hvad det handlede om, da jeg satte mig overskrævs på ham igen, greb fat om min lille bøsserøv med sine store næver og spredte ballerne, så jeg kunne føre hans pik hen til mit blottede numsehul.

Åh, følelsen, da din pik gled op i mig, Søren, jeg glemmer det aldrig - jeg var helt udspilet og åben, sad på hug henover dig og red på dit tykke hårde lem, mens min pik strittede lige imod dig. Og så tog fanden ved dig, du overtog styringen og stak armene ind under mine bøjede ben, ind under knæhaserne, og greb fat om ryggen på mig og holdt mig fast i et jerngreb - og så rejste du dig op og stod midt i stuen og kneppede mig, mens jeg svævede et godt stykke over gulvet, min viljeløse, spinkle krop i dine stærke arme, dit lem skiftevis helt ude og inde i mit vidtåbne røvhul, ud og ind til jeg mærkede sammentrækningerne i din pik, da spermen pumpede ud af den - og så var det, at min egen ladning gik på mig, sæden silede ned af dig, du smilede så frækt og så saligt.

Søren, jeg må have dig igen, ring til mig, ingen behøver at få det at vide. Kom og tag mig, frække legekammerat!
Kommentar