Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

IC3 fredag eftermiddag

Karakter: 4.4/11
Visninger: 6140

Af: cosmocratic.

Læs flere noveller af:
» cosmocratic.

Skriv til:
» cosmocratic
Jeg står på toget i Odense. Det er ikke overfyldt, men en af de fredag eftermiddage hvor det ikke er til, at få en siddeplads. Jeg står i mellemgangen i IC toget. Der er et par andre.

Næste station er Middelfart. Her står han på. En ung fyr 15, max 16 år. Tynd, mørkhåret, brune øjne. Han har sorte, stramme bukser, den obligatoriske hængerøv, røde Bjørn Borg tights, der er meget synlige. Bukselinningen hænger nærmest under ballerne. Han har sin kuffert rygsæk på hjul. Han ligner en typisk efterskole dreng der er på vej hjem på weekend. Han sms’er konstant på mobilen.
Jeg taler i mobil, med min ex. fortæller om en date jeg har på mandag. Drengen kikker tit på mig, virker som om han lytter til min samtale. Det er gået op for ham at jeg er homo, at daten på mandag er en ung fyr på 21. Han smiler lidt. Jeg er trods alt en fyr i starten af fyrrerne.

Med jævne mellemrum finder hans hånd ned i skridtet, han klør sine nosser og lidt mere. Lige efter Fredericia går han ind på handikap toilettet. Trykker på knappen, døren går op. Trækker sin rygsæk med ind. Døren lukker. Jeg ville gerne ha’ været med inden – fluen på væggen. Lige så frække hængerøvs bukser kan være, lige så umuligt gør de det tit, at se hvad der egentlig gemmer sig i bukserne på drengen.

I Fredericia står 4 højttalende damer på toget. All dressed up. Kæften står ikke stille på dem. En af dem skal på toilettet. Det ene er ud af drift, det andet optaget af ham. Hun begynder at blive utålmodig efter nogle minutter. Banker let på døren. 2-3 minutter efter gør hun det igen lidt hårdere. Man kan høre toilettet skylle og han kommer ud. Hun sender ham et af de der ”endeligt” smil.

Han står lige overfor mig, et halvt trin ned i døren. Jeg smiler til ham. Han blusser let og blir rød i hovedet. Mine øjne kører ned over kroppen og standser ved hans bule i skridtet. Der er ingen tvivl. Han har jern på. Den venlige dame fik forstyrret ham i en fredags eftermiddags spiller i toget. Hans hånd forsøger at dække over den. Han presser tydeligt ind på den. Smiler til ham igen og siger ”var det godt eller nåede du ikke at bli’ færdig”. Han blir mere rød i hovedet. Kikker ud i den mørke rude i døre, retter på sit hår. Smiler genert tilbage og siger ”nej – hun var jo så fucking emsy”. Gør du det tit her ...jeg er ikke sikker på, at mit næste spørgsmål vil blive besvaret, men jeg er heldig – han kikker igen ud af døren retter på håret, og ser ikke på mig, mens han siger ”ja – der er ikke andet at lave her ”.

Damerne snakker så højt, at de kun er optaget af deres egen samtale. Jeg har øjenkontakt med ham og spørger om det er svært at få privatliv på skolen – nu smiler han ”nej, men det tænder mig her”. Han er ikke længere genert. Det er tydeligt at han prøver at provokere mig. Hånden finder igen ned til bulen. Bukselinningen hviler på pikroden. Han presser et par fingre ned på hver side af den og markerer, at han stadig er stiv. ”Hvad hedder du?” – ”Morten”.

”Næste station Vejle – I Vejle opnås forbindelse til....” – Damerne skal heldigvis af her. Der blir helt stille i mellemgangen. Han smiler til mig. Konduktøren gir signal, stiger om bord og forsvinder ind i sit lille aflukke. Morten går hen til toiletdøren igen. Han er ved at tabe bukserne. Hans lækre røv er meget synlig, hængerøven i bukserne er næsten ned bag på låret. Han trækker jakken væk, så han er sikker på, at jeg han se den. Døren åbner, han går ind, men den lukker ikke. Hvad er der sket med den generte dreng, er det her en invitation. Jeg smider jakken ovenpå min kuffert. Går ind til ham. Han trykker på knappen og døren lukker bag mig. ”Hvad vil du?” spørger han. Genertheden er tilbage og han er igen lidt rød i hovedet.

Jeg siger intet. Presser ham op mod vinduet. Min hånd presser in mod hans bule. Han stønner let. Den er ikke helt stiv, men absolut heller ikke slap. Jeg presser hans bukser ned, men min ene hånd masserer hans pik uden på de rød Bjørn Borg tights. ”Jeg er altså ikke homo” siger han, mens hans pik vokser mellem mine hænder ”og ...?” svarer jeg. Mine læber slutter sig om skaftet, og arbejder på den helt stive pik gennem stoffet. Jeg mærker en rus, min næse får et sansebombardement af dejlige teenager dufte, sved og liderlighed i en blanding. ”Trækker du dem ikke ned” stønner han svagt. Han er tændt nu. Jeg rejser mig op. Hånden finder elastikkanten, mens mine læber finder hans mund. Han er tydelige overrasket, men giver efter for mit kys og lod min tunge presse sig ind i hans mund.

Min hånd er nede i hans tights, et fast greb om pikken – jeg spiller den langsom. Hans åndedræt viser at nydelsen er stor. Det flyder med pre-sperm. Den er ikke mega, men en god tyk pik på 15-16 cm. Et stort hoved og et lækkert næsten lige skaft. Den er helt våd og min hånd glider nemt. Vores tunger leger med hinanden, han trækker sig lidt tilbage for, at få vejret. ”Du kysser vildere end nogen tøs jeg har kneppet ...sutter du ikke min pik, jeg trænger til det”. Hvad skete der med den generte dreng.

Trækker hans bukser helt ned om anklerne og de røde tighs følger efter. Jeg sætter mig på toilettet. Hans lækre stive, våde pik er lige ud for mit ansigt. Jeg teaser ham. Min tunge kærtegner pikhovedet, mens min hånd fast spiller hans pik. Det banker på døren – nogen vil meget gerne ind. Han kikker ned på mig. Smiler, mens han presser sin pik ind i munden på mig.

Mine læber kører op og ned af skaftet. Min tunge presser på undersiden af hovedet, hver gang den har muligheden for det. Han stønner – tager fat om mit hoved og begynder at kneppe min mund. Det banker på døren igen. Han griner hæst, mens han sætter farten op. Han har ikke tænkt sig at forlade toilettet igen uden at han er blevet tilfredsstillet.

Jeg overtager styringen. Min ene hånd hjælper til. Masserer hans skaft mens pikken kører i min mund. Den anden hånd masserer hans nosser, trækker i den. Huden er trukket helt tæt op omkring kuglerne. Pre-spermen vælter konstant ud af pikken. Han smager dejligt sødt.

Han presser på. Jeg kan mærke at hans pik blir større. Jeg øger tempoet. Presser hårdere med hånden. Han fortæller hæst, at han er tæt på. Jeg fortsætter, fjerner hånden, lader ham komme helt i bund i min mund. Jeg får ikke flere advarsler før jeg mærker det første sprøjt bagerst i min mund. Trækker hovedet lidt tilbage. De næste lander på tungen, jeg kan virkelig smage ham. Han er stadig lige sød. Han pumper og jeg synker det bedste jeg har lært, der kommer 4-5 kraftige sprøjt før han slapper af og det sidste siver ud af pikken. Jeg suger det ud af ham. Han griner ”den er så følsom lige efter”.

Slikker ham ren. Trækker hans tights op. Kysser ham. Haner først lidt modvillig ”du har min sperm i munden” ...”ja - og”. Han finder ud af, at han faktisk smager ret lækkert, sød nektar.

”Næste station Skanderborg ...om få minutter er det Skanderborg...” jeg vasker hænder mens han trækker sine bukser op og sætter tøjet. Kikker sig i spejlet og retter på håret. Jeg vender mig rundt. Han kysser mig og siger tak. Trykker på knappen så døren går op. Vi bliver mødt at nogle utilfredse blikke og en sur dame, der først siger ”endelig” og så på vej ind studser og kikker tilbage på os ”hvad har I egentlig lavet her?”. Toget stopper og vi står begge af, så vi har ikke tid til, at svare.

Haster begge ned af trapperne og op igen på den anden perron. Toget til Herning, Skjern går kun 2 minutter senere.

Sjovt nok er der god plads i toget. Jeg sætter mig og er nok lidt overrasket, da han sætter lige overfor mig. Han strækker benene frem. Stikker dem ind i mellem mine, så vores bukser gnider op ad hinanden. ”Du er ret fræk” siger han, ”jeg har aldrig gjort det med en fyr før”. Damen på sædet på den anden siden af midte gangen rømmer sig og kikker forundret på ham. Han smiler til hende. Han rødmer ikke mere. "Hvor gammel er du egentlig Morten" - "Er lige fyldt 16 - og dig?" - "43, chokerer det dig?" - "Nej - du er jo fræk!"

”Jeg skal snart af, men må jeg ikke få dit nr?”

Han står af ved en af de små stationer, der er to til mit bestemmelsessted. Han bor tæt på. Det er siglende regn da jeg står ud. Sidder i taxien på vej hjem, da jeg får den første sms fra ham ”vil du ha’ besøg en dag ...snart?”

Kommentar