Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung knægt på ferie 3

(Ung knægt på ferie)

Karakter: 4.0/7
Visninger: 6162

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Efter vores leg med hinandens og Ole pikke var jeg nu igang med at slikek Hannes store stærkt behårede kusse, som smagte helt vildt lækkert.
Det var en helt vild lækker oplevelse, jeg blev sprøjtet til af lækre kussesafter, det var helt vildt og smagte pragtfuldt.
Nå sagde Ole, mon ikke I drenge skal i seng, og så blev vi gennet ind i Jacobs værelse, som vi skulle dele.
Jeg spurgte straks Jacob, om det var normalt, at de udfoldede sig så åbent omkring sex, som det vi havde oplevet. Jacob fortalte så, at de havde været meget spændt på, hvordan jeg ville reagere, for de have et meget åbent sexliv, hele familien, og havde nu haft det et par år. De havde talt om, at han - Jacob - skulle prøve mig når vi badede, og det var jo gået helt fint, så da han havde fortalt det til forældrene, ja så var der jo ligesom åbnet for lidt mere.
Jeg vidste ikke rigtigt, hvordan jeg skulle reagere, men jeg måtte jo indrømme, at det var noget af det mest lækre, jeg nogensinde havde oplevet, og min pik stor da også igen stiv op ad min mave blot ved tanken.
Kom, sagde Jacob, vi vil ikke vaske os, lad os komme i seng, så vi stadig dufter af fræk sex. Vi tog al tøjet af, og krøb ind under dobbeltdynen i Jacobs seng - uhm sagde han, du dufter dejligt at mors safter, lad mig lige slikke dig lidt. Og før jeg fik set mig om, begyndte han at slikke mig, først i ansigtet, så ned ad min krop, til han standsede ved min nu helt vildt strittende pik, som væskede så det silede ned ad den. Jacob snuste og slikkede og tog så min pik ind i munden, hvor han bare stille og roligt suttede, ikke voldsomt, bare helt stille. Jeg var ved at gå til i lider, og vendte mig om, så jeg også kunne smage på hans lækre pik. Sådan lå vi og hygge suttede . det var bare helt vildt lækkert, jeg kunne smage hans safter, som piblede ud ad pikken - ja, jeg var helt salig. Pludselig gik døren op, det var Ole, der lige ville sige godnat. Nå I hygger jer nok, sagde han, hvorpå han gik hen og begyndte at kæle for min røv, uha det var lækkert.
Jeg kunne mærke, at samtidig med at Jacob havde min pik i munden, begyndte Ole at slikke min røvkusse, jeg var bare salig. Ole stak forsigtigt en finger op bag i mig, først gjorde det lidt ondt, men jeg kunne mærke at safterne i stadig stigende mængde flød ind i Jacobs mund. Jeg var nu helt væk i liderlighed, og da Ole satte hans mega pik mod mit hul, kunne jeg ikke lade være med at presse imod og pludselig smuttede hans pik igennem åbningen - hold da helt op, det gjorde bare ondt. Jeg tror nok jeg skreg, men Jacob pressede hans pik dybt ind i min mund, så jeg kunne kun grynte - og da Ole fortsatte kunne jeg mærke at smerten blev afløst af en helt ny lystfølelse, det vra utroligt lækkert og da hans pik ramte det særlige punkt i min røv, kom jeg med en sådan kraft, at Jacob var ved at køjs i det. Ole pumpede videre og jeg mærkede, hvordan pikke blev større i min røv, og så kom han med et brøl i mit indre. Jeg kunne mærke hvordan spermen blev pumpet op i min tarm - jeg troede ikke noget kunne være så lækkert. Samtidig kom Jacob i min mund med en lækker ladning velsmagende sperm.
Nu var vi alle godt brugte, og Ole sagde godnat inden han smuttede ud ad døren igen.
Jacob og lå og sundede os lidt, inden vi lagde os til at sove, og jeg må indrømme, at jeg faldt i en dyb søvn, hvor jeg drømte om stive pikke og behårede kusser.
Hvis du vil give en kommentar, hører jeg meget gerne fra dig på stiv59@sol.dk - måske kommer der så en fortsættelse


Kommentar

Navn:baldur
Dato:30/05 2013
en dejlig historie. venter på fortsættelsen