Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

fortsættelsen 2

Karakter: 3.8/5
Visninger: 4626

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Jeg kom igen. Hjem til John. Nede i den beskidte kælderlejlighed. Ned til hans gigantiske pik.

Vi snakkede ikke så meget sammen. Han satte sig og åbnede badekåben. jeg smed mit tøj og efter ti minutter havde han suttet mig til jeg sprøjtede og bagefter spyttede han mit sperm op i mit røvhul og brugte det til at gøre mig klar.

Liggende på alle 4 med røven ud over sofaen stod han og bollede mig. Hans enorme hvide pik gled lettere og lettere i bund og han skiftevis æltede mine baller og klemte på mine brystvorter, så alt var ømt, varmt og rødt.

Han trak sig helt ud af min røv og pressede sig ind igen, bollede mig i åbningen og gled dybt. Hele tiden varierede han tempo og dybden mens det brændte og sved fra mine stive strittende brystvorter. Med et højt støn pressede han sig helt op og holdt mig fuldstændig fast mens hans pik pulsede den varme sperm op i mig. Det føltes som om jeg var blevet ramt af gloende varm fløde og da han trak sig ud føltes det som om mit hul slet ikke kunne lukke sig.

Jeg faldt tungt ned i sofaen. Min klistrede pik klæbede til stoffet og jeg lå med vidt spredte ben på maven og sundede mig indtil John stillede sig ved mit ansigt og trak min mund hen til pikken.

Den både lugtede og smagte af røv og sperm og jeg lukkede øjnene og syntes det var væmmeligt at slikke på den. Men John nussede mig blidt i håret og roste mig for at have en lækker pikslugermund og langsomt fik jeg suttet den tunge store pik ren for safterne og den begyndte igen at svulme.

det var nærmest uvirkeligt, pikken var vel 3 gange så stor som min, hoved som en clmmentin, tyk som mit håndled og nok 30cm lang. OK John var også en stor mand, over 2 meter høj og temmelig kraftig, men alligevel.

Da jeg havde suttet og slikket et kvarters tid stod den igen som en pæl og John satte sig i sofaen og trak mig op over ham så jeg sad med ryggen til ham.

Dennegang gled han ret let op i mig og han satte mine fødder på hans knæ således at han gled helt op. Sålagde han hænderne på mine hofter og begyndte at bevæge mig op og ned over pikken. Da jeg havde fundet den rigtige rytme flyttede han hænderne og begyndte at klemme og nulre mine nosser. De gik ti sekunder, så stod min pik igen stenhård op langs mine kønshår og et øjeblik senere gik den på mig.

John fortsatte med at støde sin pik op i min røv og smurte spermen up over mine brystvorter som han igen begyndte at klemme og nulre, Varmen bredte sig mere og mere og jeg kunne føle ømheden i den, men hver gang jeg forsøgte at flytte hans hænder klemte han endnu hårdere om mine stakkels brystvorter, så jeg flyttede armene bagud og støttede mod sofaens ryglæn mens jeg fortsatte med at hoppe op og ned på den gloende varme store pik. Jeg ved ikke hvor længe det fortsatte men pludselig følte jeg en summende prikken i hele underlivet og selvom min pik var helt slap og blød strømmede spermen ud af den igen.

Samtidig gav John et dybt brøl og igen blev jeg spulet fuld af sperm. Jeg sank sammen over ham og lænede mig tilbage mens mine ben hang dinglende udenpå hans telefonstolper af ben.

Så løftede han mig af, gav mig et dybt kys og fandt noget papir, som han stoppede op i mit røvhul. Jeg tænkte, gad vide om jeg fremover kan holde på lorten?

Hele mit underliv og mine tarme var blevet så voldsomt udblokkede og åbnet i de sidste tre dage, at jeg konstant følte at jeg skulle på toilettet, bange for at jeg kom til at skide i bukserne.

Jeg så på klokken og skyndte mig at få tøj på. Min pik klistrede til mine underbukser og turen hjem på cykel var en pinsel. Da jeg kom hjem fik jeg hurtigt fundet noget rent tøj og hoppede på badeværelset.

Da jeg var færdig med at bade så jeg i spejlet, at mine brystvorter var helt røde og stadig stod de som små stive prikker ud fra mig. Stoffet fra min bluse generede dem og selv om jeg havde skyllet mit hul, var det stadig meget åbent, og jeg måtte proppe en ny papirprop op for at jeg ikke skulle føle at noget løb ud.

Kommentar