Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Voldtaget i sneen

Karakter: 2.0/7
Visninger: 10845

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Voldtægt, Oralsex, Analsex, Onani og Natursex
Andreas og jeg havde været bollevenner i cirka tre måneder da vi valgte at gøre det uden kondom for første gang. Min farmor og farfar var i New York i vinterferien, og derfor havde mig og min far og hans kæreste fået til opgave at passe på deres gård.

Min bedsteven som også er min bolleven, vi var sammen hele vinterferien. Masser af sne, og det var koldt! Det havde været planlagt i to måneder, og hans forældre havde bare fået af vide at vi var gode venner. Ingen af os havde sprunget ud.

Min far og hans kæreste sov i min farmor og farfars seng og mig og Andreas sov i det store værelse på 1. sal. Vi havde siddet ved computeren frem til klokken halv fire om natten, men vi havde svedt ret groft siden klokken 22.. så vi havde haft smidt overtøjet, og vi sad begge med vores ret veltrænede overkroppe. Vi var vildt liderlige da vi endelig kom i seng, og at vi kunne høre lyde fra soveværelset, det gjorde det endnu bedre. Han var den passive, og jeg den aktive. Det var første gang hvor det var mig der kneppede, og han var godt nok stram, men det gjorde ikke så meget. ;)

Da jeg fik udløsning trak jeg mig ikke ud, men lod min pik blive derinde. Når jeg normalt kommer, mister jeg min liderlighed, men det gjorde jeg ikke i dag. Vi besluttede ikke at kneppe mere, men vi kunne onanere hinanden hvis det var. Jeg har fantaseret om at blive voldtaget, og det snakkede vi om. Han var frisk på at "voldtage" mig, og hvis jeg sagde stop, skulle han fortsætte. Han skulle heller ikke sige hvornår han ville gøre det. Det skulle være realistisk!

Dagen efter er vi ude at kælke, og midt i det hele tager han en elefanthue på. Han tager også en kniv frem og tvinger mig til at tage tøjet af og lægge mig ned i sneen. "SUT MIN PIK DIN FUCKING HOMO!" og han stak sin 16 cm pik ind i min mund.. jeg FUCKING frøs men var også fucking liderlig. Han onanerede samtidig min pik, og efter en halv time havde jeg altså haft udløsning to gange, og jeg rystede af kulde. Han tog sin pik ud af min mund og satte den istedet ind i min røv. 20 minutters hård sex, hvorefter han kom. I min røv. Uden kondom. Vi gik tilbage til huset og tog et langt karbad, og det vand var vidst ikke helt rent bagefter.. hver nat indtil vinterferien var slut havde vi sex, og opdaget blev vi vidst.
Kommentar