Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Negeren var fra min skole

Karakter: 2.6/5
Visninger: 12381

Af: mikkel11.

Læs flere noveller af:
» mikkel11.

Skriv til:
» mikkel11
Tags: Unge, Voldtægt, Analsex, Onani og Skolesex
Jeg mødte den fantastiske sorte fyr. Jeg havde aldrig mødt ham før, hans tænder lyste til festen. Lige da jeg så ham tænkte jeg at jeg måtte have ham. Jeg gik lidt nærmere på ham, og dansede frækt med ham. Jeg gav ham en drink, og han var lige så liderlig som jeg. Vi gik ud på drenge toilettet, derude kneppede han mig så hårdt i mit stramme røvhul. Spermen blev skudt op i numsen på mig. Det var en vidunderlig følelse. Bagefter pruttede jeg det ud igen, jeg skreg som om jeg fik tæsk. Vi aftaltes at mødes dagen efter, det var også rigtig hyggeligt. Jeg mødte i skole næste mandag, jeg så ham i skolen. Jeg tænkte hvad fanden laver han her. Jeg gik hen til ham, vi flirtede, og så gik vi ned i skoleboden og købte en kebab. Den smagte rigtig dejlig, jeg tænkte på en kæmpe pik, dressingen forestillede jeg mig var hans sprudlende sædceller. Vi gik hen og satte os. Jeg fik boner på, han smilede frækt til mig. Vi gik ud på toilettet. Han spillede den af på mig, og gav mig et voldsomt dejligt blowjob. Bagefter røvpullede jeg ham, han blev lykkelig! Han haltede ud af toilettet, med sædklatter på skoene. Jeg gik til time, og var så glad!!!
I dansk timen, tegnede jeg ham på mit skolehæfte. Jeg tegnede også hans dejlige store nosser! Jeg løb væk fra timen, jeg tog hjem. Der hjemme spillede jeg den af og drak mit sperm som om det var mælk. Jeg blev så liderlig at jeg voldtog min kat!
Den nød det også. Et par timer senere ringede jeg til negeren, han kom over til mig igen. Vi legede far mor og børn. Jeg var faren og han var moren. Vi kneppede hinanden hamre lamme det var så kinkey!

Hans mor på 34 år opdagede os! Vi blev forvirrede og lidt kede af det. Hun sagde det var okay, vi var trodsalt 16 år. Vi skulle dog lige gøre rent. Hun kiggede hen på mig, og sagde giver du ikke lige en tur. Jeg var jo til mænd men jeg gav hende den i røven. Vi blev så glade at vi bestilte pizzaer henne fra Husan. Han tog med hjem og spiste, derefter voldtog vi ham. Han løb grædene væk, hans klunker var totalt smadret. Vi havde nemlig suttet voldsomt på dem.






Kommentar