Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Førstegang 2

Karakter: 3.4/7
Visninger: 7794

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge og Onani
Efter juleferien hos mine besteforældre var jeg blevet ret så intreserede i sex, så der gik ikke en dag uden at dilleren fik en spiller, om det var under bruserne der hjemme, i sengen om aftenene, eller på skole toilet, så var det altid lige dejligt. Samtid var vi flyttet fra der hvor kragerne vender til provinsen, og her var jeg som 11år startet på et svømme hold, for at finde få mig en fritidsintresse samt nye venner.

Og ja det var super for mig, at kunne se andre pikke i fællesbadet samt i sauna bagefter, dog fik jeg altid stiv pik af saunavarmen, og det var jo både godt, og skidt.
Men det var også dejligt, da vi drenge tit spillede pik sådan bare for sjov, eller tissede på saunaovnen ;o( Ofter blev vi også smidt ud, når svømmelæren opdagede os onanere, opdagede han os tisse på sauna ovnen så fik vi karantene fra sauna til de næste timer Øvøv.

Men jeg kommer til min første rigtig udløsning med sperm. Jeg hade som sagt fundet glæden ved onani, men desværre kun tøre eller lidt våde (klar) udløsninger ;o(
Men men, en aften hvor jeg lå nøgen i sengen efter en trænings dag i svømmehallen, og så en kedelig film på tv, samtidige med at jeg legede med pikken, begyndte der efter en ½times pilleri at ske noget mere end der plejede.
Det kriblede mere end det plejede og helt ud i tærende, det var vildt dejlig, samtidig mærkede jeg min pik blive meget mere våd af presperm end den plejerede, faktisk løb der så meget presperm ned af pikken, at den blev helt fettet, nøderne trak sig også så meget sammen, at jeg ikke kunne mærke dem.
Fuck det killede bare helt vildt i hele kroppen, og næsten i trance begyndte pikke at pumpe, YES der kom så de første rigtige sperm sprøjt, sådan som jeg hade set andres pikke gøre det (især Jens og Kims Spermsprøjt hade fasineret mig, på halmloftet)
Da det hele var over var jeg vildt stolt samt lidt øm i nøderne. Hehe men en ½ time efter spermede jeg igen dog var spermen mere klart denne gang, SUPER jeg var blevet en mand, som 11år og et par månder ;o))
Kommentar