Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Førstegang

Karakter: 4.0/8
Visninger: 18223

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Oralsex og Onani
En sandfærdig fortælling om mine dejlige sex oplevelse.

Det hele startede da jeg var 9år, jeg var på ferie i juledagerne hos mine besteforældrer som boede på en lille gård, på narbo gården var der tre drenge, Jesper på 10,peter på 13 og Jens på 15år. Jeg blev hurtig gode venner med jesper på 10, og vi hygge os rigtig meget med altmuligt sådan som drenge nu en gang gør.

Men en dag hvor vi hade været ude og kælke, sammen med Peter, Jens og en af hans kammerat Kim på 14år, spurte Jens om vi ikke ville med op i deres hule på halmloftet, og jo super, det ville vi to drenge meget gerne, fordi det var ellers et meget forbudt sted for os "små" drenge.

Så vi kravlede på af stigen til halmloftet, kravlede videre gennem lange små mørke gange til hulen endelig kom, og som Jesper og mig var meget spændte på at se, da de store drenge altid hade forbudt os at komme med, så jo vi var stolte og spændte på at se hulen ;o)

Hulen hade et lille tagvindu hvor der kom lys ind, og ved vægen gik der et varmerør fra stalden, så der var ret varmt i hulen, og det første som Jens og Kim gjore var at tage de halv våde bukser af og hænge dem til tøre på rørene.
Og da jens spurte om vi ikke også skulle have vores våde bukser hængt til tøre, ja så sad vi 5 drenge der kun i underbukser og bluse.
Dette var der i og for sig ikke noget usevarneligt i, for såvel hos dem, som hos mine besteforældre gik vi "børn" tit kun i underbukser og en blust eller t-shirt, da vi jo altid var mere eller mindre beskidte pga. leg/arbejde i lade og stalden, så vi kunne jo af gode grunde ikke slæbe skidtet med ind i huset, lugtede for godt gjore vi jo sikkert heller ikke når vi kom fra stalden, Såå det var ikke nogen særsyn og se andre i undertøj om dagen når vi skulle spise eller var på værelserne ( vi gik dog altid i bad og aftenene, så jo vi var skam rene inden sengetid ;o)

Men da vi der sad i halmhulen, snakkede vi om alt muligt, især snakkede Jens og Kim om to piger Marie og Lis, om deres babser mm.
Jeg synes der var ret sejt, og da Jens tog nogle weekensex blade frem (efter at han hade lovet os to "små" tæsk hvis vi sladrede) Ja så blev det da bare endnu mere spændende.
Jeg skal lige hurtugt fortælle, at jeg ikke tænkte på sex mm. den gang, og selv om det var helt alm. at gå i underbukser, så såå vi drenge ikke forældrene nøgen, jeg hade som alle drenge gør, da leget/nulleret med min diller, men kun fordi det føles rart. Så det her med porno blade var ret spændende, forbudt og mega frækt ;o))
Jeg blev da også lidt hmm over at min pik rejste sig med lynets hast, dog kun til jeg så alle sad med stiv pik i underbukserne.
Men UPS så tog Jens sine underbukser af og sad der med en ret stor pik med lidt hår i hånden og spillede, dette så Kim og gjord det sammen, Kims pik var større men med mindre hår. Og da Peter så at de sad og onanerede, grinte han også lidt mens han tog sine underbukser af, peter hade også en ret stor pik selvom den var mindre end de andres og han hade så kun en lille dusk.
Jeg ture slet ikke kikke, fordi jeg synes det bare var for frækt, men da jeg puffede til Jesper og han kikkede op fra bladet grinte han også bare og tog underbukserne af, en lille stiv glat pik kom til syne og som han hurtigt sad og spillede på.
Aldrig har før har min egen pik været så stiv, og bedre blev det da ikke da Jens spurte om jeg ikke også skulle af med underbukserne, ;o( Hmm jo, så det gjore jeg, og frem sprang en mega stiv hårløs drenge pik på knap 10år, jeg var dog noget flov over at side der og onanere, men samtidig var det også mega frækt.

Da vi hade sidet sådan et stykke tid, kikket på alle de frække billeder og samtidig onaneret, smed Kim sit blad til side og bøjede sig ned og tog Jens pik i munden, Fuck jeg fik store øjne "kunne man det ?" jeg stoppede helt min onani og gloede bare "vildt" så mærkede jeg Jespers hånd om min pik og samtidig tog han min hånd og lage den på sin. Aldrig hade jeg prøvet noget så frækt, jeg fik for første gang en tør udløsning eller der kom lidt klart gennemsigtig væske ud, jeg var nu det man vil kalde helt væk af liderlighed, så da peter rejste sig og tog sin pik hen til min mund, suttede jeg ham som var det helt alm, og helt ærligt så nyd jeg det, også da han spermede mig i munden suttede jeg bare vidre, og jeg ved ikke hvor mange orgasmer/udløsninger jeg fik da Jesper og Peter sener suttede min, men det var nok den vildeste dag i mit liv til dd. Og det fede af det hele var, at ingen var flove efter dette.

Sener fik vi tøj på og kravlede ned igen, og resten af dagen gik som og der ikke var sket noget særligt, men dagen var jo ikke slut endnu ;o)
Om aftenen efter vi hade spist, spurte jesper sine forældre om jeg ikke kunne sove hos ham,(Peter og Jens var over ved nogen venner) så det kunne jeg godt,jeg skulle dog ringede til mine besteforældre om det var ok, og det var det ;o))

Om aftenen inden vi skulle i seng, spurte jesper om jeg ville med i badekaret, og det ville jeg da gerne. 1 fordi der hade vi gjort så tit og 2 så var jeg ikke kommet over, hvor frækt det kan være mellem to drenge ;o) Jesper grinede da også da jeg smed mit tøj, få lille manden hade allerede fået sjove idér, så da jeg tog underbukserne af, var min pik så stiv at den stod på af maven, men nu var jeg ikke flov, og mens vandet løb i badekaret stod jesper og mig da også og legede med hinandens tisser ;) og sjover blev det da vi kom op i badekaret hvor vi vaskede hinanden for første gang.
Det var simpelhen lækkert og mærke en andens hænder rundt på ens krop, og endnu dejliger var det at vaske en andens krop, køre et par sæbe glatte hænder ned mellem en lækker numse og vidre ind mellem lårende til nøderne.
Da vi hade vasket hinanden, nulleret hinandens pikke godt stive, hvor vi begge hade fået et par små våde udløsninger, løb vi kåre og nøgne op på Jespers værelse mes vi råbte go nat ind i stuen til hans forældre. (godt de ikke kunne se vores stive pikke;o)

Da vi nøgen var kommet under dynen efter med kun en lille natlampe tændt, blev der hurtig udforsket under dynen, Jesper var ikke mange sekunder om at tage min pik i munden, og da jeg også ville sutte lå vi i en 69 og suttede hinanden til vi faldt i søvn...................En kanon juleferie, med meget mere piklir mellem kåre før teen dreng ;o)
Kommentar