Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung knægt på ferie

Karakter: 3.8/9
Visninger: 14897

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Tags: Unge
Som ung knægt på 16 år var jeg som alle i den alder altid liderlig g spillede pik flere gange om dagen.
I en sommerferie skulle jeg på besøg hos min tante og onkel – de har en mindre landejendom, og jeg glædede mig til igen at besøge dem.
Min onkel Ole er midt i 30erne og tante Hanne er vel på samme alder. De har en søn Jacob som er et årstid yngre end mig selv.
Vel ankommet fik jeg en stor knus af dem alle, jeg har altid været meget betaget af Ole, som er en stor, velbygget fyr med et dejligt glimt i øjnene. Hanne er en frisk kone med et par lækre fortrin, som jeg aldrig har set været spærret inde af en BH, og da hun ofte har en let sommertop på, ja så var de bestemt med til at sætte mine tanker i gang.
Jacob havde jeg ikke set et års tid, han var vokset godt og er eb rigtig frisk fyr, som jeg har det fint sammen med.
Den første dag spurgte Jacob om jeg ville med en tur til stranden – det ville jeg da, og vi fandt hurtigt en stilleplet, hvor der ikke var andre inden for synsvidde. Jacob fortalte, at han altid badede uden tøj på, det er så dejligt at mærke vandet over det hele, som han sagde. Den var jeg med på, så vi smed alt tøjet, og efter en hurtig badetur lagde vi os i den varme sol. Jeg kunne mærke at min pik begyndte at røre på sig i den varme sol, og jeg skævede lige til Jacob, som jeg kunne se, havde fået en lækker stor pik, med en lille smule hår over. Jeg kunne se, at han interesseret kiggede på mine 17 cm, som efterhånden stod stiv op ad min mave – jeg har en ret kraftig behåring, men det kunne bestemt ikke skjule min begejstring.
Jacob spurgte om jeg nogen gange lagede med min pik, og dertil kunne jeg jo kun svare bekræftende. Ja han fortalte at han måtte spille pikken af flere gange om dagen, for ikke at rende rundt med en stivert hele tiden.
Jeg spurgte om han nogensinde havde prøvet at lege med en anden pik, nu blev han lidt rød i hovedet, men fortalte, at han og en kammerat nogen gange spillede pik sammen. Rører I så ikke ved hinanden, frittede jeg – og nu indrømmede han, at det havde de gjort flere gange.
Har du lyst til at røre min pik, spurgte jeg, og langsomt tog han godt fat i pikken og begyndte at spille den af stille og roligt – jeg var helt væk i nydelse. Nu måtte jeg hellere gøre gengæld, så jeg tog fat i hans stivert, der stod flot og med noget lækkert presperm silende ud af spidsen. Jeg kunne ikke lade være med lige at slikke lidt af prespermen med min tunge, og han gispede og stønnede helt vildt. Jeg tog mod til mig, og slikkede op og ned af hans spændte pik, og slikkede også hans nosser, og ned under lod jeg tungen lege lidt med hans brune hul. Nu tog pokker ved ham. Han vendte sig, så vi kunne sutte hinanden pikke og wauw, det var lækkert, jeg kunne mærke hans våde tunge overalt, og da hen slikkede helt vildt på mit brune hul, var det lige før jeg sprøjtede. Han vendte tilbage til min pik, og vi slikkede og suttede begge to, helt uden kontrol. Jeg kunne mærke at prespermen silede ud af min pik, og han slikkede det i sig med fryd, ligesom jeg guffede hans lækre safter i mig. Pludselig sprøjtede vi begge to, og jeg fik mære i munden end jeg kunne rumme, så lidt af det lø ned over hans nosser. Jeg gemte hans sperm i munden og vendte mig om for at kysse ham, så han kunne smage hans egen sperm – det samme havde Jacob gjort, så vi lå og lod det fælles sperm deles i vores munde, til sidst snak vi og jeg begyndte forsigtigt at slikke hans nosser ren for sper uh, det var lækkert.
Vi døsede lidt inden vi skulle hjem til gården. Vi talte ikke om vores oplevelse, men jeg tror vi begge var sikre på, at det ikke var sidste gang vi skulle hygge os.
Kommentar