Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den unge fyr i saunaen

Karakter: 4.4/12
Visninger: 17367

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Oralsex og Analsex
Jeg stod i badet og havde stået der et stykke tid. Jeg nød det varme vand, der drev ned af min krop, efter at jeg havde svømmet de 2 km inde i bassinet. Der var tilmed ikke andre i badet, så jeg stod også og nød stilheden.

Jeg stod med lukkede øjne, men kunne høre, at der kom en anden ind i badet. Jeg åbnede øjnene og så den unge fyr – han var vel 16-17 år – smide badebukserne og gå ind under bruseren. Jeg havde godt lagt mærke til ham inde i svømmehallen. Han svømmede væsentligt hurtigere og sikkert også længere end mig. Da han nu var kommet op af vandet, kunne jeg se hans veltrænede mave og ikke mindst overkrop. Da han var kommet hen til sin bruser, stillede han sig med maven ind mod væggen, så jeg kunne se hans ryg og lækre røv. Hans numse buede let ud, og den glinsede, da vandet fra hans ryg løb videre ned over hans baller.

Jeg kunne ikke dy mig for at nærme mig ham, og da jeg stod tæt ved ham, uden at han tilsyneladende havde bemærket det, lod jeg min hånd røre let ved hans ene balle.
Han vendte sig lidt forskrækket om og havde et skræmt udtryk i øjnene. Da jeg nu stod og kiggede ham ind i øjnene, kunne jeg se, hvor kønne disse var samt hans ansigtstræk, der var bløde og tiltalende.
Han skubbede let til mig og gik hen til sit håndklæde og tog det om sig og gik ind i saunaen. Under hele hans udbrud, stod jeg bare og smilede til ham.

Jeg stillede mig ind under den varme bruser igen. Jeg havde da gjort et forsøg, så det kunne jeg da ikke bebrejde mig.
Efter et par minutter kom der to unge fyre ind i badet. Det var da utroligt, som det vrimlede med lækre fyre i dag. De snakkede højt og grinede og gik ind under bruserne med deres badebukser på. Da vandet gled ned over deres kroppe og ned over badebukserne, kunne man se deres buler i bukserne, der hvor deres pikke lå. Jeg kunne ikke lade være med at glo – jeg var virkelig liderlig i dag.
Efter lidt tid tog de bukserne af og stod og vaskede sig. Igen gloede jeg på deres lækre pikke, der nu var fuldt synlige. Jeg var på nippet til at gå derhen, men denne gang holdt jeg mig dog fra det. Jeg blev nødt til at vende mig væk fra dem, for jeg så at min pik stod lige ud i vejret. Kort efter greb de deres håndklæder og gik ud og klædte om.

Jeg tog også mit eget håndklæde, og da jeg kom forbi saunaen, stoppede jeg op. Ville det være for kækt at gå ind til den unge fyr? Jeg var jo ikke ude på noget ondt... Jeg åbnede døren ind til saunaen og så den unge fyr sidde der. Da han så mig, blev han urolig. ”Rolig nu – jeg gør dig ikke noget. Ikke noget du i hvert fald ikke selv vil....”, sagde jeg og smilede. Den sidste bemærkning var måske for meget, men han så dog ud til at blive mere rolig. Han blev i hvert fald siddende.
Jeg satte mig lidt fra ham og nød varmen fra saunaen.

Efter lidt tid lod den unge fyr håndklædet droppe rundt om sig, så han nu sad helt nøgen på håndklædet i stedet for, at det dækkede ham til. Jeg kiggede noget forundret, men tænkte, at jeg måtte tage chancen igen. Jeg rykkede hen til ham, så vi sad meget tæt. Han gjorde ikke mine til at rejse sig.
Jeg kiggede på ham, men han sad bare med lukkede øjne. Jeg kiggede ned af ham. Ned over hans flotte krop og ned til hans skridt. Dernede lå hans pik. I slap tilstand var den smal med en fin længde. Yderst strittede en lille smule af hans pikhoved fra forhuden. Der var en lille dusk, som pyntede fint på hans lækre pik. Jeg kunne mærke at min egen pik begyndte at rejse sig igen.

Jeg lagde min hånd på hans inderlår og kælede stille og roligt op og ned af hans lår, så jeg næsten rørte hans pik. Han sad stadig med lukkede øjne. Jeg flyttede min hånd og begyndte at nulre den ene af hans brystvorter. Den blev stiv efter kort tid – men han sad fortsat med lukkede øjne. Jeg tog brystvorten i munden og suttede og bed lidt i den. Det føltes frækt, og min egen pik bankede op af min mave.
Jeg kiggede ned på hans pik og så, at den begyndte at blive stiv. Jeg besluttede mig for at hjælpe den det sidste stykke.
Jeg tog hans næsten stive pik i munden og begyndte at sutte. Den var fantastisk at have i munden, og jeg suttede et godt stykke tid. Jeg tog den helt til roden – noget der syntes at være lækkert for ham, for han begyndte at stønne, når jeg gjorde det. Jeg nød også at slikke lige rundt om pikhovedet. Det var en lækker fornemmelse, og fyren gjorde nogle sjove træk med underlivet, når jeg ramte de rigtige steder.

Jeg tog hans pik ud af munden og kørte den lidt af på ham. Jeg kunne se præspermen komme frem, hvilket jeg syntes var et lækkert syn.
Jeg satte mig overskrævs på ham, og da jeg gjorde det, åbnede han øjnene. ”Hvorfor stopper du?”, sagde han nærmest nu ked af det. ”Rolig, du”, sagde jeg og smilede.
Jeg tog fat i hans nu meget stive pik og satte den mod mit hul. Jeg kunne mærke pikken ramme mit hul og også, at den var lidt våd. Jeg havde ikke lige noget at gøre hullet vådt med, så det måtte gå – jeg måtte bare kneppes af ham.

Der skulle arbejdes lidt for at få pikken indenfor, men da den først var kommet ind, var det uimodståeligt. Jeg startede med at ride på ham. Han greb hurtigt fat om min røv, og det tilskyndede mig bare til at ride hurtigere på ham. Da jeg trods alt efter lidt tid blev lidt træt, rejste jeg mig lidt op – dog med hans pik oppe i mig stadig. Han begyndte nu at pumpe sin pik op i mig. Han gik virkelig til den, og når han trykkede sin pik helt i bund på mig, var følelsen fantastisk. Jeg stønnede højlydt, og han kom også med en brummen af nydelse ind i mellem.
Da han virkelig kørte den hurtigt op i mig, begyndte hans åndedræt pludselig at stige voldsomt. Hans hoved vred sig lidt, og til sidst skreg han nærmest. Jeg kunne mærke, hvordan han skød sin sperm op i mig – det var fantastisk. Han rykkede stadig sin pik op i mig, mens han skød endnu et par skud. Til sidst tog han selv fat i sin pik og hev den ud af hullet på mig. Han skubbede mig hen på min plads igen. Han sad der lidt og hev frem og tilbage i sin pik, mens den sidste sperm røg ud af ham, mens hans åndedræt blev normalt igen.

Jeg sad og kiggede på ham – jeg troede ikke, han var parat til at få min pik op i ham. Så jeg sad og kiggede på hans pik, der var smurt ind i sperm. Jeg tog min finger ned til mit eget hul og kunne mærke hans sperm der. Jeg lod min finger arbejde lidt i hullet, mens jeg rev min egen pik af et par gange. Mere skulle der ikke til, før spermen stod op af maven på mig i et par voldsomme sprøjt.
Da jeg var kommet færdig, pustede jeg lidt, og den unge fyr rejste sig. Han kiggede kort på mig men tog så håndklædet om sig igen igen og gik ud af saunaen. Jeg sad blot tilbage og nød saunaens varme med sperm oppe i mig og rundt på min krop. Fed fornemmelse!
Kommentar

Navn:Kedde
Dato:29/12 2011
En rigtigt god novelle :)