Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En sommer uden regn

Karakter: 4.8/4
Visninger: 10821

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, S/M & Fetish og Analsex
Det var starten af sommerferien. Solen skinnede klart fra en skyfri himmel, fuglene sang og jeg var taget i sommerhus i Jylland. Metrologerne havde lovet en sommer uden regn, så det tegnede godt. Klokken var ikke mere end 15.30 da jeg ankom, var stået op i god tid for at have tid til at pakke ud og gøre det hele fint. Det var en meget speciel dag: min kærste, Kristian, kom hjem til Danmark efter at have gået i high school i USA i et år. Vi havde holdt kontakten over Skype, MSN og mobil, men selvom jeg en gang i mellem så hans ufatteligt kønne ansigt på computerskærmen, glædede jeg mig som et lille barn til at se ham i fuld figur igen.

Kristian er 18 år, høj og mørkhåret med de dejligste brune øjne. For 2 år siden, da vi blev kærester, var hans mave flad, ikke specielt muskuløs, men pæn og flad, og han havde sagt at han havde trænet en del basketball og fitness af forskellig slags i USA, så det havde nok ændret sig lidt.
Jeg selv er lidt lavere, 179 cm, lyshåret med blå øjne, gode arm- og brystmuskler, ser rimelig godt ud hvis jeg selv skal sige det.
Jeg forestillede mig Kristian i hovedet: han lå på en seng, nøgen, og sov. Lyset fra vinduerne ramte ham perfekt, hans hud næsten strålede. Fra tid til anden vendte og drejede han sig lidt, så hans slappe pik kom til syne mellem hans ben. Og som han lå der, smuk som en engel, med lyset der befamlede ham på sådan en tirrende måde, må jeg indrømme at tanken gjorde mig lidt småliderlig.

Min mobil gav lyd fra sig. Jeg havde fået en sms fra Kristian, hvor der stod, at han ville være der ved 18-tiden. Jeg så på klokken. 17.15, så kunne jeg lige nå det.
Jeg gik ud i køkkenet og begyndte at lave aftensmad, og inden jeg vidste af det var klokken blevet 18, og det ringede på døren. Det gav et sug i maven da jeg åbnede.
Der stod han, i knælange shorts og bar overkrop, bærende på en stor sportstaske. Hans hår var blevet længere end jeg huskede det, han så også ældre ud end han plejede, men det gjorde ham bare endnu mere smuk.
Man kunne tydeligt se at han havde trænet, han havde også fået ret meget sol, og havde fået en flot gylden farve.
Jeg bed mig i læben og smilede.
"Hej skat", sagde jeg, skulle virkelig tage mig sammen for ikke at overfalde ham. Men det behøvede jeg slet ikke at tænke på, for i samme øjeblik smed han alt hvad han havde i hænderne og gav mig et kæmpe kram med både arme og ben.
"Mark! Hvor er det godt at se dig igen! Fuck, jeg har savnet dig!". Jeg lo over det pludselige, lidt voldsomme kram, lagde armene om ham og krammede igen. Jeg lod hænderne glide op og ned af Kristians ryg og placerede hovedet på hans skulder, mens han nussede mig lidt i håret. Så trak han hovedet tilbage, få centimeter fra mit anigt og gav mig et dybt, længselsfuldt kys.
"Hvor er det altså bare godt at se dig!", smilede Kristian og kyssede mig igen.
"I lige måde min skat", sagde jeg mellem kyssene.
En hel del kys efter kom Kristian med indenfor og begyndte at pakke ud.
"Mmmm, har dufter godt, laver du mad?".
"Selfølgelig gør jeg det. Du har haft en lang dag, og vi skulle jo nødigt have at du sulter ihjel, vel?", sagde jeg og smilede. Kristian kom hen til mig og lagde en hånd om nakken på mig, nussede den med fingrene. "Nej det kan vi ikke, så kan jeg jo ikke være med i aften til alt det sjove". Han blinkede til mig og kyssede mig endnu engang.

Efter aftensmaden så vi lidt fjernsyn inde i stuen. Kristian havde købt en gyserfilm i USA, som han havde insisteret på at vi skulle se. Nu er jeg ikke særlig god til gyserfilm, så under de mere uhyggelige scener i filmen måtte jeg krybe sammen i rædsel hos Kristian. Han så ikke ud til at have noget imod det, tværtimod prøvede han at udnytte situationen ved at nusse min ryg og kysse lidt på mig, når jeg kastede mig i armene på ham med et hvin.
"Du skal nok lukke øjnene her", advarede Kristian mig, da morderen listede ind på offeret med en stor skarp køkkenkniv.
Jeg er desværre den nysgerrige type, så jeg kunne ikke rigtig få mig selv til at lukke øjnene. I filmen stoppede den ildevarslende musik, morderen løftede kniven og stak den i ryggen på sit offer, som skreg et hjerteskærende skrig og blodet flød overalt. Og som Kristian havde sagt, skulle jeg have lukket øjnene, men det var for sent nu, og jeg kastede mig i armene på Kristian endnu en gang, denne gang med så megen kraft, at jeg væltede ham bagover.
Nu lå jeg på toppen ad ham. Han så på mig med sine store brune øjne, og jeg kunne ikke gøre andet end at kysse hans undbydende læber.
Kristian famlede efter fjernbetjeningen og slukkede for filmen, og vi kyssede videre. Da Kristian syntes at nu var det nok kys, skubbede han mig væk, rejste sig og trak mig med ind i soveværelset. Han skubbede mig ned på sengen og snavede videre på mig. Han knappede min skjorte op og tog sin egen T-shirt af, som han havde taget på inden aftensmaden. Han knappede sine bukser op, og hev dem af sammen med underbukserne.
Jeg kan godt lide at være den dominerende, og da jeg syntes Kristian havde taget styringen lidt for meget, tog jeg et fast tag om ham og fik ham vendt om på ryggen, med mig på toppen.
Jeg begyndte at plante små kys fra hans navle, op forbi brystet, skulderen, halsen, og endte ved øret. Jeg nappede ham i øreflippen og hviskede kælent: "Lad os lege!".
"Hvad vil du lege?", spurgte Kristian og kørte hænderne ned af mine hofter og lagde dem på min røv.
"Lad os lege... at jeg er en politibetjent som vil arrestere dig".
"For hvad?".
"For at være sådan en slem dreng!", sagde jeg og kørte min hånd ned mellem hans ben, hvor den mødte en godt stiv pik.
"Mmmm... ja, hr. betjent!", sukkede Kristian liderligt.
Jeg gned hans pik lidt, hvorfter jeg rejste mig og fandt to par håndjern og en politikasket, jeg havde taget med, for man vidste jo aldrig hvornår lejligheden kunne byde sig. I dette tilfælde var det så nu.
Jeg tog kasketten på og lagde Kristian hænder i håndjern, som jeg klikkede sammen til sengestolperne.

Jeg stillede mig ved sengen og trådte i karakter:
"Unge mand, ved du hvorfor du er her?".
"Nej hr. betjent, vil De fortælle mig det?", sagde Kristian og smilede sit frække smil. Han har det her specielle smil, hvor han løfter øjenbrynene og smiler på en måde, som jeg virkelig ikke kan forklarer, men han ved at det er nok til at gøre mig tam.
"Du har røvet fra en sexbutik... to gange!".
"Det må de meget undskylde hr. betjent, men det var til en gave til min kæreste".
"Det du har gjort er yderst ulovligt, og jeg er nødt til at straffe dig". Jeg spændte mit bælte op og tilføjede smilende, "hårdt".
Det første slag lod jeg falde på Kristians lår, og han skreg. Det skrig gik lige igennem mig, ned til min stenhårde pik og tændte mig vildt. Vi havde aldrig rigtig haft lejlighed til at prøve den slags ting af, men det var et år siden jeg sidst så Kristian, og han skulle få en omgang, han aldrig ville glemme.
Resten af slagene lod jeg falde over bryst, mave, og ben. Da jeg mente han havde fået nok, smed jeg bæltet fra mig og spurgte:
"Hvor stor er din kæreste?".
Kristian tørrede en tårer væk fra kinden og svarede: "Meget stor".
"Nå, men jeg er større", sagde jeg, "og når jeg er færdig med dig, vil du ikke tilbage til din kæreste igen, tro mig!".
Jeg begyndte at kysse de steder jeg havde pisket, var især omhyggelig ved hans små mørke brystvorter, som jeg vidste var ekstremt følsomme. Han stønnede og jeg kunne hører hans vejrtrækning blive hurtigere.
Jeg førte igen en hånd ned mellem hans ben og kælede for den stive pik, som dunkede i min hånd. Jeg fik mere stønnen som belønning, og jeg kunne mærke at ved hvert støn, rykkede det i min pik. Det så Kristian ud til at have opdaget, for pludselig holdt hans stønnen brat op og han gav mig et "den fornøjelse skal jeg ikke give dig"-blik.
Godt så, tænkte jeg, så må vi jo ty til andre metoder.
Jeg begyndte at kører hurtigere på hans pik med den ene hånd, mens jeg slikkede på min finger og fandt hans hul med den anden. Jeg masserede åbningen, hvorefter jeg langsomt begyndte at fingerkneppe ham. Han fortrak ikke en mine.
"Ingen støn, hva? Bare vent, den leg kan jeg også lege. Jeg kan få dig til at komme voldsommere end du tror, og jeg stopper ikke før jeg hører din søde lille mund sige mine tre yndlings ord: knep mig Mark! ".
Jeg førte en finger mere ind og kneppede ham hurtigere. Ingen støn. Tre fingre. Ingenting.
Jeg søgte lidt med langefingeren, indtil jeg fandt hans prostata og gned kraftigt på den. Nul og niks. Dog kunne jeg ane en sammentrækning i hans ansigt, så jeg vidste at han nu begyndte at få svært ved at holde lydene inde.
Jeg spillede den hurtigere og hurtigere af på ham, og fortsatte med at gnide den lille lykkesblære, og så kunne han ikke holde til mere. Hele Kristians krop gik i kramper og kaskader af hvid sperm sprøjtede ud på min hånd, lidt af mit bryst, og resten landede på sengen. Men kramperne og spermen var også det eneste der gjorde, at jeg vidste han havde nået orgasme - for han sagde ikke en lyd.
"Stadig ingen støn? Okay, hvis du vil ha' det på den måde, skal du også få det". Jeg satte min stive pik for Kristians hul og hviskede i hans ører: "Nu skal jeg kneppe dig så hårdt, at du ikke vil kunne gå fra i morgen tidlig og til sommerferien slutter". "Det tror jeg ikke på at du kan", sagde Kristian og løftede hovedet så han kunne kysse min nakke. Han ved at nakken er mit ømme punkt, og i et kort øjeblik havde jeg glemt alt om at være hård betjent og lå bare og nød det. Hans varme og fugtige læber plantede små drillende kys på min nakke, brugte tungen en gang imellem, det var virkelig dejligt. Men jeg tvang mig selv til at komme tilbage i min rolle, spredte hans ben og skubbede min pik ind i hans stramme hul. Jeg begyndte at kneppe ham med taktfaste stød, mens jeg hele tiden holdt godt øje med hans ansigt, bare ventede på at han ville komme med et støn eller suk, men intet skete.
Jeg kneppede ham hårdere og hurtigere, men stadig intet. Jeg kastede et blik på hans pik, der allerede var hård igen.
Nu begyndte hans evige tavshed at irritere mig, og mens jeg stadig kneppede ham, lænede jeg mig igen hen til hans ører og hviskede: "Du ved... før du tog afsted, og jeg lå om aftenen og kneppede dig, gav jeg dig aldrig hele min pik, fordi jeg ved det ville smerte dig. Men gæt engang? I dag er det mig der bestemmer, og jeg skal give dig alt hvad jeg har til du skriger om nåde".
Det så ud som om Kristian lå og overvejede det lidt, men da jeg trak mig næsten helt ud af hans røv og skulle til at støde til, råbte han: "Nej Mark, det må du ikke! Det kommer till at gøre så ondt!". En tårer trillede ned fra hans kind.
Jeg tørrede den væk og sagde: "Skat, du må ikke græde... jeg lover dig, det vil være dejligt". Han så på mig med våde øjne.
"Stoler du på mig?", spurgte jeg. Kristian nikkede langsomt.
"Så gør som jeg siger: læg dine ben på mine skuldre, slap af, og nyd det". Han løftede sine ben op på mine skuldre, jeg lagde dem til rette og holdt ved hans smalle hofter. Så satte jeg min pik for hans hul og stødte til.
Han kom med et stort skrig i en blanding af smerte og nydelse.
"Endelig!", sagde jeg. Kristian smilede skævt, men ikke længe, for nu begyndte jeg at kneppe ham med dybe, taktfaste stød. Jeg så på ham, og i øjeblikket var hans ansigt malet i smerte.
"Åååh, Mark... stop!... jeg kan ikke!", råbte han.
Jeg overhørte ham og kørte videre i hans dejlige røv.
"Aah, fuck, Kristian... du er så stram... årh... slap lidt mere af... fuck!".
Jeg var helt væk i min egen ekstase, og stønnede højt hver gang jeg kørte den i bund. Kristian skreg af smerte ogstønnede ukontrollabelt.
"Aaargh, ååååh, ooouuh Mark! ...jeg beder dig... vær forsigtig, åååårh!".
Jeg kneppede videre, og snart blev ondt til godt, og jeg kunne hører på hans støn, som nu var mere af nydelse end smerte, at kunne lide det og slappede mere af, så jeg satte farten op.
"Det er noget du kan lide, hva'?".
"Åh... åååh ja! Årh, Mark, åh ja, lige dér, aaaahh!!", stønnede Kristian højt. Han lå nu og vred og vendte sig, og der gik ikke lang tid for han stønnede: "Åååååhh, jeg kommer Mark, oooohh fuck jeg kommer!".
"Ooooohh, kom, kom for mig søde, aaaahh!!". Kristian spændte som en flitsbue i kroppen og skreg: "AAAAAaaaaah, ååååårh..! J....jeeeg ooooohh, jeg kommer! Knep mig, KNEP MIG MARK! ÅÅÅÅÅÅÅHH!!".
Jeg lænede mig frem og kyssede ham, og kyssede ham, indtil jeg selv mærke orgasmen rulle ind over mig.
Vi kom samtidig, jeg oppe i Kristian, og Kristian udover mit bryst og mave.
Jeg faldt sammen over ham, fuldstændig udkørt og udmattet. Sådan lå vi et stykke tid, med mig på toppen med min inde i ham. Da vi havde ligget dér og fået pusten igen, trak jeg mig ud og gled ind i Kristians arme og vi lå i ske.
Jeg vendte mig om og så ham i øjnene.
"Tror du så på mig nu?". Kristian smilede.
"Det ved jeg ikke. Det får vi at se i morgen tidlig".

Vi faldt i søvn i hinandens arme.
Kommentar