Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Trekant med en rigtig frækkert

Karakter: 3.4/5
Visninger: 9109

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Oralsex, Analsex og Trekant
(Navnene er opdigtede, men resten er sandt.)
Jesper (28 år) havde i et par uger skrevet lidt med en fyr på boyfriend.dk, omkring lidt af hvert, men ikke rigtig noget omkring sex, da Jesper er i et fast forhold.
Fyren på boyfriend.dk hed Morten (24 år), og kom fra Århus.
Lørdag aften sad de og skrev sammen, og fik drejet samtalen ind på sex. Morten var passiv, Jesper aktiv og passiv, og Jespers kæreste Ronni var aktiv.
Morten sagde at han godt kunne tænke sig en dag at prøve en trekant, og Jesper sagde straks at han var velkommen til at komme forbi til noget.
De lavede en halv aftale om at mødes 2 uger efter, bare til noget hygge med snak og film.
Dagen efter skrev Jesper og Morten igen sammen, omkring ved 20-tiden, nu var Morten igen liderlig, og fik da hurtigt tilbuddet om at komme forbi. Han måtte lige igennem en diskussion mellem hans hjerne og pik, og blev enig med sig selv om at det blev for sent. Men en time efter, besluttede han sig alligevel for at hoppe på toget.
Ca. en time senere stod Jesper og Ronni på stationen og ventede på toget. Ud kom der en fræk og flot ung fyr, de hilste alle 3 pænt på hinanden, og gik ud på parkeringspladsen, for at finde bilen så de kunne komme hjem i varmen igen.
Efter et par minutters kørsel var de hjemme ved Jesper og Ronni. Morten fik en hurtig rundvisning i stueetagen og var blevet meget tørstig af turen, så han fik også noget saftevand.
De satte sig ind i sofaen i stuen, hvor de sad tæt på hinanden, og begyndte at snakke om arbejde, venner, familie, interesser osv. Mens de snakkede, lagde Morten sig ned på ryggen, med benene på skødet af Ronni, og hovedet på skødet af Jesper. Hvilket hurtigt resulterede lidt liv i Jespers bukser, hvilket Morten hurtigt fandt ud af, og gav hans pik et lille klem. Så blev han jo også lige nød til at mærke om der var noget i Ronnis bukser, hvilket der også var. Ronni og Jesper måtte jo også lige mærke efter om Morten havde noget i bukserne, og det må man sige han havde, den var allerede helt stiv.
Morten satte sig op, og begyndte at røre ved de to buler, og fik hurtigt hænderne indenfor i bukserne, så han rigtig kunne mærke efter.
Der gik ikke lang tid før Morten ville smage på deres pikke, han startede med at sutte Jesper ivrigt, han nød det og begyndte at stønne lidt. Morten begyndte også at lege med deres brystvorter, og så kom deres t-shirts hurtigt af, så han bedre kunne komme til. De begyndte alle tre af sutte hinanden lidt på skift, og også på brysterne. Morten kyssede længere og længere op af Jespers bryst, videre op på halsen og op til munden, og de begyndte at snave.
Efter noget tid med slikken, sutten og kyssen, begyndte Jesper at lege med en finger ved Mortens hul, og nærmest virkede ivrigt efter at få noget op. Jesper suttede på en finger, og stak den langsomt op, men Morten trykkede røven tilbage, og fingeren hurtigt kom så langt ind den kunne, og så begyndte han at stønne. Efter kort tid blev det til to fingre. Morten vendte sig om, så han havde røven mod Ronni, og begyndte at sutte Jesper igen, mens Ronni begyndte at lege med en finger i hans hul.
Det virkede som om Morten blev mere og mere liderlig og ivrig efter at få pik, så de gik op i soveværelset, og lagde sig på sengen. Morten lagde sig oven på Jesper, så Jespers pik var ud for Mortens hul, og begyndte at lave kneppebevægelser.
Lidt efter satte Ronni sig bag Morten, og lavede også kneppebevægelser mod hans hul, flere gange var deres pikke tæt på at smutte ind, så de blev enige om at finde noget kondom frem.
Ronni startede med at tage et kondom på, mens Morten lagde sig på ryggen med benene op. Ronni satte sig mellem hans ben, og satte pikken mod hullet, den gled langsom ind, og helt i bund med det samme. Han begyndte at kneppe stille og roligt, men kort tid efter satte han tempoet op og kneppede ham dybt og hurtigt i ca. 10 minutter. Så lagde de sig på siden og kneppede et stykke tid, mens Jesper suttede Morten så godt han kunne, pga. de kraftige begævelser.
Jesper tog et kondom på, og Morten lagde sig på ryggen igen, med benene op. Han satte pikken mod hullet, og kom også hurtigt ind, selvom den var lidt tykkere end Ronnis. Han kneppede ham hurtigt i ca. 10 min, og de blev enige om at skifte stilling. Jesper lagde sig på ryggen, og Morten satte sig ovenpå ham, og begyndte at ride ham. Men efter få minutter stoppede de igen, og vendte sig rundt i doggystyle, hvor Jesper kneppede ham hurtigt og dybt. Han trak pikken næsten helt ud, og så helt i bund igen hurtigere og hurtigere.
Morten ville gerne se Ronni kneppe Jesper, så Ronni smurte Jespers røv ind i glidecreme, og prøvede at komme ind, mens Jesper kneppede Morten, men det var ikke nemt, og han måtte til sidst opgive.
Godt svedige, udmattede og tørstige holdt de en lille pause, Ronni gik ned efter noget vand, og Jesper kneppede Morten lidt mere i mens, indtil Morten kom.
Ronni kom op med vandet, de drak lidt, og lagde sig ned og slappede lidt af.
Morten kunne ikke lade være med at pille, så pikkene blev hurtigt stive igen, og de var alle klar til anden omgang.
Der blev snavet lidt mere, og Ronni tog kondom på igen, og gik i gang med at kneppe Morten. Efter noget tid ville Jesper også kneppe ham lidt igen, så han tog også et kondom på, og kneppede ham i lang tid, og kom til sidst i kondomet oppe i ham. Efter lidt tid trak han sig ud, og Ronni begyndte så at kneppe Morten.
De kneppede i forskellige stillinger, og alle snavede længe og til sidst kom Ronni også i kondomet oppe i ham.
De lagde sig alle udmattede og trætte ned i ske, og faldt i søvn. Nogle gange vågnede en og lavede lidt kneppebevægelser. Morten lå det meste af natten og pillede ved Jesper, men ingen sov helt den nat.
Næste morgen kl. 6:30 ringede vækkeuret, nu var det på tide at komme op og på arbejde, men de fik ikke lige taget sig sammen med det samme, men begyndte at pille ved hinanden. Ronni lå bag ved Morten, og lavede kneppebevægelser, og efterhånden kom pikken ind i ham og kneppede ham lidt.
Jesper og Morten snavede en del, og pillede og onanerede hinanden lidt. Morten vendte sig om, og lå med røven mod Jespers stive pik, så lagde sig mellem ballerne og lavede kneppebevægelser.
Efter lidt tid, kom pikken indenfor, ikke helt planlagt med det var du meget lækkert, de kneppede længe og Jesper sagde at han snart kom. Morten trykkede Jespers pik helt ind, og de kneppede hurtigt og dybt, og til sidst kom Jesper oppe i Morten.
Han lå lidt og kneppede langsomt videre, men trak sig så ud.
Morten og Ronni lagde sig på ryggen og onanerede til de begge to var kommet.
Nu var det på tide at stå op, hvis de skulle kunne nå i bad inden de skulle møde på arbejde og i skole, så de fandt noget at drikke og gik i bad på skift, fik tøj på og var klar til at tage af sted.
Jesper gav Morten et stort knus som farvel, og så kørte Ronni Morten til Århus, og selv på arbejde, mens Jesper også kørte på arbejde.
De var alle tre meget trætte den dag, Jesper fik næsten ikke lavet noget på arbejdet, men fik stiv pik mange gange, fordi han tænkte på alt det frække fra natten og morgenen.

Det var første gang Ronni og Jesper mødte Morten, men forhåbentlig ikke sidste gang!
Han var en rigtig sød og dejlig frækkert ;)
Kommentar