Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Læseferie

Karakter: 4.2/9
Visninger: 10163

Af: Mikejj74.

Læs flere noveller af:
» Mikejj74.

Skriv til:
» Mikejj74
Tags: Bareback, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Jeg sad og bladrede i bogen og kunne slet ikke fokuserer eller koncentrerer mig, selv om der kun var en uge til jeg skulle til eksamen. Solen skinnede fra en skyfri himmel og det havde den gjort i næsten 3 uger. Jeg følte virkelig, jeg forsømte sommeren og mit liv med hovedet begravet i bøgerne. Også selv om jeg er vild med jura, så må jeg da indrømme at der var andre ting jeg hellere havde lyst til sådan en dejlig sommerdag.

Det gjorde det ikke bedre at jeg ikke kunne åbne vinduerne til det rum der var min kombinerede stue og soveværelse, da der var stillads udenfor. En håndfuld tømrer var ved at lægge nyt tag på den etageejendom jeg bor i. Selv med min ipod på fuld udblæsning kunne jeg i baggrunden høre dem arbejder rundt oppe på taget.

Men at der render svedige, frække håndværker rundt uden for mine vinduer på stilladset, der gjorde hele situationen lidt mere overbærende.

Jeg læser jura på sidste år og glæder mig rigtigt til at komme ud i det pulserende erhvervsliv. Jeg har altid været god til det boglige og altid haft det let i skolen, ved at få venner og mange ser mig nok som en gulddreng der kører med klatten.

I folkeskolen var vi tre gutter der gik sammen og min første store kærlighed var Torben, min bedste ven. Der uheldigvis var en super hetrofyr, der scorede den ene sild efter den, som jeg i det skjulte gik og var ulykkelig forelsket i. Torben ved stadig ikke at jeg var vild med ham eller at hans bedste kammerat kan lide at dyrke sex med mænd. Det hjalp jo heller ikke lige frem da Torben gik i lære som tømmer og jeg så ham i arbejdstøj – fuck han var lækker og uopnåelig.

Jeg flyttede til Århus fra den lille provins by vi boede i og her har jeg kunne leve mit liv mere åbent. Dog har det taget lang tid for mig at accepterer at jeg er til fyre og jeg er stadig ikke helt ok med det.

Jeg kigger på klokken den er 11.30 bladre lidt videre i bogen og går så ud i mit lille køkken, det er det eneste sted i huset hvor jeg kan have et vindue åbent og mærker en svag brise komme ind gennem det. Jeg kigger i køleskabet og tager en kande med kold saftevand ud, tager et glas fra skabet og ser hvordan den kolde saft dannes kondens på ydersiden af glasset. Jeg sætter mig ved det lille bordet jeg har fået klemt ind i det lille køkken og kigger lidt i Århus Onsdag.

Jeg kan høre en sagte mumlen ude fra stilladset og pludselig kigger en fyr ind igennem vinduer.

Hej, der skulle vel ikke være at du har et koldt glas vand til en meget tørstig Håndværker, siger fyren.

Jeg kigger op fra avisen og ser en svedig fyr, ca. 40 år der smilende kigger tilbage på mig. Jeg smiler og siger selvfølgelig. Jeg tager kanden med saft og tager et glas fra skabet og hælder det op. Jeg rækker det til ham, mens jeg kigger lidt nærmere på ham. Han er en pæn fyr af sin alder, lidt rå og maskulin at se på, med et par store hænder der holder om glasset. Han har et GoatT rundt om munden, kort klippet mørkt hår, grønne øjne. Brysthåret stikke op af t-shirten på det muskuløse bryst og på en ene arm kan jeg se at han er tatoveret fuldt ud.

Kom da inden for og sid ned, siger jeg.

Tak som byder, siger han og maser sig ind af det åbne vindue – et lille bump og han er helt inde i køkkenet. Vi har en times frokostpause og jeg har glemt madpakken derhjemme hos lille mor.

Du kan da få et par madder her, siger jeg hurtigt – der er ikke det store udvalg, men en gang leverpostej og min mors hjemmesyltede rødbeder kan jeg da diske op med.

Lyder sgu ikke værst siger fyren, rækker sin hånd ud og siger:

Davs, jeg hedder Mikkel

Mikael, svare jeg og giver ham hånden.

Har du ferie? Spørger han.

Tja, læseferie svare jeg – har lige et lille pensum på et par 1000 sider der skal klares til næste onsdag.

Han griner og siger – godt det ikke er mig – det klarede jeg sgu aldrig, der er ikke mere plads til noget herinde griner han og peger på sit hoved.

Jeg finder rugbrød, leverpostej, og rødbeder frem.

Jeg har desværre ikke smør - er jo en fattig studerende og skal også passe på figuren, siger jeg.

Det behøver du sgu da ikke, du er sgu da en flot fyr, siger Mikkel.

Det er sgu værre med sådan en gammel fyr som mig siger han og klapper sig på maven.

Han er solbrændt over hele kroppen, overallsene og t-shirten sidder stramt til hans muakuløse krop.

Du ser nu heller ikke værst ud siger jeg..

Takke siger Mikkel og blinker mærkeligt til mig.

Vi sidder lidt og snakke og spiser nogle leverpostejmader. En ung fyr stikke hovedet ind af vinduer og siger til Mikkel at han skal komme op på taget. Tak for hyggeligt selskab og nogle gode madder siger Mikkel og rejser sig. Han tager tegnebogen frem og vil til at betale.

Jeg ryster på hovedet og siger: Selv om jeg er en fattig studerende kan jeg altså godt byde en sulten håndværker på et par mader uden at han skal betale for det.

Mikkel kigger lidt på mig, smiler et stort smil og siger:

Jamen så siger jeg tak endnu engang.

Jeg sætter tallerknerne ned i vaskens mens Mikkel kravler ud igennem vinduet. Jeg kigger efter ham og hans meget maskuline krop, lækker røv tænker jeg, var lidt skuffet over at jeg ikke fik checket buksebulen ud.

Jeg vender mig om for at tage maden og stille den i køleskabet, da jeg ser at der på stolen ved siden af der hvor Mikkel har siddet lå en Out and about, med en meget let påklædt mand på forsiden. Jeg bilder mig selv ind at han nok ikke havde set det og i så fald havde han nok troet at det var en form for Euroman eller andet modemagasin for mænd.

Jeg går ind til skrivebordet og finder bogen frem igen. Mine tanker kan dog ikke samles om projektet og kører hele tiden hen til Mikkel og jeg sider og fantasere om hvordan han skulle tage mig…. Tiden går og jeg får endelig gang i pensummet igen. Jeg læser om dansk erhvervsrets sammenstød med de europæiske retningslinier, da det ringer på døren. Jeg kigger på uret, halv fire og jeg har kun nået 50 sider.
Fuck, bare det ikke er Lise fra 1. sal der vil snakke – det har jeg ikke tid og overskud til nu – tænker jeg.

Jeg går ud og åbner – Mikkel står med en fyldt nettopose som han rækker frem mod mig og siger – lige lidt hjælp til en fattig studerende.

Lamslået står jeg og kigger på ham. Til sidst siger han:

Hallooooooo, er der gået overload i hovedet af al den læsning??

Nej siger jeg overrasket – kom inden for.

Tak siger Mikkel og smutter forbi.

Jeg kan lugte duften af svedig mand da han stryger forbi mig og går mod køkkenet.

Her er lige lidt godt at hygge dig – smiler han mens han tømmer posens indhold ud på bordet.

Ost, mælk, smør, frugt, pålæg og ikke mindst en ramme med øl falder ud på bordet.

Tak siger jeg men det er alt for meget.

Mikkel vender sig om og siger – du får sgu brug for lidt kræfter når jeg er færdig med at gennemkneppe, den frække røv du render rund med smiler han og blinker til mig.

Mikkel går hen til mig, jeg står som lamslået og vil sige noget men hans højre hånd tager fat i skridtet mine shorts og hans greb holder om min pik.

Ikke værst, slet ikke værst, siger Mikkel – du er sgu en stor dreng på mange måder.

Ja, siger jeg og stager fat i hans kridt: og det er jeg ikke alene om siger jeg og kan mørke hans stor pik gennem arbejds bukserne….

Mikkels rykker sit ansigt på mit og vi kysser – et dybt tungekys og imens presser mig op af væggen i køkkenet.

Hans skægstubbe kradser på en helt fantastisk måde og han smager vildt godt.

Kom med siger han – og trækker mig ud i den meget lille entre. Han begynder at tage sit tøj af og står nu helt nøgen for an mig.

Fuck du er lækker, siger jeg.

Mikkel er ca. 1.90 høj, stor brede skuldre, en muskuløs krop, lidt mave, meget behåret på brystet og med en stor tatovering af en elle randen form for keltisk drage der slynger sig fra kragebenet ned over det ene brust og ud på hele armen. Pikken er tyk og grov ser stor ud, han er trimmet over pikken og de store hængenosser er bareberet….

Jeg står måbende og kigger på denne totale stud….

Hvad så faldet i staver, siger Mikkel.

Igen fremstammer jeg, fuck du er lækker….

Mikkel griner og siger – få nu tøjet af og kom ud til mig – vil lige have et bad er total svedig.

Han maser sig forbi mig og giver mig et hurtigt kys og går ud på mit lille badeværelse og tænder for bruseren.

Jeg får hurtigt tøjet af og går ind på badeværelset.

Kom herind til mig, siger Mikkel og smiler bredt mens han vasker sin muskuløse krop.

Igen siger jeg – Fuck du er lækker….

Tror sgu pladen har sat sig fast i samme rille, siger Mikkel – jeg er sgu da ikke lækre end dig – se lige på dig selv. Du er sgu da et total hug. Klog, pæn, kønt ansigt og din pik og røv ser bestemt ikke værst ud….

Tak siger jeg og rødmer…

Hold da kæft siger Mikkel, du må sgu da vide at du er en flot og lækker fyr…

Jo – det er der da nogle der har sagt siger jeg, men ikke en så flot fyr som dig.

Mikkel griner og trækker mig ind under det varme vand og giver mig et kys.

Jeg mærker Mikkels hænder over hele min krop mens vi kysser.

Jeg sætter mig på hug og tager hans store pik i hånden, det varme vand render ned over os og jeg tager pikken i munden. Det store pikhoved fylder godt i munden og smager dejligt. Jeg tager pikken så langt ind i munden som jeg kan og han begynder at mundkneppe mig.

Hans pik er ca. 18 cm og meget tyk, med et stort pikhoved og et par gode hængenosser. Jeg rejser mig op og giver Mikkel et kys.
Han gengælder det og sætter sig på hug og tager hele min stive pik ind i munden.

Fuck udstønner jeg, da jeg mærker hans varme mund og tunge sluge min pik.

Mikkel rejser sig op og slukker for vandet, tager et hånsklæde og siger til mig – nu kan du jo lige ordne dig, så ligge rjeg i sengen og venter….

Han lukker døren efter sig og jeg får hurtigt tændt for vandet og skyllet mig ud…..

Jeg går ind på værelset og Mikkel ligger i min seng, Han slår dynen til side og siger…. Se hvad jeg har til dig og vifter med sin stor pik… jeg griner og siger det glæder jeg mig til.

Jeg tager kondomer og glidecreme og en buttplug i skuffen, kom her hen så hjælper jeg dig siger Mikkel.

Jeg lægger mig på ryggen, Mikkel putter en pude under min røv og begynder at smøre den med sine store fingre. Han fingerknepper mig og jeg stønner højt. Han tager buttpluggen og kører den ind i mig – frem og tilbage.

Du er sgu lækker, siger mikkel og smiler til mig.

Tak i lige måde siger jeg….

Han rejser sig op og skyder pikken hen til min mund, jeg tager sultent pikken og begynder at slikke den. Ja slik min pik rigtig godt stiv, så skal jeg kneppe din dejlige røv, siger han.

Knep mig, hvisker jeg….

Hvad siger du, siger han sagte…

Knep mig med din stor pik, jeg vil mærke dig i min røv siger jeg….

Ikke endnu, siger Mikkel drillende mens han knepper mig med pluggen.

Aldrig har jeg været så tændt og min pik ligger helt stiv op af maven….

Knep mig Mikkel, nærmest tigger jeg…

Om lidt min skat – siger han drillende…

Han trækker pluggen ud og jeg kan mærke mit åbne hul der bare længes efter at blive fyldt ud af hans stor pik….

Mikkel sætter sig ned i mellem mine ben, spytter i den ene næve og kører det rundt på pikken…

Er du klar til mandepik, spørger Mikkel

Ja, knep mig, jeg vil ha’ din pik i mig… siger jeg bedende.

Hvad vil du ha’? siger Mikkel

Jeg vil ha’ pik siger jeg, jeg vil ha’ din tykke mande pik op i mig og mærke dine nosser klaske mod min røv.

Det skal du få, han rykker pikken helt tæt så jeg kan mærke pikhovedet på stjernen. Jeg presser min røv ned over hovedet som smutter inden for.

Fuck den er tyk siger jeg stønnede….

Ja, det er en rigtig mandepik siger Mikkel.

Han tager fat om mine skuldre og trækker mig langsomt ned over pikken som fylder mg helt ud.

Jeg mærker både en smerte af den store pik og en dejlig fornemmelse da han rammer min prostata.
Langsomt begynder han at kneppe. Han tager mine ben op over hans skuldre og holder dem fast.

Pikken kører nu taktfast ud og ind af min røv

Jeg stønner højt og vrider mig…

Kan du li’ min pik – fuck ja siger jeg, det er fantastisk.

Han knepper som et stempel der kører rytmisk ud og ind.

Rid mig, siger han og trækker pikken ud og lægger sig om på ryggen.

Jeg sætter mig overskrævs på ham og guider oikken ind i røven og begynder at ride hans store pik op.

Han spytter i sin hånd og gnider det ud over min pik, som han spiller af i samme tempo som jeg ridder.

Fuck Mikkel, stønner jeg…..jeg har ikke langt tilbage.

Så kom min skat sprøjt ud over min mave…. Han skyder pikken op i mig med stor fart og jeg kan mærke nosserne trække sig sammen, set sortner for mig da orgasmen ruller igennem hele min krop. Spermen flyver i store klatter og ramemr ham i hovdet, på brystet og sågar hovedgæret på sengen får et skud.

Jeg falder udmattet ned over hans tilspermede bryst – han tager mit hoved i sine hænder og trækker det tæt på ham så vi kan kysse, vi tungekysser og hans pik kører stadig i min røv.

Du skal ha’ mit sperm visker han…..

Ja siger jeg – hans knepperytme er sat op og jeg kan mærke hans åndedræt er blevet ureglmæssigt, så jeg ved at hans orgasme er tæt på.

Jeg vil ha dit sperm i munden siger jeg, hopper af pikken, drejer mig rundt og tager pikken i munden og sluger den.

Idet samme vælder det ud med dejlig tyk og salt sperm i store sprøjt, hele min mund bliver fyldt med hans sperm.

Han stønner og siger Fuck Mikael, Fuck Mikael …..

Jeg smiler og kigger på ham, han ligger med store klatter af min sperm i hele hovet og med lukkede øjne.

Jeg rykker mig op, han åbner øjnene og vi tungekysser.

Jeg slikker min sperm af hans ansigt og tungekysser ham igen.

Du smager dejligt siger han, det gør du også siger jeg og slikker mig over munden.

Jeg må heller komme hjem lille mor venter mig der hjemme siger Mikkel…

Lidt skuffet kigger jeg på ham, ville sgu godt at han blev lidt, måske til en omgang mere…

Han har vist læst mig så han siger:

Ved du hvad Mikael? Jeg syntes du er en vildt lækker og fræk fyr, jeg kan ikke tilbyde dig andet end mit venskab og noget vildt godt sex, hvis du har lyst, har jo kone og 4 børn derhjemme….???

Det er sgu Ok med mig, siger jeg og smiler…..

Mikkel smiler og giver mig et kys og rejser sig fra sengen:
Det kan være du gir’ lidt frokost i morgen til en sulten håndværker?

Det kommer an på hvad håndværkeren kan byde på til dessert!!! smiler jeg.
Kommentar