Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Viceværten og Mig

Karakter: 4.7/3
Visninger: 7753

Af: Peter Jensen.

Læs flere noveller af:
» Peter Jensen.

Skriv til:
» Peter Jensen
Det hele startede med at jeg hilste på ham nede mit arbejde.
Og vi fandt godt i snak og så en weekend inviterede han mig hjem til ham.
Hvor jeg fortalte han jeg var til mænd og så fortalte han mig at det gjorde ham ikke noget, for han kende et lesbisk par det boede i samme opgang.
Og så snakkede vi videre og af talte at han skulle komme ned og hjælpe mig med at sætte min opvaskemaskine til og kom ned som aftalt.
Men jeg måtte sige til ham jeg ikke rigtigt havde noget også tilbyde som tak for det han lavede for mig, så sagde han det snakker vi om når han var færdig og jeg viste ikke hvad han tænkte på.

I mellemtiden fik jeg penge til at gå ned og købe noget og drikke… men kunne ikke lade være med at tænke på hvad det var han mente med det at vi skulle snakke om hvad jeg kunne tilbud ham når ham var færdig.
Men jeg kom tilbage med drikkelsen og kunne se han havde en bule i bukserne men kunne godt mærke på ham det ikke var noget han lage skjul på, og jeg kunne ikke lade være med og kigge på hans dejlige store bule der angav hans pik.

Men jeg hjælp ham når han havde brug for det og på et tidspunkt straffede jeg hans pik bule, hvor ved han udstød et liderligt suk. Hvor det bare røg ud af mig og han ikke kunne bruge en pause, hvor han sagde jo hvis jeg ville give ham et blowjob og smilede frækt til mig. Der tænkte jeg det skulle han ikke sige 2 gange og satte mig ned foran ham og nussede bulen og så tog han en stol hen ved siden af mig og satte sig ned hvor jeg så lynede bukserne ned og tog pikken ud, og der kunne jeg se hvor dejlig stor den var og jeg tog den forsigtigt i munden og begynde og sutte på den og det nød han meget og det var som om han ikke havde prøvet det før men blev overrasket over hvor dejligt det var.

Efter noget tid holde jeg en pause og så på ham og spurte vi ikke skulle blive færdige med og sætte opvaskeren til. Han tænkte sig lidt om og så sagde han at han hellere ville kneppe mig fordi han var så liderlig. Ok sagde jeg til ham og så gik vi op på soveværelset hvor vi klæde hinanden af og begynde at nusse og kysse hinanden vi lage ud på sengen og lavede en 69'er det var bare dejligt.
Efter kort tid blev jeg vendt om på maven han begynde og massere mig på ryggen og det var bare dejligt og pludselig kunne jeg mærke hans pik mellem mine baller det var bare frækt og dejligt og lidt efter kunne jeg mærke at hans dejlige store pik fandt vej op i mig det var bare så frækt mens vi kneppede viskede han i øret på mig at han viste ikke det var så dejlig og frækt at kneppe en fyr i røven og jeg svarede ham at jeg ikke var klar og at han havde en dejlig stor pik og at han ville have sex med mig.
Efter noget tid blev jeg vendt om på ryggen så vi havde øjenkontakt det var bare så frækt at kunne se at vi nød hinanden, pludselig bøjede han sig ned og gav mig et kys, og kort efter kom han op i mig nøj hvor var det dejligt.

Efter vi havde lægget lidt og slappet af og nussede lidt og lå bare tæt gik vi i bad sammen.
Hvor vi vaskede hinanden. Da vi var færdige tog vi tøj på og gik ned og bliv færdige med at sætte opvasken til. Og vi snakkede om hvor dejligt det var at være i seng sammen, og jeg kunne se at han blev tændt igen og pik bulen blev dobbelt så stor som før og det blev jeg også meget tændt af.
På et tidspunkt hvor han lige gik fordi mig gav jeg bulen en kærligt klem og kælede lidt med den mens han gik fordi. Det fik ham til og svede, så han smed trøjen og gik i bar overkrop og det gjorde mig blød i knæene for det var en flot trænet krop og havde hår på brystet og det var samlet pænt på brystkassen og det tændte mig mere så min pik begynde at vokse, og det lod an mærke til.
Så spurte jeg ham hvad ham mente med at vi kunne snakke om da jeg sagde at jeg ikke havde tilbyde ham som tak… han så over på mig og sagde at han gerne ville prøve at have sex med en mand så han skulle bare have blowjob og røv (det udtryk at hetro'er bruger at de for fisse - så vil aktive homo'er for røv - og passive for pik, som kvinder også gør) [så fik jeg lige forklaret det med og få røv] at det var nok for ham og det blev jeg meget glad for at høre, hvor ved han sagde at han gerne ville være sammen med mig noget mere båre i og uden for sengen, men ingen ikke skal vide det og det forstod jeg godt. Da han blev færdig med at sætte opvaskeren til. I mellemtiden var jeg gået op og tage mine bukser af, for jeg havde forklarede ham at jeg ikke havde bukser på når jeg er hjemme, men det var ok med ham, da jeg kom ned igen var han færdig og sad og slappede af og havde taget sig pik frem og nussede på den.
Og det kunne jeg ikke så for så jeg tog min underbukser af og gik over til ham og satte mig på hug og gav ham blowjob, og efter kort tid rejste jeg mig op og skrævede over han og satte mig stille over hans pik og gled ned over pikken og begynde at rede ham det var bare så dejligt og jeg kunne se at han også nød det.
Jeg sned min T-shirt og klædte han af så vi kunne mærke hinandens bare overkroppe.
Efter noget tid sprøjtede han op i mig og det var så frækt at jeg kom ud over hans mave, og jeg faldt sammen over ham, det var bare så dejligt vi sad bare stille og nussede mens hans pik stadig var oppe i mig. Vi sad og kyssede og krammede, og efter noget tid blev vi enige om at gå op og tage et bad.

Tiden gik og vi var sammen flere gange både i og uden for sengen og vores venskab blev tættere jo længe tid der gik og vi blev enig om at blive kærester og han ville springe ud som bi.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:08/12 2014
Dejlig novelle, noget om hvordan en mand reagerer første gang med en anden mand og at han så nyder det samtidig, må gerne komme en fortsættelse