Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tyrker

Karakter: 4.2/5
Visninger: 11980

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex og Natursex
De to drenge på 16 sad stille og roligt i sandet. Solen var ved at gå ned på den lille italienske strand, og de sad begge og nød stilheden. Det havde været en travl dag, hvor de havde løbet og været oppassere for turisterne og både sørget for gode liggestole og svalende drinks. Dog havde de en gang imellem kastet et blik på hinanden - både når den anden kiggede tilbage men også når den anden stod med ryggen til.
De syntes begge, at når sveden glinsede let på både brystet og ryggen, gav det et ekstra lille pift til de velbyggede kroppe. Fabio var den mindste af de to. Fabio havde ligesom Gico sort hår. Begge havde de også en veltrimmet mave og også en rank holdning. Fabios numse buede en anelse mere ud end Gicos, men Gicos var sandelig også spændstig og tiltrækkende. De unge piger sendte lange blikke efter de to drenge på stranden. De fik da også et af de charmerende smil retur men heller ikke mere.

Ved siden af drengene stod et par flasker øl. Ofte sluttede de dagens arbejde af på denne måde. Af og til blev det også til lidt kysseri, men som oftest blev det ved det.
Lige nu sad Gico og kørte sin hånd op og ned af ryggen på Fabio. Fabio sad med lukkede øjne og nød det. Fabio lod sin hånd køre op og ned af Gicos glatte lår, og det var mindst en lige så stor nydelse for Fabio som for Gico.
Gico tog fat i Fabios skuldre og lagde ham let ned i sandet med sig selv ovenpå. I de tynde badeshorts som de begge havde på, kunne de tydeligt mærke begge to, at den anden nød situationen.

Gico begyndte at kysse Fabio stille og roligt, men Fabio lod det tage til i intensitet, og snart lå de i sandet og gav hinanden våde kys. Deres tunger arbejdede ivrigt for at tilfredsstille den anden, hvilket lykkedes til fulde.
På et tidspunkt vred Fabio sig dog løs og rejste sig op. Gico troede, at det var forbi for nu, som det plejede, men Fabio udbrød; ”Jeg må en tur i vandet – vil du med?” Gico rejste sig hurtigt op – det kunne han da ikke afslå.

De sprang hurtigt ud i vandet, og inden længe havde de gang i en ordentlig vandkamp. Det blev også hurtigt til et par nærkampe, hvor de kunne mærke hinandens stærke kroppe mod hinanden, hvilket ikke gjorde legen mindre kedelig. Dog var Gico en anelse stærkere end Fabio, og på et tidspunkt greb han lidt hårdere fat i ham og hev ham ind til sig. Han holdt Fabio godt fast foran sig, inden han til sidst igen kyssede med ham. Fabio tog begge sine ben op på Gicos hofter. Gico kunne sagtens holde fast i Fabio på denne måde. Gico kunne mærke Fabios stive pik i badeshortsene op af sin mave, ligeså vel som Fabio kunne mærke Gicos bankende lem let på sin røv.

Gico bar Fabio op af vandet på denne måde. Inden han lagde Fabio ned, fik han dog lige skrabet et håndklæde til sig, så Fabio ikke blev totalt sandet til igen. Herefter lagde Gico Fabio ned – stadig med hans ben rundt om sine hofter. De kyssede igen, og Gico begyndte at lave kneppe-bevægelser mod Fabios røv. De havde stadig badeshortsene på, men Fabio kunne sagtens mærke, når Gicos pik ramte hans hul. Det tændte ham vildt og kyssene blev mere hede, og små støn kom der også fra Fabio.

Gico var ligeså tændt nu. Han stoppede med at kysse Fabio og arbejdede sig i stedet ned af hans krop. Først på halsen, så på brystet, videre til Fabios strittende brystvorter, ned til maven indtil han til sidst nåede kanten af badeshortsene.
Han tog fat i dem og trak langsomt de våde shorts af Fabio. Hans pik strittede vildt op i luften, da den slap badeshortsene. Gico syntes, det var en flot pik. Den stod lige ud i luften og lå op af Fabios mave nu. Der var små hår ved roden, hvilket gjorde den til et endnu mere indbydende syn.

Gico tog fat i pikken og lod sin mund glide ned over den. Den smagte lidt salt fra badeturen, men det gjorde intet – det var fantastisk at mærke Fabios stive pik inde i sin mund. Gico suttede til og strammede virkelig til om pikken med sin mund og sine sug. Fabio var helt væk i nydelse, og hver gang at Gico tog endnu mere af pikken i munden, kom der et hårdt støn. Til sidst suttede Gico pikken helt til roden. Han begyndte at føre sin mund helt ned til roden og så langt op til pikhovedet, som han kunne uden at slippe pikken i et hurtigt tempo. Fabio kunne til sidst ikke styre sit underliv og begyndte at lave kneppe-bevægelser, så Gico blot skulle holde munden stille og modtage Fabios pik i munden. Det var fantastisk for begge. Stønnene blev hårdere og højere efter lidt tid. Heldigvis kunne de bare skrige til her på stranden – der kom ingen om aftenen.
Pludselig kunne Gico mærke noget ramme ham i munden, samtidig med at Fabio stønnede hårdt. Kort efter ramte det ham igen i munden. Fabio kom i hårde sprøjt i munden på ham. Det var en suveræn følelse. Han fjernede dog munden og så, at spermen røg ud af Fabios pik i to kraftige stød til.

Spermen gled ned af Fabios flotte pik, og Gico begyndte at slikke den ren. Fabios pik bankede let, og det tændte Gico og gav ham lyst til fortsat at slikke pik.
Fabio rejste sig op på albuerne og tog fat i Gico. Han tog fat i Gicos badebukser og hev de stadig våde bukser af ham. Gicos flotte pik stod ud i luften. Ude ved pikhovedet glinsede pikken let – det var tydeligt, at Gico var tændt, for han var våd af presperm som ingen anden.
Fabio kiggede op på Gico, der smilede. ”Knep mig – og gerne hårdt!”. Det eneste, Gico kunne, var at smile.

Gico spredte Fabios ben, så hans flotte glatte hul kom til syne. Gico spyttede på sin hånd og lod den køre ned til hullet, som han begyndte at massere. Da han stak sin ene finger ind i hullet, kom der endnu et støn fra Fabio. Det gav et gip i Gico hver gang, der kom et støn fra Fabio, og det tændte ham endnu mere.
Gico tog fat i sin pik og satte den mod Fabios våde hul. Da det våde hul mødte den prespermede pik, gik der ikke længe før, at Gicos pik gled perfekt ind i Fabio. Gico startede langsomt med at kneppe Fabio. Der var ingen tvivl om, at de nød det begge, for luften var fyldt med suk og stønnen. Af og til tog Gico fat i Fabios ansigt og kyssede med ham.
Gico trak sig lidt tilbage og satte sig på sine knæ. På denne måde følte han, at han kunne støde sin pik hårdere og længere ind i Fabio. Og ganske rigtigt – efter et par øvende stød begyndte han nu virkelig at trænge langt ind i Fabio. Fabio nærmest skreg – Gico håbede, at det mest var i nydelse, for han skreg virkeligt højt. Det stoppede derfor ikke Gico, der virkelig gav den gas og stødte til. At mærke den strammende følelse om sin pik fra Fabios røvhul var uimodståeligt – han kunne blive ved.
”Holdt!”, sagde Fabio. Pokkers, tænkte Gico - nu blev det alligevel for meget. De var begge ildrøde i hovedet af at være tændte samt at arbejde hårdt i sexlegen. Gico trak sin pik ud af Fabios hul.
Fabio sagde ikke noget, men da han smilede til Gico, vidste Gico, at intet var galt – men hvorfor så stoppe?

Fabio vendte sig om, så han stod på alle fire. Han trak dog sin mave ned mod håndklædet så hans røvhul ikke bare strittede men strittede i vilden sky. Det var en invitation, som Gico ikke kunne modstå. Hurtigt trak han sig ind i Fabio, og denne gang var der ingen øvende stød. Gico gik lige på og hårdt og kneppede Fabio med hårde og hurtige stød. Gico syntes selv, at han blev ved længe og var temmelig forbløffet over, hvad Fabio kunne holde til og egentlig, hvad han selv kunne yde uden at komme. Det her var exceptionelt!
Gico satte tempoet ned men ikke kraften på hans stød. Om muligt stødte han nogle endnu hårdere men langsomme stød ind i Fabios åbne hul. Det var som om, at han kom endnu længere ind i Fabio, for han mærkede det stramme på det yderste af sin pik på en ny måde. Hver gang han nåede dybt, skreg Fabio et hårdt men nydelsesfuldt skrig.

Til sidst fjernede Fabio sig dog. Han rejste sig op. Gico bemærkede selvfølgelig hans stive pik, der svajede let fra side til side. Fabio tog Gico i hånden og sammen gik de ud i vandet. De var kun nåede lidt ud i det, inden at Fabio sprang op på Gico som sidst, de var i vandet. Gico kunne mærke sin pik glide op af ryggen på Fabio.
Men Fabio hev sig lidt op af kroppen på Gico, og Gico kunne se, hvad han ville. Så Gico tog fat i sin pik og tog den igen mod Fabios hul, så han gled ind i ham igen. De stod sådan lidt. Bare med Gicos pik oppe i Fabio. De kyssede igen.
Men Fabio måtte mere. Han begyndte at rykke sig op og ned, så Gicos pik gled frem tilbage ind i ham. Snart begyndte Gico at arbejde med, og i deres hede samarbejde blev det igen til nogle hårde stød op i Fabio.

Nu kunne Gico ikke mere – om det var fordi, de havde været i gang længe eller det, at de nu stod og kneppede ude i vandet, som tændte ham vildt, vidste han ikke. Men han kunne mærke, at han skulle sende sin sperm afsted. Uden han dog kunne nå at gøre noget, blev det første skud sendt afsted op i Fabio. Gico sendte et ordentligt støn af sted, og for Fabio var det en lækker følelse at mærke den varme sperm oppe i sig, mens han havde det lunkne vand omkring sig.
Hurtigt kom der endnu et par stød op i Fabio, inden at Gico trak pikken ud af ham. De stod nu ude i vandet og kyssede igen.
De gik op på stranden. Fabio var lidt foran Gico, og i det svindende dagslys kunne Gico se sin sperm glide ned af benet på Fabio. Gico hev fat i Fabio og stillede sig bag ham. Han lod sin semi-stive pik ligge i revnen mellem hans baller. Gico tog fat i Fabios pik igen og begyndte at kysse ham på halsen. Fabios pik var hård og stiv igen.
Gico begyndte at køre den hårdt af på Fabio. Hurtigt blev Fabio tændt og kørte sit underliv rundt. Gicos pik var igen blevet stiv og kørte op og ned i revnen mellem Fabios baller.
Der gik ikke længe før, at Fabio kom med et højt støn og endnu et par skud sperm fløj ned i sandet.
Gico kunne mærke Fabios pik falde stille og roligt i hans hånd. Han gik med Fabio hen til håndklædet, hvor de lagde sig ned.
Inden længe lå de og kyssede. Begge havde de hænderne på hinandens numser. Det var en vidunderlig følelse i dagens sidste lys. Langsomt gik solen ned.
Kommentar