Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Studenterkammerater 2

(Studenterkammerater)

Karakter: 4.1/8
Visninger: 7766

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge og Oralsex
Del 2.

Nogle måneder er gået, og Anders og jeg ses stadig nogle gange om ugen.
Sidste gang jeg var hos Anders var en onsdag aften. Den gik som de fleste aftner, vi snakkede, så TV, og fik en del øl. Når så Anders var rimelig rusten i stemmen, lagde han sig som regel bag over i sengen og begyndte at onanere. Dette var som regel et tegn til at jeg gerne måtte hjælpe lidt til. I de situationer kunne jeg godt føle mig lidt som en brugsgenstand, mine behov blev ikke tilgodeset. Ring efter piksutteren og han kommer, tænkte jeg lidt, men krøb alligevel over til Anders ventende pik - jeg var jo i virkeligheden lidt forelsket i ham, og havde affundet mig med at det var ensidigt.
Opløftet af spiritus og hans lækre pik i min mund, fik jeg faktisk også pladsproblemer i bukserne. Jeg kiggede op på Anders, han lå med lukkede øjne, så han ville nok ikke lægge mærke til hvis jeg også lettede mig selv lidt. Stille knappede jeg mine bukser op og hev min stive pik frem. Jeg blowede det bedste jeg kunne samtidig med at jeg filede løs på min egen pik.:
Jeg kom, min sæd gennemblødte lagenet i en rimelig stor plamage, kort efter smagte jeg Den salte smag af Anders i munden.
Han åbnede øjnene og sag: skønt, tak.
Anders rejste sig i siddende stille, og l den bevægelse lagde han sin ene hånd lige oven i min store plamage af sæd.
Undskyld, jeg ville ikke ..... det var et ..... jeg stammede halve undskyldninger og var lidt pinligt berørt. Hvad nu ville han blive sur, Anders havde jo ikke vidst noget.
Han stak et par fingre i sædpletten og gned fingrene prøvende mod hinanden, inden han sagde: Hold nu op, selvfølgelig har du også nogle behov jeg har bare aldrig set en fyr onanere i min seng, og lagenet kan jo bare vaskes.
Anders stak igen et par fingre i sædpletten og tilføjede lidt drillene: Det er da vist længe siden.
Jeg rødmede og bøjede hovedet for at studere min kolde kaffekop meget energisk. Af øjenkrogen mener jeg at have set at Anders snusede til sine fingre. Hvordan smager det ? spurgte han. Det er lidt forskelligt svarede jeg, afhænger af hvad du spist i løbet af dagen.
Hvordan smager jeg ? spurgte han igen.
Jeg kunne ikke afgøre om han drillede mig eller om han mente det, så jeg svarede ham: hvis du vil vide hvordan jeg smager - så stik din finger i munden.
Anders rødmede for første gang.
Kl. 23 gik jeg op til mig selv og i seng.
Der gik mere end 2 uger før Jeg igen så Anders, vi stødte på hinanden i cykelskuret hvorfra han bar 2 store indkøbsposer med klirrende flasker.
Anders var lidt svag i stemmen, da han spurgte om jeg havde lyst til at kigge inden for. Klokken var vel godt 14.30 så jeg ville lige klæde om til noget mere luftigt tøj da det fortsat var meget varmt.
Kl. 15 bankede jeg på Anders dør. "Kom ind" blev der råbt. Anders var på vej gennem opholdsrummet mod altandøren, han havde favnen fuld af øl.
Hej ! sagde vi i munden på hinanden, og Anders fortsatte mod døren: Han havde sine favorit shorts på, et par røde retro fodboldshorts ellers intet.
Han har fortalt mig at han har haft den i nogle år, og det kan man godt se, de er lige et nummer for små, hvilket fremhæver hans buble-røv gevaldigt. Foran er der udsyn til en dejlig "pakke"
Anders elsker sine shorts, og så snart det er varmt har han dem på. Jeg elskede dem også, i hvert fald når han havde dem på.
Vi satte os på altanen, og Anders rakte mig 2 guldøl - "så har du lidt at starte på" mente han. Jeg så mig omkring, der lå en tom flaske, og en var halvfuld endnu, så Anders havde da et lille forspring.
I lang tid sad vil bare og drak, Anders var tavs.
Jeg vendte mig mod ham og sagde så: Hvis du gerne vil være alene er det helt ok med mig.
Anders kiggede på mig, med blanke øjne, han havde fået sat et par guldøl mere til livs, og sagde så: Nej du må endelig ikke gå, det er lidt vigtigt at du er her.
Anders kiggede væk, og fortsatte så: Jeg forstår mig ikke på bøsser. Nogle af mine studiekammerater er bøsser og nogle vældig søde fyre, Jeg har ikke noget som helst i mod dem, men jeg ved ikke om jeres hjerneceller løber modsatte vej rundt eller hvordan I skal forstås. Nogle mennesker kan man bare lide og nogle kan man ikke, nogle har man lyst til sex med og andre ikke, er det ikke sådan ?
Du milde himmel svarede jeg: Er du ved at få en identitetskrise ?
Anders bundede sin øl: Nej svarede han så, jeg ved sgu ikke hvad jeg er - hvorfor er alting så kompliceret, han stoppede op og gik ind og satte sig i opholdsrummet.
Jeg gik ind til ham og sagde så: Det er da dejligt at du er fordomsfri overfor bøsser, og at du gør dig nogle tanker, men det gør dig ikke til bøsse. Det er Ok som hetero at nære varme følelser for en fyr, det gør dig ikke til bøsse. specielt nu i disse metro-sexuelle tider. Det der afgør om du er bøsse eller bi er om du har fyren i tankerne og om du har lyst til at røre ved fyren, om fyren tænder et begær i dig.
Fordi du gir mig et kram en gang i mellem, regner jeg dig ikke for at være bøsse. Ud med sproget, hvad er der galt ? for lidt fjams på det sidste ?
Anders blev rød i hovedet: slet ingen fjams svarede han og holdt en pause lidt stammende fortsatte han så: Jeg kan ikke få den op når først jeg har fået pigen lagt ned. Det er som om lysten forsvinder lidt.
Og hvad har det så med al den bøssesnak at gøre ville jeg vide.
Anders bundede endnu en øl, og svarede med grødet stemme: På en elle anden måde føler jeg dårlig samvittighed over for dig, og så mister jeg lysten. Du er vigtig for mig.
Åh, tænkte jeg lidt sarkastisk: Brugsgenstanden som hyggespreder, jeg stolede ikke på mine sanser, højt sagde jeg så: det er jeg da glad for at høre, ja altså det sidste, at jeg betyder lidt for dig.
Anders rejste sig op og stod foran mig, så mig lige ind i øjnene og sagde så: Må jeg se dig nøgen ?
Uden nogen svar begyndte jeg at løfte t-shirten op, ville tage den over hovedet.
Anders stoppede mine bevægelser og førte mine arme lige i vejret. Jeg kunne mærke hvordan hans hænder sitrede da han løftede min t-shirt over hovedet på mig.
Jeg forstod, og lod armene hænge slapt nede, og så bare på ham, han lagde sine usikre hænder på mine skuldre og i langsomme bevægelser førte han dem rundt på hele min overkrop. Efter nogle minutter tog han fat i linningen på mine shorts og trak dem stille og roligt ned. Jeg sparkede shortsene væk og stod nu helt nøgen foran Anders og afventede. Afventede noget jeg ikke selv viste noget om. Ville han nu le af mig, gøre grin med mine følelser overfor ham, eller hvad fanden ville der sker.
Anders betragtede mig, hans blik var på mit bryst, og gik stille og intenst i mod min mave. Hans blik dvælede en del ved min tissemand som hang tynd og slap og dinglede svagt i takt med min vejrtrækning.
Anders lagde igen hænderne på mine skuldre og i lette bevægelser strøg han mig over armene og ned på siden af brystkassen således at hans tommelfingre strøg over mine brystvorter. Hans hænder fortsatte nedefter og fandt min slappe tissemand som han tog i sin hule hånd - holdt den fast og trak forsigtigt forhuden tilbage.
Det var rigeligt til mig, fanden stå i om den halvfulde Anders ville gøre grin med mig, endelig rørte han da ved mig - jeg fik på ingen tid en stor mængde blod sendt ned i pikken som så tog til i omfang og fasthed. Jeg blev på godt dansk pisse hamrende liderlig.
Nu skulle det briste eller bære, jeg rakte ud efter Anders shorts og ville trække dem af ham, lidt spændt på om han ville tillade det, men han gjorde ingen modstand. Forsigtigt løftede jeg shortsene fri fra hans nu stenhårde strittende pik.
Vi stod nu nøgne overfor hinanden og jeg trak ham tæt hen til mig, lod vores pikke flette ind i hinanden, og lagde mine hænder om på hans dejlige røv.
Anders strøg mig over ryggen og lagde sine hænder på mine baller som han klemte blidt.
Vi stod sådan lidt, og Anders hænder var, forskende, over hele min krop. Med et holdt han en pause og sagde så: Du ved hvordan jeg smager, jeg ved ikke hvordan du smager.
Han trak mig med sig, hen til sengen, og lagde mig ned. Anders lagde sig tilrette i mellem mine ben og tog forsigtigt om min pik. Efter en følt evighed mærkede jeg at hans varme læber lukkede sig om mit pik hoved og hans tunge begyndte at udforske dette nye sanselegetøj.
Jeg var overtændt så det gik ikke længe før jeg mærkede nogle kraftige sammentrækninger i bollerne, og sagde stille til Anders: Jeg kommer snart.
Jeg ville give Anders mulighed for at trække sig tilbage, så han ikke fik den fulde ladning juice lige ned i halsen.
"Kom snart du vil" svarede han og slikkede roligt videre. Da han registrerede at mit pik hoved svulmede endnu mere, tog han så meget af min pik som han kunne, og malkede mig med hånden på samme tid.
Jeg krympede mig, i en langstrakt, spastisk udløsning og Anders tog i mod.
Mit pik hoved var nu så følsomt at en hver berøring jog elektrisk stød igennem hele underkroppen, så jeg bad Anders så mindeligt om at lade pikken få lidt fred.
Han slap den, og lagde sig ved siden af mig, tilføjede så: Nu ved jeg hvordan du smager, vil du smage selv ? Anders kyssede mig lidt drillende.
Vi lå lidt og kælede med hinanden, og jeg dristede mig til at spørge: Hvor er den Anders blevet af som jeg kender, ham superheteroen, der får masser af blowjobs og masser af fjams ?
Anders så mig alvorligt ind i øjnene og svarede: Det ved jeg ikke, jeg har brugt nogen tid på at lede efter ham, jeg har ikke fundet ham.
Men, tilføjede han så: Jeg har fundet dig, længe efter at du fandt mig, så her er den nye Anders hvis du vil tage dig til takke med ham.
Jeg fik en klump i halsen, og smilede bredt, svarede så: Det kommer an på om den nye Anders smager lige så godt som den gamle. Klemte derpå blidt om hans pik.
Anders kyssede mig igen, og sagde så: Du kan godt afbestille dine aviser og kabel-tv - vi har nok i et abonnement.
Javel, svarede jeg inden jeg slugte hans pik.


Kommentar

Navn:nitram26
Dato:25/08 2023
Super sød historie. Du er rigtig god til at skrive noveller, som både er frække og søde. Tak for det. Dbh. Martinelsig62@yahoo.dk