Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En tur til Køln

Karakter: 4.0/10
Visninger: 10405

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Offentligt og Aldersforskel
Hej jeg er Jacob, 19 år og bor på landet.
Det med partnere, er ikke lige mig, jeg er jomfru og har det egentlig fint med det. Jeg er høj og ranglet og lidt genert, så der er ikke nogen i min lille by der har vist interesse for mig.
Det jeg ved om sex er hvad min højre hånd kan bruges til, og hvad bøsser angår så er det noget med kugler af bly og ikke af kød og blod.
Kvinder er et mysterium, og jeg har egentlig ikke rigtig lyst til at komme dem alt for nær, ved ikke helt hvorfor.
På et tidspunkt sagde min mor til mig: Inden du bliver en komplet særling er det vist på tide at du får lidt af den store verden at se. Hvad med at besøge din fætter Kevin nede i tyskland ?
Joh, fætter Kevin og jeg kommer godt ud af det med hinanden, han er lidt fræk og frisk så jeg jeg ser lidt op til ham. Han er et par år ældre end mig.
Mor ringede til Kevin, som læser i Køln, og han syntes da det kun ville være hyggeligt at få dansk besøg.
Næste dag pakkede jeg mit bedste tøj i en kuffert og satte mig i toget.
Godt ankommet til stationen i Køln blev jeg modtaget af Kevin, Kevin er min modsætning, flot fyr, atletisk krop som blev fremhævet af en stramtsiddende T-shirt, og et par streetwear bukser som lige akkurat strammede lidt om hans velformede baller. Han dunkede mig kraftigt i ryggen og sagde velkommen til Køln - bøssernes by.
Kevin fortsatte: Nå lad os komme hjem og få noget at spise, vi skal vel i byen i aften går jeg ud fra.
Efter aftensmaden ville Kevin lige gøre sig i stand, gå i bad og nette håret. Det plaskede og rumsterede i hen ad en time fra badeværelset inden Kevin kom ud igen. Han var kun iført et par "Bike" jocks og duftede af citron/lemon.
Jeg kiggede lidt skjult på ham: hmmm underbukser uden røv, de må være godt slidte tænkte jeg.
Så er det din tur sagde han smilende, og pegede imod badeværelset.
Idet jeg tog forskellige badeting ud af min taske, sagde jeg til Kevin: Hvis du mangler nogle rene underbukser har jeg rigeligt med.
Han slog en skraldlatter op, jeg forstod intet og gik ud på badeværelset.
Efter 20 minutter var jeg færdig, klokken var endnu kun 20 så der var god tid til inden vi skulle af sted.
Jeg åbnede badeværelsesdøren, og gik ind for at finde noget tøj i min kuffert. Kevin kiggede på mig og sagde: Hvis du vil score i aften så er det ikke dem der du skal have på, han pegede nedad på mine praktiske heluldne underbukser.
Hvad er der i vejen med dem ? spurgte jeg og trak dem godt op over navlen, således at min særdeles kraftige skridtbehåring sprang frem i siderne.
Kevin smilede bredt og svarede: og det der går heller ikke hvis du skal på fissejagt. Han pegede igen på mit skridt.
Jeg rødmede: Jeg har aldrig øh du ved nok, fremstammede jeg, og fortsatte så: og har heller ikke rigtig lyst.
Kevin smilede skælmsk: Ok jeg tror jeg ved hvor vi skal i byen i aften. Men vi skal lige have dig shinet lidt op, kom med - Kevin gik ud på badeværelset og åbnede et skab.
Jeg fulgte lydigt efter, og han rakte mig en lille trimmer, en skraber og en dåse gel. Hertil sagde Kevin så: Ned med de skrækkelige morfar hylere og så trimmer du ned til 5 mm. og skraber bollerne og røven ren for hår.
Kevin vente sig om og forlod badeværelset i retning mod sit soveværelse.
Efter ca. 45 minutter råbte jeg ud til Kevin, jeg tror jeg er færdig. !
Badeværelsesdøren gik op og Kevin kom ind, sagde så: Jeg skal lige godkende, lad mig se.
Højrød i ansigtet stod jeg nøgen foran Kevin, fremviste min ranglede krop og tynde slaskende pik. Hvor meget værre kunne det blive.
Han nikkede anerkendende, og røven, fik du også skrabet ?
Ja, stammede jeg, men det skal du vel ikke se også.
Næ, det er fint sådan, og han rakte hånden frem, heri havde han et lille bitte stykke tøj som han ville give mig.
Hvad er det ? jeg tog det og kiggede. For mig var det en rød klud med et par stropper, ikke andet.
Det er en G-streng, den skal vende således, Kevin tog kluden og vente den i den rigtige retning i mod mig. Tag den på fortsatte Kevin, hvorpå han igen forlod badeværelset.
Det var vildt underligt, en lille pose og en streng op i røven. Det killede lidt og med let vrikken forlod jeg badeværelset. Mærkelige underbukser de har i tyskland.
Kevin rakte mig et par hvide bukser: Jeg tror de vil passe dig, sagde han og rodede videre i skabet, hev en sort t-shirt ud som han ligeledes rakte mig.
Jeg protesterede: den er alt for lille.
Kevin sagde bare: den passer, bare træk den over hovedet så skal du se.
T-shirten sad som malet på mig, men det var et behageligt blødt materiale.
Jeg betragtede mig selv i spejlet, wow den ranglede krop var ikke at se, men mine forholdsvise proportioner var tydelige i den stramme t-shirt.
Kevin gik hen på siden af mig smilede og tog mig i skridtet: Så er der vist lagt op til lir, fætter, er du klar ?
Jeg følte en prikken i huden rundt på hele kroppen, og stroppen i røven killede stadig, hvad var nu det ? spurgte jeg mig selv, men fik ingen svar.
I Kølns midtby gik vi så ind på en bar, indenfor så jeg mig om og konstaterede at her dansede fyre med fyre, og piger med piger. Let forundret spurgte jeg Kevin: Er det en bar med "temaaften" det havde jeg da hørt om.
Kevin smilede skælmsk og sagde: Det kan man godt sige sådan, ja.
Vi gik op og satte os i baren, og Kevin bestilte vodka-shuts på stribe, det begyndte at snurre gevaldigt i mit hoved, og jeg begyndte at vugge med i takt til musikken, village-people dunkede ud af højtalerne.
I nogen tid havde jeg lagt mærke til at folk kom og gik ud og ind af nogle døre, hvorpå der stod "Darkroom" og hhv. et kvinde og et mandesymbol. Jeg blev hurtig enig med med mig selv om at det nok ikke var toiletterne, så hvad kunne det så være. Henvendt til Kevin spurgte jeg: Hvad bruger de et mærkekammer til, er her noget fotografisk udstyr ?
Kevin svarede: Ja udstyr er der i værtfald, men du kan jo selv se om det har interesse. han smålo lidt.
Opløftet af vodka'en og den dunkene musik gik jeg i retningen mod darkroom'et for fyre.
Jeg lukkede døren op, og fik et lille skub af fyren lige bag ved mig. Således fandt jeg mig selv i et totalt mørkt rum. Jimmy sommerville lød ud af højtalerne: I feel love.
Hmmm tænkte jeg, mine øjne vænner sig nok til mærket om kort tid, så jeg besluttede mig for at blive stående så længe.
Med et var der en der tog mig i armen og førte mig over til en bænk: tak for hjælpen sagde jeg, da jeg blev blidt skubbet ned på bænken.
Ved siden af mig, kunne jeg fornemme en duft af moskus, jeg vendte hovedet og mine læber strejfede noget glat og varmt hud. Mine læber rørte igen ved dette ubestemmelige velduftende noget, som derpå blidt blev trykket imod min mund.
Pr. refleks, og fordi jeg var lidt fuld, åbnede jeg munden og ind gled en varm stiv pik. Moskusduften var nu lige i næsen på mig - ikke dårligt.
Pikken blev varsomt og roligt trykket længere ind i munden på mig, og jeg lukkede læberne om den. Fyren mundknebbede mig uden ord.
Hvad var dette ? det prikkede vildt i hele kroppen på mig, jeg havde en stenhård og smertende stiv pik i G-strengen. men hold kæft hvor fedt ! Jeg har aldrig været så liderlig i hele mit liv.
Pludselig holdt fyren op, han tog om begge min overarme for at få mig op at stå. Han drejede mig omkring så jeg stod med fronten imod bænken med ham bagved.
Jeg mærkede at han trak min T-shirt op af bukserne og tog hånden indenfor. Her begyndte han at kærtegne min mave og arbejde sig nedad, knappede mine bukser op og lagte hånden på G-strengen.
Min pik var så hård i G-strengen som ikke længere var stor nok, i tankerne tikkede jeg om at fyren ville trække pikke ud i det fri.
Han kærtegnede mine boller og tippede mit smertende pikhoved ud under elastikken, hænderne fortsatte op af mit bryst hvor han fandt mine brystvorter som han startede med at trække blidt i. De blev stive og og strittede.
Der var nu flere hænder på mig, en tredje hånd greb om mit pikhoved en fjerde trak G-strengen lidt ned, hvorefter hånden onanerede mig langsomt.
Jeg var opslugt i liderlighed, og stønnede højt.
Fyren bag mig, trak og nulrede fortsat mine brystvorter, dog med stigende intensitet. Denne grænse i mellem smerte og lystfølelse var ved at drive mig fra forstanden.
Jeg mærkede nu nogle varme læber lukke sig om min pik, og en sugende fornemmelse bredte sig i min underkrop, nosser og pik var en stor snurrende fornemmelse.
Pik ! skreg jeg i liderlighed.
Som man ønsker skal man få, med et mærkede jeg noget meget stift og hårdt i mellem mine baller, fyren bag mig stimulerede stadigvæk mine brystvorter, og jeg nød det. Med et kneb han til, meget hårdt, jeg skreg: var det smerte ? var det dødlækkert ? ja til begge dele og jeg ville have mere.
Fyren trykkede til igen og i det samme mærkede jeg en svidende fornemmelse i min røv, fyren kneb og rev i mine brystvorter, og begyndte ligeledes at pule mig i lange roligt bevægelser.
Pik ! skreg jeg igen, giv mig pik !
Jeg ved ikke hvorfor jeg skreg dette, fordi jeg fik jo al den pik jeg kunne trække, samtidig med at jeg fik et blowjob. Hvor meget nærmere kan man da komme himlen ?
Mit i min rus blev jeg skubbet lidt forover, en hånd lagde sig på min nakke. Jeg bøjede hovedet lidt og mine læber stødte igen ind i en pik !
Straks jeg åbnede munden blev pikken skubbet ind i min mund og jeg begyndte at sutte og suge som en gal. Ren intuitivt gjorde jeg det samme som den fyr der havde min pik under behandling.
Jeg duftede en svag duft af citron/lemon - fætter Kevin !
Fyren i min røv og jeg afleverede, på samme tid, en fed ladning dampende sperm. Ham i min røv, jeg i halsen på en eller anden.
Kl 04 drog fætter Kevin og jeg hjemad, min røv var øm, og jeg havde den salte smag af Kevin i munden endnu.
Jeg skubbede lidt til Kevin og sagde: Mørkekammer ! du kunne nu godt have advaret mig, næste gang bider jeg din "selvudløser" af.
Kevin lagde sin arm om mig, og sagde: glæder mig til at "fremkalde" aftenens begivenheder.
Kommentar