Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jakob og Kasper på efterskolen

Karakter: 4.7/12
Visninger: 15739

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Skolesex og Sport
Kasper (15) og Jakob (16) skulle begge starte på samme efterskole. De havde spillet fodboldkamp mod hinanden flere gange, så de kendte godt lidt hinanden i forvejen.
Kasper var en flot fyr på ca. 1 meter og 80. Han havde mørkt kort hår, og de flotteste brune hundeøjne.
Jakob var en lidt mindre fyr end Kasper. Han var godt 1 meter og 70. Han havde lidt lysere hår end Kasper, og havde de mest smukke turkisblå øjne. Men fælles for dem begge var, at de var meget generte.

Efter en lille måneds tid var de endelig faldet til på efterskolen. Kasper og Jakob kendte jo hinanden, så de kom også til at bo på samme værelse. Værelse nummer 39. Men det var nu ikke helt tilfældigt. For de havde begge ønsket at komme til at bo på værelse sammen, men det fortalte de ikke hinanden. Udover Kasper og Jakob boede der også endnu en dreng på værelse 39, Tobias. Han var lidt af en prettyboy efter Jakob og Kaspers mening. Han var der heller aldrig. Enten pjækkede han helt fra efterskolen og blev hjemme, eller også sov han på andre værelser.


Jakob og Kasper hyggede sig på værelset. De lærte hinanden at kende rigtigt godt. Og som de selv sagde ”når vi begge er generte, er det et minus. Men når vi er 2 som er generte, så må minus og minus give plus”. Og det gjorde de i sandhed. Kasper og Jakob blev så gode venner, at de begyndte at fortælle hinanden mere private ting, såsom problemerne derhjemme.
Bedst som de lå og snakkede i hver sin seng overfor hinanden banker det på døren. Det var forstanderen. Han havde taget en dame med, hvis øjne kunne dræbe. Hun havde stiletter på, en lårkort kjole, og et meget spist og stramt ansigt. De gik begge ind og hilste pænt. De var slet ikke så sure som de så ud til. De fortalte, at Tobias nu var smidt ud af skolen, og han ikke kom igen. Desuden var det for sent at tage nye elever ind, så de fik værelset for dem selv.
Egentlig betød det ikke så meget for Kasper og Jakob. Han havde jo aldrig været der alligevel, men nu var de bare lidt mere trygge. Det var kun dem nu, og de stolede blindt på hinanden.


Ugerne gik, og Kasper og Jakobs ”forhold” til hinanden blev kun endnu bedre. De havde det virkelig godt sammen. Så godt, at Kasper simpelthen var nødt til at fortælle Jakob noget. Kasper satte sig på sengen, og bad Jakob rejse sig fra sin seng han netop havde smidt sig i.
”Jo Jakob. Der er altså denne her ting jeg ikke har fortalt til nogle endnu. Overhovedet! Men jeg er altså til drenge. Jeg håber virkelig at du kan acceptere det”
Jakob smilte ganske forsigtigt, og svarede med en ro i tonen, som Kasper aldrig havde hørt. ”Kasper min ven. Hvorfor skulle jeg ikke kunne acceptere det? Hvad er det så man har rigtige venner til, hvis man som ven ikke kan acceptere det? Sandheden er…. At jeg også nok… tror jeg er til drenge”. Jakob rødmede mindst ligeså meget som Kasper gjorde. De kiggede hinanden dybt i øjnene, og gav hinanden et kæmpe kram.
Det var en rar følelse for dem begge, at de nu var sprunget ud. Og de var i hvert fald sikre på, at det ikke blev sagt videre.


En aften havde de gået ned til fakta for at købe en cola, også havde de deres bærbar på værelset som de så film på. Kasper satte sin sodavand i sin seng, for at gå ud på toilettet. Da han kom tilbage kom han til at vælte den ned i sin seng, og straks var hele sengen klisteret ind i sukkeret fra colaen. Jakob sagde ”Kom bare herover til mig”. Og det gjorde Kasper. Kasper lagde sig helt tæt op af Jakob, og under samme dyne. De lå nu i ske, og det var fantastisk for dem begge. De havde aldrig prøvet noget med en dreng før. Kasper kunne mærke, at Jakobs pik blev stiv, for de havde kun underbukser på hver især. Jakob begyndte at kysse Kasper på halsen, og nu begyndte Kaspers pik også at vokse.

De lå og kyssede længe, da Jakob pludselig mærker, at Kasper nu har taget hånden ned i sine underbukser. Han tog dem af samtidig med sine egne. Deres pikke lå nu og var helt stive. De lå op ad maven, og man kunne se begge 2 var virkelig tændte.
Kasper begyndte at fugte sine læber, og tog munden ned til Jakobs pik. Han ville give ham et blowjob! Hvor vildt tænkte de begge 2, at det her sker! Kasper begyndte at slikke på pikhovedet på Jakobs pik, og han kunne mærke, hvordan det store røde pik hoved føltes inde i munden. Det var rart for dem begge, det skulle man ikke være ekspert for at se.

Kasper masserede Jakobs boller forsigtigt, og kørte af og til fingeren om til røven af ham. Kasper spurgte om han var til anal-sex, og det var han heldigvis.
Nu var det Jakobs tur til at prøve. Han bad Kasper om at vende sig om på maven. Jakob kørte sine fingre omkring hullet på Kasper. Det var intet hår at se omme bag i Kasper, men han var også næsten lige kommet i puberteten. Jakob spyttede på sine fingre, og ind i Kaspers hul.

Nu bad Jakob Kasper om, at sprede sine baller, for nu ville han trænge sin pik ind i ham. Kasper gjorde som han sagde. Jakob tog fat om din godt 15 cm. Pik, og stak spidsen hen til hullet på Kasper. Han masede lidt, for at få den ind, og det gik stille og roligt i et stykke tid. Da Kasper begyndte at nyde det, begyndte Jakob nu også at tage fat om Kaspers pik, og han kørte forhuden på ham frem og tilbage i et stille tempo. Kasper lå nu, og var total passiv. Han fik både pik, og spillet pik. Det var sørme lækkert!
Jakob mærkede den varme pik, med den virkelig store pung i sin hånd. Gosh, den pik var bare alt for lækker!


Jakob pumpede hurtigere og hurtigere i røven på Kasper. Jakob kunne mærke der ikke var længe igen indtil han skulle sperme. Lige inden Jakob var ved at komme trak han sig ud af Kasper, og bad ham om at ride ham. Jakob lagde sig ned på ryggen, og tog fat i sin pik helt nede ved roden. Kasper satte sig oven på den, med ansigtet rettet mod Jakobs. Jakob kunne se hvordan Kaspers pik hoppede op og ned i takt med at han red Jakob, selvom hans pik egentlig var stiv. Kaspers forhud var helt tilbage på hans pik, han kunne mærke han heller ikke havde langt igen!


Men ikke ret mange sekunder efter kunne Jakob mærke, at nu var det NU!!! Jakob var stadig oppe i Kasper, og nåede ikke at sige noget, inden han bare sprøjtede sin længe ventende sperm op i Kasper stramme røv. Jakob kunne slet ikke styre sine ben og underliv i mens han spermede. Da Jakob var kommet sig lidt igen begyndte han at spille løs på Kaspers pik, som stadig var stiv. Jakob var stadigvæk oppe i Kasper, selvom hans pik ikke var stiv længere.
Kaspers pik blev mere og mere rød, eftersom der blev spillet mere og mere på den. Kaspers pikhoved lignede noget der var ved at eksplodere fordi han var så liderlig!
1..2…….3 og så kom Kasper ud over Jakobs mave. Ikke én, ikke to, ikke tre, men hele 4 store ryk med sperm kom der ud af pikken på Kasper. Jakob kunne mærke hvordan Kaspers røv strammede om Jakobs pik hver gang der kom noget ud af Kaspers pik. Det hele arbejde dernede på Kasper lige nu, og han lignede bestemt ikke en man skulle forstyrre, han lignede en der var i den 7. himmel. Men hvem er ikke også det, når man sprøjter og får orgasme?


Kasper trak sit underliv op, således Jakobs slappe pik røg ud af ham. Kasper lagde sig oven Jakobs mave, og de lå og kyssede hinanden blidt, i mens de kælede lidt for hinanden. Ikke i hovedet, men på overkroppen, og ved skuldrene. De blev enige om at gå i bad sammen.


De fik tændt bruseren, og de trådte ind i kabinen sammen. De stod stadigvæk med halv stive pikke begge 2, med forhuden trukket tilbage. De sæbede hinanden ind, i mens de kyssede hinanden. De sæbede også hinandens pikke ind, og legede lidt med dem samtidig. Men ikke alt for meget, for de var stadig lidt ømme, efter at have været så stive, og liderlige. Man skulle ikke røre for meget ved pikhovederne på dem, så trak de skridtet til sig, for det føltes ikke rart.

Da de var færdige trådte de ud, tørrede hinanden og kom i noget nat tøj.
Dagen efter havde de dansk i de 4 første timer. Underviseren hev Kasper og Jakob til side efter timen. ”Hvor var I i går aftes, da der var foredrag om middelalderen?! I var de eneste der ikke dukkede op!” Kasper og Jakob så på hinanden og smilede, og underviserens blik så ud til at have fanget det, hvad de havde lavet. Lige inden undervisningen havde de nemlig sammen sprunget ud for underviseren, for at i det mindste at have fortalt det til nogle.Kasper og Jakob er i dag kærester, og er blevet 24. De har været kæreste siden den aften på efterskolen, og kun døden kan skille dem ad!
Kommentar