Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Weekend 2

(Weekend)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 4450

Af: Jack.

Læs flere noveller af:
» Jack.

Skriv til:
» Jack
Dagen efter sov alle længe. Udmattede af aftenens udskejelser blev det næsten middag før der begyndte at være liv. Vi fik arrangeret en gang Brunch hvorefter vi gik en tur i vandet og i det hele taget blot slappede af. Det vil sige - de fleste af os slappede af, men der var dog et par stykker, som ikke havde tålmodighed, men som tog sig en tur på Lysternes Overdrev. Sidst på eftermiddagen, sad vi på terrassen og snakkede. Nogle af os havde ikke haft tøj på efter den sidste badetur. Jens og Kurt sad begge med en mindre rejsning, som vi andre smådrillede dem med, da der pludselig dukkede to nye mænd op. Det vil sige, de var nye for mig, men ikke for Bo og flere af de andre.

"Det er så Henrik og Niels som jeg også har tilladt mig at invitere", præsenterede Bo. "Som I kan se er vi et lille, men intimt selskab" fortsatte han med et sigende blik på Jens og Kurt.

"Jamen, det genererer skam ikke os. Snarere tværtimod. Det ser skam indbydende ud" lød svaret fra Henrik.

"Så skulle i have været her i går eftermiddags"

"Hvorfor det.?"

"Der var der gang i den. I ville have nydt det. Der var gang i den og med lidt for enhver smag.

"Det kommer der forhåbentligt også igen.", lød det fra Henrik. Kan man måske få smagsprøve?

Kurt greb fat om sit lem og gned det mens han viftede med det. "Det kan du da godt. Men det var måske ikke det du mente”? Latteren brød ud fra os alle.

"Næh. Det var det nu ellers ikke. Men tak som byder". Henrik trådte hen til Kurt, sank ned foran ham og lukkede munden om hans pik. Kurt stønnede overrasket og lukkede øjnene et kort øjeblik. Alle blev helt tavse et øjeblik. Ingen havde forventet den reaktion, men nu var der jo ingen tvivl om hvad der skulle foregå. Og med to friske pikke som forstærkning, kunne alle vist få hvad de ville.

Jeg kikkede rundt og alle vi andre sad og legede med vores udstyr. Jeg kunne mærke at synet og tankerne også påvirkede mig og min pik begyndte af rejse sig. Jens kom over og knælede ned mellem mine ben. Uden et ord lukkede han munden om min stav og begyndte at sutte og slikke, så jeg snart måtte stønne højt. Hans tunge gled op og ned over stangen indtil han slikkede mine tunge nosser. Langsomt gled han længere og længere ned og hans tunge fandt mit mellemkød. Jeg lukkede øjnene i nydelse og spredte automatisk benene. Hans hånd begyndte at gnide op og ned af min stav og så fandt hans tunge vej ind i min stjerne. Det er noget af de bedste jeg ved. At mærke en varm, våd og fast tunge glide ind gennem ringen og sende strømme af ild gennem min rygrad. Jeg åbnede munden og udstødte et dybfølt suk af velvære. Tungen dansede mod min indgang og så mærkede jeg en hånd på mit hoved. Det blev drejet til siden og da jeg åbnede øjnene så jeg lige ind i Erics enøjede. Han skubbede sig frem mod mig og jeg åbnede villigt munden og slugte den hårde stang han bød mig. Han begyndte at mundkneppe mig og jeg lod ham blot gøre det. Ud af øjenkrogen så jeg at Jørgen havde stillet sig bag Kurt som stadig blev betjent af Henrik. Jørgen førte med hånden sit lem ind mellem benene på Kurt og pressede sig op i ham. Bo havde lagt sig på knæ på en solseng og Per var allerede i fuld gang med at kneppe ham mens han gned Bos pik.
Et stykke tid genlød terrassen af en kakofoni af stønnen og slubrelyde fra os alle, men så blev vi overdøvet af Jørgen og Kurt. Jørgens stønnen lød højere og højere indtil den endte med et "Jaaahhh. NNgghh OOHhhh" da han nåede sit klimaks og sendte sin hyldest op i Kurt, som ivrigt bød det velkomment i sin stramme kanal.

Det blev ligesom et signal til at vi rejste os. Vores bare fødder klaskede mod fliserne og ni pikke svippede fra side til side og op og ned, da vi gik ind i stuen. Bo og gik frem mod mig. Jeg var lige ved at bukke mig fremover da Eric skubbede ham til side, flåede sine shorts af, greb fat om mig bagfra. Jeg fik blot et kort glimt af hans store kødstav, før jeg mærkede han gled op i mig. Jeg stod så stille jeg kunne mens jeg lænede mig over armlænet på en stol mens Eric pulede mig i røven.
Her stod jeg foran alle de andre med en stor massiv pik lige op i mit hul. Fuldt synlig for alle de andre der stimlede sammen om os. Bo var fuldstændig gejlet op og stod og gned sin pik mod min hofte. Mens jeg gispede af ophidselse, kunne jeg lige klare at stønne til ham, at han skulle vente lidt. Vente på sin tur, for jeg ville have både hans og Erics ladning op i mig.

Han behøvede ikke vente ret længe. Eric havde moret sig med at kneppe mig i takt med musikken, men pludselig øgede han tempoet for til sidst at bore sig dybt op i et langt stød, mens han pumpede sin ladning helt op i mig. Jeg kunne mærke hver enkelt sprøjt mens hans lange pik fyldte mig og pressede sæden langt op i min kanal. Han blev indeni mig et øjeblik efter hans udløsning og jeg så at Niels nu også havde smidt tøjet. Og sikke et syn. Nielses kønsdele var så store og opsvulmede at jeg ikke troede mine egne øjne. Pikken var tyk og bred, men nosserne! De var simpelthen enorme!!.
Eric trak sin skinnende våde pik ud af mit klistrede hul og Bos stang var oppe i mig i løbet af få sekunder. Han greb fat om mine hofter og pumpede løs i min røv med sin skønne sædkanon og snart faldt vi sammen ned på gulvet med mig på maven og Bo ovenpå mens han kneppede som en sindssyg. Da han sprøjtede, føltes sæden som en glohed strøm der tændte mig indvendig.

Niels holdt sig åbenbart tilbage. Hvorfor kunne jeg ikke gætte, men det var tydeligt at han ventede. Ved synet af hans enorme vedhæng havde jeg svært ved at forestille mig, at jeg ville være i stand til at tage imod andre, hvis han først havde kneppet mig. Men jeg blev klogere.

Henrik hjalp mig op fra gulvet og lempede mig ned på ryggen i en sofa. Han tog fat om mine ankler og løftede mine ben op og til siden, så min skinnende indgang lå frit tilgængeligt for han pik Det eneste jeg formåede at gøre var at stønne et "Fyld mig" da han langsomt men sikkert kørte pikken op i mig og masserede min prostata. Jeg mærkede hvordan hele mit underliv gennemrystedes af små krampetrækninger da Henrik fyldte mig med sin sperm. Men mere var på vej.
Jens trak mig op og lagde sig ned på ryggen foran mig. Med tegn gjorde han mig forståeligt at jeg skulle lægge mig oven på ham i en 69. Jeg skrævede ind over ham og greb fat om hans pik der lå op ad hans mave. Klemte den let og begyndte at gnide på den mens hans tunge legede med spidsen af min egen pik. Men hurtigt blev jeg klar over at der skete mere.

Nielses enorme pik gled ned mellem mine baller. Langsomt banede den sig vej ind i min anus. Det store opsvulmede pikhoved udspilede min åbning fuldkommen og jeg stønnede i en blanding af fryd og smerte. Det føltes som min røv skulle flække og jeg kunne næste mærke hvert et pulsslag i den kæmpepik, der banede sig vej op i mig.

Eric og Bo stillede sig op ved siden af os. Ivrigt kommenterede de synet af Niels´s hestepik der forsvandt op i min røv, mens de begge spillede pik. Jeg sænkede hovedet og slugte Jenses pik helt til roden. Lod hans blåviolette pikhoved glide langt ned i halsen på mig, så han jamrede af fryd. Jeg bevægede hovedet op og ned mens jeg lod tunge spille mod hans stang og kort efter løftede et par hænder i hans ben og trak ham nærmere kanten. Endnu en pik, nemlig Kurts, kom til syne foran mit ansigt og gled så ned mellem hans baller. Jeg slap Jenses pik og hjalp den anden på vej ind i ham. Det var et liderligt syn at følge hvordan hans ringmuskel krængede ud og til siden mens pikken gled op i ham. Længere og længere ind. Indtil den til sidste stod begravet helt til roden.

Pikken hamrede ud og ind af Jens mens jeg forsøgte at sutte ham så godt som muligt. Og så med et stivnede Kurt og med et højlydt brøl rev han pikken tilbage, så den vippede ud af Jens. Mens en hånd gned løs på skaftet sendte den sit varme liderlige indhold ud over mig. Det første sprøjt ramte mig i panden og det næste på kinden. Og det var åbenbart også signalet for Jens. For nu rykkede de kraftigt i hans pik og i næste sekund svulmede pikhovedet i min mund endnu mere op. Hans varme sæd sprøjtede for fuldt kraft ind i min mund og lagde sig på tungen. Jeg slubrede det bedste jeg havde lært, indtil jeg åbnede munden og slap pikken fri, mens jeg gned på skaftet som nu var helt dækket af sæden der løb ned ad den. Blidt og roligt kørte jeg hånden op og ned med engleblide bevægelser, mens Niels satte tempoet op, så jeg klynkede mens han bollede mig med sit enorme redskab.

I næste øjeblik sprøjtede Niels i mig. Jeg burde have tænkt på det. Da han sprøjtede var det som en flodbølge. Det var næsten som en vandslange der spulede mig indvendig.! Han slap en enorm ladning fra sine kæmpestore nosser løs i mit hul og fyldte mig til randen. Mere endda! Jeg kunne mærke at det begyndte at løbe ud af mig mens han stadig pumpede løs efter hvad der føltes som et helt minuts fyldning, inden han langsomt fald til ro.

Meget langsomt og forsigtigt trak han sig ud af mig. Jeg lå stadig på knæ og Jens havde hænderne placeret på mine balder. Følelsen af den enorme pik der bollet mig, forsvandt ikke med det samme. Tværtimod føltes det som om jeg stadig stod på vid gab. Jeg havde fornemmelse af, at man kunne proppe hele hånden op. Bo og Eric stod stadig ved siden af. Eric lempede Jens væk og satte sig i sofaen. Hans pik strittede lige i vejret. Bo skubbede let til mig betydede at jeg skulle skræve ind over Eric. Langsomt sænkede jeg mig ned over ham og uden det mindste problem gled han op i mit stadig udspilede hul. Eric vrikkede sig lidt bedre på plads og greb mig om balderne. Bo krøb op bag mig og med eet forstod jeg hvad de ville.
Langsomt pressede Bo sig nu også op i mig. Millimeter for millimeter gled hans pik ind ved siden af Erics. Kun fordi jeg var så våd og allerede grundigt udspilet af Nielses hestepik lykkedes det dem efter flere minutter af få plads til begge. Det føltes som var jeg ved at blive flækket. Og alligevel vidunderligt. To varme dirrende pikke stod presset tæt sammen inde i mit hul og jeg kunne mærke hver et lille ryk og sammentrækning i dem begge. Først begyndte Bo at bevæge sig langsomt frem og tilbage og så gled også Eric ind og ud af mig. Der var ikke meget plads at bevæge sig på og da Jørgen stillede sig foran mig og pressede sin pik ind i munden på mig, var jeg låst helt fast. Spiddet på deres tre liderlige kæppe. Jeg lod tungen køre hårdt henover spidsen og skaftet før jeg hurtigt slugte ham. Jeg følte min mund var fyldt helt op. Jeg slappede så meget af i halsen som jeg kunne og pressede mig så frem. Mærkede hvordan spidsen trængte langt ned mens jeg kunne smage den let salte smag af hans pikhoved.

Bo og Eric gryntede og stønnede. Al den sperm som jeg kort forinden var blevet fyldt med, havde smurt mig grundigt, så de nu hamrede ind og ud i en taktfast rytme, mens vores stønnen blev blandt sammen med de smaskende og slubrende lyde, der efterhånden lød fra begge mine huller, der blev skampulet. Eric pressede sig dybt dybt op i mig og var tæt på at komme. Jørgen kneppede min mund så hans nosser dinglede frem og tilbage og daskede mig på hagen, indtil Eric rakte hånden frem og klemte dem let.
Ud af øjenkrogen kunne jeg se at Henrik var i fuld gang med at køre tungen op og ned af skaftet på Nielses vognstang og at Per var ved at kneppe Jens mens han betragtede sceneriet.

Jeg vred mig som en orm på en krog, spiddet af deres pulserende, bankende og huggende pikke, der nu sendte deres strømme af varm våd slimet sperma langt op i mig. - Oversvømmede mit hul og dækkede begge de opsvulmede pikhoveder, der spyede deres liderlige indhold ud over hinanden, mens de blev klemt sammen mod hinanden i mit efterhånden grundigt gennemkneppede røvhul. Jeg lagde nakken tilbage og hev efter vejret i en blanding af smerte og vellyst, mens Jørgens hånd gned hurtigt på hans tykke. I næste øjeblik plaskede hans sperm ud over mit ansigt og dryppede ned på Eric som sad under mig. Lange hvide sprøjt fløj fra spidsen af Jørgens kødfløjte og blandede sig i striber ned over mine kinder og hals, indtil han borede pikken i munden på mig igen. Min pik strittede som en telefonpæl og gjorde næsten ondt mens jeg stønnede at nu måtte de få mig til at komme. Da de trak sig ud af mig, kunne jeg mærke hvordan det dryppede ud af mig og ligefrem høre det plaskede mod trægulvet under os. Mens Eric lod tunge glide sensuelt op af min hals, ivrigt slikkende spermen fra Jørgen i sig, sank Bo ned på knæ og skilte mine balder. I næste øjeblik skreg jeg af liderlighed da han jog tungen dybt op i mit hul. Små lyn løb gennem min krop mens jeg mærkede hans varme tunge glide rundt om mine udspilede ringmuskel. Jeg sank sammen og nød det indtil han tog fat i mine hofter og drejede mig så jeg sad i sofaen. Jens knælede ned mellem mine ben. Løftede mit ene knæ og lagde det over armlænet så jeg lå blottet.

Min pik strittede som et sømærke og med slørede øjne så jeg hvordan hans hoved sank længere og længere ned mod mig mens Per tonede frem lige ham. Jenses tunge slikkede mine nosser der var våde og føltes som vejede de et ton. Langsomt men sikkert gled hans tunge op ad mit tykke skaft og mens jeg stønnede højt, lukkede han munden om den og slugte mig helt. Jeg lukkede øjnene og nød det. Pludselig lød der en undertrykt stønnen fra ham og han huggede hovedet ned mod mig så jeg mærkede spidsen af min pik ramme langt nede i halsen på ham. Per havde taget fat om hans hofter og havde i et langt stød boret sit store jern helt i bund på Jens. Da Per stødte hårdt op i ham, skubbede han ham ned mod mig og dermed lavede han et virkeligt DeepThroat på mig. Jeg stødte ivrigt i mod ham og han gav små liderlige lyde fra sig, mens vi spiddede ham fra her sin ende. Men det blev hurtigt for meget for mig. I løbet af få minutter måtte jeg overgive mig. Min pik sendte sin store opsparede ladning af varm hvid sæd af sted. Overskyllede hans tunge, fyldte hans mund og banede sig vej ned gennem halsen på ham, mens han vellystig tog i mod min ladning.

Helt udmattet sank jeg sammen og lukkede øjnene. Overvældet af træthed men alligevel vågen nok til at lytte til de mange tilfredse lyde omkring mig. Jeg nød Jenses behandling mens min puls langsomt faldt til ro.
Kommentar