Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Træning og kamp?

Karakter: 4.9/10
Visninger: 9556

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
Træningen havde været en hård omgang. Der havde både været styrketræning, løbetræning og teknisk træning. Nu stod alle håndbolddrengene på 16 til 17 år og slappede af i badet. Nogle skulle skynde sig, mens andre tog sig god tid. Andreas og Jesper stod i stadig i badet og snakkede om den kommende weekends kamp. Andreas var lidt i tvivl om, han kom på holdet. Jesper sagde lidt for sjov, at han så bare kunne håbe, at Thomas kom forbi og bad om et par ekstra ydelser – så var han sikker på en plads på holdet. Thomas var den unge succesfulde træner – blot 22 år – men der gik rygter blandt drengene om, at han kiggede langt efter dem i badet, og nogle kom også med historier om, at han havde taget på dem og sagt, at de skulle gøre seksuelle ting for at få en plads på holdet.

Det havde hverken Andreas eller Jesper været udsat for. Andreas tænkte, at det var klart nok med Jesper, for han var ubetinget holdets bedste og mest uundværlige spiller. Hvis det var sandt, at Thomas kom og krævede ydelser, så kunne det godt være, han kom forbi snart til ham. Egentlig var Thomas en ret flot fyr, hvis man spurgte Andreas. Han var omkring 1 meter og 85, han var veltrænet med en god mave og flotte og store overarme. Han havde kort, mørkt hår og udover det var han faktisk en ganske flink fyr. Men det var nu bare Andreases mening, og han mente nu ikke, han var til fyre.

Andreas smilede lidt til Jesper over hans mindre spøg, og de blev stående lidt under de varme bruser. De stod med ryggen til resten af omklædningsrummet og kunne ikke se Thomas, der stod nøgen i indgangen til badet. Hans pik hang slapt ned foran ham, mens han betragtede drengenes rygge og røve. Det var et smukt syn. Dog stod Andreas frem som det smukkeste. Hans ryg var velproportioneret og hans glatte røv spændstig. Den ligesom også lyste i skæret fra lyset i badet. Han kunne mærke sin pik hæve sig lidt, men tog sig sammen, så den ikke voksede yderligere.

”Nå, skal du ikke snart hjemad, Jesper?”, sagde Thomas. Begge drenge vendte sig lettere skræmte om og som en refleks, satte de hænderne for deres pikke. ”I behøver ikke være generte”, sagde Thomas og grinte, mens han kiggede ned på deres skjulende hænder. Det gjorde dog ikke, at drengene fjernede dem. ”Hvorfor spørger du kun mig?”, sagde Jesper undrende. ”Det er fordi, at Andy og jeg skal have en lille træner-spiller-snak, ikke Andy!?”. Andy var Andreases kælenavn på holdet. ”Jeg går med Andy hjem, og sådan er det”, sagde Jesper og tog straks beskytter-rollen på sig. Andy vidste ikke rigtig, hvad han skulle gøre. ”Men ikke i dag, Jesper”, sagde Thomas lidt strengere. ”Jeg tillader det ikke”, sagde Jesper meget modigt. ”Ved du hvad”, begyndte Thomas nu temmelig hårdt. ”Jeg kan gøre ting ved dig, som jeg ikke ønsker – men det er det mindste af det; du ryger af det her hold, hvis du ikke tager dit håndklæde, får klædt om i en fart og skrider!”. Andy vidste, at pladsen på holdet var vigtig for Jesper, ja måske endda et skridt på vejen mod noget større. Han følte, han måtte gribe ind og vendte sig mod Jesper. ”Gør det nu bare, Jesper – det går nok. Vi snakker bare lidt”. Jesper kiggede lidt rådvildt på Andy, rystede let på hovedet og forlod badet. Kort efter var han røget i tøjet og stak hovedet ud i badet, hvor Thomas nu stod under sin egen bruser. ”Du fortæller mig alt”, sagde han til Andy, der nikkede. De kunne høre døren smække.

Thomas drejede sig lidt, så han stod med front mod Andy, der kiggede ind i væggen. ”Du ved godt, at du ikke kan snakke med nogle om det her, ikke?” sagde Thomas. Andys reaktion var bare at nikke. ”Godt, det stoler jeg på – ellers kommer der jo også bare problemer”. Andy kunne mærke at Thomas kom nærmere. Han vidste ikke, om han skulle være bange eller bare give efter og få det overstået. Han havde lagt mærke til Thomases pik som i slap tilstand så ganske stor ud, så hvad så i stiv tilstand, hvis det kom dertil?

Thomas vendte Andy om, så de stod bryst mod bryst. Før havde han tændt betragtet hans lækre numse – nu kiggede han på Andys veltrænede krop og ikke mindst hans glatte, våde pik. Han tænkte for sig selv, at han burde have gjort det her for længe siden. ”Du behøver ikke at være bange – jeg er ikke ude på at gøre dig fortræd”, sagde Thomas blidt, mens han begyndte at røre Andys bryst og langsomt massere hans brystvorter. Andy stod stadig, blot kiggende og under det rindende vand. Thomas førte sin ene hånd ned til Andys pik. Den var ikke stor – nok almindelig for en dreng på 16 år, men den var flot kun med enkelte hår omkring og ellers glat. Han rørte den let og nænsomt, men den voksede ikke. Thomases egen pik var dog allerede oppe i stiv tilstand, og han kunne se på Andy, at han havde set det.

Andy havde lagt mærke til, at Thomases pik var stiv. Den var temmelig stor, men Andy syntes også, at der var noget pænt over den. Den var ikke enorm men dog stadig en del større end hans egen – han ville gerne have en pik som den. Der skete ikke noget ved Thomases berøringer – nok fordi han ikke tænkte så meget over det, så han lod ham bare gøre, hvad han ville.
Andy kunne mærke Thomases hænder omkring sig, da han blev vendt om. De stod tæt sammen, og han kunne mærke Thomases pik mod sin numse. Thomas tog lidt sæbe i hånden og begyndte at smøre det ud på Andys krop. Det føltes faktisk ganske godt, og det blev gjort stille og roligt. Han kunne mærke Thomases sæbede hænder mod sine baller – det var faktisk også en rar følelse. Langsomt begyndte Thomas at bevæge sin pik op imellem revnen på hans baller. Samtidig med at han gjorde det, blev han ved med at massere Andys krop og smøre den ind i sæbe. Han lod igen sine hænder ned til Andys pik, og hans bevægelser med sin pik i revnen blev større. Det blev åbenbart for meget for Andy, for han kunne mærke sin pik vokse og blive stiv. Thomas tog straks fat i muligheden og blev ved med at gnide, røre og massere hans pik og endda køre pikhuden frem og tilbage. Det var faktisk fantastisk, kunne Andy føle.

Thomas sørgede for at al sæben var vasket væk, og han slukkede for bruserne. Han vendte igen Andy om, der stod foran ham med sin stive pik. Han kiggede ham i øjnene lige før, at han satte sig ned på knæ og tog drengens pik i munden. Andy blev lidt overrasket men positivt fornemmede Thomas i og med, at han kom med et nydelsen suk. Thomas kunne ikke bare lade den pik være. Han suttede den hårdt, og han tog den næsten helt til roden. Andy virkede til at være helt væk i nydelse. Han begyndte sågar med let vuggende bevægelser at mundkneppe Thomas. Thomas fortsatte et godt stykke tid, mens han masserede Andys boller. Hans ene finger nærmede sig også Andys lille hul, mens han suttede, men han nåede kun en lille smule ind i hullet, før at Andys sperm sprøjtede ud over Thomas. Det overraskede også Thomas lidt, da Andy ikke rigtig havde sagt noget. ”Åh, undskyld”, sagde Andy efter tre store sprøjt, og mens hans pik stadig dryppede sperm på Thomas. ”Slap af – det gjorde du flot!”, sagde Thomas smilende. ”Men det betyder jo, at du må gøre gengæld”. Thomas rejste sig op og tog let på Andy samtidig med, at det dog var tydeligt, at han ville have Andy ned på knæ.

Andy var stadig fortumlet over den orgasme. Han havde godt nok fået et par gode ved egen håndkraft, men det her var uovertruffent. Han havde ikke troet, at han ville tænde så meget på det blow-job.
Da Thomas blidt tvang ham ned på knæ, blev han lidt rådvild. Hvad skulle han gøre? Ville han gøre det godt nok? Ville Thomas blive sur? Han kiggede på den store men flotte pik og så ingen anden udvej end at tage den i munden. Til at starte med var det en lidt mærkelig fornemmelse, men han følte dog hurtigt, at det blev til en god fornemmelse. Han kunne godt lide at have Thomases pik i munden, og han begyndte at prøve forskellige ting af. Han lod sin tunge glide rundt om pikken, han suttede pik så dybt han kunne, han slikkede og suttede på Thomases boller, og han kørte munden hurtigt frem og tilbage over Thomases pikhoved. Lige meget hvad han valgte, lod det til, at Thomas nød det mere og mere. Han kunne høre, at Thomas gav stærke lyde fra sig, og de blev højere og højere. Måske var han ved at sprøjte sperm ud over ham? Men inden han kunne nå at tænke færdig, trak Thomas sin pik ud af munden på ham. Thomas kiggede ned på ham og grinede. ”Rolig, dreng – jeg vil mere, inden du får min sperm at se!”.

Thomas kom ned på gulvet til Andy. ”Har du nogensinde haft sex med nogle – drenge eller piger?”, spurgte han. Andy rystede sandt som det var lidt forlegent på hovedet. ”Pyt med det – du er lærenem”, sagde Thomas. Han lagde sig ned på ryggen og spredte benene let. Andy kunne igen mærke, at han havde fået stiv pik igen. Thomas fik fat i lidt sæbe og begyndte at smøre det mod sit røvhul. ”Tag du lidt også”, sagde Thomas, og Andy vidste, at han hentydede til at smøre sin pik lidt ind i sæbe. Han gjorde, som der blev sagt. ”Tag mig”, sagde Thomas næsten hviskende.
Andy vidste, hvad han skulle gøre – men turde han virkelig det? Hvordan ville det føles?
Han syntes dog ikke, han havde noget valg – og lige nu havde han faktisk også lyst. Så han satte sin pik mod Thomases hul og pressede lidt til. Der skete ikke rigtig noget, og han trak sig lidt væk igen. ”Hey, tag det roligt”, sagde Thomas stille. Thomas tog fat i hans pik og førte den mod hullet. Langsomt pressede Andy igen, og pludselig kunne han mærke, at den gled ind i Thomas. Det var en fantastisk følelse. Han kunne mærke Thomases varme, og han førte sin pik dybere ind i ham. Thomas nød det, kunne han høre igen på hans udbrud. Andy startede langsomt ud men kunne mærke, at både han selv og Thomas ville mere. Så han begyndte at køre den hårdere og hurtigere ind i Thomases hul. Det var hårdt, men følelsen og fornemmelsen var uforglemmelig. Thomas lod til at være helt væk i nydelse.

Dog skubbede han lidt til Andy, der trak sig ud af hullet. Thomas rejste sig op og vendte sig om, så han stod på alle fire. Hans hul var blottet, og det tog ikke Andy lang tid at føre sin pik tilbage til hullet og genoptage hans knepperi. Nu begyndte Thomas at give højere råb fra sig. Det tændte bare Andy endnu mere, og nu begyndte han at tage sin pik ud af hullet blot for kort efter at pumpe sin pik tilbage i hullet i hårde stød. Det blev Thomases skrigeri blot højere af.

Denne gang var det Andy, der tog fat i Thomas og førte ham tilbage til den stilling, de havde lagt ud i. Andy kunne godt lide at se på Thomases pik, der dansede let på hans mave, imens at han trak sig dybere ind i ham. Han kunne mærke på Thomas, at han ville komme inden længe – og denne gang ville han ikke få lov til at slippe. Endnu engang øgede Andy tempoet – han holdt Thomases ben ud til siderne, så han kunne pumpe pikken endnu hårdere ind i ham. Der gik ikke længe, før han kunne mærke det stramme om hans pik inde i Thomas, og ud af Thomases pik fløj der klumper af sperm. Thomas skreg temmelig højt og efter et par sprøjt tog Andy fat i hans pik og kørte frem og tilbage på skaftet. Thomases pik blev ved med at sprøjte, og Thomas stønnede og pustede.
Alt dette blev også for meget for Andy, og han kunne mærke sin egen sperm komme. Han registrerede det dog for sent, for det første sprøjt røg direkte ind i Thomas, inden han fik trukket sig ud, og de næste tre sprøjt stod udover Thomases pik og mave.
Andy kiggede ned på Thomases hul og kunne se, at hans første skud kom glidende ud af hullet. Han kunne ikke lade være med at tage hånden derned og massere hullet med spermen. Thomas lod blot til at nyde det i fulde drag.

Andy lagde sig ned på ryggen ved siden af Thomas. Thomas kom op på siden – Andy lagde mærke til al spermen, der stadig glinsede på hans krop. Hans pik var faldet lidt ned. Thomas begyndte at kæle lidt på Andys krop igen. Thomas smilede til ham. ”Wauv”, var det eneste Thomas kunne få frem. ”Er jeg så på holdet i weekenden?”, sagde Andy og smilede.
Kommentar