Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Somemrfesten

Karakter: 4.8/4
Visninger: 5916

Af: Mikejj74.

Læs flere noveller af:
» Mikejj74.

Skriv til:
» Mikejj74
Det var en pisse varm dag, solen skinnede fra en skyfri himmel og der var ikke skyggen af vind, min skjorte var allerede begyndt at klæbe til kroppen selv om jeg lige havde fået den på. Jeg skulle til en havefest ved kusinen og hendes mand – en årlig tilbagevendende begivenhed hvor der skulle udkæmpes kampe i ølkroket og drinkssmagning.

Hej Claus, råbte min kusine, da hun så mig dukke op i døråbningen der stod åben – de fleste er kommet og er ude på terrassen. Jeg gav hende et knus og sagde tak for invitationen og jeg var ked af at Henrik (min kæreste) ikke kunne komme med men han er på arbejdsrejse de næste 14. dage.

Pyt med det – vi skal nok få det sjovt alligevel – de fleste er på terrassen og der er kolde øl og breezers i børnebassinet.

Jeg gik ud på terrassen hilste på alle de gæster der var kommet og stod og smalltalkede lidt.

Michael, kusinens mand kom ud og gav mig et stort knus og sagde: Claus, fedt at du kunne komme – er du klar på en gang ølkroket

Det kan du fa’me tro sagde jeg – jeg skal have hævn for sidste år.

Jeg skulle være på hold med Michael, hans lillebror Kim og en anden fætter.

Kim er Michaels lillebror på 32 år, han er små 2 meter høj, mørk håret og en rigtig drengerøv som nogle gange godt kan virke rigtig øretævende indbydende – et par gange inde i byen har jeg reddet ham fra en gang tæv i en mega brandert. Kim bor med en rigtig kedelig pige, det tætteste man kommer på en jomfruelig bibliotekar – men de har dog formået at få to børn. Han er ikke hvad man kan kalde en flot fyr mere almindelig og med en muskuløs og grov bygning. Jeg har altid haft på fornemmelsen at
Kim har haft det rigtig svært med at jeg var bøsse og har altid haft på fornemmelsen at han ikke kunne lide mig på den baggrund. Han accepterer mig dog nok på grund af at jeg virker rimelig ubøsset og nok også på grund af, at jeg nok godt kunnen give hans drengerøv en ordentlig røvfuld – hvis det endelig skulle være…..

Jeg er 34 år arbejder jeg som tømrer i en større virksomhed. Jeg er 188 cm høj, kort blondt hår, skægstubbe, blå øjne og på grund af mit arbejde er jeg rimelig muskuløs og solbrændt og har igennem tiderne fået en del tusser rundt på kroppen.

Vi begynder at spille kroket og grund af varmen fik vi en del øl, der bliver udkæmpet de store slag og Kim bliver mere og mere frustreret over at han ikke kan ramme de satans porte. Vi griner af ham og det gør ham jo ikke ligefrem mere glad. Jo flere øl der ryger indenbords jo mere bøvlet bliver han og da jeg rammer hans bold og skyder ham helt ned til begyndelse af banen – koger han over og kommer hen til mig – DU kan fand’me vente dig din bøsserøv siger han.

Michael griber fat i ham og siger at det gider han sgu ikke høre på og nu må han sgu gi’ mig en undskyldning og så skride tilbage på terrassen. Kim kommer hen siger et hurtigt undskyld og lister op til terrassen. Vi spiller færdig og Michael vinder desværre i slutspurten.

Festen fortsætter der er rigtig gang i drinksene; på et tidspunkt da jeg står oppe ved den interimistiske bar og får nogle drinks til tonerne af Whams tropoicana kommer Kim godt beruset op til mig og siger: Hvad så din bøsserøv…. Jeg kigger på ham og siger: Hvad så din taber? Kim skuler til mig og fortsætter: er kæresten ude og få noget fremmed pik? Jeg svare at det har han bestemt ingen grund til men at vi måske kunne gi’ hans kone lidt – da hun jo kun får en lille cocktailpølse og da måske trængte til lidt rigtig mand…

Kim ser overrasket ud og jeg gider ikke bruge min tid mere på Kim så jeg tager min drink og går ud i haven – men Kim følger med.

Det er mørkt og haven er sparsommeligt lyst op af havefakler og nogle kulørte lamper på terrassen – jeg stiller mig over ved siden af legehuset bagerst i haven for at pisse.

Jeg er sgu en rigtig mand og jeg har en stor pik siger Kim – jeg får sgu ikke pik op i røven som dig, din lille bøsserøv, siger han så

Ja, ja du er en helvedes stor mand siger jeg og vanvittig veludrustet griner jeg ironisk og du er sgu så satans grim at der ikke er nogen der gider kneppe din fede røv.

Kim kommer op på siden af mig og siger: Du tror fan’me at du er så meget bedre en mig, din bøsserøv.

Det er ikke noget jeg tror – det er noget jeg ved lille Kim siger jeg.

Han er nu oppe i det røde felt - men ved ikke helt hvad han skal sige – mundlam lille Kim? Siger jeg så.

Fuck dig, din bøsserøv…

Ja, det kunne du tænke dig, men sætter sgu ikke denne her røv i gang for den lille cocktailpølse: siger jeg.

Kim åbner sine bukser og trækker pikken ud – kalder du det her en cocktailpølse siger han og griner fjoget og vifter med pikken.

Jeg må indrømme at den i slap tilstand ser stor ud enda meget stor….

Okay, ret skal være ret siger jeg - så kalder vi den en lille brunchpølse.

Så vis mig da din pik siger han så.

Jeg drejer mig om, stadig med pikken i hånden og retter strålen mod hans fødder.

Han springer til siden og undgår at blive ramt.

Han tager et spring og vælter mig rundt på græsset og vi ligger og bøvler oven på hinanden. Men jeg er klart stærkest og mest ædru får ham hurtigt nederst. Begge hans hænder holder jeg over hovedet og sidder over skrævs på ham. Vores hoveder er ikke langt fra hinanden og pludselig kysser han mig på munden.

Jeg bliver helt overrasket og løsner mit greb og lige da vælter han mig omkuld og lægger sig oven på mig – jeg kan mærke at vores pikke rører ved hinanden og han ligger nu tungt oven på mig.

Han lægger hovedet ned til mit igen og kysser mig igen. Jeg forsøger at gøre modstand men han holder mig fast – jeg kan mærke at hans pik er stiv og den ligger op af maven på os to. Jeg bliver tændt af at mærke den store tykke pik og min pik begynder at rejse sig.

Kim kysser mig igen og jeg åbner munden og mærker hans tunge komme ind i min mund – ikke værst tænker jeg – han er nu ikke nogen dårlig kysser.

Kom med hvisker han og rejser sig, og går ned bagerst i haven til et skur. Jeg følger efter uden egentligt at ane hvorfor. Kim går ind i skuret og jeg følger efter.

Da vi begge står inde i mørket kan jeg mærke at Kim står helt tæt op foran mig – jeg kan mærke hans stive pik stikke mig i maven.

Hans hænder tager fat i mit hoved og trækker det tættere på hans og vi kysser igen – mine hænder finder hans pik, der klemt imellem os. Den er stor og tyk – måske 21 cm, stort hoved kan jeg mærke – et par kraftige vener løber ned lang siden af den.

Jeg åbner hans shorts og de falder tungt til jorden.

Kims hænder finder også frem til min pik der også er godt stiv nu. Min pik er lidt mindre men tykkere.

Kim sætter sig på hug og tager min pik i munden – først pikhovedet og med hænderne kører han frem og tilbage.

Du sutter ikke værst siger jeg – han svar ikke og sutter videre. Øjnene vender sig til mørket og jeg kan se omridset af Kim der sidder og sutter min pik. Jeg trækker den ud og klasker ham i hovedet med min pik.

Hvad så Kim kan du li’ at sutte pik?

Ja, mumler han sagte.

Skal du ha’ sperm?

Ja, siger han svagt igen.

Hvor skal du have mit sperm? Spørger jeg

I min mund, svare kim

Kun små luderdrenge får sperm i munden, hvad er du så Kim?

Jeg er din lille Luderdreng, hvisker han.

Hvad siger du Kim, siger jeg

Jeg er din lille luderdreng, der vil ha’ dit sperm i munden svarer han tilbage denne gang lidt højrer.

Så sut min pik igen – så skal du få min sperm.

Kim sutter som en gal på min pik mens han med den ene hånd kører op og ned af skaftet.
Jeg kan mærke at der ikke er så lang tid tilbage så jeg siger til Kim at han skal åbne munde for nu kommer min ladning snart. Spermen presser sig op igennem pikken og jeg må støtte mig til væggen i skuret for ikke at falde bagover da jeg sprøjter min sæd ind i Kim varme mund. Han sluger hele min ladning og bliver ved med at sutte på pikken efter jeg er færdig. Jeg siger stop til ham og han rejser sig op – han kysser mig igen og jeg kan smage min egen sperm. Hans hænder krammer min røv og masserer den og så hvisker han – Må jeg ikke kneppe din dejlige røv Claus?

Jo, hvisker jeg. Hurtigt vender han mig om – sætter sig på hug igen og begynder at slikke min røv – han slikker som en proof og min pik rejser sig igen. Det har du fan’me prøvet før hvisker jeg

Ja, hvisker Kim tilbage.

Han rejser sig tager den ene arm omkring mit bryst og trækker mig ind til sig, jeg mærker hans pik ved min røv og den glider langsomt ind. Jeg er ikke vandt til at få så stor en pik så det gør lidt ondt og jeg klager mig lidt: Kim hvisker: Nå gør den lille cocktailpølse ondt i din lille bøsserøv.
Fuck ja – stønner jeg.
Så skal jeg lærer sådan en lille bøsserøv at tage ordentlig mandepik hvisker han. Han bukker mig ned tager om mine skuldre og presser pikken helt i bund. Og begynder at kneppe som et stempel i min ømme røv.
Fuck , fuck, fuck stønner jeg
Ja, tag min mandepik op i din lille stramme røvfisse, stønner Kim.

Jeg kan høre på Kims åndedræt at der ikke er lang tid tilbage før han sprøjter og siger – kom så Kim din lille bøsserøv, knep mig nu som en mand. Han tager godt fast og knepper mig helt vildt.

Fuck jeg kommer – Fuck jeg kommer, stønner Kim; mens kan knepper min nu meget ømme røv. Han lægger sig ned over min ryg og stopper med at kører pikken frem og tilbage. Han trækker langsomt pikken ud og jeg mærker pikken forsvinde ud af mit åbne og spermede hul.

Fuck det var godt siger Kim
Ja, det var ikke værst – men du er ikke færdig Kim siger jeg så.
Hvad da? Hvisker Kim
Slik mit hul rent. Kim sætter sig på hug nede bag ved mig og slikker spermen ud af min godt brugte røv. Min pik er helt stiv ved behandlingen og jeg kører på den igen. Han begynder at fingerkneppe mig med han store grove fingre og jeg mærker orgasmen trænge sig på igen. Jeg vender mig om og stikker pikken i kæften på ham igen og igen får han klatten, mens han fingerknepper mig.

Da han har slikket mig helt rent – rejser han sig op giver mig et hurtigt kys og siger at vi vist må tilbage til festen før de sender et redningshold ud.

Vi får vores poloer og shorts på og lusker tilbage gennem den mørke have. Desværre er vores tøj blevet beskidte af gulvet i skuret så da vi kommer ind igen til festen kigger alle på os.

Jeg får dog den reddet ved at sige højt. Andre der skal have en gang bøssebank og alle griner og festen fortsætter.

Vi går op i baren og tager en kold øl fra køleskabet – Må jeg kigge forbi på mandag eftermiddag hvisker Kim
Ja, det må du godt – din lille bøsserøv hvisker jeg tilbage…….
Kommentar