Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fisketuren

Karakter: 4.8/9
Visninger: 7918

Af: Mikejj74.

Læs flere noveller af:
» Mikejj74.

Skriv til:
» Mikejj74
Tags: Bareback og Oralsex
Vi er tre gamle skolekammerater der mødes en gange om året til en rigtig herretur uden koner og børn – Vi er nu i begyndelsen 30’erne. I folkeskolen blev vi hurtigt et trekløver Mikael, Peter og jeg (Torben) og vi fulgte hinanden i tykt og tyndt; selv om venskabet er holdt i alle disse år så betyder det at vi har fået familier, karrierer og at vi er flyttet rundt i landet at vi ikke ses så ofte som vi gerne vil – men denne ene gang om året mødes i det samme sommerhus ved en fiskesø – så snakker vi gamle dage, spiser hvad vi fanger og får en hel del øl….

Mikael var gulddrengen i vores gruppe, flot blond fyr med blå øjne, høj og muskuløs, fik altid de højeste karakterer i skolen og kunne få pigerne til at sukke efter ham, Peter var klassens klovn, en fyr med en utrolig humor og utrolig musikalsk - en som alle kan li’ og pigerne falder jo altid for ham der kan spille guitar og synge. Selv var jeg nok gruppens sports freak – jeg har altid løbet meget og spillet meget håndbold og svømmet – udseensmæssigt var jeg nok den anden pæneste i gruppen efter Mikael – jeg havde mørkt hår, blå øjne, høj og på grund af min sport naturlig muskuløs.

Men tiden er jo gået og vi er blevet voksne Mikael er i dag advokat i et større firma i Århus og kører med klatten. Peter er musiklærer på en efterskole og jeg har mit eget tømmerfirma. Udseensmæssigt så er vi nok stadig nogle flotte fyre, det bilder vi da og selv ind.

Vi havde aftalt at skulle mødes ved sommerhuset fredag eftermiddag – jeg kom først og parkerede fik huset åbnet, tændt køleskabet og fik det fyldt med de medbragte mad og øl, tog en øl med ud på terrassen og sad og nørklede lidt med linen til min fiskestang – da Mikael kommer kørende i en splinter ny Audi TT… Jeg går over til ham og vi giver hinanden et stort kram og han siger – hvad siger du så til fars nye dyt….
Hold kæft siger jeg den er fed – men det er jo ikke just en familiebil og kigger over på min gamle toyota stationcar fyldt med børnesæder…....

Jeg er jo også kun mig selv siger Mikael og skal ikke bruge en minibus til familien.

Mikael er den eneste af os der ikke er blevet gift og har fået børn – han er den totale karrieremand med lækker lejlighed med udsigt over Århusbugt og nu en splinter ny Audi.

Ja, siger jeg der kan sgu ikke være mange barnesæder i den der lille sag..

Min mobil ringer - det er Peter der ringer og fortæller hans søn er kommet på hospitalet med et brækket ben så han vil prøve om han kunne nå at komme dagen efter. Jeg ønsker god bedring og siger at vi skal da nok holde et par øl kolde til ham.

Mikael og jeg pakker fiskegrejet ud og går ned til søen hvor vi sidder med nogle kolde øl og fisker. Vi snakker lidt løst omkring karrieren – Mit tømrerfirma har måtte fyrer en svend på grund af finanskrisen – men vi har været forskånet meget – Mikael er lige blevet færdig med en større sag og havde derfor fået en bonus og havde forkælet sig selv med Audien. Jeg spørger om der ikke er en lille sød sekretær der er faldet for den flotte unge advokat – men han trækker lidt på det og siger at det er der sgu ikke….

Jeg siger fuck da dig – du er da et hug, fed lejlighed, fed bil og du ser sgu da heller ikke værst ud – pigerne står sgu da i kø – du må da tage dig sammen. Mikael kigger på mig med nogle bedrøvede øjne og siger så sagte: Torben, jeg er bøsse.

Jeg siger hold da kæft den var god – men noget siger mig at han er seriøs - jeg siger derefter: Virkelig?

Han siger ja,

Igen siger jeg hold da kæft – den havde jeg ikke lige set kommer – men du har da haft mange piger.

Ja siger Mikael – jeg har forsøgt, men jeg løj vist bare for mig selv.

Vi sidder lidt i stilhed da jeg så spørger om der så da ikke må være en fræk lille piggolo som er faldet for den flotte Advokat – og vi begynder begge at grine og det letter stemningen.

Vi pakker fiskegrejet sammen og går tilbage til huset. Jeg spørger Mikael hvor lang tid han har vidst at han var til fyre:
Han fortæller at det har han vidst hele sit liv – men at han først nu har accepteret det. Jeg spørger – hvad med alle de piger vi rendte rundt med i da vi var yngre? Jeg ville jo bare være en del af klikken og jeg skulle jo lige finde ud af mig selv.

Okay, siger jeg – det må have været svært at bære på den hemmelighed. Ja siger Mikael og ikke at kunne fortælle hvad man virkelig føler – Jeg tager ham om skulderen med den ene arm og siger at han kan fortælle mig alt og at jeg altid vil være der for ham.

Vi når op til huset smider fiskegrejet på terrassen og sætter os på en bænk og kigger ud over vandet. Mikael siger pludselig – du var den første fyr jeg var forelsket i. Jeg vil sige noget men Mikael siger: Torben, du må lige lade mig tale ud. Du var den første fyr jeg virkelig har været helt skudt i og det var meget svært for mig at se dig fjolle rundt med alle de piger uden at jeg kunne sige hvor meget jeg elskede dig og hvor misundelig jeg var og hvor ondt det gjorde.

Vi sidder igen tavst – Jeg henter lige et par øl siger jeg og går ind i huset for at bryde den pinlige tavshed. Mikael følger efter jeg åbner køleskabet og tager to øl ud og åbner dem med hinanden.

Mikael står og kigger lidt ned i gulvet så siger han jeg håber ikke at det her ødelægger noget mellem os – jeg kigger på ham og går over til ham og giver ham et knus og siger at det gøre det bestemt ikke – jeg siger at han er min bedste ven og at det er der ikke noget der kan ændre ved. Jeg kan mærke hans varme krop presse sig mod min og jeg kan mærke at det tænder mig, duften af hans krop. Vi har stået her lidt for længe og langsomt retter vi hovederne op og står og kigger hinanden i øjnene. Jeg giver ham et hurtigt kys på munden som han gengælder. Øllene bliver stillet på køkkenbordet og Mikael skubber mig op ad køleskabet mens vi kysser, jeg kan mærke hans skægstubbe mod min kind, hans tunge i min mund og hans hænder der farer rundt på min krop. Han løfter min polo op over hovedet og lader den falde ned på gulvet.

Jeg tager fat i kraven på ham og siger: had så din lille bøsse skal du ha’ en gang tømrerpik???

Mikael griner og siger ja det har jeg ventet 15 år på så det er fand’me tiltrængt.

Han åbner mine shorts og sætter sig på hug foran mig. Mine shorts falder til jorden og jeg står nu kun i underbukser foran Mikael. Min pik er allerede godt fed og lige ud for hans mund. Han tager fat i mine underbukser og trækker dem ned og min pik springer ud i fuld længde. Jeg har en flot tyk pik på 18 cm, med vener langs roden og et par gode hængenosser. Mikael tager min pik i munden og sluger den helt til roden – jeg falder tilbage mod køleskabet og nyder hans behandling af min pik. Hans hænder masserer mine nosser mens han slikker min pik.

Fuck det er godt siger jeg og Mikael smiler. Jeg tager fat i hans hoved og kører pikken helt ned i halsen på ham og begynder at mundkneppe ham – lidt brutalt men det virker til at han kan lide det. Der går ikke lang tid så kan jeg begynde at mærke spermen dunke i pikken – Jeg siger til Mikael at der ikke er lang tid tilbage. Men han fortsætter ufortrødent. FUCK; FUCK; FUCK nærmest skriger jeg da spermen vælter ud i munden på Mikael. Han sluger det hele og slikker pikken hel ren.
Han retter sig op, blinker til mig og siger at så er alle beviser fjernet og mit macho image er stadig intakt. Det var sgu godt smiler jeg til Mikael – han står lige ud for mig og jeg trækker ham ind til mig og giver ham et kys, jeg kan smage min egen sperm på hans læber.

Nu er det vist din tur siger jeg til ham – Mikael kigger lidt forundret på mig og siger så: Torben du skal ikke gøre noget som du ikke har lyst til.
Jeg gir’ ham et hurtigt kys på munden og siger så: jeg er en stor dreng og skal nok sige fra hvis der ikke er noget jeg har lyst til – men hvad fa’en alt skal vel prøves én gang på nær yoga og bladsellerijuice siger jeg og smiler.

Jeg tager Mikael i hånden og trækker ham med ind i stuen – siger til ham at han skal smide tøjet.

Mikael smider hurtigt tøjet, han er stadig en rigtig flot fyr, veltrænet med en anelse mave en anelse behåring der løber fra brystkassen ned til pikken, hans pik er længere end min men ikke så tyk. Den står lige ud i luften.

Mikael spørger så om jeg har lyst til at prøve at kneppe en fyr – jeg smiler og siger at, det er jeg da med på. Et øjeblik siger Mikael og smutter ud på badeværelset. Noget tid sener kommer han ud igen – han siger

Torben – Vi har hverken glidecreme eller kondomer.

Jeg spørger: fejler du noget?

Nej, selvfølgelig gør jeg sgu da ikke det, hvad med dig?

Nej, har ikke kneppet andre end Mette de sidste mange år så den skulle være helt sikker.
Kan vi ikke bruge noget andet til smørelse?

Så må vi jo bruge spyt, siger Mikael.

Mikael kommer hen til mig smiler frækt og siger så, hvad med dig, gamle mand kan du klare runde to, mens han slår ud med hånden mod min pik. Jeg griber fat i hans hånd. Vrider hans arm rundt og siger – Ja – ja guld dreng nu skal du få så meget pik i din lille advokatrøv at du skriger om nåde.

Mikael kysser mig og siger tak – det er ført til protokol.

Mikael spytter sig i hånden og gnider det rundt mellem ballerne – han lægger sig ned på ryggen på det lille spisebord, han løfter benene og siger – Kom så tyr og hvis mig hvad du han.

Min pik er godt på vej, jeg spytter i hånden og masserer pikken stiv igen, den er godt øm. Jeg går over til Mikael tager pikken hen til hans røvhul. Med en hånd guider han den ind.

Røven er dejlig varm og stram. Mikael vrider sig og stønner og hans pik ligger stiv op af hans mave.

Jeg knepper ham det bedste jeg kan i et takfast tempo – han vrider sig og siger: fuck, det er godt, fuck Torben, din pik er fantastisk. Jeg smiler til ham og siger din røv er nu heller ikke værst.

Jeg tager fat om Mikaels pik, gnider på den mens jeg knepper ham. Han ligger og leger med sine brystvorter.

Jeg bukker mig ned og kysser ham, mens min pik stadig er i bund på. Han kigger mig i øjnene og siger Torben, jeg elsker dig. Jeg kysser ham og siger at jeg også elsker ham, men nok ikke lige på samme måde.
Hold da kæft din bøsse røv, siger han og smiler – bare vent til jeg har fået dig omvendt.
Vi griner og jeg knepper videre i hans røv.

Mikael kigger mig dybt i øjnene mens jeg knepper ham, han spiller sin pik af i samme takt som jeg knepper ham. Jeg kan se liderligheden i hans øjne og nyder det.

Jeg vil ride dig siger han pludseligt – sæt dig ned i sofaen siger han. Jeg sætter mig ned i sofaen og han sætter sig ned over min pik og jeg kan mærke den glide ind i hans røv. Han bevæger sig op og ned over min pik, mens vi kysser.

Du er så fucking hot siger han så. Jeg er vild med din lækre krop og din tykke pik.

Tak siger jeg – du ser nu heller ikke værst ud og din røv er da heller ikke det dårligst fuck jeg har prøvet.

Jeg kan begynde at mærke spermen der presser sig på. Jeg kysser Mikael og siger at der er ved at være afgang i understellet – han kigger på mig og ridder mig hårdere…

Spermen dunker i pikken og udløsningen raser igennem min krop, Fuck skriger jeg mens spermen vælter op i Mikaels stramme røv. Han rider ufortrødent videre på min ømme pik mens han heftigt spiller pikken.

Inden han kommer rejser han sig af min slappe pik og stiller pikhovedet lige ud foran min mund, jeg kan se forspermen og åbner munden og tager pikken ind i munden – han stønner og siger fuck Torben, jeg kommer. Og pludselig kan jeg smage den varme sæd i hele min mund – jeg sluger det meste men en del løber end over hagen på mig.Mikael sætter sig ned og kysser mig og slikker spermen af min hage - Godt klaret du gamle siger han –

Fuck da dig griner jeg…. - Ja tak siger han hurtigt og blinker til mig.


Aftensmaden blev et par pølser på grillen, øl og en gang sex i dobbeltsengen.

Næste morgen blev vi vækket af Peter som stod for fodenden af dobbeltsengen og sagde – Nå i to bøsserøve skal vi ud og fiske eller skal i ligge og lumre den hele dagen…

Mikael og jeg kiggede på hinanden og grinte – han skulle bare vide skulle han…………..
Kommentar