Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Feriedrenge

Karakter: 4.2/6
Visninger: 14833

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback og Oralsex
Det havde været en god dag. Både selve dagen, aftenen hyggelig og det meste af natten festlig.
De var 8 drenge på ferie. Nogle havde været 18 år et stykke tid, andre var lige fyldt. Dette havde været anledningen til startskuddet på en bådtur i det græske øhav. Ingen af de 8 kunne sejle båden, men de havde sparet penge sammen til en styrmand, der havde tjek på det. Så drengene skulle bare nyde Middelhavet, den skarpe sol og hinandens selskab.
Turen skulle vare i alt to uger, men drengene var trods alt efter en uges tid blevet lidt trætte af at sejle, så de havde indlogeret sig på et hotel for en enkelt nat og blevet i havn et par dage. 4 dobbeltværelser med to på hver. Michael og Thomas på det ene, Tim og Søren på det andet, Frederik og Morten på det tredje og Ticko og Marco på det fjerde. Fordelingen havde givet lidt sig selv, selvom det dog var Marco, der havde henvendt sig til Ticko og spurgt, om de ikke skulle tage et værelse. Ticko havde svaret ”Helt klart!”, hvorefter Marco med et glimt i øjet havde sagt: ”Så skal vi rigtig hygge os....”
Ticko syntes, Marco var en flot fyr. Det var ikke for sjov, at han havde et italiensk navn – hans far var fra Italien. Han havde også et lidt italiensk look, uden at det dog tog overhånd. Han var veltrænet, ikke særlig høj, sort kortklippet hår, brune øjne – og han var vældig charmerende, især når han smilede. Ticko havde godt for sig selv tænkt over, at han tændte lidt på Marco. De spillede også fodbold sammen, og når de var i bad efter træning, kunne Ticko ikke lade være med at kigge på Marcos numse, som efter Tickos mening tog sig ualmindeligt godt ud. Men prikken over iet var Marcos pik. Den var ikke kæmpestor, men Ticko syntes blot, at den passede perfekt til Marcos krop. Den havde den rette behåring og let strittende figur, der gjorde, at Ticko var solgt. Ofte når Ticko kom hjem fra fodbold, måtte han køre sin egen pik en tur for at klare tankerne. På trods af det var det ikke sjældent, at han den efterfølgende nat alligevel drømte om Marco og hans pik.
Ticko mente dog ikke, at Marco umiddelbart var til fyre – om end han dog havde sine tvivl. Han charmerede sig hos pigerne, men han tog sig også tit af Ticko og spillede lidt op til ham. Det syntes Ticko i hvert fald. Ticko selv så også godt ud. Han var lyshåret, ikke lige så veltrænet som Marco men dog pænt bygget, lidt højere end Marco omkring de 180 cm – og pigerne havde også et godt øje til ham, men det blev nu ikke gengældt. Han blev kaldt Ticko, fordi han rigtigt hed Tim, og fordi han var en meget dygtig dribler på midtbanen. Så for at give ham et lidt fodboldklingende navn kaldte man ham Ticko.
Men som sagt havde dagen været god. De havde ligget på stranden og badet i det azurblå vand. De havde sågar også leget i vandet, og da de andre var gået op, havde Ticko og Marco fortsat legen og havde blandt andet slåsset for sjov. Marco havde også et par gange taget fat i Tickos pik, og på et tidspunkt måtte Ticko trække sig fra legen, fordi han fik stiv pik på, hvilket han helst ikke ville vise til Marco. Ticko havde også en enkelt gang fået fat i Marcos pik under legen – der var gået en rystelse igennem hans krop af velvære og bare tanken om, at han rørte ved Marcos pik gennem badebukserne, gav ham stiv pik. Til sidst var de dog gået op af vandet og havde slappet af på stranden.
Aftenen var også hyggelig. De 8 havde det godt sammen, og de havde fundet en lækker restaurant, hvor de havde fået lækker mad. De var gået tilbage til hotellet for at drikke lidt alkohol, og de var alle blevet beruset, uden at de dog var blevet vanvittigt fulde. De havde været forbi et par steder i festgaden, men nu var de begyndt at gå hjemad.
De nåede frem til hotellet og sagde godnat til hinanden – nogle gav endda krammere – og gik ind på hver deres værelser. Det samme gjorde selvfølgelig Marco og Ticko. ”Hold kæft, det var en sjov dag!”, udbrød Marco, da de var kommet ind. ”Ja, der var ikke meget galt ved den”, svarede Ticko. ”Jeg havde godt nok krammet på dig ude i vandet, hva'?” sagde Marco og skubbede let til Ticko, som faldt ned på sengen. Marco tog godt fat i ham, som om at legen skulle begynde igen. Ticko tog sig i at prøve at rage ud efter Marcos pik. ”Det var da kun fordi, jeg lod dig gøre det....”, sagde Ticko. Marco grinede og slap taget – hvilket ærgrede Ticko – og nævnte noget med, at han aldrig ville have en chance. Hvilket måske var rigtigt nok.... ”Nå, jeg vil til køjs”, sagde Marco og tog sin t-shirt af. ”Ja. God ide”, sagde Ticko samtidig med, at han også smed trøjen. Han lod dog ikke være med at kigge på Marcos veltrænede krop. Måske havde han stirret lidt for længe, for Marco forstyrrede hans syn med ”Nå, kan du lide, hvad du ser....?” og smilede. ”Det er jo som at se mig selv i spejlet”, sagde Ticko med velvalgt ironi, og de grinede begge to.
Ticko smed sine bukser og kravlede en smule ned under det tynde lagen. Marco knappede sine knælange bukser op og tog dem langsomt af. Ticko kiggede igen på Marco – denne gang lidt mere skjult. Marco stod nu kun i sine hvide underbukser – og Ticko syntes han så flottere ud end nogensinde. Ticko kiggede nedad mod Marcos pik og kunne mærke, at han selv fik stiv pik på. Han rullede om på siden, så Marco ikke skulle opdage noget. Hvordan fanden skulle han kunne holde ud at ligge ved siden af ham en hel nat.... tænkte Ticko.
Marco slukkede lyset på værelset og lagde sig ned ved siden af Ticko. ”Godnat, du gamle” sagde Marco. ”Godnat”, svarede Ticko. Ticko lagde sig med ryggen til Marco, der selv lå på ryggen. Ticko anede ikke, hvad han skulle gøre. Han lå og tænkte, om han turde gøre noget – satse alt. Efter noget tid mærkede han imidlertid en berøring på skulderen – han tænkte om det var bevidst fra Marcos side, men blev hurtig sikker, da det udviklede sig til en kilden langs skuldrene og ned af ryggen. En skælven begyndte i Tickos krop, og han drejede sig langsomt om mod Marco. De lå nu krop mod krop, og Ticko tog sin hånd over Marcos ryg og kildede ham op og ned. Det var det bedste, han nogensinde havde prøvet. Ticko rykkede en anelse tættere på Marco – nu kunne de ikke komme tættere, og der var mange steder, deres hud mødte hinanden. De lå og kiggede hinanden i øjnene i et stykke tid, indtil deres læber mødtes i et stærkt kys. Ticko nød det i fulde drag – han kunne mærke, hvordan hans tunge mødte Marcos adskillige gange, og når de et kort øjeblik trak læberne til sig, var det kun for lige at få vejret, inden de mødtes igen, og tungerne lavede deres dans mod hinanden.
Nu kunne Ticko ikke længere dy sig for at føre sin hånd ned mod Marcos pik. Han kørte sin hånd ned i underbukserne og mærkede på Marcos pik. Det var en vidunderlig følelse. Den var stiv og også en anelse våd, og Ticko rørte kærligt ved den og begyndte at køre forhuden en anelse frem og tilbage. Det varede ikke længe før også Marcos hånd var i Tickos underbukser, og Ticko kunne mærke, at han var mindst lige så våd som Marco. De lå sådan et stykke tid samtidig med at deres læber og tunger mødtes.
På et tidspunkt trak Ticko hånden til sig og flyttede Marco om på ryggen. Han kærtegnede hans mave og brystvorter, der var stive af optændthed. Han arbejdede sig langsomt ned til Marcos underbukser og fjernede dem på ham. På trods af at lyset var slukket, kunne Ticko tydeligt se Marcos flotte pik stritte i vejret. Han smilede og kiggede på Marco, der smilede igen. Langsomt tog Ticko Marcos pik i munden og suttede løs. Marco nød det. Ticko kunne høre hans små stønnen, og han kunne både smage og føle, at Marco blev endnu mere våd. Han blev ved et godt stykke tid både med hele pikken i munden men også med sin tungekant langs pikken og på hans klunker. Ticko var i syvende himmel – han nød at gøre dette på Marco. Deres tunger mødtes igen, da Ticko igen var nået frem til Marcos læber.
Ticko satte sig overskrævs på Marcos bryst, og Marco fjernede langsomt Tickos underbukser. Der var en tydelig våd plet i bukserne, og da pikken kom frem, skinnede den også svagt, fordi den var våd. Der var dog ingen nåde fra Marco, der tog pikken i munden og suttede løs. Ticko troede ikke på det. Det var en stor nydelse, og han blev nødt til at stønne og komme med lyde for at kunne holde det ud. Marco blev ved og af og til tog han også hånden til hjælp og kørte Tickos forhud frem og tilbage. Efter et stykke tid blev det for meget, og Ticko måtte hastigt udbryde; ”Jeg kan ikke mere...!”, og et splitsekund efter stod spermen ud i hovedet på Marco. Ticko sprøjtede 4 eller 5 gange, hvilket han aldrig havde prøvet, når han selv havde givet pikken en tur. Det var sublimt. Marco smilede blot og smagte på noget af spermen. De kyssede igen og fjernede det sperm, der var i vejen.
Marco vendte Ticko om, så han nu lå på ryggen. Ticko kunne tydeligt mærke Marcos stive pik på sin mave – den var stadig våd kunne han også mærke. Marco tog fat i Tickos ben og spredte dem let og langsomt. Han løftede også let op i Ticko. Ticko ventede blot på, hvad der skulle ske. Marco sad nu på knæ foran hans røv med sin stive pik strittende frem mod Tickos røv. Han spyttede let og gjorde både Tickos hul og hans egen lækre pik endnu mere våd. Ticko kunne mærke, hvordan Marcos pik rørte ved hans hul, og langsomt men med stor nydelse for begge gled Marcos pik ind i Ticko. Det var exceptionelt tænkte Ticko. Marco vekslede mellem at køre hans pik langsomt ind og ud til at gøre det lidt hårdere men det blev aldrig ubehageligt. Det var lækker sex. Begge kom med lyde da det var umuligt for dem at holde sig stille. Ticko tog fat i Marcos røv og kunne mærke, at Marco kom et længere stykke ind i ham - blot til endnu mere nydelse. Marco trak sig ud og kom med en lille lyd. Stille og roligt vendte han Ticko om, der nu stod på knæ i sengen. Igen trak Marco sig ind i Ticko – denne gang lidt hårdere men det var stadig dejlig for Ticko. Det holdt ved et godt stykke tid. Ind imellem tog Marco fat i Tickos pik, og igen kunne Ticko mærke, at han blev våd. På et tidspunkt trak Marco sig ud og udbrød; ”Lidt mere”, og kastede sig ned på ryggen. Ticko kiggede på Marcos våde pik og satte sig overskrævs endnu engang på Marco. Denne gang lod han Marcos pik trænge sig op i ham, og han begyndte at ride på den. Ticko lænede sig også fremover og begyndte at møde Marcos læber igen. Hans pik gled perfekt ind og ud af hullet på Ticko. Marco begyndte at køre Tickos forhud frem og tilbage, og inden længe sprøjtede spermen igen fra Ticko. På et tidspunkt begyndte Marco at røre uroligt på sig, og Ticko kunne mærke, at det var tid for Marco. Han trak sig lige akkurat ud til, at han kunne mærke Marcos varme sperm flyve op af ryggen på ham og ned over hans baller. Det var skønt.
Igen lagde de sig mod hinanden – stadig i stærk berøring. De kyssede let – og kunne heller ikke holde hænderne fra hinandens pikke. De var stadig våde af sperm.
De tænkte begge – uafhængigt af hinanden – at det havde været en perfekt omgang sex. Og de håbede begge, at de ville få mulighed for at gøre det om igen snart.
Kommentar