Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

FERIE HOS MIN ONKEL

Karakter: 4.3/15
Visninger: 17913

Af: Beelzebub.

Læs flere noveller af:
» Beelzebub.

Skriv til:
» Beelzebub
Tags: Gamle, Bareback, Urin, Rimming, Voldtægt, S/M & Fetish og Oralsex
Jeg var omtrent 12 år, da jeg skulle på ferie hos min onkel.
Han var en flot mand på 50, brun i huden, og muskuløs, med tattoveringer.

Han var ½ år forinden blevet skilt fra min tante efter 15 års ægteskab, men jeg skulle på ferie der, det var første gang jeg skulle besøge ham alene.

Han var landmand, og boede på en gård, og jeg elskede altid at gå rundt og se til dyrene når jeg var der med familien, og jeg havde også engang været ude og kører traktor sammen med min onkel, hvor jeg sad på hans skød, det var endnu mens han var gift med min tante, så det lagde jeg ikke noget i.

men jeg ankom til stationen, og min onkel stod som aftalt og tog imod mig, han var altid frisk på noget fætter, så han havde gemt sig, så jeg troede han ikke var der.

Men selvfølgelig var han det, så kørte vi hjemad mod gården, og jeg fik tildelt et værelse, og pakkede ud, skulle være der en hel uge..

om aftenen da jeg skulle sove, kom han ind til mig og puttede mig og gav mig et blidt kys på kinden, og på panden, og sad ved min seng til jeg faldt i søvn, og bare aede mit hår.

dagen efter var min onkel i marken, og jeg gik rundt og så til dyrene, og var over i stalden hos hestene.

pludselig stod min onkel i døren, nøgen, med en ridepisk - jeg fik noget af et chock, gik hen imod mig, SUT kommenderede han, kiggede på ham, og sagde at det kunne jeg da ikke, SWAP så kom der et slag med pisken, SUT kommenderede han igen, og så rasende ud, jeg var både i chock og skræmt men turde ikke gøre andet end at adlyde ham, så jeg tog hans pik i munden, og suttede lidt på den, jeg havde aldrig før suttet pik, havde godt nok fantaseret om at være sammen med en mand, men måske ikke lige min Onkel.

jeg tog fat om hans pik med hånden, og suttede lidt på den og brugte tungen, rundt om hovedet, SWAP så kom pisken igen, klæd dig af, så måtte jeg stoppe med at sutte og tage mine shorts og t-shirt af, stod foran ham i underbusker, dem rev min onkel af, eller han flåede dem fra hinanden, så gik han hen og hentede et hestebækken, jeg kunne ligge på, og noget til at ha under knæene, så kom han tilbage til mig, og SWAP så fik jeg pisken igen "SUT så din luder".

Jeg suttede ham vildt og liderligt, fordi jeg virkelig var tændt, så det gik rigtigt stærkt, han stønnede, jeg begyndte at massere hans pung, mens jeg stadig suttede løs. Nu tog jeg så pungen i munden, og kælede for hans pik, slikkede hans pung, som var dejlig glat.

så tog jeg en slikketur op og ned af skaftet, min dejlige bløde tunge slikkede den. Da jeg kom til hovedet, tog jeg den helt i munden, og slugte den så meget jeg nu kunne.

Der tror jeg det gik op for ham at jeg virkelig kunne li det, så han tog fat om min nakke, og bare pressede sin pik helt ned i halsen på mig.
"Det kan du li din lille sutteluder" han mundkneppede mig vildt, og han havde ret, jeg kunne li det, jeg nød det. jeg kunne ikke sige så meget, men et mhhm kunne da komme ud. Jeg kiggede op på ham med de kæreste og blideste øjne, man kunne tænke sig, øjne der også i hans verden kunne betyde - kom i min mund, tak - det gjorde han så, og jeg slugte hver en dråbe.

han trak sig ud af min mund, og kommendere mig til at vende mig om, vidste nok godt hvad han ville, men skulle lige til at sige at det var iorden med blowjob men analsex var måske for intimt, nåede ikke at sige noget, nåede end ikke at tænke det før SWAP så kom pisken igen mod min ryg, KAN DU SÅ VENDE DIG OM DIN BILLIGE MØGLUDER, han var rasende, og jeg blev nødt til at vende mig om.

uden videre overvejelser pressede han sin flagstang mod mit hul, og kørte den helt i bund. jeg stønnede vildt og heftigt, jeg fik pik, og jeg fik det af en der vidste hvordan den skulle bruges. Den kom helt i bund. Han holdt godt fat om mig, og udfyldte mit hul 100 % - det var så skønt.

mens han kneppede mig, fik jeg slag med pisken, og han sagde at han skulle lære mig ikke at adlyde sin mester, jeg skulle være hans sexslave hele ugen, og adlyde hans minste vink..

Jeg var allerede i ekstase. Nu kunne han gøre alt ved mig som han havde lyst til, så svarede bare JA, Master, SWAP så kom pisken igen, "hold kæft luder", jeg var altså hans luder, åh min gud hvor var det skønt

han gav mig en vild og brutal tur, han kunne virkelig fylde mit hul, Det var jeg helt med på. jeg lagde hovedet lidt ned, og skød røven frem mod ham, så han virkelig kunne få udnytte af mig. han pumpede løs i røven på mig, og stønnede højt..

han var virkelig holdbar, ved ikke hvor længe han blev ved, men jeg blev mere og mere liderlig, og han blev mere og mere hård og brutal, hvilket jeg bare elskede.

Han bad mig ligge mig på ryggen, med benene op, så han kunne trænge helt op i mig, jeg indtog med glæde stillingen, og han pumpede løs

Til sidst kunne jeg mærke han ville komme og han sprøjtede en stor ladning sperm op i røven på mig, Han gav mig et par stød til sidst, for at være sikker på at det hele kom derop, så trak han sig ud, og jeg tog hans dejlige pik i munden og suttede længe, indtil han igen kom i min mund, denne gang slugte jeg dog ikke, men beholdt det i munden, og kyssede ham...

så gav han mig endnu et slag med pisken, og sagde jeg skulle ligge mig ned på ryggen, det gjorde jeg, så begyndte han at tisse på mig, og de varme stråler ramte min krop, jeg var så liderlig det var så dejligt..

da han havde tisset færdigt, lagde han pisken og gik, jeg samlede mit tøj sammen, og gik over for at tage et bad, for at vaske hans urin af.

og tog tøjet på igen, om aftenen da vi skulle sove, spurgte han om jeg ikke ville sove i hans seng, sammen med ham, og det ville jeg gerne.

Vi lå længe og holdt om hinanden, og bare kyssede, mens jeg med den anden hånd kælede med hans pik, så kiggede han på mig, med nogle søde øjne, der bad mig sutte ham

jeg startede med at kysse den, så slikke lidt på hovedet af den, og tilsidst slugte jeg den. jeg suttede og suttede og slikkede også hans pung, han suttede på min finger, som snart var rigtig godt våd, jeg kørte den forsigtigt op i røven på ham, mens jeg stadig suttede, det var virkelig noget han kunne li. så fik han finger og blev suttet, så 2 fingre op, han elskede det, og stønnede blidt.

På et tidspunkt fik han fremstønnet at han ville komme, hvilket jeg ventede på.
så skete det, han skød en portion sperm ind i min mund, men jeg slugte det ikke, jeg holdt det i munden, og begyndte at slikke hans røvhul, og brugte hans egen sperm som glidecreme.

Det var virkelig skønt, både for mig og for ham. Han stønnede højt nu, lå og vred sig, jeg tog ham om hofterne, og kørte min pik i stilling, og pressede den forsigtigt op i ham. det var bare så dejligt, hans røvhul lukkede godt til om min stive pik, der bare gled ind og ud af hans hul.

Jeg kneppede ham godt og grundigt, og den fik ikke for lidt, han stønnede vildt, og jeg stønnede også. vi fandt en fælles rytme, og det var dejligt at være oppe i ham... Jeg kyssede ham blidt mens jeg gav ham pik, fortalte ham hvor dejligt det var.

Jeg kunne mærke det var op over at jeg ville komme, og jeg gav den lidt ekstra for at få godt med tryk på når jeg skulle sprøjte op i røven på ham..

Vi lagde os i en 69'er og jeg fik hans sperm i munden endnu engang, som jeg igen slugte...

Kommentar