Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Blotteren

Karakter: 4.4/15
Visninger: 13604

Af: Beelzebub.

Læs flere noveller af:
» Beelzebub.

Skriv til:
» Beelzebub
Tags: Bareback, Offentligt, Rimming, Voldtægt og Oralsex
Det var en sen aften, jeg sad i bussen fra banegården, og ud mod hvor jeg boede. Det var den sidste busafgang, så det var meget vigtigt at jeg var kommet med den. Jeg sad og tænkte på min dag, og alt jeg havde lavet, var godt træt, men også lidt tændt. Da jeg stod af, kunne jeg se at månen lyste op, og ellers var der lidt tusmørke.

Jeg skulle gå et godt stykke vej, ned af en mørk sti, jeg var rimelig træt, og ville hjem, men igen gik jeg med en lille liderlig tanke.

Jeg gik hurtigt ned af stien - pludselig hørte jeg en lyd i nogle buske, og med et stod der en blotter foran mig, han stod med en stiv pik, som var enormt stor, han stod og onanerede.

Jeg kiggede på ham, så på den, og så på ham igen, Jeg prøvede at skjule jeg havde lyst.
Tag fat om den kommenterede han, jeg turde ikke andet, men ville jo gerne, men det skulle han ikke vide, ikke endnu. jeg tog forsigtigt på hans pik, og begyndte at køre den af på ham.
Jeg sad på hug, for at få bedst overblik, den var virkelig stor.

Mens jeg sad og havde håndarbejde, fik jeg totalt lyst til at mærke den oppe i mig, så jeg begyndte at sutte på hans jern. Der tror jeg det gik op for ham at jeg virkelig kunne li det, så han tog fat om min nakke, og bare pressede sin pik helt ned i halsen på mig. Det kan du li din lille sutteluder han mundkneppede mig vildt, og han havde ret, jeg kunne li det, jeg nød det. jeg kunne ikke sige så meget, men et mhhm kunne da komme ud. Jeg kiggede op på ham med de kæreste og blideste øjne, man kunne tænke sig, øjne der også i hans verden kunne betyde - kom i min mund, tak - det gjorde han så, og jeg slugte hver en dråbe.

Han tømte sig helt og totalt i min lille mund, og jeg elskede det. Intet var bedre...• •Da han var færdig og skulle til at gå, tog jeg fat i hans pik igen, og suttede engang til, det gjorde ham helt anderledes, han blev blid og kærlig, og undskyldte meget at han måske havde været lidt brutal. Jeg stoppede mit sutteri, og gav ham et langt og blidt tungekys, vi lå i græsset, og jeg suttede løs på hans dejlige pik...
Jeg hviskede til ham, at han rigtigt gerne måtte kneppe mig hvis han ville, og han foreslog vi gik hjem til ham, som boede tæt på.

Det gjorde vi så, og vi var dårligt nok kommet indenfor før han begyndte at klæde mig af. Han tog mig i hånden og gik ind i soveværelset, hvor han forsigtigt lagde mig på ryggen. Så spredte han mine ben, og begyndte at slikke mit røvhul. Da tungen kom op var jeg allerede i ekstase. Nu kunne han gøre alt ved mig som han havde lyst til...• •Han slikkede længe, og jeg blev så dejlig våd, så pludselig pressede han sin pik op i mig, og jeg lå og stønnede vildt, det tændte ham, han gav mig en vild og brutal tur. han var virkelig holdbar, ved ikke hvor længe han blev ved, men jeg blev mere og mere liderlig, og han blev mere og mere hård og brutal, hvilket jeg bare elskede.

Til sidst kunne jeg mærke han kom og han sprøjtede en stor ladning sperm op i røven på mig, Han gav mig et par stød til sidst, for at være sikker på at det hele kom derop, så trak han sig ud, og jeg tog hans dejlige pik i munden og suttede længe, indtil han igen kom i min mund, denne gang slugte jeg dog ikke, men beholdt det i munden, og kyssede ham...
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:18/11 2014
Sådan kan det ske når man møder noget lækkert på sin vej og man kan lide pik.