Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jobsamtalen

Karakter: 4.6/5
Visninger: 8696

Af: Beelzebub.

Læs flere noveller af:
» Beelzebub.

Skriv til:
» Beelzebub
Tags: Bareback, Rimming og Oralsex
Det var dagen hvor jeg skulle til jobsamtale, havde skrevet en del ansøgninger til forskellige firmaer, og endelig var der en der havde givet pote. Jeg tog noget pænt tøj på, og gjorde mig så klar. Jeg ankom til firmaet, og gik lidt rundt for at finde ud af hvor jeg skulle ind, kunne mærke jeg var lidt tændt, gik med en lille bule. Ik så heldigt, men man kunne prøve at skjule den.

Men jeg kom ind til en sekretær, og fortalte hvem jeg var. Mens jeg fik ordre på at tage plads, kom der en ung mand gående forbi, han var rimelig muskuløs, Kort klippet, idet han gik forbi fik vi en form for øjenkontakt, og det kriblede vildt i maven på mig, og han forsvandt ind af en dør.

Så sad jeg der, og ventede på at komme ind til samtale, der lød en lyd på sekretærens samtale anlæg, og blev så kaldt ind, jeg gik forsigtigt hen til en dør, og bankede på. Forenden af lokalet sad fyren der lige var gået forbi, han var altså min chef. Jeg blev lidt flov, men gik nu hen og hilste pænt på.

Men vi fik sat os ned og samtalen gik i gang, jeg lagde mærke til i det ene hjørne af kontoret stod en sofagruppe i sort læder. Selve samtalen husker jeg ikke så meget af, men det der skete bagefter glemmer jeg aldrig, vi talte sammen i ca. 45 min. og han sagde at jeg ville blive kontaktet når han havde fundet en løsning. Sådan var det jo altid, og så endte det med det ik blev mig, så det samme troede jeg her.

Men i det jeg skulle gå, tog han forsigtigt fat i mig, holdt om mig, mens han kyssede mig. Jeg var rimelig chokeret, selvom jeg havde lyst, kom det virkelig bag på mig.

Jeg stod bare og kiggede på ham, kunne ikke rigtigt sige noget.
Han tog min hånd og førte mig over til sofagruppen, så rejste han sig, gik hen og låste døren, og kom hen til mig. Jeg kiggede genert ned i gulvet, men han tog forsigtigt fat om mit hoved og begyndte at kysse mig igen, nu var hans tunge inde i min mund, og jeg kunne jo li det, så jeg begyndte at tø op. Hans ene hånd nussede mig i håret, og den anden holdt han omkring mig.

Det tændte ham meget, det kunne jeg se, der kom også en bule i hans bukser, åh hvor havde jeg lyst til at sutte - det sagde jeg dog ikke - men nøjes med at tænke det. Han tog min trøje af, og begyndte at kysse mig på maven, og brystet. Det var dejligt, rigtigt skønt.

Han tog nu både sin trøje, og bukser af, og lagde sig ned i sofaen, kun iført underdrenge. Jeg vidste straks hvad jeg skulle, kysse hans mave, og bryst. Han var helt glat på de områder, så jeg gik i gang, kunne mærke at bulen i hans underdrenge voksede sig stor.

Jeg lod en hånd glide ned og tog fat om hans dejlige pik mens jeg forsatte med at kysse, Jeg kunne mærke at det var en ordentlig fætter jeg havde fat i, omtrent 35 cm, og meget tyk.

Jeg nærmede mig at kysse hans mave, og ville gerne længere ned, så jeg tog forsigtigt underdrengene af ham og så kom flagstangen i vejret, den var meget smuk, stor og glat. Jeg kyssede længe på hovedet af den, så tog jeg en slikketur op og ned af skaftet, min dejlige bløde tunge slikkede den. Da jeg kom til hovedet, tog jeg den helt i munden, og slugte den så meget jeg nu kunne.

Jeg suttede ham vildt og liderligt, fordi jeg virkelig var tændt, så det gik rigtigt stærkt, han lå og stønnede, jeg begyndte at massere hans pung, mens jeg stadig suttede løs. Nu tog jeg så pungen i munden, og kælede for hans pik, slikkede hans pung, som var dejlig glat.

Kunne høre det var opover han kom, og den dejlige sperm skulle ikke gå til spilde. så jeg suttede hans pik igen, og da han var ved at komme, lukkede jeg mine læber godt fast om hovedet på ham, og han sprøjtede en stor ladning sperm ind i min ventende mund.

Mhhm det var så skønt, jeg slugte hver en dråbe han kom med. Han fyldte hele min mund, noget af det røg dog udenfor, det samlede han op med pikken, og førte ind i munden på mig igen. da han var færdig, tænkte jeg på om det var det, og om jeg kunne gå, ville egentlig gerne blive men vidste ik hvor meget han havde lyst til.

Jeg rejste mig forsigtigt op, men nåede ikke langt, idet han tog mig i sine stærke hænder og bar mig over til sit skrivebord. Der tog han mine bukser af, også underdrengene, jeg stod nu komplet nøgen overfor ham, men han var jo også nøgen overfor mig, så det var fint nok.

Han løftede mig op på sit skriveborg, spredte mine ben, og begyndte at slikke mit røvhul, jeg stønnede vildt og højt, jeg havde altid drømt om at få en tunge op i røven, nu skete det. Han var virkelig grundig. Hans tunge trængte helt op. Kunne mærke den oppe i mig, lå virkelig og stønnede. Da han synes jeg var våd nok åbnede han en skuffe, og frem kom en dildo, den kørte han op i røven på mig. Fuck hvor det var skønt. Jeg lukkede bare øjnene, og spredte mine ben endnu mere så han kunne få den helt op.

Tror jeg har ligget og tryglet ham om at kneppe mig, uden videre overvejelser pressede han sin flagstang mod mit hul, og kørte den helt i bund. jeg stønnede vildt og heftigt, de andre i firmaet må helt sikkert ha hørt os, men jeg var ligeglad, jeg fik pik, og jeg fik det af en der vidste hvordan den skulle bruges. Den kom helt i bund. Han holdt godt fat om mig, og udfyldte mit hul 100 % - det var så skønt.

Han var virkelig holdbar, han kunne klare længe. Efter noget tid, trak han sig ud, løftede mig ned, tog mig i hånden og førte mig over til sofagruppen, hvor han bad mig lægge mig på alle 4, han ville ha doggy style.

Jeg var nærmest i ekstase af liderlighed, så jeg indtog stillingen og han begyndte igen at pumpe. Denne gang lagde jeg mærke til at han kunne trænge endnu længere ind, hvilket gjorde mig endnu mere liderlig.

Det var virkelig skønt at få en god pik, mens han røvpulede mig der, hviskede han at jeg havde fået jobbet, og jeg kunne begynde næste mandag. Det var så rart at få at vide. Min stilling var blevet ændret til en post nær ham, en slags medhjælper. Det var jeg helt med på. jeg lagde hovedet lidt ned, og skød røven frem mod ham, så han virkelig kunne få udnytte af mig. han pumpede løs i røven på mig, og stønnede højt...

Kunne mærke han ville komme, så jeg gjorde lidt med nogle muskler for at give ham den bedste oplevelse. Og ganske rigtigt staks derefter sprøjtede han hele ladningen op i min røv. Det var en vidunderlig fornemmelse. Da han havde tømt sig i røven på mig, gav han mig lige et par stød, for at få det hele med.

Han trak sig ud af mig, og jeg begyndte at sutte på hans pik, bare for at få den ren. Der tror jeg det gik op for ham at jeg virkelig kunne li det, så han tog fat om min nakke, og bare pressede sin pik helt ned i halsen på mig. Det kan du li din lille sutteluder han mundkneppede mig vildt, og han havde ret, jeg kunne li det, jeg nød det.

Jeg kunne ikke sige så meget, men et mhhm kunne da komme ud. Jeg kiggede op på ham med de kæreste og blideste øjne, man kunne tænke sig, øjne der også i hans verden kunne betyde - kom i min mund, tak - det gjorde han så, og jeg slugte hver en dråbe. Han tømte sig helt og totalt i min lille mund, og jeg elskede det. Intet var bedre...
Kommentar