Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

GLORYHOLE

Karakter: 4.7/7
Visninger: 9926

Af: Beelzebub.

Læs flere noveller af:
» Beelzebub.

Skriv til:
» Beelzebub
Tags: Offentligt og Oralsex
Det var en meget varm sommerdag, jeg kom cyklende ud af vejen, og solen brændte noget så slemt.
Jeg havde kun shorts på og ellers bar overkrop.

Så kom jeg forbi et toilet og gjorde holdt, parkerede cyklen og gik ind, der var et hul i væggen indtil den anden toilet kabine, det synes jeg var lidt sjovt, at man i smug kunne sidde og kigge på de andre.

Jeg sad og fjollede lidt, og stak hånden igennem hullet, og kiggede sådan tæt op af, vidste jo at der ikke var nogen derinde..

Da jeg skulle til at gå, ville jeg for sidste gang lige snakke igennem hullet, men der kom der en pik frem, en stor tyk pik, jeg blev noget overrasket, men faktisk også tændt, fordi jeg vidste jo ikke hvem den tilhørte, og fyren på den anden side var, så jeg tog fat om pikken med hånden og spillede den..

den var meget tyk og ca 18 cm lang, efter jeg havde spillet den lidt, begyndte jeg at slikke på skaftet, langsomt slikkede jeg op af den, og meget rundt om pikhovedet.

Fyren havde åbenbart intet imod at jeg legede med hans pik, så jeg forsatte, og begyndte at sutte den, langsomt og blidt kørte jeg min mund op og ned, og så tog den helt til roden, og holdt den inde, og suttede så frem og tilbage, mens jeg spillede ham..

Jeg kunne høre at han så småt begyndte at stønne på den anden side af væggen, og det tændte mig, så jeg tog den helt til roden igen, og tog et hårdt greb om hans pung, og bare suttede som om det galt livet...

Jeg tog hans pung helt i munden, og sugede den ind, mens jeg spillede hans pik, så havde jeg hans glatte pung i munden, som min tunge pirrede, så tilbage og sutte hans pik, og især gjorde jeg meget udaf at kæle for pikhovedet, og bare slikke på det, og blidt bide i det, meget blidt.

Dét tændte ham kunne jeg høre, så jeg nappede lidt mere, og legede med hans pung..

Havde lyst til hans sperm i min mund, tændte på at fyre kom i min mund, elskede smagen, og følelsen når en fyr sprøjtede en stor portion varm sperm ind i min mund, så jeg suttede løs på hans pik, og spillede den, og fyren på den anden side af væggen, stønnede højt, så tog jeg hans pik helt til roden igen, og sugede godt fast, og kørte meget pirrende opad hans store stive pik, den var hård som sten, og strittede lige ud i luften, en rigtig flot pik..

Jeg legede med tungen omkring pikhovedet, og jeg kunne høre fyren på den anden side fik sagt at han kom så jeg holdt godt fast med læberne, og ganske rigtigt, han sprøjtede en stor portion sperm i min mund, åh det var skønt, det smagte super godt, kunne høre 1000 engle der sang da han kom i min mund, jeg slugte hver en dråbe. og suttede lidt på hans pik for at få den ren, da den var helt ren, så tog jeg godt fat om hans pik, og spillede den lidt. så begyndte han at pisse udover mit ansigt, jeg holdt mund og øjne lukkede, og bare nød at få hans gyldne dråber ned i ansigtet... Da han var færdig tog jeg den i munden igen, og suttede lidt igen.. og spillede den vildt, og der gik ikke længe før han kom i min mund for 2. gang, jeg slugte portionen igen.

Fyren trak sig ud, og tog sine bukser på, og gik ud fra toilettet..

Jeg sad lidt og var dejlig overrasket over sådan en super oplevelse, og blev enig med mig selv om at det var ikke sidste gang jeg kom forbi der
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:17/11 2014
Det er rigtitg lækkert når man kan få en pik til at komme et par gange og smagen er jo dejlig.