Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

AA En hemmelighed.

Karakter: 4.3/18
Visninger: 20326

Af: Yaoi freak.

Læs flere noveller af:
» Yaoi freak.

Skriv til:
» Yaoi freak
Tags: Unge og Oralsex
Ja, jeg er kendt for at skrive en del noveller med detaljer. Jeg håber i kan overleve med de her detaljer :)

Jeg vandrede træt og smadret imod udgangen. Festen var blevet vildere og vildere. Jeg kiggede op og så Jonas foran mig. Han smilede, og aede min kind. Jeg kiggede om der var nogen der så det. Cecilie kom løbende efter mig ”Hvor skal du hen Ditlev?” Jeg smilede kort ”Jeg skal hjem, jeg er træt” hun sukkede og kiggede ondt på Jonas. ”Okay” Hun kyssede mig i mundvigen og satte kursen mod festen igen.

Jonas tog mig i hånden og for ud af døren. Han var så lækker. Det halv lange sorte hår passede perfekt sammen med hans smukke blå øjne. Han smilede kort, og begyndte at skubbe mig ind imod en væg. ”Hej Jonas” Stammede jeg nervøst. ”Hej Ditlev” sagde han perverst. Jeg havde altid følt en voldsom tiltrækning af samme køn, men vidste Jonas det?Jonas var den lille populære dreng som har sex med alle pigerne. Hvordan kunne han finde på at være sammen med mig?

Hans hænder kørte langsomt op og ned af min ryg. Han satte sit knæ ind imellem mine ben så jeg ikke kunne komme fri. Det var mørkt, det eneste lys der var, var månen og stjernerne. Pludselig pressede han mig hårdt ind imod væggen, og stak sin tunge ind i min mund. Jeg var lammet af forvirring. Jo mere han legede med min tunge, jo bedre fik jeg det. Langsomt kom jeg til mig selv, og begyndte at lege med. Han var så lækker, jeg var ved at sprænges af liderlighed. Jeg kørte min hånd ned af hans bryst og ned af hans mave. Hans bukser voksede langsomt, og blev til sidst til en meget stor bule.

Jeg udstødte et højt støn da han pressede sig hårdt ind imod mig. Jeg kunne mærke hans hænder på min røv, som han stramt holdte om. Jeg faldt langsomt sammen af kulde. Jonas hev mig langsomt op ”Skal vi ses i morgen?” hviskede han. Jeg smilede kort og nikkede. Han kyssede mig igen og gik så. Jeg kiggede efter ham, og tog mig til hovedet. FUCK HAN ER LÆKKER! Jeg var ved at dø indeni. Han er så lækker at jeg var tændt hele aftenen. Jeg kom hjem og åbnede for min facebook. Jonas: Hey smukke, kom over til mig i morgen klokken 12. Jeg smilede og skrev: Ja, selvfølgelig. Jeg tog mig til skridtet og smed mig i min seng. Langsomt faldt jeg i søvn.

Jeg åbnede mine øjne, og kiggede på uret. 11:30. SHIT! Der var kun en halv time til. Jeg skyndte mig at tage tøj på og sprøjte lidt deo. Jeg løb ned af trappen og ud af døren. Min mor kiggede forvirret på mig, og lukkede døren da jeg var smuttet. Jeg nåede hjem til Jonas til tiden og bankede på. Han åbnede døren og hev mig ind. Han låste døren, og tog min jakke. Han smilede kort og trak mig ind i hans stue. Vi satte os i sofaen, og kiggede på hinanden. ”Du må undskylde det i går” Hviskede jeg. Han smilede ”Jeg ville gerne” ”Jamen, er du ikke bange for hvad dine klassekammerater siger?” sagde jeg nervøst ”Vi kan vel holde det hemmeligt til at starte med” smilede han og lagde sig hånd på mit inderlår.

Jeg blev så tiltrukket af ham, at jeg lænede mig ind over ham. Jeg begyndte at kysse ham på halsen. Det blev voldsommere og voldsommere. ”Jeg vil være indeni dig” hviskede Jonas forpustet ”Jeg vil også gerne mærke dig” hviskede jeg og rødmede. Han rejste sig op og fulgte mig ind på hans værelse. Han kastede mig ned på hans seng og begyndte arrigt at flå mit tøj af. Til sidst lå jeg kun i underbukser. Han hev dem langsomt ned, og tog fat om mit lem. Han kørte hånden langsomt op og ned. Jeg stønnede lavt, og nød det.

Pludselig begyndte han at slikke på min mave. Han begyndte at sutte på mine brystvorter, og slikke på dem. Han fortsatte med at køre hånden op og ned af mit lem. Han gik længere og længere ned. Han åbnede munden og satte tungen på mit lem. Hans tunge kørte op og ned af den. Jeg stønnede højere. Han satte læberne ned omkring mit lem og suttede hårdt til. Hans korps bevægelser var så lækre.
Kommentar