Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gloryhole 2 - Malte kommer

(Gloryhole)

Karakter: 4.4/5
Visninger: 8271

Af: Storyteller.

Læs flere noveller af:
» Storyteller.

Skriv til:
» Storyteller
Tags: Unge og Oralsex
Efter lidt tid gik de ude på gangen igen, og Danny roste Malte.
”Det gjorde du virkelig godt. Du er en god elev. Med tiden vil du lære også at lave afvekslinger i et sut, og at aflæse den anden, men alt det er også lettere når man står ansigt til ansigt. Men hvad syntes du? Var det dig?” Malte blev helt rød i hovedet, og smilede genert.
”Ja, det var meget frækt… og godt. Jeg var ret nervøs, og det var meget grænseoverskridende, men jeg kunne lide det.” Danny smilede varmt til Malte.
”Man vil altid være nervøs de første gange, men det var godt at du kunne lide det. Så tænder du jo i hvert fald på drenge, men om du er homo eller bi, er ikke til at vide.”

De kom tilbage til det sted, hvor gangen delte sig i aktive og passive, og Malte skulle til at gå mod udgangen, men Danny trak ham med ned ad den passive gang, og stoppede så uden for en dør med grønt lys. Malte så uforstående på Danny. Som beroligende tog Maltes hænder.

”En ting er om man kan lide at sutte en pik eller ej, men det selv at få suttet pik, kan alle dreng li’, og det er tusind gange bedre end at onanere. Er du frisk?” Malte mærkede igen nervøsiteten strømme gennem blodet, for tanken om at en fremmed person skulle røre ham, ja sutte ham, og dermed vurdere hans pik, var ret skræmmende, men på den anden side havde det andet jo været en god oplevelse, så han nikkede bare. Danny smilede stort og begejstret.
”Skal jeg gå med?” Malte overvejede det lidt.
”Jeg er lidt nervøs for tanken om hvis du skal se min… min ting.”
”Det forstår jeg godt. Jeg venter herude. God fornøjelse.” Malte smilede takkende, gik ind og låste døren.

Rummet var meget lig det andet, bortset fra at der ikke var plastikpuden til at gå på hug på. Han trak vejret dybt nogle gange, og gik så hen til hullet. Han trak bukserne ned, og studerede sin hårløse (det lå ikke til hans familie at være behårede) pik. Den var stadigvæk halvt stiv efter den ophidsende oplevelse på den anden side, og den var våd af presperm, han stak den gennem hullet, og ventede spændt.

En spinkel, kold hånd greb nænsomt om hans pik, og en våd, blød tunge begyndte at slikke prespermen af hans pikhoved. En kildrende, varm fornemmelse skød som et lyn gennem hans krop, og hans pik voksede og pumpede, så det næsten var helt uudholdeligt. Han blev vildt tændt af følelsen af, at en anden rørte ved hans pik og slikkede på den. At hans pik skulle ind i munden på en anden fyr.

Fyren på den anden side havde vist også bemærket at Maltes pik allerede var helt hård og stiv, for Malte kunne mærke hvordan at læberne omsluttede den, og hvordan at hans pik befandt sig inde i en våd, piksulten mund, som begyndte at køre frem og tilbage. Malte pressede sig op ad væggen mens han knugede sin t-shirt og stønnede højlydt. Han havde lyst til at vride sig, så godt og kildrende føltes det, men han kæmpede for at stå stille, at frygt for at fyren ville stoppe, hvis han flyttede sig for meget.

Malte var ung og uerfaren, og kunne derfor ikke holde særligt længe – måske også fordi at den fremmede suttede så godt. I nogle kraftige støn kunne Malte mærke sin pik skyde sine hvide safter ind i munden på den fremmede, og Malte var i ren ekstase og pressede sig meget hårdt op af væggen, mens han fyldtes med en vidunderlig nydelse og tilfredsstillelse, so han aldrig før havde følt, og fyren blev bare ved med at sutte, så han næsten følte at det kildede i pikken, men det var så dejlig en følelse. Da han ikke havde mere at give af, slikkede den fremmede hans pik ren, hvorefter han formegentlig gik. Malte trak sin pik ud, faldt sammen på gulvet, og lå lidt i nydelse, mens han fik vejret. Danny havde haft ret – det var meget bedre end at onanere.

Ude på gangen ventede Danny spændt, og da han spurgte hvordan det var gået, smilede Malte sagligt som et lille barn, der lige har haft den bedste oplevelse. Han udtryk fik Danny til at grine hjerteligt og tilfreds, og de sagde ikke noget til hinanden, mens de hånd i hånd forlod stedet, og gik tilbage i bilen.

Først på køreturen hjem fortalte Malte om det, og Danny grinede hjerteligt.
”Du er altså en dejlig dreng Malte, hvorfor er jeg ikke rendt på dig noget før? Har du nogle planer i aften?” Malte rystede genert på hovedet.
”Mine forældre er på forretningsrejse.”
”Fedt! Har du så ikke lyst til at komme med hjem til mig og sove? Så kan vi bestille noget pizza, se nogle gode film og rigtig hygge?” Malte kunne rigtig godt lide Danny, og selvom tanken om at skulle sove hjemme hos Danny, gjorde ham lidt nervøs, var han også sikkert på at det kunne være hyggeligt. Så han takkede glad ja.

Danny satte Malte af hjemme hos Malte selv, så han kunne hente nogle ting, og derefter skyndte Malte sig over til sin nye ven Danny.
Kommentar