Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 16.

Karakter: 5.1/9
Visninger: 7865

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge
Kapitel 16.: I hænderne på trænerne.


Nick kiggede op, og så mig komme ind kun iført mit håndklæde.

“Hvad I helvede laver du? Svinger du nu don røv omkring igen?”

¤Nej, øh, jeg var bare henne på Pats og Bens værelse. Mit tøj var vådt.”

“Ja, det skal nok passé. Kom her hen, så jeg kan vise Derrick, hvad jeg talte om”

“Nej, jeg bliver nødt til at bruge Wc’et.” Jeg vendte hurtigt omkring og smuttede ud på badeværelset og låste døren efter mig. Jeg lod håndklædet falde og stod så der nøgen og helt stille i et kort øjeblik. Så kiggede jeg ned ad mig barberede krop, og mærkede igen den der prikken i røven igen. Det var som om, det blev værre og krævede mere og mere at få noget op til at fylde røven. Jeg huskede på, hvor mange gange, det var blevet fyldt op her i aften, hvor mange af mine holdkammeraters pikke, der havde tømt deres ladninger ud i mig. Og min pik begyndte at rejse sig igen. Det chokerede mig, at bare tanken om, hvordan jeg var blevet pulet var nok til at tænde mig igen.

Jeg hørte telefonen ringe inde på værelset mens jeg trak de endnu fugtige træningsbukser og min t-shirt ned fra tøjsnoren og tog dem på. Min halvstive pik lavede en teltbule foran i bukserne. Så tog jeg sokker og sko på og fiskede min pung op af rygsækken og stak den i baglommen. Jeg måtte finde på en undskyldning for at gå ud igen. Jeg ville sige, at jeg havde glemt noget.

Jeg gik ud af badeværelset og stilede mod døren.

”Jeg glemte noget på Pats værelse, det tager kun et øjeblik.”

“Kom først lige her hen et sekund,” kommanderede Nick.

Temmelig nervøs gik jeg ind igen. Jake og den fyr, som Nick kaldte Derrick betragtede mig. Derrick var en stor fyr sidst i trediverne eller først i fyrrene. Han var lidt tyndhåret og havde både hage- og overskæg. Der var noget tiltalende groft og robust over ham. Han betragtede mig nøje, som jeg trådte hen foran den seng, hvor han og Nick sad.

“Tim, det er træner Norris fra Jefferson High,” sagde Nick. ”Derrick, det er så ham, som ikke kan styre sig selv.”

“Ah, jaså. Jah båndet viste ham som en liderlig lille svans. Jeg burde nok ikke være forbavset over, at han render rund på motellet kun med et håndklæde.”

Bånd? Jeg kiggede hen på fjernsynet og så, at der stod afspille ovenpå det. På skærmen viste det en scene der fik mig til at tabe både mund og mæle. Det viste mig hjemme i stuen på hænder og knæ, mens jeg blev kneppet af Greg og havde Jeremys pik i munden. Det var noget af et chok. Hvem havde optaget det? Det gik op for mig, at båndet matte have været I den pakke, som Gary gav mig med til Nick. Men hvordan havde Gary fået det?

“Jeg var netop ved at vise Derrick hvor afhængig du er blevet af sex,” forklarede Nick. ”Han har allerede set båndene fra dit møde hos lægen. Nu var vi ved at se på, hvordan du morede dig den samme aften,”

”Men --- hvordan …?”

“Din stedfar følte, at det var vigtigt at kunne kontrollere hvad du foretog dig, så han fik Gary til at installere kameraet I jeres stue. Og det tør siges, at det viswer, at du ikke kan få nok, endda efter alle de mange gange, vi malkede ladning efter ladning ud af dig tidligere. Men sæt dig og se med.

Jeg blev stående, men kiggede på hvordan optrinnet på skærmen udfoldede sig. Jeg så Greg kneppe min røv hårdere og hurtigere for hvert stød. Jeg så Jereny trække Jennies håndklæde af og fik mig til at sutte hende af. Så så jeg ham kneppe hende mens hans pik samtidig gled hen over min tunge. Jeg så, hvordan jeg affyrede min ladning mens jeg hakkede den af foran dem og med en butplug oppe i mig. Uden at jeg bemærkede det, voksede min pik til fuld hårdhed mens jeg så på skærmen. Jeg ville løbe væk, men jeg kunne ikke rive mig løs fra synet af båndet.

”For satan, knægt, du bliver helt tændt af det her, ikke?” bemærkede træner Norris som bemærkede min ophidselse.

””Øh, nej, jeg ,, øh … det er bare ….”

”Åh ja, han er vild med det,” brød Jake ind, og gned sig i skridtet mens han kiggede på mig. ”Du skulle have set ham, da han kom ind i busse her i dag. Hans fucking speedoer var indsmurt i sperm, og hans stive pik var helt synlig i dem. Da vi holdt pause ved rastestedet, kunne han ikke hurtigt nok til at vise sin røvkusse frem for truckerne.”

”Det er ikke sandt,” protesterede jeg. ”De tvang mig. Jeg er ikke bøsse.”

”Og hvem får dig til at blive hård nu? Den der stivpik er temmelig synlig i dine træningsbukser,” spurgte Derrick.

Jeg måtte se at komme ud herfra, Pat og Ben ventede på mig. ”Jeg er nødt til at stikke ned til deres værelse nu,” sagde jeg og vendte mig om for at komme ud.

Nick rystede på hovedet. !Du går ingen steder. Det var Pat, der ringede før. Jeg fortalte ham, at du ikke kunne komme. Jeg mener, du vil have gavn af at se op det her bånd og blive klar over, at du nærmest er blevet en stor kusse.”

”Men jeg kommer tilbage med det samme,” løj jeg.

”Det kan vente. Du møder dem i morgen tidlig.”

Hjertet sank, for jeg vidste jo, at jeg ikke ville møde dem. De ville være hjemme på det tidspunkt i morgen, hvor vi skulle samles.

”Så slap af og nyd dit lille show,” befalede Nick. ”Tag det der klamme tøj af. Så kan vi bedre se, hvordan du reagerer på at se dig selv som en ludder.”

”Nej, det vil jeg ikke.”

”Jeg sagde strip! Det er lovlig sent for dig at spille blufærdig. Vi vil kunne se, om du er bøsse eller ej.”

“Nick, åh nej, jeg ber dig –“

”For fanden dreng, du må se at få lært at gøre, hvad du får besked på.” Jan skubbede sig op fra sengen og kom hen mod mig. Jeg opdagede, at jeg stirrede på bulen i hans bukser. Jan greb fat i halsudskæringen på min t-shirt med begge hænder.

”Altså når jeg siger strip, så mener jeg det,” knurrede han. Med et enkelt hårdt træk, rev han t-shirten op foran. Han fortsatte med af hive i den til den faldt som klude til gulvet. Så greb han fat i mine stive brystvorter og vred dem. Jeg peb af smerte, men pikken rykkede i træningsbukserne.

”Se bare, hvor ophidset, han bliver, ved at man leger lidt med hans brystvorter,” bemærkede Nick, mens han fortsatte med at klemme og vride mine vorter. En voksende våd plet blev synlig foran på mine bukser. ”Nå, får du så taget resten af tøjet af?”

“Åh, nej, please jeg vil ik…..”

Han slap mine vorter og greb i stedet fat foran på mine tærningsbukser.

Jeg tiggede. ”^h nej. Nick, det er det eneste tøj, jeg har med.”

”Det er bare ærgerligt, så kan du måske lære at have lidt mindre travlt med at lege ludder næste gang, så du i stedet får pakket ordentligt, lo han idet han rev sømmen opfra elastikken og ned til skridtet. Min stive pik smækkede ud, pikhovedet glinsede af precum.

Han nikkede ned mod min dryppende pik. “Og du påstod, at du ikke var ophidset. Du ville bare have, at en eller anden skulle strippe dig. Det var mere ophidsende for dig på den måde. Ikke?” Han fortsatte med af rive buksebenene op i sømmen hele vejen ned og derefter op til røven. Jeg stod tilbage med laserne af træningsbukserne hængende fra elastikken. Nick tog fat i den og rev den i stykker, og de sørgelige rester af træningsbukserne gled ned til mine fødder. Jeg var nøgen bortset fra sokker og sportssko. Så skubbede han mig bagover på sengen, hev de ødelagte bukser, skoene og sokkerne af mig og smed det hele over i et hjørne. Så hev han mig brutalt op at stå igen og vendte mig om mod Jake og Derrick.

“Her har vi så vores lille hettero fyr, som hader at blive bollet. Hvorfor har du så stivpik, dreng?”

”Det ved jeg ikke,” hviskede jeg, min stemme rystede. ”Min pik bliver bare stiv.”

”At se dig selv blive bollet på det der bånd, gør dig stiv, ikke?” Han drejede mig om mod skærmen. Alle tre sad de der og betragtede mig.

Heg stod der og så på filmen, mens jeg mærkede, hvordan den kløen i røven blev værre. Røvballerne rystede mens mit ømme hul vibrerede. Precum sivede i en lang streng fra pikken. Sceneriet på tv’et var nu kommet tol der, hvor Tom og Dennis havde sluttet sig til selskabet. Tom havde sin pik i min mund, mens Jeremy kneppede mig.

Jake lo, mens han betragtede mig. ”Se på ham, hans kusse gisper efter at blive kneppet igen.”

”Åh, nej, ikke det!” Men min røv krævede at blive udfyldt, Min opsvulmede prostata sitrede efter at få noget til at gnubbe den, men jeg ville ikke have, at de skulle vide det. Jeg ville ikke benyttes som en kneppedukke igen.

“Det se ud til, at din veninde kan lide at se på, at du bliver kneppet. Er det noget, du gør tit for hendes skyld?”

“Nej, jeg har aldrig ønsket, at hun skulle se det.”

“Se hvad, knægt?”

“Se øh … øh mig sammen med en fyr.”

“Men du kunne ikke lade være. Du ønskede at hun skulle se dig med en pik oppe i din kusse, at hun skulle se, hvad der virkelig tændte dig.”

”Nej, det passer ikke!”

“Spred benene, kussefyr,” beordrede Jake.

Jeg spredte benene sådan en fods bredde. Min røv vibrerede på grund af den sitren inden i.

“Hvorfor strammer du de røvmuskler på den made, knægt?” spurgte Derrick. Det ser ud som om, du er sulten efter at få noget op i den. Spred benene noget mere.”

“Nej, det er bare …”

Bagfra sparkede Nick mine ben længere fra hinanden.

“Gnid pikken,” kommanderede Nick. “Lad os se, hvor længe du er om at sperme, mens du kigger på, hvordan du selv bliver bollet.”

Jeg var rød i hovedet af forlegenhed, men pikken var så hård, at det gjorde pndt. Det var helt nødvendigt af få den hakket af. Jeg tog fat om pikken og begyndte at gnide den langsomt, mens jeg kikkede på båndet, hvor de to fodboldspillere, min stedbror og hans ven brugte både min mund og min røv. De andre tre sad og kiggede på, hvordan jeg onanerede. Pikken var glat af precum. Så mærkede jeg, hvordan nosserne blev trukket op og endnu en mælket ladning splattede ud på gulvet og over mine nøgne fødder. Og der srod jeg mens røven stadig vibrerede på grund af den dunken inde i røven.

”En ganske pæn ladning,” bemærkede Derrick. ”Du bliver nok ordentlig tændt af at kigge på, hvordan de der fyre knepper din lille kusse. Og i betragtning af hvordan din røv vibrerer, vil jeg mene, at du stadig ikke er tilfredsstillet.”

Nick tog fat I mig og bøjede mig fremover. Han kiggede ned på mit hul, som åbnede og lukkede sig.

”For mig ser det ud, som om du igen har været på den. Din kusse står vidt åben. Hvem har kneppet dig denne gang?”

Jeg sagde ikke noget. Jeg ville ikke fortælle ham at hele holdet havde pulet mig de sidste tre timer. Han gav min røv et hårdt slag.

”Jeg spurgte dig om noget. Hvem har bollet dig?”

“Fyrene,” hviskede jeg og rødmede af skam.

“Ja så, du har plaget dine holdkammerater? Jeg er sikker på, at du tiggede dem om at røvpule dig,” sagde Nick og gned sin finger hen over min ømme og udspilede indgang. ”Hvor mange af dem?”

Jeg gøs ved hans fingers arbejde. ”De fleste af dem. De tvang mig. Jeg ville ikke.”

“Jeg tror ikke på dig. Jeg har set hvor pik-sulten du er. Kom du mens de kneppede dig?”

“Øh, jeg …”

“Selvfølgelig gjorde du det. Og du har stadig ikke fået nok.”

Derrick betragtede min reaktion, mens Nick blev ved med at gnide mit røvhul. ”Nick, måske skulle vi prøve, hvordan han reagerer, hvis vi stikker noget op i hans røv. Så kan vi se om han kan lide det.”

“Jeg har lige det, der skal bruges,” sagde Jake.

Han gik hen og ledte I sin taske. Han tog en stavlygte op. Den havde gummihåndtag, var omkring en fod lang og den var nok to en halv tomme i diameter (næsten som en colaflaske). Han tog den med hen til Nick.

“Lad os se, hvad han synes om at få den her op I røven.”

Jeg spærrede øjnene op I panik. ”NEJ, åh gør det ikke, jeg kan ikke klare den.”

Derrick sagde: “ Efter hvad der foregår på det band lige nu, så tror jeg godt, du kan.”

Jeg kiggede over på tv’et. Jeg så at Tom og Jeremy lå på kaffebordet med deres pikke tæt sammen. Dennis og Greg havde samlet mig op og spredt mine ben. De sænkede mig ned mod de to hårde pikke. De pumpede mig op og ned indtil begge pikke var dybt begravet i min røv. Min egen hårde pik flippede op og ned og dryppede i en stadig strøm, mens de pressede mig åben og kneppede mig.

Mens jeg stirrede på scenen fra båndet i skrækblandet fascination, havde Jake smurt lommelygtens håndtag med noget håndlotion. Nick fik mig til at bøje mig frem med vidtspredte ben. Jeg kunne mærke, at Jake gned enden af håndtaget mod mit hul. Den brændende kløen i min røv blev værre. Mit hul skælvede og åbnede og lukkede sig for at byde invasionen velkommen, selv om jeg snøftede af skam. Han begyndte at presse. Den stumpe ende af håndtaget ploppede ind i mit hul. Jeg stønnede af smerte.

“Se bare, jeg vidste du kunne klare det. Din lille kusse tiggede efter det,” sagde Jake, mens han skruede det sorte monster længere op i mig. På ingen tid havde han 7 tommer oppe i mig.

“Sid på den knægt,” sagde Derrick. ”Lad os se dig kneppe dig selv på den.”

Nick og Jake trak mig bagover til lygtens linse ramte gulvet. Jeg bøjede benene for at finde balancen på den, mens den sank dybere ind i mig. Så slap de mig mens jeg sad på huk over den, og min pik stod hård og dryppende op ad maven. Jeg var lige ved at falde, men greb fat i sengebenet og fandt igen balancen over lygten. Selv om jeg stadig var meget forlegen ved situationen, så både dulmede og stimulerede den pæl i røven den opsvulmede knude inde i mig. En stadig strøm af precum sivede ud af min pik, løb ned ad skaftet, over mit barberede skridt og dryppede ned over nosserne.

“OK, knep dig selv på den,” beordrede Nick.

“Åh, nej, please, jeg kan ikke ….”

“Gør det!” råbte han og pressede på mine skuldre. Jeg stønnede da ti tommer håndtag fyldte mig ud. Da jeg vidste, at jeg ikke havde noget valg, begyndte jeg at bevæge mine ben, så jeg langsomt pumpede op og ned. Jeg kunne mærke det store håndtag glide ind og ud af mit hul. Min pik rykkede og dunkede som svar.

“Se bare, hvordan han nyder det. Præcis som på båndet,” kommenterede Nick.

Jeg kunne ikke styre mig selv. På trods af ydmygelsen behøvede jeg den fornemmelse i min røv. Jeg arbejdede mig op og ned ad skaftet helt opslugt af den stimulering det gav mig. Og jeg kiggede på båndet, hvor jeg så, at min pik eksploderede i en gejser af sperm, mens de to pikke kneppede mit røvhul. Jeg kunne mærke, at det samme ville ske for mig nu. En del af mig prøvede at stoppe det, fordi jeg ikke ville have, at de skulle se mig sprutte af stimuleringen i min røv, men den anden del af mig var vild efter at få udløsning – og den del vandt.

Jake trak sine gymnastikbukser af og afslørede sin ni-tommers halvhårde pik. Han trådte hen til mig og holdt den hen foran mit ansigt.

“Kunne du også tænke dig noget at sutte på, knægt? Luk op og sut på den.”

Han gned sin pik mod mine læber. Da jeg vidste, at det ikke kunne hjælpe at protestere, åbnede jeg munden og begyndte at sutte på den, mens jeg stadig arbejde min røv op og ned over lygten. Jake greb om mit hoved og pumpede sin pik ind og ud af min mund. Derrick og Nick sad og betragtede os, mens de langsomt gned på deres frigjorte pikke.

“Sig mig, hvornår fandt du ud af det her om ham?” spurgte Derrick Nick, mens de kiggede på mig.

”Åh, det har jeg haft en mistanke om længe. Hans far er en gammel ven og vi har talt om, hvordan han blev hård, hver gang han så en pik. Og så, som jeg har fortalt dig tidligere, ringede Gary Woods til mig forleden morgen og fortalte om, hvordan livredderen ved hans pool kom over til ham og gav ham et blow job. Jeg vidste, det var Tim. Ved et tilfælde havde Mike Carter bedt mig om at finde en barberet ung pikslikker til nogle billeder, han lavede sammen med Wayne Collier. Så da ham her igen engang gik over til Gary, så vidste jeg, at jeg havde et emne. Han kunne ikke vente med at komme til at sutte Garys pik igen. Da jeg så også fik at vide, at pedellen havde bollet ham i omklædningsrummets bruseafdeling, ja så var der ingen tvivl om, at han var en hund efter pik. Det var ikke noget problem at overtale ham til at lade sig barbere over det hele. Han kom på det nærmeste ud over sig selv, da vi barberede hans pikhår. Så tjekkede vi lige, hvad han syntes om at blive bollet. Og tro mig, målt med de gange, han kom, så elskede han det bare. Besøget på Georges klinik bekræftede bare det hele. Da han så stillede op med stivpik til træningen her til morgen, så vidste jeg, at han var klar til at arbejde med Mike.”

Jeg kunne jo ikke sige noget med Jakes pik i min mund, men jeg lyttede til hans version af den forgangne uge. ”Nej”, tænkte jeg, det var ikke sådan det skete. Jeg ville ikke være med til det. Det var bare … hvad? Bare nysgerrighed? Bare liderlighed? Hvordan var det kommet så vidt? Jeg begyndte med at spekulere på, hvordan det mon ville være at sutte Jeffs pik, og det endte op I, at jeg er blevet røvpulet af alle og enhver, som jeg kom i nærheden af. Hvordan skulle det ende? Og med den der fornemmelse i min røv, som blev mere og mere nærværende, kunne jeg så stoppe? Jeg behøvede tid til at tænke det igennem. Men lige nu var alt, hvad jeg kunne koncentrere mig om, den følelse i min røv, mens det gummihåndtag åbnede mig voldsomt op og Jakes pik, som gled ind og ud i min mund. Jeg var ved at blive vant til smagen af pik, og jeg var helt hooked på den fornemmelse, det var, at have en pik i min røv. Tårer løb ned ad mit ansigt. Det her kunne ikke ske for mig. Jeg blev ved med at sige til mig selv, at jeg ikke var bøsse. Men jeg kunne mærke, at min pik var lige ved at eksplodere. Og det gjorde den så og sprøjtede sperm helt op til mit ansigt.

Jake lo, mens han blev ved med at pumpe ind og ud af min mund. ”Jah, det viser jo tydeligt, hvilken hetero fyr du er. Dit hul elsker at blive pulet og du kan ikke få nok af smagen af pik.” I samme minut skød han en ladning sperm i min mund.

Derrick og Nick trak mig op at stå. Lygten stak ud af min røv. De skubbede mig fladt hen over bordet og trak gummihåndtaget ud af mig. Nick undersøgte mit åbne hul. Det skælvede ved berøringen.

“Hans kusse er stadig sulten. Jeg tror, vi bliver nødt til at fodre den. Derrick, vil du prøve den her ludderkusse?”

Derrick begyndte at tage sin skjorte og jeans af. ”Det må jeg vel hellere, siden han ønsker det så stærkt.”

Nu stod Derrick nøgen foran mig. Hans stive 10 tommers stang stod ud fra hans behårede, muskuløse krop. Jeg så, hvordan den svingede, mens han gik helt hen til mig.

“Du kan slet ikke vente med at føle den her store stang inde I dig, vel?” spurgte han mens han gned den for at understrege sagen. ”Ok, her kommer den så.”

Han gik hen bag mig og drev sin store pik ind I mig. Jeg åbnede munden for at skrige, men Nick, som også var nøgen nu, fyldte min mund med sin fede pik. Min egen hårde pik gned mod siden af bordet. Snart begyndte den at dryppe igen. Jeg græd, men min krop reagerede på dette dobbelte angreb ved at blive ophidset igen.

Derrick rakte ned under mig og klemte min hårde pik. ”For pokker, du er en værre ludder, ikke? Du kan aldrig få nok.”

Det varede ikke længe, før endnu to ladninger fyldte min mund og røv, mens jeg selv skød ned langs siden af bordet.

Derrick trak sig ud af mig og begyndte at tørre sig. Nick gik hen bag ved mig og stak endnu to af de her kapsler op i min røv.

“Det skulle hjælpe dig efter al den brug, dit hul har været ude for. Lad os så komme i seng. Du er nødt til at være i i hvert fald en slags form i morgen til konkurrencen.”

Jeg gled stille ned af bordet og gik i seng. Mit ansigt var vådt af tårer. Jeg følte mig både ret omtumlet og opbrugt. Mens jeg var på vej ind i søvnen, blev jeg ved med at tænke, at jeg måske i morgen kunne bevise, at jeg ikke var bøsse. Jeg anede ikke hvordan, men på en eller anden måde måtte jeg finde ud af det.

Senere hørte jeg om den samtale, Nick og Derrick havde, mens de gik hen til elevatoren.

“Har du og hans stedfar virkelig planlagt al det her?” spurgte Derrick.

“Larry og jeg har længe haft på fornemmelsen, at han var ude efter pik, mens han spillede hetero. Jeg mener, han blev altid hård, når han så en pik. Og det var også, som om han tændte på fyre med autoritet. Vi havde talt om, hvordan vi skulle få ram på den lille bøsse. Så spillede han os selv kortene i hånden, da han suttede Gary. Nu sørger vi så for, at få indhentet det tabte. For slet ikke at tale om de penge, vi kan få fra Mike Carter, fordi han får lov til at bruge den lille barberede ludder på film.”

“Men han bliver ved med at sige, at han ikke er bøsse.”

“Så du, hvordan han spermede mens han blev bollet? Han har ønsket sig pik længe. Vi gør ham bare en tjeneste ved at give ham, hvad han ønsker sig. Og det der protest-skuespil synes bare at tænde ham endnu mere.”

“Og de der kapsler, får de hans prostata til at svulme op?” spurgte Derrick.

“Jah, jeg gav ham netop en dobbeltdosis. Meget snart vil han ikke behøve dem mere, den vil bare blive ved med at være sådan. Men det her skulle holde ham jernhård, og få ham til at længes efter at få noget i røven hele dagen i morgen. Han bliver et stort hit ved stævnet.”

“Det tror jeg. Jeg har et par svømmere på mit hold, som vil elske at pule ham, hvis de ved det. Jeg kender også nogle af dommerne, som kan give ham en hård tid, hvis de bemærker hans stivpik.”

“Åh, de vil lægge mærke til den. Larry lavede lidt pr forleden dag, for at alle skulle se, hvilken ludder, han er. Og jeg byttede hans svømmebukser med et par, der er et nummer for lille til ham, og yderligere er der ikke nogen indvendige bukser. Og her til aften byttede jeg dem igen med et par endnu et nummer mindre. Han vil få problemer med at komme i dem. Det vil være meget vanskeligt ikke at få øje på hans stivpik.

“Det kan blive en interessant dag.”

Fortsættes
Kommentar