Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En dejlig sommerdag 3

Karakter: 4.5/4
Visninger: 9100

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Bareback
Sommerferien var ved at gå på held øv så ventede skolen igen med hvad der følger med.

Weekenden inden sommerferien sluttede var vi en hel del unge drenge mellem 14 og 16 der var smuttet til en koncert i Tønder med ja den gamle danske gruppe Gasolin så det er en del år siden.

Og hvem er vi 4 så:

Preben en sød dreng på 14 langt lyst hår og ca 165cm 56 kg og en lækker og dejlig krop fræk tissemand og en lækker fræk numse.

Hans G. var en lidt anden type, kort hår og sportsdreng 15 år og lidt af en bulderbasse højre end os andre og kraftigere end os og ham der havde den største tissemand også den tykkeste.

Kjeld var en ranglet type 15 år tynd kort hår og den mest frække når vi kom til stykket kunne ikke tåle at se en nøgen dreng/ pige inden den stod på ham og han var den der havde den mindste tissemand men som han altid sagde ja men jeg er den der kan længst.

Jeg selv havde langt rødlig hår 14½ 168 cm og vejede 57 kg og som de andre sagde den mest lækker tissemand og alle de andre var vilde for at lege med den, kunne flere gange uden den blev slap os det var lidt om os selv.

Vi sad sammen på gulvet Kjeld og Preben og Hans G. og snakkede og drak lidt og lyttede til den fede musik, og aftalen var at vi 4 skulle sove sammen i telt når vi kom hjem og vores telt var sat op i en lille skov Kjelds forældre ejede.

På vej hjem i bussen snakkede og hyggede vi os på bagsædet i bussen og glædede os til at komme ud til teltet og hygge os.

Vi stod af bussen og tog vores cykler og cyklede de 3 km ud til teltet og tændte bålet og sad og snakkede lidt da Preben pludselig foreslog at vi snuppede en tur i vandet i den lille skovsø der lå 20 m fra teltet.

Vi hoppede af tøjet og ja blev enig om at vi lige så godt kunne hoppe nøgne i vandet der var jo ikke andre end os.

Vi smuttede i søen men det varede ik længe for vandet var ikke koldt men skide koldt så det var lige i og under og så op igen ja vi blev da lige vasket en smule de frække steder og så op til bålet ind og hente sovepose og håndklæde og så snakkede vi og hyggede os en pr timer og smuttede så ind i teltet.

Kjeld og Hans G var knap kommet ind i teltet da de begyndte at bryde med hinanden og det påvirkede dem da også kunne vi se deres tissemænd var mega stive og lå op ad maven og deres brydning begyndte at udvikle sig til noget der mindede mere og mere om sexlege.

De lå og legede efterhånden mere med hinandens tissemænd og nosser og pludselig lå de og tungekyssede hinanden mens jeg og Preben lå lidt mere rolig og kælede med hinandens kroppe og kyssede hinanden blidt.

Preben hviskede til mig skal vi ik lægge os ind i det andet telt jeg sagde selvfølgelig ja og vi smuttede lige så stille ind i teltet og begyndte igen at kæle med hinanden, da Preben pludselig sagde, jeg vil så gerne prøve at have suttet tissemand og selv prøve at sutte jeg spurgte ham da om han ik havde prøvet det med Hans G hvortil han svarede nej de havde kun spillet den af på hinanden .

Jeg svarede ok så sutter jeg din først han lagde sig ned på ryggen og jeg legede med hans pik så den blev hel stiv og begyndte forsigtig at sutte på pikken mens mine finger legede med de dejlig nosser og pludselig kunne jeg mærke jeg havde fået hans forhud skubbet hel tilbage så også pikhoved nu kunne få en dejlig suttetur, han nød det vildt kunne jeg mærke for han pressede mit hoved ned mod pikken og rejste sig pludselig op og sagde han nu ville mund kneppe min mund og jeg nød det kunne mærke nosserne mød min hage og jeg kælede med hans lækker numse mens han kneppede min mund hel vildt og pludselig rykkede det i ham og jeg kunne mærke hans sperm i min mund suttede det bedste jeg havde lært og ja gjorde noget jeg aldrig havde prøvet før slugte hans sperm.

Han stoppede op og kikkede på mig og sagde det var vildt lækkert og nu ville han lege og sutte mig.

Han sagde jeg skulle ligge på ryggen hvorefter han lagde sig så han havde sit hoved og mund mellem mine ben elller det der kaldes for en 69 så hans pik var ved min mund også og jeg kunne mærke den stadigvæk var stiv så jeg puttede den i munden og han lå nu og sutttede og slikkede på min pik mens han sagde ind imellem uhm et dejlig pikhoved du har og så proppede han hele pikken ind i munden og suttede hel vildt mens han trak i mine nosser og suttede på dem ind imellem også.

Pludselig vendte han sig om og kyssede mig og spurgte og jeg ville prøve at ligge på alle 4 mens han legede med min pik og jeg vendte mig om og han legede med pik og nosser og slikkede pikken og nosserne jeg kunne mærke han satte sig bag mig og så sagde han pludselig må jeg, jeg spurgte hvad ja sagde han så og pludselig mærkede jeg hans tunge slikke hel nede fra hovedet og op over nosserne over nosserne og videre op mod numsehullet hvor hans tunge pludselig begyndte at slikke numsehullet mens han spillede pikken vildt og trak i mine nosser jeg kunne mærke han prøvede at presse sine tunge ind i hullet og pludselig mærkede jeg hans finger der var på vej ind i min numse jeg stønnede men kunne også mærke at jeg blev mere og mere vild og pludselig kom min pik i kæmpe ryk, den sprøjtede bare hel vildt mens han pressede sine finger længere ind i min numse.

jeg var total flad bagefter vi lagde os ned og kyssede mens vi snakkede og Preben sagde pludselig vi skal gøre det rigtig sammen altså kneppe hinanden og være gode venner.

Vi hyggede os en del år sammen på den måde og vi kneppede hinanden mange gange siden hen.

Vi kunne høre at der i det andet telt blev kneppet vildt der var suk og stønnen men de hyggede sig virkelig.

dette her skete for ca 40 år siden en fed oplevelse og vi er stadig venner selv om vi nu er gift begge 2 og vores koner var også vores veninder i deres unge dage.

Dette er en af de oplevelse vi siden hen har snakket om mange gange gange siden

Hilsen

JB

Kommentar