Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

da jeg var dreng

Karakter: 4.4/10
Visninger: 15158

Af: calle.

Læs flere noveller af:
» calle.

Skriv til:
» calle
denne historie foregår i sommerferien mellem 6. og 7.klasse. Det var sommer, og min ven og jeg skulle med en anden ven og hans far ud at sejle i deres båd. Da vi havde sejlet et godt stykke ud, sagde faren, at vi drenge kunne bade fra båden. vi sagde, at vi ikke havde badebukser med, men han sagde, at det var ligemeget. vi ku bare bade uden... der var jo ingen der kunne se os. Vi grinede lidt genert, men sagde ok. Så vi tog bukserne af og sprang i vandet. Faren sad oppe i båden og kiggede efter os. Da vi havde badet lagde vi os om i forenden af båden for at tørre i solen. Jeg lagde mærke til, at faren kiggede en del på vores små røve. men ok.. det gjorde jo ikke noget. Da vi vendte os om på ryggen, kiggede han noget mere... men han gjorde jo ikke noget. Og jeg ku ikke få mig selv til, at sige det til min ven.
Vi skulle sove på båden, så da det blev mørkt slog faren sengene op nede i kahytten. Vi lå alle sammen ved siden af hinanden. først min ene ven, så faren, så mig og yderst hans søn. Da alle sov (jeg ku ikke sove, men lod bare som om), mærkede jeg en hånd på mine underbukser. jeg blev ret forskrækket, men også lidt nysgerrig på, hvad der ville ske mere. jeg åbnede øjnene lidt og så, at det var faren der havde sin ene hånd på min tissemand. Så tog han stille hånden ind under underbukserne, der ved benet og tog den ud. Så begyndte han at gnide langsomt på den, så den blev super stiv. Det føltes vildt dejligt. Efter et par minutter gik han ud i køkkenet. Men kom tilbage ca 5 min efter. Da han kravlede tilbage i sengen kyssede han min tissemand. Og så tog han den i munden. Den var slap, men den blev lynhurtigt helt stiv igen inde i hans mund. Jeg havde aldrig prøvet det før, men det føltes meget dejligt. så kom jeg i en super orgasme. jeg ku ikke få sædafgang endnu, men orgasmen var den bedste jeg havde prøvet. bagefter lagde faren sig op ved siden af mig og jeg faldt i søvn.
Næste morgen lod jeg som ingenting, og faren var osse bare som han plejede. Så han havde nok ikke opdaget, at jeg var vågen.
Det var min første seksuelle oplevelse med en mand.

fortsættelse senere
Kommentar