Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

en god fortsættelse

Karakter: 3.4/5
Visninger: 6105

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Havde da nogle virkelig hyggelige aftener med Andreas

Jeg var lige blevet 15 og begyndte så småt at prøve det frække både med piger og drenge hvilket var meget spændende.

Den næste oplevelse havde jeg med en der Hans G. en der havde samme alder som jeg, jeg gik i skole sammen med, vi sad endda ved siden af hinanden.

Det begyndte så småt med vi snakkede som sex og hvad vi havde prøvet af sex ja som sagt har kysset en pige og kælet med hende og hun med mig og så den ting sammen med Andreas, hvor det var ham der styrede sutttede min pik nosser og numse og jeg fik mine første udløsninger.

Hans G, fortalte han havde ik været sammen med piger endnu men med en fyr på 23 der hed Erling.

Erling var bøsse og jeg kendte ham ganske godt og han havde leget med Hans´s pik og numse og selvfølgelig suttet ham af.

Vi boede i et kæmpe hus hvor jeg havde fået en lille lejlighed i vores kælder med egen indgang, så der var virkelig gode muligheder for at vi kunne hygge os uden at blive forstyret.

Det hele startede en eftermiddag hvor min far ikke var hjemme og jeg havde lovet at fodre vores får og geder og Hans hjalp til men pludselig lå vi der på høloftet og sloges selvfølgelig for sjov og ja pludselig blev vi enig om at den der tabte skulle køre pikken af på den anden og som sagt så tabte Hans og han trak derefter mine bukser ned og det samme skete med underbukserne og så begyndte han at lege med min pik og det varede ik længe en den var mega stiv, han spillede den slikkede nosserne og legede vildt med den og jeg sagde pludselig stop, smid dine bukser også jeg vil lege med din pik også og så sagt som gjort smed han bukserne og underbukserne og sagde så ja den er ik så stor som din men den kan sprøjte flere gange uden at blive slap og det kom jo så an på en prøve.

Vi lå der på høloftet og hyggede os og legede med hinandens pikke og pludselig sagde Hans stop for fan... jeg skal sq hjem eller blir de gamle hel tosset, sagde ok han spurgte om jeg var alene hjemme om aftenen og jeg sagde ja kom du bare jeg tænder saunaen så kan vi gå i sauna og pool oki sagde han og smuttede.

Jeg var færdig med dyrene og gik derefter hjem og og tog noget brød og gik ned og tændte saunaen.

klokken 19,00 ringede det på døren og der stod Hans og smilede og sagde hvad så jeg svarede saunaen er tændt så det er bare at komme i bad og så i sauna.

Vi klædte os af gik i bad jeg fandt nogle dejlige bløde håndklæder og lagde dem ind i saunaen vi snakkede lidt begge med mega stive pikke hvorefter Hans så sagde skal vi se hvem der kan sprøjte flest gange men de skal være den anden der skal lege med pikken jeg grinede og sagde selvfølgelig ja, og så begyndte vi ellers at lege og pludselig mærkede jeg hans mund rundt om min pik og det var så lækkert at jeg sprøjtede første gang i munden på ham, han slugte det sq, men blev ved at sutte løs og jeg ville heller ik holde mig tilbage så vi lå i en 69 med hinandens pikke i munden og eg suttede den af på ham også derefter en tur i poolen og så i gang igen vi sprøjtede på de timer vi hyggede os begge 2 5 gange da blev hans slap men ikke min.

dejlig var det og der skete mange andre ting men de fortæller jeg om senere

hyg jer

jb


Kommentar