Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En tur i Magasin

Karakter: 3.6/7
Visninger: 8612

Af: Havenissen.

Læs flere noveller af:
» Havenissen.

Skriv til:
» Havenissen
Jeg stod længe udenfor og tænkte over, hvad jeg egentlig ville her. Det er ikke altid helt let at regne sig selv ud. Hvad rummer man og gør man det hele tiden? Og hvorfor gør man det. Er det noget vedvarende eller er det kun et øjebliks luner der træder frem i lyset. Forsvinder det igen når lyset slukkes eller noget andet fanger ens interesse? Behøver man i grunden at tænke så meget over det hele? Kan man ikke bare gøre det uden at lade sig hæmme af alt for megen dybsindighed. En af måderne at finde ud af tingene på, er jo trods alt bare at kaste sig ud i det og så rette kursen til efterhånden som tingene skrider frem. Eller helt droppe ideen og finde på noget andet i stedet, hvis det første ikke virker. Alligevel stod jeg længe udenfor og tænkte. Det jeg havde i sinde var jo ikke helt normalt. Og i hvert fald ikke velset alle steder. Normoverskridende, alternativt, afvigende… Det var helt sikkert anderledes.
Hvad var det så der optog mit sind så voldsomt. Ikke noget der kunne vælte en hel verden. Jeg ville blot gå ind i Magasin og købe noget pænt dameundertøj – til mig selv! Jeg tog mig sammen og gjorde det.
Men hvorfor lige Magasin. Der er jo andre steder, hvor disse effekter kunne fås meget billigere. Sandt nok, men jeg ville have kvalitet og eftersom det var første gang, skulle der en oplevelse på drengen. Et flot varehus og eksklusive omgivelser. Skulle det være, så skulle det fandme være!
Jeg stod i lingeri afdelingen. Der var en dejlig følelse af uro og sommerfugle i maven. Enorme mængder af dejligt og pikant undertøj, hang alle vegne. Jeg bevægede mig ind i løvindens hule. Faktisk vidste jeg ikke helt hvad jeg ville have, så derfor bevægede jeg mig lidt planløst omkring mellem hylderne. Den slags tiltrækker naturligvis opmærksomhed - det havde jeg ikke tænkt over. Så pludselig stod der en kvindelig ekspedient og ønskede at hjælpe. Jeg havde jo lovet mig selv en oplevelse, så hvorfor ikke lade en kvinde hjælpe med at vælge dameundertøj til mig. Hun var pæn. Slank, velproportioneret, på nogenlunde samme højde som mig og særdeles velduftende. En fræk lille barm trykkede hendes tynde hvide skjorte ud i lokalet.
Et sted skulle jeg starte, så jeg sagde at jeg søgte noget pænt undertøj til en på cirka hendes størrelse. Og det var jo ikke helt løgn. Pokker tage mig om hun så ikke spurgte om det skulle være noget praktisk til hverdagsbrug eller det skulle være lidt pikant. Noget hæs i stemmen, fik jeg fremstammet at det godt måtte være det sidste. Og så gik hun ellers i gang med at vise ting frem. Da hun spurgte hvilken farve det skulle være, fik jeg sagt at det var til en rødblond. Hun så på min ringe hårpragt og smilede lidt. Hold kæft, havde hun gennemskuet mig! Du godeste, hvis hun havde – det ville unægtelig være en del af oplevelsen. Hun så på mig som om hun ville tage mål af mig. Vi fik raseret nogle hylder, det var primært hvidt og sort hun havde taget frem. Og så tog hun mig på sengen. Spurgte om jeg ville prøve tøjet først inden jeg købte det. Jeg dumpede direkte i og svarede ja. Smilet blev bredere, i takt med at min ansigtsfarve blev rødere. Hun trak mig hen til et afsidesliggende prøverum og puffede mig ind. Sig til hvis der er noget du ikke kan finde ud af, sagde hun med et smørret grin og lukkede døren. Jeg låste den omhyggeligt, før jeg begyndte menageriet. Det meste af det passede, det var kun en hofteholder der snærede lidt. Da hun lidt senere bankede på for at høre hvordan det gik, fik jeg hende til at hente en der var et nummer større.
Hun kom helt ind i prøverummet med den. Og hun låste rummet af efter sig. - Lad mig se om det sidder som det skal, var hendes kommentar til mit uudtalte spørgsmål. Hun monterede hofteholderen og hægtede strømperne på. Drejede mig rundt og vurderede nøje mit udseende. - Generer det dig ikke at jeg som mand, klæder mig i dameundertøj, måtte jeg spørge hende. Hun svarede ikke, men gav mig et lille kys på kinden og forsvandt ud af døren igen. Jeg tog tøjet af igen og klædte mig på. Hun stod henne ved kassen og forsøgte at se uanfægtet ud. Men jeg kunne godt ane de små hektiske røde pletter på hendes kinder. Jeg fik et kæmpesmil, da jeg nærmede mig. - Ellers andet, sagde hun og så mig længe ind i øjnene, da jeg skulle til at betale. - Ja, svarede jeg, det er der faktisk. Inden jeg nåede at fortsætte med mit ønske, pegede hun på bon’en. Jeg så på den. Der var skrevet et telefonnummer og navnet Tine. - Ring snart, hviskede hun og vendte sig mod en ny kunde. Der rasede en orkan i mit indre følelsesregister. Hun var en flot pige og jeg havde allermest lyst til at ringe til hende allerede samme aften. Men jeg gjorde ikke. Hvorfor!? Der havde aldrig været sværme af piger omkring mig. Jeg var ikke den type der tiltrak hunkøn. Derfor var jeg nervøs for at hun kun var ude på at lave sjov med mig. I stedet besluttede jeg at kontrollere nummeret via 118. Fornavnet passede med nummeret. Så på det område stemte min ”sammensværgelses-teori” ikke.
Hvad fanden gør jeg. Jeg var aldeles vild efter at tage mit nye tøj på og vise mig for hende. Men jeg turde ikke foretage den forbandede opringning. Der gik et par dage. Det blev fredag. Jeg havde tjekket lukketiderne for Magasin og vidste at hvis hun tog lige hjem og gik i bad først, passede tiden med en opringning. Jeg ringede op! Først havde jeg givet mig selv mod ved at indhalere et par voksne whiskys. Den ringede og ringede. Fem gange. Jeg var lige ved at lægge røret på, da der blev svaret. Det var hende (hvem skulle det ellers være?). Efter at have rømmet mig et par gange, fik jeg fremsagt at det var mig (altså nævnt med navn). Ved i hvad hun svarede? - Det var du længe om. Og hun fortsatte, hvad vil du? Det måtte jeg spørge hende om, eftersom det var hende der havde givet mig sit telefonnummer. - Okay, svarede hun, jeg vil gerne mødes med dig og se hvad du egentlig er for en. Jeg foreslog at vi mødtes et sted og fik lidt at spise og så videre. Næste fredag? Nej i aften, ville hun! Det var en kvinde der fik hvad hun ønskede. Vi skulle mødes ved hovedindgangen til Tivoli. Jeg var der i god tid. Lettere panikslagen – bange for at komme for sent. Det ser jo ikke så godt ud første gang man skal mødes. Men også lidt fordi jeg ikke var helt sikker på hvordan hun nu så ud! I mine tanker havde hun haft mange forskellige slags udseende og jeg var ikke helt sikker på hvilket der var det rigtige. Så der stod jeg, ventende på en date jeg kun havde set en gang under lidt mærkelige omstændigheder og som jeg ikke rigtig kunne huske hvordan så ud! Det var dømt til at gå galt.
Jeg var ikke i tvivl da hun dukkede op. Hun var der næsten på minuttet. Mit hjerte slog en kolbøtte. Kors hvor var hun dog flot. I en fiks dragt. Stram nederdel, tilhørende jakke i et snit der klart viste at hendes første sal ikke var ubeboet, sorte nylonstrømper og et par praktiske, men alligevel fikse sko. Hvad så hun dog i mig!? Efter de indledende banaliteter (har du ventet længe? o.s.v.) entrede vi forlystelseshaven. Jeg anende selvsagt intet om hendes madvaner, så jeg foreslog Hercegovina. Af flere grunde. Det er ikke hårrejsende dyrt, der er masser af mad og derfor en stor chance for at finde noget der kan spises.
Hun havde aldrig været der før, så der scorede jeg de første point. De eneste? Det ville resten af aftnen vise. - Har du det på?, spurgte hun pludselig da tjeneren havde været der. Jeg vidste hvad hun mente. - Noget af det, svarede jeg. - Hvilket? ville hun vide. Jeg tav indtil tjeneren havde skænket vin op. - De selvsiddende strømper, trusser med G-streng og bodystocking. Ingen BH? Det måtte jeg benægte og forklarede så at det ville være for synligt, hvis jeg havde den på og så direkte ville jeg ikke springe ud! Det kunne hun godt forstå og tilføjede at hun meget gerne ville se mig iført det hele under mere stilfærdige omstændigheder end et prøverum i Magasin. Det var noget der gav uro i fantasien. Den måtte have en direkte nervetråd til mit underliv, for det gav et voldsomt ryk i de nedre regioner og min pik begyndte at rejse sig. Intet undgik hendes opmærksomhed og hun smilede stille. Rykket blev gentaget, da jeg mærkede hendes fod mod mit skød. - Du er virkelig varm, konstaterede hun og jeg gav hende hæst ret. For pokker hvor var jeg varm. Jeg var klar til at flå tøjet af hende og tage hende lige her på bordet. Hvilket jeg fortalte hende. Hendes smil blev endnu bredere og med et ekstra tryk på mit underliv, trak hun foden til sig med en bemærkning om at det nok ikke ville blive anset for passende opførsel her. Men lad os se hvordan aftnen udarter sig. Så var den der med underlivet igen – du godeste for en kvinde! Vi spiste. Jeg lettere distraheret af hendes tilstedeværelse. Bevidst eller ubevidst? Hun brugte sin krop på en måde der fik det til at risle forventningsfuldt ned af hele min krop. Mere end en gang fik jeg et glimrende kig ned i hendes meget flotte kavalergang. Hun gav min hånd et kærligt klem når jeg havde held til at sige noget fikst. Hun havde en indtagende måde at dreje sit hoved på og spille lidt uartigt med øjnene, når jeg var lige på grænsen til at være plat. Hun var bare dejlig. - Kan du danse? Det var et af de spørgsmål jeg frygtede. - Nej, sagde jeg i fuld overensstemmelse med sandheden. - Når jeg er beruset, så tror jeg at jeg kan, men som regel begrænser mine evner sig til at trampe dansepartneren grundigt over fødderne. - Det gør ikke noget, svarede hun. Jeg er nemlig heller ikke for god. Jeg er bedst til det langsomme og tætte, hvor man flytter fødderne langsomt, eller bare vugger blidt på stedet. Lød hendes svar. En pige efter mit hoved. Jeg betalte for den gode mad og vin og vi drog ud i Københavns pulveriserende verden for at finde et sted at dyrke lidt langsom dans. Vi fandt det ikke. Så i stedet tog vi på Rose McGee og dyppede snablerne i et par velvoksne drinks. Vi forsøgte os på et af dansegulvene, men stemningen var der ikke. For mange mennesker og for meget larm. Jeg foreslog hende at vi tog hjem til mig. Klar til at blive afvist. Hun sagde ja. Ud i mørket igen og få fat i en hyrevogn. Vi satte os begge ind på bagsædet. Jeg så lidt usikkert på hende. Hun drejede hovedet, så på mig og smilede. Hendes hånd søgte min og gav den et lille klem. Så kunne jeg tage det roligt. Den var vist hjemme. En nat hvor jeg ikke skulle ligge alene i min seng. Jeg havde scoret! Det føltes som en evighed inden taxaen standsede ved min opgang. Betale i en fart og få fundet dørnøglerne frem. Der var plads til at gå ved siden af hinanden op ad trappen. Vi holdt hånd. For den hvor var jeg nervøs. Hun kunne mærke det. - Tag det bare helt roligt, jeg bider dig ikke! Jeg har faktisk en stor overraskelse til dig. OK, jeg tog det helt roligt og rystede ikke særligt meget da jeg låste min dør op. Heldigvis havde jeg før jeg tog af sted, brugt tid på at få ryddet op, fjernet opvasken, støvsuget og tørret støv af. Der så faktisk helt hæderligt ud i min lille 3 værelsers lejlighed. Jeg tog hendes jakke og hængte den op, før min egen fik samme behandling. Mens hun nettede sit hår, stod jeg og betragtede hende. Hun smilede til mig i spejlet og spurgte hvor toilettet var. Mens hun var på det lille hus, fik jeg skænket et par drinks. Jeg vidste at hun kunne lide whisky, så jeg lavede en velvoksen en af slagsen. Det blev til en gin og lime til mig. Begge godt med is. Jeg fandt nogle chips frem og fik sat lidt god musik på spillen. Alt imens rasede det rundt i hovedet på mig: Hvordan fanden kom jeg videre. Jeg var helt på det rene med at grillbarcharmør-stilen ikke ville bide på en moderne pige. Gå direkte på synes jeg heller ikke om. Jeg gjorde noget andet. Jeg skyndte mig ind i soveværelset og tog tøjet af og iførte mig den nye BH. Jeg kom hurtigt i tøjet igen og nåede ind i stuen, netop som hun kom ud fra badeværelset. - Du har vist gjort klar til den helt store forfører scene, sagde hun. Det mente jeg nu ikke, for jeg havde ikke dæmpet lyset, hvilket jeg nævnte. Hun lo en dejlig hæs latter. Hun så undersøgende på mig. - Du har taget Bh’en på, konstaterede hun. - Rigtigt, svarede jeg, vil du se? Hun svarede ikke, men gik i stedet hen til mig og knappede min hvide skjorte op. Det var jo helt tydeligt at se den sorte BH under skjorten. Hun trak skjorten til side og betragtede mig. Rettede sagkyndigt på den og benyttede lejligheden til at stryge mig over brystkassen. Jeg tog skjorten helt af. - Sidder den ordentligt? Det gjorde den. - Må jeg se resten, spurgte hun. Det måtte hun hellere end gerne. Jeg smed tøjet og stod tilbage i strømper, G-streng og BH. Hun gik langsomt rundt om mig rettede lidt hist og her. Standsede bagved mig. Jeg stod helt stille. Hvad mon nu? Hun lagde sine hænder på mine lænder og lod dem derefter glide langsomt op og ned og frem foran. Hun kælede for ”mine bryster” og tog pludselig hårdt fat i dem, mens hun pressede sig mod min ryg. Hendes tunge slikkede min nakke og siden af halsen. Jeg drejede ansigtet så langt til siden som jeg kunne og vores munde mødtes. Hænderne slap taget i brystet og gled ned over min mave og….ja, det måtte jo komme, ned til min drønstive pik. Den nærmest skreg for at blive holdt i hånd. Hun havde et godt og solidt greb i stangen, da vi drejede os om med ansigtet mod hinanden. Langsomt og mens hun lod tungen løbe ned ad min mave. Blide kys dækkede mit underliv og endelig, endelig lod hun munden lukke sig om min manddom. Det var så dejligt at det trodser en hver beskrivelse. Hun var god til det. Suttede og slikkede så lækkert at jeg uundgåeligt måtte komme med et drøn i hendes mund. Jeg forsøgte at række mig væk, men hun holdt fast i mig og lod mig gå. Hun slikkede pikken helt ren, før hun rejste sig op og så på mig.
- Kunne det bruges, sagde hun med et frækt grin. Jeg trak hende helt ind til mig, gav hende et stort kys, der ikke blev mindre tørt af at hun stadig havde min sæd på tungen og i mundhulen. Det udviklede sig til et intenst tungekys. Jeg havde mine hænder på hendes bagdel og pressede den ind til mig. Jeg mærkede noget, der ikke helt passede med hendes køn. I første omgang lod jeg som intet og kyssede videre. Langsomt fik jeg listet en hånd længere om på hendes forside og ind mellem vore underliv.

Gennem den tynde kjole kunne jeg mærke en stiv og dunkende pik. Og det var ikke min! Hun kunne selvfølgelig ikke undgå at mærke at jeg rørte ved noget der ikke burde sidde på en kvinde. Derfor forsøgte hun at trække hovedet tilbage, formentlig for at se hvordan jeg reagerede. Jeg tog hurtigt den anden hånd op på hendes nakke og trykkede hendes mund på plads mod min mund igen. For at få lidt mere plads forneden, rykkede jeg mit underliv en anelse væk og lirkede lidt for at få en hånd op under kjolen og ned i hendes trusser. (Jeg fortsætter med at kalde hende for ”hende og hun”. Det er nu engang nemmere). Hun hjalp mig ved at trække trusserne ned og det lykkedes mig at få fat omkring en velvoksen mandepik på cirka samme størrelse som min egen. - Det gør ikke noget? spurgte hun i en luftpause. Hvor skulle hun kunne vide at hun netop var i gang med at opfylde en gammel erotisk fantasi. At komme i seng med en transseksuel. Det var oven i købet mit hamrende held at hun så virkelig godt ud. Jeg overbeviste hende om at det intet gjorde og at jeg længe havde gået med en trang til at gå i seng med en ”pige” med hendes helt specielle kvaliteter. Endelig slappede hun helt af. Vi havde sat os i sofaen og sludrede lidt om den situation vi var havnet i. Lidt stift til at starte med, for vi var begge lidt usikre overfor hvordan vi skulle takle den. Efter endnu et glas gik konversationen bedre. Hendes hånd havde fundet vej over på mit lår og under en særlig intim ordveksling, havde hun taget fat om min pik og gnedet og nulret til den igen var vokset til en ganske flot størrelse. Jeg havde også fat i hendes organ. Den var som jeg bedst kunne lide sådan en, tyk og ikke så lang. Hun havde glatbarberet den. For ikke så lang tid siden kunne jeg mærke. Jeg lavede onanibevægelser, hvilket fik hende til at give slip på min pik og læne sig tilbage i sofaen. Mens jeg havde fat, bøjede jeg mig ind over hende og kyssede hende. Hendes fantastiske bryster pirrede jeg med tungen og jeg bevægede mig ned over maven. Langt om længe nåede mine læber pikken. Jeg startede med at kysse pikhovedet og lod derefter min mund glide ned over det. Sugende trak jeg mit hoved opad, mens min tunge spillede hen over pikhovedet. Det gav nogle voldsomme ryk i hendes underliv og hun stødte opad i min mund. Hendes pik fyldte min mund og jeg tog den til roden. Hurtigere og hurtigere suttede jeg den ind til den udløste sig. Hun hamrede vildt pikken ud og ind af munden og sæden løb ned af min hage. Endelig slappede hun af og jeg suttede pikken ren. Hun lå med halvåbne øjne og betragtede mig. Hendes arme snoede sig om min hals og hun trak mig op til sig. Hendes tunge legede inde i min mund, som om hun søgte at få noget af sæden igen. - Det var dejligt sukkede hun til sidst. - Jeg er glad for at du ikke blev gal over det du fandt i mine trusser. - Du har det jeg synes er helt fedt hos min partner, flot ydre, et par vidunderlige bryster og en rigtig appetitlig pik i trusserne. Du er kort sagt helt perfekt. Vi lå et stykke tid og gassede os. Nøgne og tæt op ad hinanden, nød vi kropsvarmen og nærheden. Småsludrende og småkyssende. Med små sigende klem og tryk hist og ind i mellem. Vi faldt i søvn og sov måske et par timer. Jeg vågnede ved at hun forsigtigt forsøgte at rejse sig for at komme ud på det lille hus. Jeg betragtede hende mens hun gik hen over gulvet. Det kan godt være at hun var en mand, men hvor var hun flot. Bagfra kunne man slet ikke se forskel. Dejlig glat hud på bagdel og ryg. Flot langt mørkt hår. Stramme balder og af og til kunne jeg se de dejlige bryster gynge indbydende. Sikke en kreation! Jeg besluttede at det også var tid for til en gang vandladning og fulgte efter hende ud på badeværelset. Hun havde ikke låst døren, så jeg smuttede stille ind. Vores øjne mødtes i spejlet. Hun stod og kælede for sine bryster. Jeg stillede mig helt hen bag hende og min pik der nu var kommet på andre tanker end vandladning, havde rejst sig i sin fulde højde. Den passede perfekt mellem hendes baller. Mens jeg kyssede hende på ryggen, lavede jeg blide samleje bevægelser med mit underliv. Hun rakte bagud og trak mine lænder ind mod sin bagdel, samtidig med at hun bukkede sig indover håndvasken, men ikke længere end at øjenkontakten bevaredes. Mine kys gik længere nedad og nåede den frække revne. Jeg trak ballerne fra hinanden. Røvhullet lugtede rent. Min tunge skød ind og ramte rosetten blidt. Mere spyt på tungen og så blev hun ellers slikket i røven så det drev. Det kunne hun li´. Tungespidsen legede med hendes anus. Det lykkedes mig at presse den et lille stykke ind. Så fladede jeg tungen ud og trak den op og slikkede hende som en hund slikker ens hånd. Hendes krop gennemrystedes af begær. – Jeg vil have din pik bag i nu, stønnede hun. – Skynd dig, bad hun. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Jeg fik åbnet skabet og fumlede et dåse vaseline frem og fik smurt et tykt lag på fingrene. Omhyggeligt smurte jeg hele revnen og det lille bamseøje ind. Hun trak selv ballerne fra hinanden og forsigtigt førte jeg pikhovedet ind mod anus. Langsomt trykkede jeg pikken ind i hendes røvhul. Pludselig smuttede hovedet forbi ringmusklen og så gik det nemmere. Længere og længere ind i hendes bagdel kom jeg indtil jeg ikke kunne presse mig længere ind. Med seje tag begyndte jeg at kneppe hendes røv. Det var fantastisk stramt. Det tog heller ikke mange tag før jeg måtte overgive mig og sprøjte en ladning ind i hende. Jeg pumpede og pumpede pikken ud og ind af hende indtil der ikke var mere at tømme ud. – Bliv der oppe lidt endnu, bad hun. – Det er så dejligt at få sit røvhul fyldt helt ud –og mærke den dybt oppe i mig. Jeg nussede hendes hår og lavede et par afstikkere til brysterne. Der blev såmænd også tid til at stryge hendes pik et par gange. – Jeg håber at jeg også får lejlighed til at få lidt af den der? spurgte jeg hende, mens jeg legede lidt med pikken. – Du kan være helt rolig, du får ikke lov til at slippe. Det glædede jeg mig til. Først var der dog lidt toilette der skulle ordnes. Tine skulle have vasket her behind og jeg skulle have vasket min foran. Det klarede vi i brusebadet. Grundigt sæbede vi hinanden ind. Alle steder fik omhyggeligt besøg af vores ivrige og nysgerrige hænder. Der er næsten ikke noget mere intimt end to indsæbede kroppe der gnider sig op ad hinanden. Tæt presset sammen. Læber der mødes og tunger der leger med hinanden. Det var et intenst bad. Nøgne forlod vi badeværelset og tog turen tilbage til sengen. Forinden havde vi tanket op. Ikke med spiritus, men med hver sin Cola. Jeg havde lagt mig fladt på ryggen på sengen, mens Tine nussede om min krop. Min pik var stadig lidt slatten efter røvturen, men det var vist heller ikke den der havde hendes store interesse for øjeblikket. Hun lå skråt ind over mig med hovedet mellem mine spredte ben. Jeg kunne mærke de store bryster mod mit underliv og hun havde løftet sit ben, så hendes pik var tæt på min mund – en invitation jeg ikke kunne overse. Stille begyndt jeg at sutte og slikke på den. Mine hænder trak hendes bagdel ned mod mit ansigt, så pikken kunne komme længere ind i min mund. Mens hun havde travlt mellem mine ben, kneppede hun mig i munden. Hun slikkede mig på indersiden af mine lår. Jeg spredte mine ben så meget som jeg overhovedet kunne og mærkede at hendes tunge fik kontakt med mit hul. For pokker hvor var det dejligt at blive slikket i røven. Tungen var så stærk at den næsten gennembrød ringmusklen. Hun var virtuos med sin tunge og efter kort tid var jeg nødt til at bede hende om at stoppe tungelegen og tage mig. Hun kommanderede mig op på alle fire og smurte mit hul ind i vaseline.
Jeg kunne mærke pikhovedet presse mod anus. Jeg forsøgte at lade være med at stramme. I stedet pressede jeg, næsten som om jeg havde noget der skulle den anden vej ud. Det virkede. Med et langsomt smut, kom hovedet forbi musklen og hun gled ind i min røv. Til at starte med gjorde det lidt ondt. Men efterhånden som hullet tilpassede sig hendes pik og hun begyndte at kneppe mig, gik det meget bedre. Pikken var ikke så lang, så det var ikke noget problem for hende at trykke den helt i bund. Ind og ud, seje og langsomme tag. Hun begyndte at ånde tungt og satte tempoet op. Hun stønnede hæst mens pikken hamrede ud og ind af min røv. Nærmest med et brøl jog hun den helt i bund og udløsningen kom skyllende. Jeg kunne mærke sæden strømme ud og skylle mod tarmens vægge. Igen og igen bankede hun pikken i bund for til sidst nærmest at spidde min bagdel på sin pik. Stadig mens hun pressede den helt ind, vrikkede hun sit underliv fra side til side, frem og tilbage mens hun holdt mig fast. Endelig, efter de sidste nærmest krampagtige ryk, sank hun sammen over min ryg. Hun kyssede mig i nakken og på ryggen. Stadig med pikken oppe i min røv.
Uden et ord blev vi i denne stilling en stund, indtil hun trak mig sidelæns så vi kom til at
ligge i ske på sengen. Hun trak sig ud af mig og jeg vendte mig om mod hende. Hun så ømt på mig og holdt mit ansigt mellem sine hænder. – Det var vidunderligt, sagde hun mens hun betragtede mig - virkelig vidunderligt, gentog hun. Hun kyssede mig blidt på munden.
Aftnen fortsatte mere afdæmpet. Vi havde ingen hast, fordi vi begge vidste hvad vi hver i sær stod for og det giver automatisk en mere afslappet stil. Hyggesnak dominerede vores selskab og når vi rørte ved hinanden, var det med sigende små og lette berøringer.
Senere – meget senere, gik vi i seng. Det kunne måske virke lidt underligt at to mænd sov i samme seng som ægtefolk også selvom den ene var halvt kvinde, halvt mand. Det var det ikke. Vi var trygge i hinandens selskab og det virkede ikke underligt at sove tæt til hinanden, hvilket vi gjorde efter et dejligt godnatkys. End of story.
Kommentar