Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I VALBYPARKEN MED EN YNGLING

Karakter: 4.4/11
Visninger: 10188

Af: Gaymand.

Læs flere noveller af:
» Gaymand.

Skriv til:
» Gaymand
Jeg havde en stor firehjulstrækker som jeg elskede at køre rundt i. Det var to gode år da jeg havde et lille byggefirma og lavede byggefinish sammen med en flok af selvstændige med hvert sit lille enkeltmandsfirma. Jeg fik meget pik i de to år. "Pik-dilligencen" kaldte jeg min bil og trak på smilebåndet hver gang jeg kørte ud til en aftale.
Det med, at store fine biler er de rene kussemagneter er sikkert rigtigt, men at de også kan trække drenge til der vil have pik er også lige så sikkert som "amen" i kirken.
Jeg havde mødt Mureed på træfpunktet med telefonnummeret 159 og aftalt at hente ham på Enghave Plads. Han slog til med det samme da jeg fortalte ham hvilken bil han skulle kigge efter.
Jeg gik i bad, gjorde mig klar til at køre afsted. Dér stod han - pakistaner-dreng på 18 år. Sjovt nok sagde han først at han var inder, men erkendte senere at det var fordi det var mere inn at være inder end pakistaner i København!!! Unikt og særpræget ansigt, ikke køn på klassisk vis, men unik og med de dersens store smukke brune øjne, hvor jeg næsten kunne se sjælen inde bag ved skrige efter at blive elsket. Mureed var i lange løse bukser, nærmest som træningsbukser, hvide og flæsede og en flot lys t-shirt med bare arme der indikerede at her var der tale om en helt glat og flot brun drengekrop. Mureed fortalte lidt om sig selv da han var steget ind i bilen. Han dansede og fortalte at han synes han dansede så godt, at "Michael Jackson kunne gå hjem og lægge sig" - for jeg kan virkelig danse, sagde han. Vi mødtes mange gange siden, og jeg skal love for at han kunne danse. Han dansede en dag for mig i et stort lokale i Lyrskovsgade som han lånte en gang imellem - nøgen var ha
n, og smuk som en Gud. Slank, bubble-røv, mørk og lækker som de fineste thai-boys jeg har mødt. Smooth as Silk var han og bedårende ren at kigge på når han dansede - mums hvor det var en fryd for øjet.

Nå, Mureed kom ind i Pajeroen og vi aftalte at blive i bilen og have sex og skulle så bare lige finde et sted. Jeg kom i tanke om, at jeg for mange år siden da jeg var gift, bollede med min kone i Valbyparken (nu er jeg 46 år, og historien med Mureed udspiller sig i 1998), og erindrer også at det var noget af det frækkeste jeg indtil dato havde prøvet udendørs.
Vi kørte ned bagved Rosenhaven så kunne vi være uforstyrrede. Det var sent på aftenen og mørkt. Jeg satte bilen på vendepladsen nedenfor det aflukkede cafeteria der er i parken. Jeg gik om i passagersiden og åbnede døren hvor Mureed sad. Kiggede beundrende på denne unge smukke skabning og trak hans ansigt hen til mit og kyssede ham blidt på hans store fyldige læber, suttede på hans læber. Lod min tunge rende dansende rundt på hans fortænder og smagte på hans indbydende og velduftende mundvand. Snusede til hans ånde, og følte mig i himmerige... en lyksagelig duft af dét, dét jeg elskede så meget - havde lyst til at kravle ind i Mureed, ind ad hans mund og lade mig opsluge af hans dejlighed - følte at jeg ville vugge i Guds arme, og hvad kan vel ske dén der bliver holdt af disse stærke arme. Mit kummerlige forhold til min egen far har altid givet mig en længsel efter det yngre. Min fars autoritet har drænet mig for megen energi i mit liv, og derfor er det ekstra dejligt for mig
at være den voksne der elsker en ung præcis som han er, uden han skal frygte, tværtimod.
Egentlig var Mureed jo et udtryk af inderlighed, den indre energi jeg havde ledt efter i mange år - denne yngling præsenterede det indre barn som jeg havde ledt efter i så mange år inden i mig selv... - denne boy der sad her var så smuk og ren og glat som enhver psykoanalytiker formentlig ville kalde for modererstatning og meget mere... og så ville han gerne elskes af mig, lige nu og her - wow.
Jeg kyssede ham inderligt og suttede på hans dejlige sprøde læber og kyssede hans øjne mens jeg rystede lidt. Hans bluse blev trukket op og åbenbarede en skøn glat overkrop som jeg lod mine fingre og håndflader fylde med - tror jeg synes det var som at favne himlen i alt dens skønhed. Denne skønne pakistanerboy var som himmerige i mine hænder. Hans ånde var tung og liderlig, den emmede efter kærlighed, at blive elsket.
Mange udenlandske unge fyre har fortalt mig, at de ofte har meget strenge forældre, specielt faderen - så derfor er det skønt for dem at føle sig elsket af en voksen dansk mand for en stund... en del har jeg også sovet sammen med, bare for et døgn eller en weekend og med verbale tilfredsstillelser udi rollespil som far/søn m.m. har vi fyldt hinanden med kærlighedens illusionsfyldte chokolader og nydt hinanden for denne stakkede frist... ind til hverdagen dukker op, og med tydelig klarhed viser os, at vi kun var tidsbomber for hinanden, at vi ikke kan fylde hinanden med varig kærlighed til sig selv, men kun for en stund til hinanden - og dejligt er det jo for en stund at blive elsket præcis som man er, uden forbehold og krav - kun ren begær. At elske er vel også at elske hinanden her og nu - i nu'et... Det er vel ikke for ingenting at det hedder "elske" - også når man har sex?
Jeg åbnede Mureeds bukser og trak dem nedad - han løftede sig lidt så vi kunne trække dem ned over knæene. Ingen underbukser på, og de skønneste og glatteste lår jeg længe havde set. En lille pik, omskåret, sad som en lille blomst i en sort urskov af krøllede hår og kiggede med sit ene øje på mig. Den havde en tåre i øjet som jeg måtte tørre væk. Det gjorde jeg med min tungespids og bagefter borede jeg min næse ind i urskovens pragt for at indtage duften af skovens rødder - mums hvor der duftede godt, ligesom af noget velkendt og dog så fjernt. Duften af Mureed gjorde mig utrolig liderlig, og jeg registrerede igen, at jeg rystede let over hele kroppen. Dels over Mureeds delvise nøgenhed, men også over at jeg synes "jeg var kommet hjem" på en eller andet måde. Mødt den flotte dreng som jeg altid havde sukket efter. Siden jeg selv var dreng og sad som 11-årig i en udgravning i en boligkarré i Brøndbyøster og kyssede en dreng to år yngre end jeg selv, på kinden - har jeg drømt o
m at møde det ultimative. Nu stod jeg her, lidt kejtet og med hovedet begravet i skødet på denne smukke unge fyr, i Valbyparken med faren for at blive opdaget. Vi havde ellers kigget os godt omkring, og der var mørkt, og ingen i miles omkreds så vidt vi kunne se.
Mureeds pik blev stiv, og jeg suttede på den som om det bare var en udløsning og kun en udløsning der kunne tilfredsstille. Jeg blev ved, og ved, og ved - ved ikke hvor længe - men imens jeg suttede op og ned på denne dejlige unge pik og snusede til ham - så gik mine hænder i hast hen over ungersvendens lår og mave og overkrop. Lårene var muskuløse, og dog måske mere atletiske af hans dans. Bagved den flade mave anede jeg også muskler, ikke af den trænede og pumpede vaskebræts-agtige slags - men mere naturlige, fordi her var tale om et ungt menneske der havde naturlige muskler afstedkommet af hans dansende og fejende bevægelser på dansegulvet. Jeg suttede i lang tid, og Mureed stønnede højlydt og holdte på mit hoved. Hans fingre nuldrede mine ører og han hjalp mit hovede op og ned over hans pikhovede og skaft. Måske fordi han var omskåret tog det længere tid end jeg ellers var vant til med danske fyre der ikke var omskåret og dermed havde et mere følsomt pikhovede. Ved det ik
ke - men jeg har nok suttet ham i samme hast i 10 minutters tid før han kom med højlydte støn og pusten der undslap hans sanselige og fyldige erotiske læbers indre grotte... og han sagde - "jeg koooommer..." og jeg mærker han støder med underkroppen op mod min mund og hans hænder trækker mit ansigt ned over hans pik mens han skyder kaskader af varm ynglinge-sperm ind i min mund. Jeg synker alt hvad der kommer og begynder at slikke hans pik ren for sperm, lige fra nosserne af og op til.... i det samme skubber Mureed mig fra sig og siger "politiet"...
Jeg kigger op og ser ingen ting - men på den anden side af min 4-hjulstrækker ser jeg noget hvidt. Det er en politibil der holder med slukkede lygter. Jeg tørrer den sperm der sidder på mine læber og rundt om min mund af i mit skjorteærme, og hiver lynhurtigt mine bukser op. Bukserne havde jeg fået lynet ned mens jeg suttede og ventede i spænding på at Mureed bagefter skulle sutte min liderlige mandepik som vi havde aftalt... En politibetjent kommer ud af bilen og går om til mig. Jeg tager min jakke og smider den i skødet på Mureed da han ikke kan nå at få knappet sine bukser ordentligt og sat blusen. "Godaften - må jeg se noget legitimation", siger betjenten - jeg viser mit kørekort og hilser godaften til ham. Han beder dernæst om ynglingens legitimationskort, og efter han dårligt nok har kigget på det - returnerer han det og siger "hvad foretager I jer herude så sent om aftenen" - hvortil jeg svarer, at vi blot nyder den mørke aften og parkens stilhed... Jeg kan ikke se bet
jentens ansigtsudtryk, idet han vender sig om og går med ordene "fortsat god aften".
Pyhhh - Mureed var meget nervøs da de var kørt, nervøs for at der skulle komme repressalier og hans familie skulle opdage noget. Jeg beroligede ham med, at betjenten jo ikke tog noget notat eller registrerede noget som helst.
Senere når vi mødtes grinede vi meget af den historie hvor jeg næsten med sæd om munden siger "godaften Hr. betjent - vi nyder bare stilheden i parken".
Mureed har jeg ikke set i nogle år - og det er fint nok. Der er senere kommet mange andre gode oplevelser med fyre fra internettet og mine mange rejser. Måske jeg skriver en anden god gang.
Kommentar