Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

SLUT MED SNE

Karakter: 4.1/14
Visninger: 7255

Af: Gaymand.

Læs flere noveller af:
» Gaymand.

Skriv til:
» Gaymand
Jeg synes nok jeg snart er træt af snevejr, sagde en ung fyr fra det enmandssæde der er i bussen lige når man kommer ind. Jeg svarede ham lidt undrende, da det faktisk ikke sneede den dag, men tænkte at han nok ville sludre lidt. Måske var han ensom, måske bare en der kan lide at snakke.
Jeg mumlede lidt om, at sne kunne være dejligt og det glædede mig når det sneede med det var ikke altid rart at være buschauffør på grund af de andre trafikanter.
Så begyndte han at snakke og jeg klappede på kanten af klappen ind til chaufførpladsen som tegn til ham om at komme hen til mig.
Så stod han og talte med mig helt fra Birkerød til Ballerup. Han fortalte om anbringelser uden for hjemmet siden han var 4 år og nu var han 18.
Ganske køn, meget slank og høj er Søren. Fin glat hud, og indikerede at han nok heller ikke havde så meget kropsbehåring.
Inden vi nåede frem hvor han skulle af, havde jeg fået givet ham mit telefonnummer og inviteret ham med ud at køre en anden dag.
Det skete så 2 dage efter hvor han kom ud på endestationen og kørte med en omgang. Da vi kom retur skulle jeg ind og tisse, og søren blev i bussen. Da der ikke skulle opstå forviklinger omkring ham i bussen sagde jeg til ham at han bare kunne sige han var med mig René eller han kunne for sjov sige han var med far som lige var inde at tisse.
Da jeg kom ud igen smilede ham med hele sit ansigt og sagde: - hej igen farmand!
Jeg kunne mærke at jeg blev varm indeni og jeg sagde: - godt gået min søn, du passede fint på bussen.
Undervejs på næste omgang kærtegnede jeg hans hånd mange gange og gav ham komplimenter.
Ugen efter var jeg på kursus og således kunne Søren ikke køre med mig før i forgårs.
Da vi mødtes fik jeg stort kram, og jeg kyssede Søren på kinden og fortalte jeg var glad for at se ham, og jeg sagde han duftede så dejligt - for derefter at putte min næse ind mod hans hals og kysse den.
Vi kørte en omgang og i næste pause stod Søren og hang lidt foroverbøjet ind over en lille reol og kiggede i en avis. Bagfra nussede jeg ham lidt da jeg skulle op og varme vand til the. Vi var alene i pauselokalet. Jeg nussede ham på ryggen og fandt vej med min hånd til blusekanten og løftede lidt op så jeg kunne stryge ham på det bare stykke der kom frem.
Søren blev stående og modtog mine kærtegn. Jeg snusede også til ham og aede ham i nakken og kyssede ham på halsen.
Så gav jeg slip og fortsatte med at lave the og gik ud for at tisse. Søren havde sat sig mens jeg lavede the - men da jeg kom ind fra toilettet havde han stillet sig i samme foroverbøjede stilling som han stod sidste gang da jeg nussede ham - det tog jeg som et tegn fra knægten på, at jeg godt kunne nusse ham igen, og at han ikke følte jeg var gået over stregen sidste gang.
Derfor nussede jeg igen, og fik igen min hånd op under blusen. Denne gang tog jeg så den anden hånd ind foran og kærtegnede ham på bryst og mave og roste ham for hans smukke og glatte krop. Jeg snusede igen til ham og kyssede ham på halsen igen.
For ikke at gå for langt på een gang, satte jeg mig ned på stolen ved siden af Søren. Han flyttede sig ikke. SÅ jeg begyndte at kærtegne hans lår og ben og ligesom tilfældigt kørte jeg min hånd længere og længere op på hans balder. Stramme og lækre kunne jeg mærke - og da han stadig ikke flyttede sig, men lod til stadig at læse avis og modtage mine kærtegn og komplimenter - ja så kom jeg også ganske tilfældigt til at lade min højre hånd glide fra hans mave ned over hans skridt - og jeg kunne mærke hans pik var stiv.
Uhm, sagde jeg - du er da virkelig fars dreng - stor pik har du søreme også og tog mod til mig til at røre den igen uden på buksene. Kunne mærke at den bukkede nedad og ligesom sad i klemme i bukserne. Far må lige rette lidt på den sagde jeg - vend dig lidt min smukke dreng og lad far rette på din flotte pik for dig. Søren vendte sig en anelse og jeg stak hånden ned i bukserne for at flytte pikken - og wow hvor var den stor og tyk og mega stiv. WOW sagde jeg til Søren - du har da virkelig en af de flotteste pikke jeg nogensinde har set. Søren gryntede bare lidt - og jeg sagde at jeg vist lige måtte nyde den lidt mere. Så trak jeg Sørens joggingbukser lidt ned og frem i luften stod den smukkeste tykke drengepik lige ud for mit ansigt. Jeg roste ham for den store pik og spurgte om han nogensinde havde prøvet at sperme i munden på nogen, og det havde han ikke. Jeg kunne lugte at pikken lugtede lidt af tis, og ellers var både underbukser og Søren rene at se på, så jeg tog pikhove
det i munden - uhm, mine læber omsluttede hans pikhoved og jeg prøvede at få den tykke pik længere ind i munden.... men ak, pausen var slut og jeg lukkede pænt pikken ind i bukserne og sagde at vi skulle køre.
Søren fortrød og på vej ud til bussen sagde han at det aldrig måtte ske igen. Det lovede jeg ham, for far elsker jo sin dreng, og vil da aldrig drømme om at gøre noget du ikke selv vil. Det beroligede ham - han rystede faktisk over hele kroppen, og jeg måtte berolige ham mens vi kørte.
- Men hvis du virkelig selv vil, så vil far gerne sutte din pik når vi kommer tilbage til næste pause, og hvis du ikke vil så elsker jeg dig jo alligevel som du er, sagde jeg til ham.
Da vi kom til næste pause, satte Søren sig på en stol ved bordet og sad sådan lidt på skrå på stolen. Jeg begyndte at lave the for vi skulle også spise brød. Søren var ikke sulten. Jeg spurgte om han var ok - og det svarede han at han var. Igen sad Søren og prøvede at læse i avis. Jeg kiggede ned på drengens skød, og stort og tydeligt kunne jeg se hans pik struttede indenfor. Nå, sagde jeg - har du tænkt over om far skulle tømme din pik, eller skal vi lade det være? efter jeg havde sagt det slikkede jeg mig om munden, og sagde uhmmmm.
- Ok, sagde Søren det må du gerne - og så bad jeg ham om at komme hen til stolen hvor jeg sad. Jeg trak bukserne ned på ham og dér var den lækre pik igen - denne gang om end endnu mere stiv end første gang. Sørens pikhoved dryppede en klar dråbe der hang i en lang tråd ud fra det smukke pikhoved. Jeg tog dråben med tungen og kiggede ham i øjnene og så op på et lille usikkert smil mellem hans røde kinder og forventningsfulde drengede øjne.
- Åh hvor far elsker dig min søn, sagde jeg til ham - tænk at du lader far få den glæde at gøre alt med sin søn - uhm hvor smager du godt, og så slikkede jeg rundt på hans pikhoved. Selv om Sørens krop virkede meget glat og hårløs så var han udstyret med en masse pik hår, og jeg puttede næsen ind ved siden af pikken og slikkede lidt på hans nosser - de trak sig sammen og jeg synes jeg hørte et lille suk fra hans mundvig...
Jeg kunne kun lige nå omkring Sørens pik som jeg vil skyde til at være lige så stor som min dog med et lidt mindre pikhoved... Hans pik udsendte både de kendte pulserende slag og også en fantastisk duft som gjorde at jeg bare måtte have min søns sperm her og nu. Jeg onanerede ham blidt og med rullende bevægelser og slikkede ham på strengen under pikhovedet. Sørens ben begyndte at ryste helt vildt, og hans stønnede. Jeg spurgte om han ikke skulle lægge avisen som han holdte imens og lod til at læse i, men han bedyrede at han skulle læse avis imens. Jeg kiggede ham i øjnene da jeg igen tog pikhoved i munden, og så igen at han absolut ikke læste avis, men det nok var et påskud for at dække over hans usikkerhed... Jeg suttede og suttede og han stønnede og så kom hans sperm - ikke meget men for pokker hvor smagte det godt. Jeg suttede stille og roligt, for vidste jo ikke om Sørens pik var meget følsom på hovedet efter hans var kommet, så jeg tog den helt i halsen da den slappedes
- og prøvede at snuse til hans hårpragt og kropslugt mens jeg nød ham til fulde. Det er faktisk lidt svært at trække vejret med pik ned i halsen...
Sørens ben skælvede helt vildt, så jeg slap hans halvslappe pik og trak bukserne op på ham.
- Det må du aldrig fortælle til nogen, og det kan måske koste dig dit arbejde, sagde Søren. Det fortalte jeg ham at det kunne det ikke, for han var jo 18 og det var jo en enighed mellem os der havde ført til det frække optrin. Jeg trak ham ned til mig og fik ham plantet på mit skød - han sagde at han fortrød og at det aldrig måtte ske igen. Det lovede jeg, med mindre du selv vil det min dreng...
Kommentar