Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I Kædren

Karakter: 4.5/4
Visninger: 9383

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Det ringede på døren ovenpå. Jeg gik op for at åbne døren og udenfor stod min bedste ven Oliver, iført varmt tøj. Det sneede voldsomt så Oliver var også dækket af sne efter at have cyklet herover. Oliver gik i min parallelklasse og var 14 år ligesom jeg selv, jeg lærte ham at kende fordi vi gik til judo sammen. Han to sin hue af og sagde ”puh det er koldt.” Han havde lyst halvlangt hår og var spinkel, jeg selv havde brunligt næsten ligeså langt hår og var lidt højere end Oliver. Vi nåede at udveksle et kram inden min mor kom ned af trappen for også at hilse på.
Da Oliver havde fået vintertøjet af gik vi ned i kælderen hvor jeg havde mit værelse. Der var køligt og sneen dækkede fuldstændigt det eneste vindue herinde. De næste par timer gik med at spille computer, snakke. Indtil vi skulle spidse.
Da vi var færdige med det gik vi ned i kælderen igen. ”Skal vi ikke tage et par omgange judo?” spurte jeg Oliver. ”Det kan vi godt” svarede han så vi gik ind i det andet rum i kælderen som var stort og lavloftet med hylder til opbevaring af forskellige ting. jeg tog min T-shirt af og smed den hen i hjørnet og stod nu i bar overkrop, det sammen gjorde Oliver. Hans overkrop var spinkel men fuld af muskler, jeg blev altid liderlig af at se på hans overkrop og fik derfor stiv pik med det samme, men det var ikke synligt på mine bukser.
Vi stillede os an og kæmpede et par runder hvor vi vandt og tabte nogen lunde lige meget. Til sidst fik jeg lagt Oliver ned i et greb han ikke kunne komme fri af. Da han havde vredet sig i nogle sekunder grinede han op til mig og sagde ”Du har jern på.”Jeg kunne mærke at jeg blev rød i hovedet og jeg slap ham jeg opdagede at vi lå på en måde så mit skridt hvilede mod hans mave. Oliver grinede kort, men kommenterede det ikke yderligere.
Vi gik ind og spillede computer igen og glemte hurtigt episoden. Da klokken var lidt over elleve kom min mor ned og sagde ”Vi går i seng nu drenge, i skal også tænke på at gå i seng.” ”ja ja” svarede vi begge. Selvom vi ikke havde tænkt os at gå i seng, mine forældre sov på første sal, de ville ikke havde en chance for at bedømme om vi var gået i seng eller ej.
Første da klokken var kvart over tolv besluttede vi at gå i seng. Jeg havde et stort værelse som tillod at jeg havde en stor seng, så både Oliver og jeg plejede bare at sove der, vi var også nødt til at sove med samme dyne, selvom det godt nok var en stor en, fordi jeg ikke havde andre, men det plejede vi også at gøre.
Vi klædte os af til vores underbukser, jeg kiggede over på Oliver stod kun i ført et par Björn Borg underbukser og blev liderlig af synet. Min stive pik gennem underbuske stoffet undgik ikke Olivers blik men han kommenterede det ikke. Jeg skyndte mig ned under dynen og Oliver kravlede ned til mig uden at tøve.
Vi lå og talte sammen i mørket i mindst en time, vi begynte hurtigt at tale om hvor tit vi onanerede og hvordan. Han fortalte at han gjorde det så ofte som han kunne mest når han lå i sin seng, jeg fortalte at jeg altid tog min dyne af og lå frit nøgen og gjorde det mens han bedst kunne lide at gøre det med dynen over sig, og nogle gange stadig med underbukser på. Under hele denne samtale havde jeg kanon stiv pik og var sikker på at Oliver også havde det. I løbet af den time fandt min hånd hans og vi lå og flettede fingre under dynen. Det var ikke noget vi tænkte over men vi havde gjort det nogle gange før når vi følte at vi stolede rigtig meget på hinanden.
Da klokken var lidt i halv to vendte jeg mig om på siden og så på Oliver hvis der vente hoved mod mig og smilede. Derefter vente ryggen til mig og hev sig ind til mig så vi lå i ske. Han lagde sig godt til rette in mod mit bryst til trods for min stive pik der bliv trygget mod hans numse gennem vores underbukser. Sådan lå vi længe, jeg ved ikke om Oliver var faldet i søvn men jeg kunne bestemt ikke sove.
De sidste seks måneder mindst havde Oliver deltaget i mine våde drømme og det var ham jeg onanerede til om aftnen på trods af at jeg aldrig havde set ham nøgen hvilket jeg længe gerne havde villet. Vi havde ikke idræt sammen på skolen fordi han gik på et andet spor, jeg havde ikke turdet invitere ham i svømmehallen fordi min egen pik sikkert ville afsløre at jeg tændte på ham og jeg havde aldrig spurt ham om jeg måtte se ham nøgen, det var ikke noget man spurte om, men nu lå vi her i kærlig omfavnelse.
Jeg lod min hånd glide langsomt om på mod Olivers tissemand uden på underbukserne, den var helt stiv og hård, hvis han var vågen så rørte han sig ikke. Jeg begyndte at gnide på hans pik stadig uden på underbukserne, et sagte støn undslap hans læber. Jeg stak min hånd op gennem hans underbuksers ene ben og begyndte at tage på hans nosser og derefter onanere på ham. Da han begyndte at stønne regelmæssigt trak jeg min hånd ud igen. Jeg tak derefter stille mine egne underbusker af og derefter Olivers så vi begge lå nøgne under dynen.
Jeg Onanerede nu igen på Olivers tissemand imens jeg pressede min egen ind mod hans numse og bevægede mig frem og tilbage. Oliver stønnede og vred sig mens jeg tilfredsstillede ham efter kort til mærkede jeg Oliver komme han krummede sig lidt sammen og stønnede mens alle musklerne i hans krop spændtes efterfulgt af en varm strøm af sæd der skød ud over min hånd og ud over lagnet. Imens mærkede jeg at jeg selv kom af ren og skær ophidselse samt og fordi jeg havde gnuppet min pik mod Olivers numse.
Orgasmen vældede igennem min hele min krop hvorefter den ustandselige strøm af sperm sprøjtede ud af mig, ud over Olivers numse. Vi lå og gispede længe, jeg tørrede min hånd af i lagenet og kyssede Oliver i nakken. Vi faldt i søvn i samme stilling, imens jeg mærkede Daniels pik blive slap mellem mine fingre.
FORTSÆTTES…
Kommentar

Navn:Green
Dato:26/05 2019
Hvem er Daniel?