Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

jeg er altid liderlig dreng

Karakter: 3.7/7
Visninger: 11568

Af: mepof.

Læs flere noveller af:
» mepof.

Skriv til:
» mepof
Jeg bliver liderlig af at skrive med en dreng på nettet og hiver hurtigt mine cowboybukser af. Min pik springer ivrigt frem og hånden kører på højtryk. Jeg tænker ikke over at jeg havde sagt til min ven på 15 at han kunne kommer over hvis han ville. Jeg er 16, biseksuel og næsten altid liderlig. jeg sidder og klikker frem og tilbage på nettet hvor billeder af unge teenagedrenge kommer frem- jeg begynder at stønne, men det hører man ikke fordi jeg spiller høj musik. Jeg mærker presperm på min hånd som kører hurtigere og hurtigere ned af mit pikskaft. Jeg er omskåret og har en pik på ca. 14-15 cm.

Pludselig hører jeg nogen bag mig, drejer rundt i stolen og ser min ven som ser noget overrasket ud. Spermet sprøjter fra min meget stive pik og rammer hans tshirt og bukser. Jeg bliver meget rød i hovedet. Jeg er meget genert normalt. Han griner lidt og synes det var meget sperm jeg kunne skyde af sted. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige, men pludselig kigger han mærkeligt på mig og kigger igen på min pc- skærm som er fyldt med små teendrenge der sutter pik på andre drenge. Han kigger overrasket på mig og spørger om jeg er bøsse, jeg er stadig tavs. Han skynder sig ud af døren…

To dage senere til en fest hvor jeg stadig ikke har glemt episoden drikker jeg mig stiv og prøver at glemme ham. Jeg ved han er et sted her ved festen. Det er en stor fest, mange mennesker. Jeg går ud på wcet og stiller mig hen for at pisse hiver dilleren frem og mærker hvordan den giver nogen ryk og så den står helt stiv i min hånd jeg pisser ned i kummen og pludselig går døren op. Det er min ven som havde set min stive pik før. Han er tavs. Jeg rykker pikken lidt frem og tilbage.

Han går direkte hen mod mig og …
Kommentar