Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev 14

(Brev)

Karakter: 5.1/8
Visninger: 6564

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Breve fra en landflygtig
14. Brev

Bissens bande, 2. del


Personer: John, lærer. Brian, bissen fra 8.klasse og hans tre venner, Mik, som var rent dansk, Ali, som var mellemøstlig, arabisk og så Omar, der var helt sort og fra Somalia.

OK, sagde Mik, men så vil jeg være den første til at sætte de der ømme røvlæber på en drømmetur omkring min pik. De andre protesterede ikke.
Han kiggede sig lidt omkring i stuen. Op på sofabordet, beordrede han, på alle fire.

Jeg skulle ikke have noget af noget ekstra dit eller dat, så faktisk ganske hurtigt lå jeg der med røven vendt mod dem og faktisk nogenlunde i kneppehøjde. Mik satte et par fingre mod hullet, og det gav et sæt i mig og et lille grynt, da han rørte ved de ømme røvlæber.

Jo, jo, den er god nok, grinede han, de er varmet godt op, og se bare, hvordan de vinker til mig, grinede han, da læberne vibrerede, og han gned igen mod dem. Har vi noget at smøre med, spurgte han ud i luften.

Hvorfor skal du smøre? Spurgte Omar, han har da sikkert godt af at få den første helt tørt?

Jamen det har min pik ikke, grinede Mik, hvem finder noget?

Kort efter kom Brian med en halv pakke smør fra mit køleskab.
Mon ikke det her kan bruges? Sagde han og holdt den åbnede pakke hen mod Mik, som straks stak to fingre ned i den og fik en stor klat med op. Han smurte den først hen over mit røvhul. Den kolde substans var på en gang en lille lise for det ømme hul, men samtidig så overraskende en følelse, at jeg igen gav et lille gisp, og jeg kunne selv mærke, at røvlæberne igen reagerede ved at vibrere. Så smurte han sin pik godt ind, og med et fast greb om den, førte han pikhovedet mod mit ømme røvhul. Han kørte det lidt op og ned og rundt på læberne, så jeg stønnede og peb.

Jo grinede han, de er godt nok omme, det må vi arbejde lidt mere på, og så begyndte han den lille leg med at presse pikhovedet ind mellem læberne, trække det ud igen, så ind og så ud, og jeg sukkede og stønnede, og røvlæberne åbnede og lukkede sig, også når pikhovedet ikke rørte dem.

Det er godt Mik, giv ham noget at huske på, inden vi har været der alle tre er han garanteret så øm, at han ikke kan skide i flere dage.

Hvad mener du med tre? spurgte Brian, så vidt jeg kan tælle, så er vi fire.

Men så kunne Mik heller ikke vente længere, og med et kraftigt stød trængte han helt ind, igen med et skrig fra mig.

Rigtigt Mik, få ham til at skrige. Giv ham den hårdt. Vær brutal.

Og brutal, det var han. Hamrede med hårde stød ind og ud. Trak sig så pludselig helt ud og kørte med et fast greb om skaftet pikhovedet rundt på læberne, og stødte så igen så hårdt ind, at hans lavthængende nosser ramte mine super ømme kugler, og hans hofter klaskede mod min ømme røv, og jeg igen gav et skrig, og sådan fortsatte han i vel omkring ti minutter, inden han med et stød, som bragte ham længere ind end nogen før ham under kraftige grynt og støn skød sin sæd ind i min tarm.

Så blev det Alis tur. Han ville have mig over på køkkenbordet, så jeg lå på ryggen med benene trukket helt op til hovedet og røven udenfor bordkanten. Hans teknik var ikke mindre voldsom, og han ville have mig liggende på den måde, så han kunne se på mine reaktioner.Hans pik var knap så lang som Kims, men til gengæld havde den den der lille bøjning en tredjedel nede fra pikhovedet, hvilket han ikke undlod at gøre mig opmærksom på, og forklarede med et grin, at det godt kunne have en særlig virkning i tarmen. Til at begynde med førte han den roligt ind og pressede den helt i bund, og det kunne godt mærkes, at den gned mod nye steder. Så begyndte han sit ridt, og teknikken gik ud på, at han hele tiden skiftede stilling og angrebsvinkel, så det til stadighed var nye steder, der blev gnedet. Et af de steder, der blev gnedet ekstra kraftigt, var prostatablæren. hvilket medførte, at min pik, trods smerterne i røven, var hård som et bræt og lækkede precum i et væk, indtil jeg med et lille skrig kom i den ene orgasme efter den anden.

Så er det din tur, Omar, sagde Brian, som stod med sin stive, dryppende pik i hånden og kiggede sultent på det halvåbne hul, som Alis pik lige havde forladt.

Næh, jeg venter til sidst, grinede Omar, rosinen i pølseenden, det bedste kommer til sidst. Giv du ham bare en ordentlig tur. Din pik ser ud til ikke at kunne vente ret meget længere, så kom bare i gang.

Jeg var ved at samle mig sammen til at kravle ned af køkkenbordet.

Næh, bliv du bare liggende, sagde Brian. Det er helt fint for mig. Røven lige i kneppehøjde, og så kan du kigge på mig hele tiden og tænke på, hvordan næste skoleår kan blive.

Han stak to fingre hen til mit hul, kørte dem lidt ind og gned dem så med Kims og Alis sperm som smørelse rundt på røvhullets ømme og ophovne sider, hvilket fik mig til at stønne og gispe.

Ja, det er godt ømt og varmet op, grinede Brian, det er også noget, vi må huske på. Du gør bedst i at huske at tage den rigtige slags bælte på hver dag, så vi har det rigtige redskab ved hånden.

Så trak han fingrene ud og satte pikhovedet mod indgangen.

Det bliver så første gang, jeg tager en røv, grinede han, og første gang, du får min pik, men bare rolig, den skal nok komme mange gange, og så pressede han sig ind med et dybt suk og endnu et gisp fra mig,

Han gik helt i bund i det første stød, og allerede der gned hans pikhoved hen over min glædesknop, hvad der medførte, at det begyndte at rykke i pikken.
Brian gav det ene hårde stød efter det andet, hvad der fik blodet til at banke i min pik, og inden længe lå den igen brædthård op ad min mave.

Se bare, hvor han nyder det, grinede Kim, hvis du bliver sådan ved, får du ham til at sperme igen.

Er det rigtigt, spurgte Brian, kan du lide at mærke min pik inde i dig?
Sig det, at du kan lide at have min pik oppe i din røv.

Jeg tøvede, men så tog Brian med et fast greb fat om mine smertende nosser, og jeg udstødte et skrig.

Sig det, kommanderede Brian, mens han stødte hurtige frem og tilbage og klemte hårde om nosserne.

Avvv, åhh, stønnede jeg, jo, det er dejligt at have din pik i røven.

Fint grinede Brian og slækkede på taget om nosserne. Sig at du glæder dig til at du næste skoleår kan få min pik herop – og mens han sagde herop” stødte han ekstra kraftigt ind i mig. For en sikkerhedsskyld gav han nosserne endnu et klem, så jeg havde ikke den fjerneste lyst til at trække det ud, men sagde straks:
Jeg glæder mig til at få din store pik i røven hver dag i næste skoleår.

Se, se, det var bedre, og havde jeg vidst hvor godt det er at kneppe et røvhul, ville jeg være begyndt for længe siden.

Åh, Åh, Åh, stønnede Brian, mens han pumpede videre af alle kræfter, og jeg stønnede nok med hver gang, hans pikhoved gned min prostata, og de ikke ubehagelige smerter forplantede sig fra de ømme røvhulssider.

Hvor skal vi så gøre det? Stønnede Brian.
Jeg spurgte, hvor vi skulle gøre det, gentog han og tog igen om mine nosser.

Jeg udstødte et lille skrig, og kom så i tanker om den historie med toilettet, hvor drengene fra syvende suttede Brians pik.

På det der toilet, du ved, der på gangen.

Jah, det var da en mulighed, som skal prøves, men der er ikke så megen plads. Jeg vil hellere have dig på et bord, sådan som her, så hvad med katederet i min klasse? Ja, det var da en fin idé den. Sig at du vil have mig til at pule dig på katederet, så kan nogle af mine venner måske være med. Kom så i gang, sig det!

Jeg skulle ikke have nosserne klemt mere, og det var samtidig en sær pirrende tanke, at blive kneppet, mens jeg lå på ryggen på et kateder.

Vi kan også gøre det på katederet i din klasse, sagde jeg, og ekstra fint, hvis nogle af dine venner også vil kneppe mig. Det var næsten mere, end Brian selv havde foreslået, men det virkede, tanken virkede. To eller tre 10. klasses drengepikke efter tur i røven og måske endnu en i munden, liderligheden sitrede gennem mig, og jeg kunne mærke, hvordan det også tændte Brian, så han pulede hårde endnu.

Og jeg har hørt, at du skal have 10. til idræt, fortsatte han. Du bader nøgen med os efter timerne, og så kan vi pule dig i baderummet. Sig det!

Åh, åh, uh, uh, stønnede jeg, mens jeg mærkede, hvordan endnu en udløsning nærmede sig. Åh, I kunne kneppe mig under bruserne efter idrætstimerne. Hele holdet, hvis det …. Længere nåede jeg ikke, for så kom udløsningen, og jeg spermede så kraftigt, at de første sprøjt ramte mig selv i hovedet, og samtidig kom Brian med nogle høje brøl og tømte sig i min tarm.

Åh. Det var godt, sukkede Brian, da han trak sig ud af mig. Jeg begynder sørme at glæde mig til næste skoleår, hvem skulle have troet det?

Ja, grinede Mik, det er lige før jeg kunne få lyst til at gå i skole igen.

I skulle tage og springe den sommerferie over. Faldt Ali ind.

Jeg synes, sagde Omar, at I også skulle tænke på at gøre det på gulvet på lærerværelset. I hvert fald foregår næste akt her inde på gulvtæppet. Han havde smidt alt tøjet med undtagelse af undertrøjen og lå på ryggen på mit gulvtæppe med en stor, sort pæl pegende mod loftet, Et både fascinerende og frygtindgydende syn.Du kommer her hen og sætter dig på den, sagde han.
Kunne jeg det, kunne jeg rumme det monster i min tarm for ikke at sige at få den ind gennem de ømme røvlæber?
Men jeg gik derhen, nærmest hypnotiseret dels af synet og dels af den overliderlige tilstand, de andre og ikke mindst Brian og hans snak – og pik – havde bragt mig i.
Jeg stillede mig overskrævs over ham, og begyndte at gå ned i knæene.
Nej, vend dig om, sagde Omar, jeg vil se på dit fjæs, når den går ind i dig. Det er en del af fornøjelsen at se smerten og høre skrigene.
Jeg vendte mig om, og begyndte igen at sænke mig ned.
Du sørger selv for at styre kalorius, så den rammer det rigtige sted, sagde Omar, og jeg tog fat om hans stang og mærkede størrelsen som et elektrisk stød.
Det kunne nok ses på mit udtryk, for Omar grinede: Ja, den er ganske stor, men glæd dig!
Jeg nærmede forsigtigt røvhullet til knoppen, og igen gik der trækninger gennem mig af smerte, men også ophidset lyst.
Så forsøgte jeg at sænke mig langsomt ned, men da pikhovedet nåede ringmusklen, ville det ikke længere, eller rettere, jeg ville ikke længere, for det gjorde fandens ondt at forsøge at få det videre ind.
Jeg løftede mig lidt og sænkede mig, men med samme resultat. Så en gang til og endnu engang, men da jeg denne gang var ved at sænke mig, var der nogen, der sparkede mine fødder væk, så uden noget at stemme imod med, sørgede tyngdekraften nu for, at jeg med høje skrig sank ned over pikken, og det helt i bund, så jeg havde hele den tykke pæl inde i mig og hvilede med de ømme baller på Omars lår.

De to, der havde holdt i mine arme, slap mig nu, hvor der ikke var nogen mulighed for, at jeg kunne falde af. Omars monsterpik var dybt begravet i min røv, mine ømme baller hvilede på Omars mave og lår, sæden fra de tre første drev ned ad Omars nosser og skræv, og Omar smilede ved synet af mit fortrukne ansigt.

Nå, grinede Omar, den var nok lidt stor, eller rettere ret stor, hvad? Kan du lide den? Kan du mærke, hvordan den fylder dig helt ud? Du kan være glad for, at de andre havde udvidet dig noget og afleveret godt med smørelse. Hvordan har røvlæberne det? Bare rolig, de får det endnu bedre, når du nu begynder at bevæge dig.

Du hørte det godt, ikke. Begynd så at bevæge dig. Op og ned, og op og ned.

Og jeg begyndte forsigtigt at hæve mig lidt op, men sank hurtigt ned igen, for han havde ret i det med de ømme røvlæber. Trods den rigelige spermsmørelse gjorde det ret ondt i dem at gnide mod den hårde stang, ikke mindst så udspændte, som de var.

Jeg fortrak igen en grimasse, og Omar lo. Ja, det kan mærkes, men bare rolig, det bliver meget værre om lidt. Og så lo de all højt.

Og så kommer du i gang, eller skal vi tage endnu en omgang mossertræning?

Jeg kom i gang. Skulle ikke nyde noget af flere øvelser mod mine nosser, så var smerten i røv og røvhul alligevel at foretrække. For første gang i lang tid var min pik skrumpet ind.

Jeg gik så langsomt i gang med at hæve og sænke mig. Op og ned. Hver gang et lille stykke højere op ad skaftet og så helt ned og hvile et øjeblik.

Det kan du gøre hurtigere, sagde Omer. Hurtigere og højere op. Kom så op, ned, op, ned. Og de tre andre begyndte at messe takten, og jeg fulgte med. Op og ned, op og ned.

Så løfter du dig helt op, kommanderede Omar.

Jeg virrede lidt forvirret med hovedet.

Ja, helt fri fra pikken, fjols, forstår du ikke noget?

Jeg hævede mig helt op, og der var længere, end jeg havde troet, inden pikhovedet med et plop forlod ringmusklen, og jeg igen fortrak ansigtet i smerter.

Hvad venter du på, snerrede Omar. Du skal da for fanden have den ind igen. Ind med den, og helt i bund i et stød.

Jeg gjorde, som han sagde, Fik hold om hans pik, pegede den mod røvhullet og sænkede mig ned. Idet hovedet gled ind mellem røvlæberne, gav jeg igen et lille skrig. Aldrig så snart, jeg var nede, beordrede han mig op igen, og denne gang lader du det gå lidt raskere, kommanderede han. Ud og ind igen med det samme og så helt ned i en fart.

Jeg prøvede igen, men smerten, både når pikhovedet forlod ringmuskel og røvlæber, og når det trængte ind igen, var åbenbart så meget, at jeg ikke kunne gøre det hurtigt nok efter hans mening.

Hør lige, I tre andre må hellere hjælpe ham. Mik og Omar, I tager om hans ben og Brian, du kan styre pikken, så den rammer i plet hver gang.

Det lod de sig ikke sige to gange, straks havde de to fat om mine ben og løftede mig op af pikken.

Brian, du styrer det, sagde Omer. Du siger bare op ned, og så gør de andre det. Kom så ned!

Ned, sagde Brian, og de slækkede så meget i deres greb, at pikken straks gled ind i mig, igen med et lille skrig.

Nej, sagde Omar, da jeg igen landede på hans lår. Han skal ikke så langt ned, det er bare pikhovedet, der skal ud od ind af de røvlæber og den ringmuskel, og det så hurtigt, I kan. Vi skal give det der røvhul alle tiders tur, ligesom Mik gjorde det.

Og de gjorde det. Fandt hurtigt ud af teknikken i det, så ind og ud gik Omars pikhoved, og jeg? jeg stønnede og peb: avvv! Åhhh! Uhhh! Ahhh! Og så videre.

Så er det godt, meddelte Omer, sænk ham helt ned, så kan han selv overtage. Kom så op og ned, nej lad den bare blive inde, op og ned ad skaftet. Større bevægelser. Hurtigere! Og sådan kommanderede han videre, og jeg fulgte med, så godt jeg kunne. Det var en anden fornemmelse med hele pikken ud og ind i røven, end den, når det kun var pikhovedet. Både en mere intens sexstimulering af min prostata og samtidig den smerte og lystblandede fornemmelse af pikkens gniden mod de ømme røvlæber og nu også ømme og følsomme røvmuskler.

Efter nogle minutters arbejde på den måde, væltede Omar mig om på siden og derefter op, så jeg hvilede på de bøjede knæ om med hoved og overkrop ned i armene på gulvtæppet. Liggende på knæ bag ved mig tog han så selv over, og begyndte en hård og nådesløs pulen af mit røvhul. Bankede i bund hver gang, så hans lavthængende nosser klaskede mod mine stadig ømme ditto. Så tvang han mig, stadig med pikken dybt inde om på ryggen, og her fortsatte han den kraftige puling lige til jeg skød endnu en ladning, hvilket fremkaldte så kraftige sammentrækninger i røven, at også endelig fik ham til under kraftige grynt at aflevere ladning efter ladning i min udblokkede tarm.

Inden jeg kom så meget til hægterne, at jeg kunne sanse at rejse mig, var de fire allerede i tøjet og på vej ud af døren.

”Bare rolig,” grinede Brian, ”ci ses snart igen!” og så smækkede døren.

Efter den oplevelse satte jeg fart i forberedelserne til min afrejse, eller rettere flugt. Ganske vidst var den senere tids oplevelser ikke kun skræmmende, men havde også ramt og åbnet noget dybt i mig selv. Udsigten til at blive afsløret var dog så store, at jeg ikke kunne løbe den risiko. Derfor sidder jeg altså nu på andet år et hemmeligt sted i syden og skriver disse breve. Jeg skrev dem til Martin, for at han kan forstå, hvorfor det var nødvendigt for mig at forlade ham og landet. Jeg har redigeret dem lidt, så de mere personlige ord til Martin er udeladt, og nu har du haft mulighed for at læse med.


Denne historie er slut, men fortvivl ikke. Efter de to år i syden, var jeg blevet så led og ked af det faktisk ret triste liv blandt nordiske pensionister og andre lignende, og kun af og til lidt sex med unge mænd, at jeg søgte nye udfordringer. Det skulle vise sig, at dem fik jeg i rigt mål på den kostskole for drenge i Sydamerika, drenge, som på en eller anden måde skulle rettes op, efter de var kommet på kant med loven og samfundet. De havde lært forskellige ting, og skolen, dens rektor, lærere, personale og reglement, var ikke, hvad skal jeg sige? helt normalt.
Når jeg får samlet mig lidt efter den første tids chok, skal jeg prøve at skrive noget om det.
Stor hilsen fra Ole; ole1313ole@yahoo.com
Kommentar