Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 13b.

Karakter: 5.1/7
Visninger: 7232

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 13b.: Uheldig indkvartering.


Jeg fik skjorte og træningsbukserne på, tog svømmebukserne, traskede ud af toilettet og over til bussen, mens tårerne randt ned ad kinderne. Jeg var klar over, at i hvert fald Hank ville fortælle alle om, hvad der var sket. Mit liv lå i ruiner.

Alles øjne var rettet mod mig, mens jeg gik ned bagest I bussen. Min stadig hårde pik frembragte en bule foran I træningsbukserne, og jeg mærkede, hvordan spermen løb fra røven og ned ad benene. jeg satte mig på køletasken ved siden af bagagen. Pat og Ben vendte sig om og kiggede på mig, da bussen var på vej igen.

“Hør, hvad skete der egentlig derovre? Træneren så temmelig misfornøjet ud.”

“Det er en lang historie. Lige nu ønsker jeg ikke andet end atfå et godt brusebad og noget at spise. Jeg gad vide, hvem jeg skal bo sammen med?” sagde jeg.

“Jamen har du ikke set sedlen? Du skal bo sammen med træneren og Jake. Det var meningen, at du skulle have dely værelse med Pete Nelson, men han blev forhindret i at komme med, et eller andet med en rejse med faren.”

“Nej, det er løgn, ikke? Skal jeg bo sammen med træneren?” Jeg var chokeret. Efter alt det, der allerede var foregået med Nick, var tanken om at skulle dele værelse med ham, ikke hvad jeg havde drømt om. Jeg kendte ikke Jake særlig godt, men det, ar han også skulle være der, efter at han lige havde set mig på toilettet, gjorde ikke sagen bedre.

”Jamen, lige meget, kammerat, se at blive vasket, så kan du gå ud med mig og Ben og få en burger eller noget. Lige nu lugter du ret slemt, at du ved det.”

“Fint.” Ben var Pats bedste ven, og som han senior. Han var nærmest lige så afslappet som Pat. Så jeg forestillede mig, at det ville være en god idé, at hænge ud med dem.

Omkring klokken halv otte var vi ved hotellet og fik værelserne. Jeg sagde til Pat, at jeg ville mødes med dem i lobbyen om en time. Så fulgtes jeg med Nick og Jake til vores fælles værelse.

Vi gik ind og stillede bagagen. Jake smed sig på en af sengene. Han var i slutningen af tyverne og så ret godt ud. Omkring 6 fod høj (180cm), mørkt hår og et veltrimmet hageskæg. Han var klædt i jeans og en ærmeløs trøje, som tydeligt viste hans muskuløse arme. Nick begyndte at pakke sin kuffert ud. Det eneste tøj, jeg havde med, havde jeg på, så der var ikke niget, jeg skulle pakke ud. Men pikken var stadig halvhård, og det kunne ses gennem træningsbukserne.

“Åhh, det er godt at være ude af den fucking bus,” sagde Jake.

Jeg besluttede at sætte mig på badeværelset, “Har I noget imod, at jeg en den første, der tager et bad.? Jeg er temmelig svedt.”

“Du er temmelig smurt ind i sperm, for at sige det mere præcist,” sagde Jake. ”Hvad fanden sker der med dig, knægt? Det var noget af en forestilling der på toilettet. Jeg anede ikke, at du var så piksulten. Og hvad var meningen med, at du ankom til bussen i dag med pikken stikkende ud? Og så lugtede du som en hel pornobutik.”

“Han poserede for Mike Carter her I eftermiddags.”

“Ham der, som laver de der sex-blade? Shit, knægt, noget af et job for en fyr på din alder, eller hvad?”

“Tim er med på hvad som helst, bare han kan vise sig frem nøgen. Han er holdets ludder.”

Blodet steg til kinderne af skam. Hvorfor skulle han fortælle Jake om det?

“Det passer ikke,” protesterede jeg. ”Jeg vidste ikke noget om, hvad det var for en slags billeder, han ville tage.”

“Måske ikke, men du så ellers ud til at gå op I det,” svarede Nick. ”Da jeg kom for at hente ham, så han ud til at nyde det meget.”

“Ja, så,” sagde Jake og satte sig op I sengen og begyndte at gnide sig I skridtet. ”Sig mig, hvad har du overhovedet været med til i dag?”

“Jeg vil ikke snake om det,” sagde jeg. ”Jeg vil bare have det bad, OK?”

“Tim, manden stillede dig et spørgsmål,” sagde Nick. ”Svar ham, og hold op med at spille Karl Smart.”

Jeg havde ikke noget valg. ”Jeg, øh, jeg måtte hakke den af.”

“Oh, virkelig?” Jake løftede et øjenbryn. “Og hvad mere?”

“Jeg skulle have sec.”

“Med hvem?”

“En af hans andre modeller.”

“Hvem af dem? Jeg kinder et par af de piger, som har arbejdet for Mike.”

“Øh, det, øh, var ikke en pige. Det var en fyr, som hedder Wayne.”

“Wayne Collier? Jeg kinder ham fra fitness. Nej, det er løgn? Suttede du Wayne af? Han har en ret stor en, ikke?”

Jeg stirrede ned I gulvet. “Jo, det har han.”

“Altså så er du virkelig en ludderfyr, knægt. Pulede han dig også?”

Jeg skammede mig ved at fortælle om det her. “jah,” mumlede jeg. Min pik var nu næsten helt hård ved tanken om det.

“Du må virkelig have trænet en del for at kunne tage en stav som Waynes I din kusse.”

“Men jeg ville ikke.”

Nu tog Nick ordet fra den anden ende af værelset. ”Tim elsker at blive overtalt, groft overtalt. Det hjælper ham med at komme.” Så kom han hen og trak mine træningsbukser ned til knæene, så han frigjorde min næsten stive pik. ”Se bare, hvor stiv han er allerede. Selv efter den lille sammenkomst med truckerne.”

“Jah, han er altid klar til en tur til, ikke?”

Jeg trak bukserne op igen, rød i hovedet af ydmygelsen. ”Jeg går ud og tager bad nu. Bare lad mig være.” Så gik jeg ud på badeværelset og lukkede døren.

Jeg nåede lige at høre, at Nick sagde, at han ville gå ned for at træffe de andre trænere. Han gik, da jeg åbnede for vandet. Jeg trak tøjet af og smed det på gulvet. Svømmebukserne lagde jeg i håndvasken for at skylle dem op. Så gik jeg ind i brusekabinen.

Det var en pragtfuld fornemmelse at mærke det varme vand mod mig ømme krop, og jeg begyndte at vaske sved og sperm af, Jeg sæbede mig ind fra top til tå. Det kløede og dunkede stadig i min røv. Da jeg sæbede revnen ind, gned jeg med fingeren hen over den udvidede og opsvulmede åbning. Pikken var næste helt stiv igen. Forsigtigt stak jeg en finger ind for at prøve, om jeg ikke kunne komme til at gnider der, hvor det kløede. Jeg mærkede den opsvulmede knop derinde. Da jeg rørte ved den, var det som der gik et strømstød gennem pikken. Den dirrede og rykkede mod mit maveskind. Da jeg gned lidt mere på knoppen, begyndte der at sive precum ud af den, og jeg tog om den med den anden hånd og begyndte at gnide den.

Pludselig blev gardinet til brusekabinen trukket til side. Der stod Jake, nøgen og hård, hans 23cm lange pik stritte ud fra ham.

“Jeg tænkte, at du måske havde lyst til lidt selskab.”

“Kom ud herfra!” råbte jeg og fik hurtigt trukket fingeren u dog slap pikken. Han trådte ind i kabinen og skubbede mig ublidt op mod væggen.

“Det glæder mig at se, at du har varmet dig op til mig. Tre timers bumlen i den fucking bus har gjort mig liderlig. Jeg havde tænkt mig at gå ud for at fiske noget kusse i en bar, men du kan også gøre det, og efter at jeg har set dig på det toilet, så ved jeg, at du vil kunne lide det.”

“Lad mig nu være, for poker.” Jeg vred mig for at komme væk, men han var meget stærkere end mig. Han fik fat i mine træningsbukser, holdt mine håndled sammen og bandt dem med det ene af buksebenene. Så hev han mig ud af brusenichen og bøjede mig hen over badekaret.

”Nick sagde, at du kan lide det på den hårde måde.” Og så slog han mig hårdt i røven. ”Og jeg skal vise dig, at jeg kan give dig det på den hårde måde.” Han spredte mine ben og knælede ned bag mig.

“For fanden, knægt, din røv er på vej til at ligne en fisse. Er du klar!”

”Åh, nej, vil du ikke godt …” Men jeg vidste, at det var til ingen verdens nytte, og jeg mærkede, hvordan han gned sit pikhoved mod min røv. Uden nogen form for forberedelse pressede han sig hele vejen ind. Han lå hen over mig over kanten af badekaret og pressede al luft ud af mig. Jeg stønnede.

”Oh, ja, knægt, lækker røv!” stønnede han, mens han begyndte at pumpe ind og ud i mig. Mens han kneppede mig, slog han mig på røvballerne. Jeg stønnede i smerte, men på den anden side skete der også noget inde i mig i takt med at hans pik gnubbede hen over den der følsomme knop. Min pik begyndte at lække precum på gulvet.

“Jah, nu er du med på den. Masser min store pik med de røvmuskler. Tag den din lille ludder. Du er godt nok en liderlig kussefyr.”

Han hamrede væk, indtil han skød. Jeg mærkede, hvordan ved varme sperm sprøjtede ind i tarmen. Spermen væltede ud af min egen pik og landede på skjorten, som lå på gulvet, mens jeg knælede der og gispede efter vejret.

Han trak pikken u dog rejste sig op, kiggede ned på mig og smilede. ”Du er fandens god at pule, knægt. Det må jeg prøve igen senere. Lige nu trænger jeg til en øl.” Han forlod badeværelset og efterlod mig bundet og gispende efter vejret. Jeg kunne høre, at han klædte sig på inde i værelset. Et øjeblik efter gik han ud.

Efter at jeg havde kæmpet med det I nogle minutter, fik jeg mine hænder fri fra de dryppende våde træningsbukser. Så sad jeg der på gulvet og snøftede. I løbet af mindre end en uge, var min verden faldet sammen. Hvorfor blev det her ved med at ske? Hvorfor blev jeg selv så tændt af det? Hvornår ville det stoppe?

Så hørte jeg det banke på døren.

Fortsættes...
Kommentar