Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

sauna besøg

Karakter: 3.8/6
Visninger: 11175

Af: rsk.

Læs flere noveller af:
» rsk.

Skriv til:
» rsk
Ja der er jo mange gode bøsse steder i København, et af de steder jeg havde hørt en del om hed Body Bio som ligger i Kingosgade nr. 5 kælderen, stedet er ret anonymt, udefra ligner det bare en kældernedgang, så det var lidt svært at finde.

http://www.bodybio.dk/

Inde i den meget lille reception, sidder en meget lækker ung fyr der modtager en med et smil, prisen er rimelig, du betaler 110 kr, men får de 50 refunderet når du aflevere nøglen til dit skab.

Jeg kom ind i en smal dunkel gang, hvorfra du kan komme ind til de to biografer, en med bøssefilm og en med hetro od shemale.

Jeg gik forbi et par pc’r ind i omklædningsrummet, fandt mit skab og smed tøjet, og gik i bad, udskyldningen var sket hjemmefra da det ikke er muligt i Body Bio.

Jeg gik lidt rundt, der er flere mørke steder, hvor der bliver taget lidt på pikken, et sted lå en fyr på knæ og fik stukket pikke ind i munden af de forbi passerende, jeg satte mig ind i bøsse biografen, der er tre store skærme med hver sin film, den ene viste bi-film, hvor to fyre legede med en pige, de andre to viste bøssefilm, der kom og gik tilstadighed fyre i rummet, pludselig mærkede jeg en der stillede sig en op ved siden af mig, jeg sad på den første stol lige inden for, en sort fyr der stille og roligt tog en dejlig stor stive pik ud af bukserne, den var lækker, og da han vendte sig mod mig og tilbød mig pikken, tog jeg den straks i munden, han kørte den helt ind og kneppede helt ned i halsen, han stoppede brat og sagde kom.

Vi gik ind i en cabine hvor han strak smed tøjet, han sorte krop var dejlig muskuløs.
Jeg vil kneppe din røv sagde han efter jeg havde slikket meget mere på hans dejlige store sorte pik. Der var glidecreme i automat, jeg smurte mit hul mens han tog et comdom på, da jeg havde lagt mig på knæ på briksen, lagde han sig bag mig og begyndte at bearbejde mit hul med sin pik, den var stor så ganske langsomt førte han sin pik frem og tilbage så jeg langsomt blev åbnet, det var enormt liderligt, jeg tiggede tilsidst om at få pikken helt i bumd, han kørte den stille og roligt op og blev der en tid, min røv var udspilet til det yderste, så jeg tog en ordentlig snuser af en flaske popperes som nu var blevet min fastde ledsager nå jeg tog i byen.

Så begyndte han at kneppe mit hul, først stille og roligt men med stigende fart og hårdhed, jeg blev sendt direkt i himlen, hans store nosser klaskede mod min røv det var dejligt, da han havde kneppet mig temmelig længe, lagde han sig på ryggen og jeg besteg hans gigantiske pik, fra denne vinkel kom den indnu længere ind i mit varme hul, det var så skønt, han tog godt for sig af min poppers og vendte det hvide ud af øjnene da jeg begyndte at ride ham, han var dejligt udholdende, men alle gode ting har jo en ende, og med et ordentligt hug op i røven på mig udgød han sin sperm i condomet i min røv, jeg blev siddende på hans pik og malkede stille og roligt hans pik helt tom med min ringmuskel, en teknik jeg har opøvet til perfeksion., vi lå lidt og kælede mens vi dampede af, han lovede at bolle mig hver gang vi mødtes i fremtiden, han vil desværre ikke opgive navn og adresse, så nu er det bare at håbe.

Jeg tog et bad og gik lidt rundt, de fleste fyre havde tøj på, men en ældre fyr der lige som jeg gik rundt med et håndklæde om livet stillede sig bag mig da jeg kiggede på hetrofilm, hans hånd kælede lidt for min bagdel, han spurgte kan du tåle mere pik i dag, han viste tilsyneladende at jeg allerede havde fået pik, jeg vendte min mod ham og sagde, pik kan man da aldrig få for eget af.

Sammen gik vi ind i det samme rum hvor jeg tidligere var blevet kneppet, der lugtede stadig af poppers, da han lod håndklædet falde så jeg en pæn stor pik, han faldt på knæ og begyndte at slikke mig, noget han var rigtig god til, lidt efter lagde vi os på briksen og tog en god lang 69’er, lige før jeg var ved at komme vendte han sig om og sagde du skal jo osse ha’ pik, han tog et codom på, jeg lagde mig i doggystilling og modtog hans dejligr pik, han var en faren fyr, jeg vil tro han var midt i 50’erne, så han viste nøjagtigt hvordan han skulle kneppe en røv, hold da helt op hvor han kunne kneppe, det er skønt, når fyren knepper dybt og hårdt, og det kunne han, jeg stønnede og små skreg af fryd, det er sjældent en fyr knepper så godt som ham her, vi skiftede stilling et par gange og slikkede lidt ind imellem det var skønt, han rimmede mit hul og stak tungen inden for og lod den rotere, jeg var i den syvende himmel da han pumpede sin sperm ud over min krop, jeg elsker når den varme sperm flyder ud over mit bryst.
Vi kyssede hinanden og gik i bad sammen, hans dejlige hænder sæbede mig ind og sørgede for at både min røv og mit hul blev grundigt rengjort.

Igen gik jeg ind og så lidt film for at slappe lidt af, men jeg havde stadig ikke fået orgasme, så jeg gik ind i omklædningsrummet, hvor der var en trappe op til et mørkt rum hvor der var gloryhuller, jeg stillde mig hen til et og stak min stive bankende pik ind i hullet, staks var den en varm mund der omsluttede pikken, åh det var velgørende, det var en dejlig ukendt slikker der sad på den anden side, gud ved om han var ung eller gammel, lige nu var det jo lige meget hovedsagen var at han var god til at slikke, jeg tog et snus i poppersflasken, hvilket jo forhøjer nydelsen betragteligt, op pludseligt og næsten uden varsel kom jeg i en dejlig orgasme, fyren på den anden side slugte og slikkede mig endnu ivrigere for at få de sidste dråber med, og jeg lod ham tømme mig helt og totalt, det var skønt.

Jeg tog endnu et bad, klædte mig på og smuttede hjem. Jeg har været i Body Bio flere gange siden, men desværre ikke mødt den sorte fyr, men den ældre samt flere andre har kneppet og slikket mig derude.
Kommentar