Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

sauna

Karakter: 4.0/8
Visninger: 12704

Af: rsk.

Læs flere noveller af:
» rsk.

Skriv til:
» rsk
Jeg skal jo videre på min lille rundtur til bøssestederne i København.
En fyr jeg mødte i CGC, fortalte efter han havde kneppet mig om en lille pornobio i Randersgade 49, der hedder LOOKY LOOKY og jeg måtte derud, der var, fik jeg af vide, nøgendag bl.a. om søndagen.

Fyren havde fortalt mig, at det ikke var muligt at blive skyllet ud i LOOKY LOOKY, så den sag havde jeg ordnet hjemmef. Stedet lå på hjørnet af Aalborggade og Randersgade, jeg skulle ringe på før jeg blev lukket ind., Prisen var 120 kr.

Omklædningsrummet med skabsvægen var trangt og lidt mørkt, men jeg fik hurtigt tøjet af og tog gratis kondomer og glidecrem på disken, der var osse gratis kaffe.

Indenfor var der en lang svagt oplyst gang hvorfra der var adgang til biograferne, i den første på venstre hånd sad et par fyre og så hetro film, den næste på højre side var også en hetro biograf, på skærmen dobbeltkneppede to sorte fyre en hvid kvinde, flotte pikke uhm, overfor på venstre side af gangen var der en homo bio, på skærmen var en gruppe i gang med et skønt gruppepul, længst nede på gange var der et lille rum med et lille fjernsyn hvor der blev vist en hetrofilm, også her var der en dejlig sort fyr der blev slikket grundigt af en barmfager dame, i rummet var der ingen stole men en forhøjning med en lædermadras. inde til højre var det et darkroom, hvor der tydeligvis blev kneppet hvis jeg tolkede lydene rigtigt.

Hernede for enden af gange til venstre var også en biograf, jeg troede først det var en hetrobio, men ved nærmere eftersyn viste det sig, at det var to shemale og to fyre i heftig udfoldelser, i rummet var der en sofa og en forhøjning med en dobbelt madras, jeg gik ind og satte mig, der sad i forvejen en fyr og spillede pik, en dejlig stor en for resten, jeg så lidt sultent på den, han ignorerede mig, da jeg havde sidet lidt kom der en pæn stor pik ind igennem et gloryhul lige til venstre for mig, jeg kunne ikke stå for den dejlig vippende pik, så jeg tog den i munden, den smagte godt og jeg gav den et godt blow, pludselig mærkede jeg en hånd på låret, fyren ved siden af mig var holdt op med at ignorere mig og han bøjede sig nu ned over mig og begyndte at slikke min stive pik, det var ikke første gang han slikkede pik. Kors hvor var han god til det.

Pikken i gloryhullet blev desvære trukket tilbage, så jeg lænede mig tilbage og lukkede øjnene og nød fyren der slikkede mig og strøg hans let hen over hans muskuløse krop med hånden, pludselig mærkede jeg vi ikke var alene og slog øjnene op. lige foran mig stirrede jeg ind i den skønne pik der lige før var i gloryhullet. Med lidt besvær bøjede jeg mig ind over fyren der slikkede mig og tog igen pikken i munden, jeg elsker at slikke pik, men vil også gerne kneppes, så jeg sagde stille vil i kneppe mig, og til min glæde svarede begge ja.

Mens den ene tog condom på smurte jeg mit hul og lagde mig på knæ på sofaen, først stak han en finger op i mig og kørte rundt dernæst to fingre og tilsidst fire, jeg nød det i den grad, den anden fyr satte sig ved siden af og spillede pik, medens han også legede med min pik, bagfra fik jeg pludselig pikken op i et eneste hug, jeg gav et skrig fra mig dels af liderlighed dels af smerte, men smerten blev hurtigt afløst ag velvære, han kneppede hårdt og dybt nøjagtigt som jeg synes bedst om det, han var udholdende og skånselsløs han bearbejde min røv på den skønneste måde, hvor lang tid han kneppede ved jeg ikke, men lige så pludselig som han begyndte holdt han op, trak pikke ud og ovelod mig til den anden fyr der nu tog condom på, han beordrede mig op på forhøjningen, hvor jeg lade mig på maven han kom op og gik lige på, spredte min ben og mine baller og stak pikken ind og begyndte at kneppe mig i et godt tempo, men helt i bund i hvert stød, den anden fyr satte sig foran mig og trak mit hoved ned over hans pik, jeg var ved at blive kvalt i den han løftede mit hoved op og ned i samme tempo og takt som fyren bag mig kneppede i, det er altid skønt at være manden i midten, jeg nyder det hver gang.

Jeg lagde ikke skjul på at jeg kunne li’ at blibe kneppet, hvorfor lydene havde tiltrukket flere fyre jeg kunne se mig til siden og se fire fyre der spillede pik, en af fyrene lænede sig op af forhøjningen og en fyr gik ind bag ham og begyndte at kneppe ham, også han så ud som han ku’ li’ det.
Fyren det kneppede mig stivnede og sprøjtede sin sperm op i comdomet i min røv og hans svedige krop faldt ned over mig, hvor han lå lidt og pustede ud, fyren der havde pikken i munden på mig trak sig ud med ordene jeg knepper dig igen senere.
De to fyre der kneppede ved siden af mig blev også færdige, ham der sidst havde kneppet mig gled ned på gulvet, han gav mig et klap i røven og sagde det var sku et dejligt røvhul, hvorefter jeg hørte han gik ud på toilettet.

Jeg satte mig i sofaen og slappede af, men blev opmærksom på der sket noget længere ned af gangen, og i den en hetrobio lå en kvinde der fik pik i både hoved og røv, hun kunne også lide det, fyren der havde pikken i munden på hende var hendes mand fandt jeg senere ud af, han så sig nysgerrigt omkring lagde jeg mærke til, han var vældigt interesseret i de fyre der stod og spillede pik rundt om dem, pludselig rakte han ud efter den største af dem og begyndte at lege med den, han lagde sige på knæ og begyndte at slikkeden, han trak fyren hen så hans kone kunne hjælpe ham med at slikke den store pik, ham der kneppede kvinden fik udløsning og trak sig tilbage og en ny fyr stak pikken op i hende og begyndet at kneppe hendes kunne jeg se våde glinsende kusse.

Knep min mand sagde kvinden til fyren der blev slkket af dem begge, denne opfordring skulle han ikke have to gange han tog et condom på faldt på knæ bag manden og begyndte at kneppe ham, en ny fyr indtog hans plads så både manden og konen kunne slikke ham, det var noget af de liderligste jeg længe har oplevet.

Bag mig mærkede jeg en pik mellem mine baller jeg kiggede tilbage det var fyren der havde lovet at kneppe mig igen, jeg mærkede efter, han havde comdom på, så bøjede jeg mig fremover og hans pik gled op i mine allerede smurte røv, og mens jeg nød ham nød jeg også synet af sceneriet foran mig, hvor et ægtepar blev kneppet mens de i fælleskab slikkede flere fyre på skift, to fyre gik frem mod dem mens de heftigt gned på deres pikke, pludselig kom først den ene og så den anden, de sprøjtede deres sperm direkte ind i ansigtet på både manden og kvinden, hvorefter de stak deres pikke ind i munden på dem så de blev slikket rene, bagefter slikked de spermen af hinanden og gik ud og vaskede sig. Fyren bag mig gjore sig færdig med et hårdt stød op i røven på mig, han trak sig ud kyssede mig på halsen og sagde det var sku liderligt.

Jeg hentede en kop kaffe og satte mig ind i biografen med shemalerne, der var kommet nye aktørerer på skærmen, der var en shemale og tre fyre, en ene en sort fyr med en monsterpik, som de øvrige tre fik op på skift, jeg misundte dem.
Da jeg havde drukket min kaffe gik jeg ud og tog tøj på, det var ikke sidste gang jeg var i LOOKY LOOKY, jeg har fået meget god pik der.Kommentar